Cnm koyde olunca iceri alamiosun onlari. Burda arabasinada oturtamiyorum dedigin gibi hep kaciyor oturmayincadaKızlar uzun zamandan sonra 5 hafta ara ile adet olmaya başladım inşallah..2.bebeğime adım adım yaklaşıyorum gibi geliyor..
1 ay daha spor var diyete devam ediyorum 7,5 kg verdim ve şükür bu kez adetim çok gecikmedi.
en son çanakkaleye gitmeden yazmıştım.hamza da 2 kere kustu giderken normalde sık sık kusmaz arabada ama uykuyu alamadan kalkmıştı bir şey yemedi su içti hoop sonra kustu ben kusacağını da sezemiyorum ilkinde üstüme sonra arabaya kustu.dönüşte tok çıkmıştı yola bir şey olmadı şükür.
gezimiz fena değildi hamza pek memnun olmadı arabasında gezmekten ama yürütmemin imkanı yok kaçıyor çünkü
ilk gece kuzenimde ikinci gece yengemin köyünde kaldık iki gecede de uykusunda huzursuzlandı uyutmadı beni doğru dürüst..onun haricinde köyde içeri girmek istemedi hep dışardaydı.
Cnm bnce gozuk doktora. Icin rahat eder en azindanCanım ne güzel, adetin düzene girmiş. İnşallah en güzel zamanda hamile kalırsın. Ben doğumdan 5 ay sonra ilk defa adet olmuştum, sonrasında hep düzenli oldum. Ama emzirmeyi bitirdiğim halde hamile kalmadım ya acaba doktora bi gidip hormonlarıma baktırsam mı diyorum? Ama sonra üşeniyorum. Bir de “benim bebeğim olmuyor” psikolojisine girmek istemiyorum galiba.
Ne güzel gezmiş dolaşmışsınız. İyi gelmiştir. Çocukların düzeni bozulunca ilk bozulan şey uyku düzenleri oluyor maalesef.
Ben cok ishal olmuşum halsizlik falan kötüyüm kızımında burnu dolu akıyo tıkanıyo uyumuyo üst üte geldi bakamıyorum ikimizede..eşim izin aldı bir gün ama ben düzelemedim zoe durumdayız etkili bi ishal yöntemi bilen varmı?
cok gecmis olsun ikinize de cnm. yalniz olunca zor oluyor Allah kolaylik versin insBen cok ishal olmuşum halsizlik falan kötüyüm kızımında burnu dolu akıyo tıkanıyo uyumuyo üst üte geldi bakamıyorum ikimizede..eşim izin aldı bir gün ama ben düzelemedim zoe durumdayız etkili bi ishal yöntemi bilen varmı?
geldigimizden beri genelde annemler uyutuyor halidi. sabaha dogru yanima geliyor sadece. uyumayinca insan cok geriliyor yaa. ben sinirleniyorum da artik kiziyorum bazen uyu diyeDerini 1saat 20 dakika uğaşla uyutabildim hem geriliyorum hem yoruluyorum uyuttuktan sonra bi iş yapmayı gözüm almıyo, gündüz zaten hiç yaptırmıyo
cok gecmis olsun ikinize de cnm. yalniz olunca zor oluyor Allah kolaylik versin ins
geldigimizden beri genelde annemler uyutuyor halidi. sabaha dogru yanima geliyor sadece. uyumayinca insan cok geriliyor yaa. ben sinirleniyorum da artik kiziyorum bazen uyu diye
bugun itibariyle cis egitimine basladik. sabah zaten kaka yapmisti onla cikardim alistirma kilodu giydirdim. 2 saat balkonda oyalandik soruyorum yok cisim diyor. sonra annem geldi gittiler. orda yapmis ama kilot disari cikarmadigi icin farketmemisler. degistirip uyuttum. 2 saatten fazla uyudu. kalkinca 10 dk kdar lazimlikta oturduk yapmadi. yegenimle oynamaya basladilar. o arada sordu hep cisin var mi diye. her seferinde yok dedi. gittigimde bi baktim zaten yapmis. degistirdim bu sefrde kaka yapti. aksam uzeri yine cisi ustune yapti. aradan zaman gecince cizgi film izlerken lazimliga oturttum yapmis oraya ama bn faketmesem cis yaptigini bilmiyor yaptim demiyor. en son da ustune yine kaka yapti. gunu 3 cis,2 kaka disari sadece 1 cis lazimliga diyerek kapattikins yarin daha ii gider
Canım bizde de durum aynı. Ben de bazen bağırıyorum, ağlatıyorum sonra üzülüyorum. Bizim kız uyku konusunda iyice sapıttı, uyuması 1 saat-1,5 saati bulur oldu. İnsanın sinirleri bozuluyor. Bekle, bekle, bekle…kafanda yapmayı planladığın ev işleriyle çocuk uyumadıkça daha da sinir bozucu oluyor.ben de artık kızar bağırır hale geldim üzülüyorum sona ama o da şımarıklığı inadı artırdı napıcaz bilmiyorum...
işte Derin de söylemez ondan gözüm korkuyo,sorduğumda yok da demez kakada yapsa öyle duruyo
inşallah kolay alışır canım ...
Canım biz tek çocukla bunalıyoruz, sinirleniyoruz. Kendine kızma, yıpratma kendini. Çocuklara bağırınca hemen psikolojileri bozulmuyor yaaa… sevgimizi gösterelim, güvenlerini kırmayalım yeter ki.Aşılar çıkıyor benimkilerdeama ne zorlandılar,ne mizirdandilar.
Delirttiler beni resmen.gece uykuları bölündü, sürekli agliyorlar ve benimle dahi teskin olmuyorlar geceleri. Inatlari, tutturmalari, aglamalari, oglumun kizima vurmalari, dediğim dedik halleri ve uykusuzluk beni iyice tahammülsüz hale getirdi. Ben bile kendimi sevmiyorum, kızıyorum,bağırıyorum. Kendimden nefret ettim
Allh kolaylik versin cnm. Bn de seneye calismayi dusunuyorum ama hamilelikle birlikte ustesinden gelebilir miyim bilmiorumBiz zor bir hafta gecirdik. Bi yandan ise basladim, sabah 10dan once kalkmaya kizim hergun 6bucukta benimle birlikte kalkip arkamdan agladibir yandan grip oldu, burnu akiyor, oksuruyor, ara ara atesi 37kusurlere cikti, dunde gozleri capaklanmaya basladi. Suan henuz uyanmadi, uyandiginda yine hasta kalkarsa doktora goturucem bugun. ne cok grip olup doktora gittik bu sene ya
Evde cok sikiliyor aksama kadar, aksam 7 gibi geliyorum eve, gelince bahceye indiriyorum onu, asagida cocuklar oluyor hep. Topunu da alip iniyoruz, cok seviyor top oynamayi. 1saat oynuyor, sonrasinda eve aglayarak cikiyor daha oyniycam diye. Evdede iki dk oturtmuyor beni aksam, hadi sunu oynayalim, hadi bunu oynayalim. Benimde pilim bitiyor bi sure sonra, yetisemiyorum maalesef
Aşılar çıkıyor benimkilerdeama ne zorlandılar,ne mizirdandilar.
Delirttiler beni resmen.gece uykuları bölündü, sürekli agliyorlar ve benimle dahi teskin olmuyorlar geceleri. Inatlari, tutturmalari, aglamalari, oglumun kizima vurmalari, dediğim dedik halleri ve uykusuzluk beni iyice tahammülsüz hale getirdi. Ben bile kendimi sevmiyorum, kızıyorum,bağırıyorum. Kendimden nefret ettim
Canım biz tek çocukla bunalıyoruz, sinirleniyoruz. Kendine kızma, yıpratma kendini. Çocuklara bağırınca hemen psikolojileri bozulmuyor yaaa… sevgimizi gösterelim, güvenlerini kırmayalım yeter ki.
Arada bana da geliyor. bazen bağırıyorum ve inan bazen bağırmayım diye duvarı tekmeliyorum…
Kızlar kızıma külot aldım bugün.. Mothercare’dan cicili bicili şeyler. Fark ettim ki artık bebek reyonundan değil çocuk reyonundan alışveriş yapmaya başlamışım.
Biz zor bir hafta gecirdik. Bi yandan ise basladim, sabah 10dan once kalkmaya kizim hergun 6bucukta benimle birlikte kalkip arkamdan agladibir yandan grip oldu, burnu akiyor, oksuruyor, ara ara atesi 37kusurlere cikti, dunde gozleri capaklanmaya basladi. Suan henuz uyanmadi, uyandiginda yine hasta kalkarsa doktora goturucem bugun. ne cok grip olup doktora gittik bu sene ya
Evde cok sikiliyor aksama kadar, aksam 7 gibi geliyorum eve, gelince bahceye indiriyorum onu, asagida cocuklar oluyor hep. Topunu da alip iniyoruz, cok seviyor top oynamayi. 1saat oynuyor, sonrasinda eve aglayarak cikiyor daha oyniycam diye. Evdede iki dk oturtmuyor beni aksam, hadi sunu oynayalim, hadi bunu oynayalim. Benimde pilim bitiyor bi sure sonra, yetisemiyorum maalesef
Oglumun cizdigi araba:) ondeki cizgi far:)
Masallah canim yaOglumun cizdigi araba:) ondeki cizgi far:)
Oglumun cizdigi araba:) ondeki cizgi far:)
Agla agla delirttiler beni.onlara kizmamak icin dislerimi sıktım ve ya sabir cektim.yine cok zor bir gündü bizim icin. Bu günümüze cok şükür allahim