2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ahhh yaa çok üzüldüm başımız sağolsun Rabbim ailesine bolllll sabırlar versin inşallah seninde başın sağolsun canım benim

canım geçmiş olsun endişe etme açık renkli lekelenmelerin bence içerdeki fazlalıklar atılıyor Rabbime emanetiz dua edicez hepimiz

doktorda üzerimde kıyafetler ve ayakkabılarımla tartıldığım için ben evde kendi hesabımı tutuyorum kızlar kilo olarak

42.900 düm doktoro gitmeden 43.100 olmuşum
canım yaa sen sıfır bedensin ha kıskandım valla şaka bi yana sağlıkla geçsin gebeliklerimiz

ne güzel yha kiloya bak

bu arada göbüşümü ekledim kızlar bakarsınız
maşallah çok beğendim ben :13:

iyi geceler hanimlar mide bulantilariniz kacinci haftada basladi acaba benim hala mide bulantim yok bi terslik yoktur değilmi endiseleniyorum?

kızlar çokkk uykum var çıkıyorum hemen

kalanlara hoş-güzel sohbetler öpüldünüz

kizlar selam.nasilsiniz.ben bazen endiseleniyorum.....

bizim meslekte 5 yıldan sonra çocuklaşıyormuşuz ya bazen cidden çocukça davranıyorum sanırım eşim yine kendini okulda sandın galiba diyor ama güzel bir yanı var mesleğin çok iyi anne oluyormuşuz çocuğun ruhundan dilinden anlıyoruz ya

evet canım yha sormaa...
mahkemede bile beş yıldan sonra bizim şahitliğimizi kabul etmiyorlarmış:26:

ama ben çokk memnunum kızımı okurken büyüttüm,öğrendiğim şeylere kobay olarak kullandım onu
şimdi nasşp olursa bu bebeğim ustalık eserim olacakk

hay maşallah hem okudun hem çocuk yapıp büyüttün demek ne güzel imrendim valla yaa senin bebiş şanslı benimki deneme tahtası olacak çünkü ilk eserim olacak seninki baş yapıt

hay maşallah hem okudun hem çocuk yapıp büyüttün demek ne güzel imrendim valla yaa senin bebiş şanslı benimki deneme tahtası olacak çünkü ilk eserim olacak seninki baş yapıt

ilahi kız vallaa ne güldüm haaaaaa
başyapıt

tabiki şaheserlerimiz onlar bizimm
bu dünyaya bırakacağımız eserlerimiz....

evet bende kendimi şanslı görüyorum kızımı 19 yaşında kucağıma aldım,şimdi 7 yaşıdabi daha da tövbe dedim ama öyle olmuyormuş...
bebek kokusuna hasret kaldımm,sonra talihsiz bir sürü olay...kayıplar...
ama şükür RABBİME tekrar nasip etti inşallah hep birlikte kucağmıza aldığımız günleirde görürüz
kızım şimdiden anneliğe soyundu sana vermicem kardeşimi diyo

çok şanslısın gerçekten ne güzel anne-kız birlikte büyümüşsünüz bir de ilk çocuğun kız olması ayrı bir şans gerçekten Rabbim büyük canım sağlıkla kucağımıza alacağımız günlerde gelir inş rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu bende çok uğraştım olsun diye 2 yıl ömür gibi geldi ama zamanı gelince oluyormuş inşallah sağlıklı olurlar da doğunca kokusunu içimize çekince geçer o yaşadığımız sıkıntılar acılar bende küçük anne oldum hep kardeşlerime annelik yaptım kıskanmasın sevsin sanada yardımcı olur ne güzel işte

bu sözüne kesinlikle katılıyorummm....
keşke herkesin ilk çocuğu kız olsa..
sonra RABBİM bir de olmayan verse,oğlu olsa....

her iki nimetten de tattırsa inşallahhh...
ama kız başka...
belki oğlum yok ondan böyle düşünüyorum ama...
ne bilim öyle geliyor içimden

iyi geceler hanimlar mide bulantilariniz kacinci haftada basladi acaba benim hala mide bulantim yok bi terslik yoktur değilmi endiseleniyorum?

ay neyine endiseleniyosun hayatim, ne guzel iste sukur et, insallah olmaz da sen de soyle keyif keyif bi hamilelik gecirirsin

iyi uykular canim...

ah tabi ama kotu dusunmiycez, kayracigimizi dinleycez, iyi dusunucez hersey cok iyi olacak insallah

ne guzel Allah bagislasin canim, benimde buyuk kizim cok hevesli, doktora gidicem sali gunu dedim, 'tamam mi anne geliyo mu bebek' diye gozleri parladi:)) Rabbim saglikla, mutlulukla kavustursun bizleri bebeklerimize, amin.

ay neyine endiseleniyosun hayatim, ne guzel iste sukur et, insallah olmaz da sen de soyle keyif keyif bi hamilelik gecirirsin bu arada benimki 7.hafta gibi basladi

iyi uykular canim...

ah tabi ama kotu dusunmiycez, kayracigimizi dinleycez, iyi dusunucez hersey cok iyi olacak insallah

ne guzel Allah bagislasin canim, benimde buyuk kizim cok hevesli, doktora gidicem sali gunu dedim, 'tamam mi anne geliyo mu bebek' diye gozleri parladi:)) Rabbim saglikla, mutlulukla kavustursun bizleri bebeklerimize, amin.

hadi gözün aydın çok sevindim canım yarın gitmeyecek miydin dayanamadın demek ki :) ben sabah gidicem bakalım gelir gelmez yazarım

amin canım rabbim eksikliğini aratmasın ikisini de tattırsın herkese benim ilk olacak kız erkek farketmeyecek ikisi de yok nasıl olsa sağlıklı hayırlı evlat olsun yeter ama kız olmasını istiyorum o ayrı tabi

inşallahh canımm gönlğnden ne geçiyorsa hakkında hayırlı olarak RABBİM nasip etsin sana...
ve herkese de tabiki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…