2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Cnm koyde olunca iceri alamiosun onlari. Burda arabasinada oturtamiyorum dedigin gibi hep kaciyor oturmayincada

Cnm bnce gozuk doktora. Icin rahat eder en azindan

Ben cok ishal olmuşum halsizlik falan kötüyüm kızımında burnu dolu akıyo tıkanıyo uyumuyo üst üte geldi bakamıyorum ikimizede..eşim izin aldı bir gün ama ben düzelemedim zoe durumdayız etkili bi ishal yöntemi bilen varmı?

geçmiş olsun canım ikinize de,
hep bilindik şeyler ama hepsini dene bence...
bol su iç...
haşlanmış yağsız patates ye, yiyebiliyosan yağsız pirinç lapası...
leblebi ye.... kola iç...
muz ye...
yağlı hiçbişey yeme...
bağırsak yumuşatıcı gıdalar posalı gıdala yeme... kabak,bamya,kivi,kayısı,incir,şeftali gibi...
süt de içme...

Derini 1saat 20 dakika uğaşla uyutabildim hem geriliyorum hem yoruluyorum uyuttuktan sonra bi iş yapmayı gözüm almıyo, gündüz zaten hiç yaptırmıyo

cok gecmis olsun ikinize de cnm. yalniz olunca zor oluyor Allah kolaylik versin ins

Derini 1saat 20 dakika uğaşla uyutabildim hem geriliyorum hem yoruluyorum uyuttuktan sonra bi iş yapmayı gözüm almıyo, gündüz zaten hiç yaptırmıyo
geldigimizden beri genelde annemler uyutuyor halidi. sabaha dogru yanima geliyor sadece. uyumayinca insan cok geriliyor yaa. ben sinirleniyorum da artik kiziyorum bazen uyu diye

bugun itibariyle cis egitimine basladik. sabah zaten kaka yapmisti onla cikardim alistirma kilodu giydirdim. 2 saat balkonda oyalandik soruyorum yok cisim diyor. sonra annem geldi gittiler. orda yapmis ama kilot disari cikarmadigi icin farketmemisler. degistirip uyuttum. 2 saatten fazla uyudu. kalkinca 10 dk kdar lazimlikta oturduk yapmadi. yegenimle oynamaya basladilar. o arada sordu hep cisin var mi diye. her seferinde yok dedi. gittigimde bi baktim zaten yapmis. degistirdim bu sefrde kaka yapti. aksam uzeri yine cisi ustune yapti. aradan zaman gecince cizgi film izlerken lazimliga oturttum yapmis oraya ama bn faketmesem cis yaptigini bilmiyor yaptim demiyor. en son da ustune yine kaka yapti. gunu 3 cis,2 kaka disari sadece 1 cis lazimliga diyerek kapattik ins yarin daha ii gider

ben de artık kızar bağırır hale geldim üzülüyorum sona ama o da şımarıklığı inadı artırdı napıcaz bilmiyorum...

işte Derin de söylemez ondan gözüm korkuyo,sorduğumda yok da demez kakada yapsa öyle duruyo
inşallah kolay alışır canım ...

ek gıdaya geçişten sonra bi türlü yoğurt mayalayamayınca yoğurt makinasında yapıp veriyodum makina bozulunca pınar organik yoğurt veriyodum bayadır ama içime sinmiyodu,havaların ısınmasını fırsat bilip denedim gündüzden mayaladım ev güneş alıyo sıcak oluyo ve başardım tutturdum bu sefer çok mutlu oldum inşallah sonrakiler de tutar artık organik de deseler hazır yoğurt verme istemiyorum...

Aşılar çıkıyor benimkilerdeama ne zorlandılar,ne mizirdandilar.
Delirttiler beni resmen.gece uykuları bölündü, sürekli agliyorlar ve benimle dahi teskin olmuyorlar geceleri. Inatlari, tutturmalari, aglamalari, oglumun kizima vurmalari, dediğim dedik halleri ve uykusuzluk beni iyice tahammülsüz hale getirdi. Ben bile kendimi sevmiyorum, kızıyorum,bağırıyorum. Kendimden nefret ettim

Canım bizde de durum aynı. Ben de bazen bağırıyorum, ağlatıyorum sonra üzülüyorum. Bizim kız uyku konusunda iyice sapıttı, uyuması 1 saat-1,5 saati bulur oldu. İnsanın sinirleri bozuluyor. Bekle, bekle, bekle…kafanda yapmayı planladığın ev işleriyle çocuk uyumadıkça daha da sinir bozucu oluyor.

Canım biz tek çocukla bunalıyoruz, sinirleniyoruz. Kendine kızma, yıpratma kendini. Çocuklara bağırınca hemen psikolojileri bozulmuyor yaaa… sevgimizi gösterelim, güvenlerini kırmayalım yeter ki.

Arada bana da geliyor. bazen bağırıyorum ve inan bazen bağırmayım diye duvarı tekmeliyorum…

Kızlar kızıma külot aldım bugün.. Mothercare’dan cicili bicili şeyler. Fark ettim ki artık bebek reyonundan değil çocuk reyonundan alışveriş yapmaya başlamışım.

Biz zor bir hafta gecirdik. Bi yandan ise basladim, sabah 10dan once kalkmaya kizim hergun 6bucukta benimle birlikte kalkip arkamdan agladi bir yandan grip oldu, burnu akiyor, oksuruyor, ara ara atesi 37kusurlere cikti, dunde gozleri capaklanmaya basladi. Suan henuz uyanmadi, uyandiginda yine hasta kalkarsa doktora goturucem bugun. ne cok grip olup doktora gittik bu sene ya

Evde cok sikiliyor aksama kadar, aksam 7 gibi geliyorum eve, gelince bahceye indiriyorum onu, asagida cocuklar oluyor hep. Topunu da alip iniyoruz, cok seviyor top oynamayi. 1saat oynuyor, sonrasinda eve aglayarak cikiyor daha oyniycam diye. Evdede iki dk oturtmuyor beni aksam, hadi sunu oynayalim, hadi bunu oynayalim. Benimde pilim bitiyor bi sure sonra, yetisemiyorum maalesef

Allh kolaylik versin cnm. Bn de seneye calismayi dusunuyorum ama hamilelikle birlikte ustesinden gelebilir miyim bilmiorum

canım bilmiyorum bizde de çıkıyo mu ama aynı huysuzluk inat tutturma ağlamalar bizde de var ve ben de çok bunalıyorum o da ben de daha çok bağırır olduk akşamları bi de baba eklenince tam oluyo... hiç böyle bi iletişimimiz olsun istemezdi,m ama böyle bi süreçteyiz biz de üzülüyoum... yemesi de çok çok kötü şu an başlayana kada nasıl kullanıyobeni göseniz onu getir bunu getir mama sandalyesinin önüdoluyo taşıyo yine yok yine yok... kahvaltı ve yoğurt yiyouz meyveyi bile istemiyo ki severdi... çoba hem öğlen hem akşam yok sadece bi kere o da verebilirsem ve verebildiğim kadar... geçen yaz aylarca böyleydi çok bunalmıştım kışın rahatlamıştım şimdi yine böyle korkuyorum bu yaz da böyle mi geçicek gerçekten yoruluyorum ve bunalıyorum tek başına yediği hiçbişey yok sürekli kaşık kase elimde bişeyler yedirmeye çalışmak... bizde de diş durumu olabilir belki...

canım hepimiz aynı durumdayız galiba yerleşmese bariş bu inat ve tutturma ağlama halleri...

Kızlar kızıma külot aldım bugün.. Mothercare’dan cicili bicili şeyler. Fark ettim ki artık bebek reyonundan değil çocuk reyonundan alışveriş yapmaya başlamışım.

güle güle kullanın canım seviniyo insan büyüdüklerini gördükçe...

zor canım ya, annen bakıyosa gündüz de dışarı çıkarsa çocuklarla yorulur birraz oyuna doyar belki...

Oglumun cizdigi araba:) ondeki cizgi far:)

maşallah canım bilinli olarak çizmiş ve benzetmiş, biz çizgi karalama safhasındayız, bi de nokta yapıp top yaptıgını zannediyo bak top diyo :)

Hanımlar kızımın geçen gün gözü iltihaplandı.. Meğersem salgınmış bu. Önce ateş ile başlıyor sonra boğaz enfeksiyonu olarak devam ediyor. Sonra göze vuruyor.. Gece gece hastahanelerde gezindik.. Penisilin alerjisi olabilir diye de antibiyotik veremiyoruz.
Çocuklarınızı parka götürüyorsanız dikkatli olun. Bayağı çocukta görülmüş.

Agla agla delirttiler beni.onlara kizmamak icin dislerimi sıktım ve ya sabir cektim.yine cok zor bir gündü bizim icin. Bu günümüze cok şükür allahim

Oglumun cizdigi araba:) ondeki cizgi far:)

kocaman masallah. Bizimkide yamuk filan bir daire cizip, icine goz agiz burun diye biseyler ciziyor. Nasil hosumuza gidiyor anlatamam:)

Agla agla delirttiler beni.onlara kizmamak icin dislerimi sıktım ve ya sabir cektim.yine cok zor bir gündü bizim icin. Bu günümüze cok şükür allahim

Allah kolaylik versin. Yazda gelince iyice enerji patlamasi yasayip, iyice simariyorlar galiba. Bizimkide hic laf dinlemiyor buara, herseye kusuyor, ne dersek tersini yapmak istiyor. Disari cikmak istiyorum diyor, tamam hadi giyinip cikalim diyoruz, bu defada odasina kacip istemiyorum, gelmiycem diyor. Iyi biz gidiyoruz aglama arkamizdan diyoruz, tamam diyor ama daha kapi acildiginda basliyor aglamaya bende gelmek istiyorum diye. Sanki biz goturmuyoruz onu. Gercekten ya sabir ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…