ahhh yaa çok üzüldüm başımız sağolsun Rabbim ailesine bolllll sabırlar versin inşallah seninde başın sağolsun canım benimMerhaba kizlar. İlkokul arkadaşımın şehit olduğu haberini aldım ve cok üzüldüm. Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin. Allah kimseye evlat acısı vermesin. Cok üzücü bir durum. Cok üzüldüm ya
canım geçmiş olsun endişe etme açık renkli lekelenmelerin bence içerdeki fazlalıklar atılıyor Rabbime emanetiz dua edicez hepimizohhhoooo hızınıza kim yetişebilir ki??? sadece 3 gün giremedim nete. 100 küsür sayfa birden atlamış. okuyamayacağım sanırım. şuan kendi memleketimdeyim ve burada da net yok. Eylül'e kadar ne olur bilmem artık. ara ara girmeye çalışacağım yine ama. sanırım her sayfayı takip edemeyeceğim.
Bu arada cuma doktorumuza gittik. kalp atışlarımızı duyduk. ama kesenin başında hafif bir kanama var dedi. yerleşme kanaması herkesde dışarı çıkmaz kiminde içeride kalabilir. bu kanamanın ilerlememesine dikkat edin dedi. Arkadaşlar tam kahverengi olmamak kaydıyla koyu sarı-kahverengi arası şeklinde akıntım olmaya başladı. sizce normal midir bu? korkuyorum yaa bir şey olacak ve kanamam başlayacak diye. Benzer durumda olan var mı acaba aranızda?? :18::18::18:
Kayraaa dua et canım yaaa. ne olur kötü bir şey olmasın
canım yaa sen sıfır bedensin hadoktorda üzerimde kıyafetler ve ayakkabılarımla tartıldığım için ben evde kendi hesabımı tutuyorum kızlar kilo olarak
42.900 düm doktoro gitmeden 43.100 olmuşum
maşallah çok beğendim ben :13:ne güzel yha kiloya bak
bu arada göbüşümü ekledim kızlar bakarsınız
evet canım okulöncesi öğretmeniyim senin branş neydicanım sende okulönceciydin demi
iyi geceler canım bebişle bol bol uyuyunkızlar çokkk uykum var çıkıyorum hemen
kalanlara hoş-güzel sohbetler öpüldünüz
evet canım okulöncesi öğretmeniyim senin branş neydi
tabiki okulöncesi...
değilse bu şirinlik nerden gelicek baksana gözlerime:86:
di mi canım belli bellio miniklerle uğraşa uğraşa onlara benziyoruz git gide :86:
bizim meslekte 5 yıldan sonra çocuklaşıyormuşuz ya bazen cidden çocukça davranıyorum sanırım eşim yine kendini okulda sandın galiba diyorama güzel bir yanı var mesleğin çok iyi anne oluyormuşuz çocuğun ruhundan dilinden anlıyoruz ya
hay maşallah hem okudun hem çocuk yapıp büyüttün demek ne güzelimrendim valla yaa senin bebiş şanslı benimki deneme tahtası olacak çünkü ilk eserim olacak seninki baş yapıt
ilahi kız vallaa ne güldüm haaaaaa
başyapıt
tabiki şaheserlerimiz onlar bizimm
bu dünyaya bırakacağımız eserlerimiz....
evet bende kendimi şanslı görüyorum kızımı 19 yaşında kucağıma aldım,şimdi 7 yaşıdabi daha da tövbe dedim ama öyle olmuyormuş...
bebek kokusuna hasret kaldımm,sonra talihsiz bir sürü olay...kayıplar...
ama şükür RABBİME tekrar nasip etti inşallah hep birlikte kucağmıza aldığımız günleirde görürüz
kızım şimdiden anneliğe soyundu sana vermicem kardeşimi diyo
çok şanslısın gerçekten ne güzel anne-kız birlikte büyümüşsünüz bir de ilk çocuğun kız olması ayrı bir şans gerçekten Rabbim büyük canım sağlıkla kucağımıza alacağımız günlerde gelir inşrabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu bende çok uğraştım olsun diye 2 yıl ömür gibi geldi ama zamanı gelince oluyormuş inşallah sağlıklı olurlar da doğunca kokusunu içimize çekince geçer o yaşadığımız sıkıntılar acılar bende küçük anne oldum hep kardeşlerime annelik yaptım kıskanmasın sevsin sanada yardımcı olur ne güzel işte
iyi geceler hanimlar mide bulantilariniz kacinci haftada basladi acaba benim hala mide bulantim yok bi terslik yoktur değilmi endiseleniyorum?
kızlar çokkk uykum var çıkıyorum hemen
kizlar selam.nasilsiniz.ben bazen endiseleniyorum.....
başyapıt
evet bende kendimi şanslı görüyorum kızımı 19 yaşında kucağıma aldım,şimdi 7 yaşıdabi daha da tövbe dedim ama öyle olmuyormuş...
ama şükür RABBİME tekrar nasip etti inşallah hep birlikte kucağmıza aldığımız günleirde görürüz
iyi geceler hanimlar mide bulantilariniz kacinci haftada basladi acaba benim hala mide bulantim yok bi terslik yoktur değilmi endiseleniyorum?
kızlar çokkk uykum var çıkıyorum hemen
kizlar selam.nasilsiniz.ben bazen endiseleniyorum.....
başyapıt
gunaydin kizlar,
nasilsiniz?hayirlisi ile mart ayi bi gelse bebeklerimizi kucagima bi alsaydik:)
bende dun hastanede bakti doktor hersey yolunda dedi ama sen bana inanmiyorsundur simdi dedi,bende aynen öyle dedim bakti güldü,hersey cok iyi gittsede icimde bi korku var acaba iyimi gelisiyormu diye
onceden doktora cok hasta olsada gitmezdim ama simdi doktora gitmek icin can atiyorum
bu sözüne kesinlikle katılıyorummm....
keşke herkesin ilk çocuğu kız olsa..
sonra RABBİM bir de olmayan verse,oğlu olsa....
her iki nimetten de tattırsa inşallahhh...
ama kız başka...
belki oğlum yok ondan böyle düşünüyorum ama...
ne bilim öyle geliyor içimden
amin canım rabbim eksikliğini aratmasın ikisini de tattırsın herkese benim ilk olacak kız erkek farketmeyecek ikisi de yok nasıl olsa sağlıklı hayırlı evlat olsun yeterama kız olmasını istiyorum o ayrı tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?