• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Listeyi gündüz biraz guncellemiştim yarın diğer sayfalara bakarim artik. Bebesinin kalp atşlarini öğrenenler gözünüz Aydın kulağınız Mersin olsun emiiiiii :1: kizlar mide bulantisina tuzlu limon cok iyi oluyor.

Nazlma Canim ben kızımı sütten birden kestim. İlk zamanlar aklına düşüyordu arada istiyordu ben hemen baska seylere yonlendiriyordumm. Sende birden kes eger isterse göğsüne sirke sür eğ kizim eğ de tiksinir. :1: yengemde oğlunda oyle yapmıştı.

Kizlar birsey diycemmmm biz bayramdan sonra ayrı eve çıkacağız. İnternetimİz olmayacak ama k.vlere geldikçe sizlerle olmaya çalışırım. 2. Bebeğimi kendi evimde büyütmek istiyorum. Eşya olarak sadece mutfak eşyam var. Sormak istediğim sey şu: dugun paketi kullananınız var mı varsa hangi marka aldınız. :44:

ağırladın mı misafirlerini tatlımmmm:16:
ne şanslılar yhaa:29:

evet yoruldum ama değdi:))

Listeyi gündüz biraz guncellemiştim yarın diğer sayfalara bakarim artik. Bebesinin kalp atşlarini öğrenenler gözünüz Aydın kulağınız Mersin olsun emiiiiii :1: kizlar mide bulantisina tuzlu limon cok iyi oluyor.

Nazlma Canim ben kızımı sütten birden kestim. İlk zamanlar aklına düşüyordu arada istiyordu ben hemen baska seylere yonlendiriyordumm. Sende birden kes eger isterse göğsüne sirke sür eğ kizim eğ de tiksinir. :1: yengemde oğlunda oyle yapmıştı.

Kizlar birsey diycemmmm biz bayramdan sonra ayrı eve çıkacağız. İnternetimİz olmayacak ama k.vlere geldikçe sizlerle olmaya çalışırım. 2. Bebeğimi kendi evimde büyütmek istiyorum. Eşya olarak sadece mutfak eşyam var. Sormak istediğim sey şu: dugun paketi kullananınız var mı varsa hangi marka aldınız. :44:

ne kadar süre yoksun????uzunmu????canım bellana istikbal birde alfemo .bunların düğün paketleri hem uygun hem güzel.kullanmadım ama bakabilirsin.amca kızına almıştık 8 yıldır kullanıyor çok memnun.....

Nurberra canimmm Dilosum iyi teyzesi daha yurumuyoruz ama olsun saglikliyiz yürürüz. :1:

Sen nasılsın yokmu bebiş daha?:44:

canim peki memene sut dolmadimi:26::26::26:

evet yoruldum ama değdi:))

ne kadar süre yoksun????uzunmu????canım bellana istikbal birde alfemo .bunların düğün paketleri hem uygun hem güzel.kullanmadım ama bakabilirsin.amca kızına almıştık 8 yıldır kullanıyor çok memnun.....

Haftada 1, 2 kere gelirimde bellideee olmaz belki netimiz olur:)

Tamam cnm onlaradabakalim.

dolacak ağrıyacak sıcak suyun altında ben sıka sıka rahatlardım.yada sıcak suyun içine bez koyup kompleks yapardım göğsüme akardı...ben çok kolay bıraktırdım 1 günde ve hiç eziyet etmedi istemedi bile gecesindede inek sütü verdim biberonla maşşallah sanki yılllardır içer gibi benimsedi.şimdide bardakla içer.inşallah benimki kadar kolay olur nazlı...

dolacak ağrıyacak sıcak suyun altında ben sıka sıka rahatlardım.yada sıcak suyun içine bez koyup kompleks yapardım göğsüme akardı...ben çok kolay bıraktırdım 1 günde ve hiç eziyet etmedi istemedi bile gecesindede inek sütü verdim biberonla maşşallah sanki yılllardır içer gibi benimsedi.şimdide bardakla içer.inşallah benimki kadar kolay olur nazlı...

dediklerini yaparim insallah.sagol canim.:16::16::16:insallah kolay biraktiririm:18::18::18:

dediklerini yaparim insallah.sagol canim.:16::16::16:insallah kolay biraktiririm:18::18::18:

korkma be gülüm bismillah çek başla.sonuçta hamilesin emmesin beben yazıktır.bak ben koli bantı yapıştırmıştım ucuna.meme istedi açtım göğsümü baktı yemin ederim sadece güldü.14 saat sonra açtım memeyi gel oğlum süt dedim almadı bu kadar kolay oldu maşallah.inşallah rabbim nasip ederse 24 ay sonra bu bebişimde kolayca bırakır.çalışınca üzülüyorum bişey yemiyorlar memeye düşünce...aç kalıyor evde olmayınca.oda sarsıyor beni...

korkma be gülüm bismillah çek başla.sonuçta hamilesin emmesin beben yazıktır.bak ben koli bantı yapıştırmıştım ucuna.meme istedi açtım göğsümü baktı yemin ederim sadece güldü.14 saat sonra açtım memeyi gel oğlum süt dedim almadı bu kadar kolay oldu maşallah.inşallah rabbim nasip ederse 24 ay sonra bu bebişimde kolayca bırakır.çalışınca üzülüyorum bişey yemiyorlar memeye düşünce...aç kalıyor evde olmayınca.oda sarsıyor beni...

masallah canim:16::16::16:kac yasinda birakdi oglusun......benim kiz 20 aylik

Nurberra canimmm Dilosum iyi teyzesi daha yurumuyoruz ama olsun saglikliyiz yürürüz. :1:

Sen nasılsın yokmu bebiş daha?:44:
yürür inş tatlım ya bi yürücek pir yürücek Allah izin veririse hatta koşucak direk:)Rabbim seni dinlendiriyo ilk aylarında sonra çok koşturucan arkasından:)sağlıklı olsunlarda bazı şeyler geçde olsa sonu güzel olsun bizimkide hiç net kelime söyleyemiyo ne anne ne baba yani bababab diyo ama bilerek babasına sölemiyo:( bikaçgündür bişiler isterken 'bu' diyo:) işte garip kelimeler çıkarıyo sadece napalım Allah izin verince konuşacak inş yeterki sağlıkları yerinde olsun ben hala düşünme safhasındayım canım net bi çalışma yok:) biraz cesaret edemiyorum işte bide emziriyorum hala kesmek çokz or olcak çok düşkün memeye napıcam bilmiyorum

heh bende bunu merak ediyorum uzun üsre emmeyince doluyo ya ben kıyamamaki onu başka yere akıtmaya:(:(sen şimdi hamişsin cnm mecbursa bırakıcaksın illa gerekliyse doktora danış ama ben hamiş değilim ve Rabbim rızkını yollarken nasıl keserim diğer yemeklerden denedim emzirmediğim vakitte aynı yiyo hiç yoktan emsin vitamin vardır mutlaka diyorum yani

evet yok....bilmiyorumki neden??

canııııııııımm kıyamam ne oldu ki sana......
yoruldun ya belki ondandır.......
sana baktım durdum gelirsin diye..
dedim galiba misafirlerde geç gitti toplanma falan...
ama sen böyle olursan ben ne yapayım..:50:
ben hiç toparlanamam:43:
benim gerçekte olan ama manen olmayan kız kardeşimden bile yakınsın bana:ssz:

Son düzenleme:
malesef bende alıyorum :43: Malesef dedim çünkü daha çok erken kilo almak için böyle giderse kapılardan sığmicam :18: göbeğim yokken şimdi 4 aylık gibi çıkıyo :14:

2 gün önce meleğimin kalp atışını gördüm neden duyamadım yada neden dinletilmedi bilmiorum sadece gösterdi doktor.O bile herşeye değerdi. Artık yeni yeni alışıyorum anne olmaya psikolojim yeniden şekilleniyor. Karnımda bir can taşıdığımı farkediyorum. Neye benzer kime benzer bilmiyorum ama mart ayını heyecanla bekliyorum. Baharın gelmesiyle bebişlerimize kavuşucaz :16: Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin isteyen herkese... :49: :emir_bebek:

boy kilo ne kadardı canım hamile kalmadan önce. ben 168 - 73 :52: zaten kilom vardı şimdi 74-75 çıkıyorum. daha 6 haftada çok dimi millet bu dönemde kilo veriyo sanırım ben 90-100 doğuma gidicem :37:

merhaba canim.:3::3::3::3:masallah kilo aliyorsun.kiz hamur seyleri az ye biraz.:52::52::52::52:bu arada bu topikdede beraberiz kismetse:33::33::33::33::33::33:

kız hamur şeyleri pek yemiyorum sıcakta zaten bol bol karpuz filan. bi yemek yiyeyim hemen karnım davul gibi oluyor. maşallah yemem de etkilenmedi hiç:1: acıkınca midem az bulanıyor yemek yiyorum geçiyor:9: evet burda da birlikteyiz canım sen nasılsın var mı sıkıntıların ya da keşfettiklerin:49:

Kızlaaaaaaaaaaaaar:3:

aynı dönemleri geçiriyoruz. bu topic çok faydalı.

sizlere birşey soracağım. ben hamile kalmadan önce de göbekli bir insandım:17: şimdi bu aralar farkettim de göbek deliğimin sağ tarafında bir şişme var:44: Sizlerde de böyle olan var mı?

haftaya doktora gidince soracağım ama şimdiden çok merak ediyorum. internette biraz araştırdım rahimin büyümesinden dolayı olabilirmiş ama daha 6 haftalığım çok erken değil mi böyle şeyler. :44::44: gerçi iç çamaşırlarım biraz dar gelmeye başladı. :27:

Back