yalnız değilsin canım seninkinden bi tane de bende var,hala blendardan geçirip kaşıkla veriyorum herşeyi ve binbi zorlukla,çok bunaldım artık bugün ağladım sinirimden hala başım ağrıyo... papatyanın dediği örneklerden ben de çok duyuyrum umarım daha erken alışırler çiğneyerek yemeye,gerçekten zor...
ben çook önceden almıştım canım ara araçıkarıp boyama kitabını boyatmaya yani yazıp çizip karalatmaya çalışıyorum dediğin gibi hala kalemi tutmayı beceremiyo bazen ters tutup kalemin arkasıyla yazmaya çalışıyo yazmayınca sıkılıyo bırakıyo,bazen denk gelirse bir iki çizgi atıyo devam etmiyo hoşlanmıyo daha yazıp çizmekten,diğer oyuncaklar gibi kalemleri elinde toplayarak bi o tarafa bi butarafa taşıyarak örtünün dışına örtünün üstğne gibi,öyle oynuyo,en fazla 10 dak.tutabiliyorum onların başında,yani benimki de hazır değil daha... facedeki grupta parmaka boyalar falan yaptırıyolarbayadır,ben de bi hevesle yaptırayım dedim bi gün evde vardı almıştım onu da hatta aktivite önlüğü bile :) hiç ilgilenmedi elinin batmasından hoşlanmadı yine boyaları koyduğum kapları bi oraya bi buraya dizmeye çalıştı,olan badimize oldu,ne kdar önlü taksam da boya yaptığım kağıda oturunca badisibattı ve aklınızda olsun parmak boyalar ciltten kolayca çıkıyo yıkamadan silerek bile çıkıyo ama kumaştan yıkansa bile çıkmıyo... bizimki bugünlerde cezve ve kaşıkla oyalanıyo canım evcilik setine ihtiyacımız var bizim acil olaraktan,baktım barbie lisanslı ürünlerin çelik setleri var bi de ikeada var resimsiz aynı gerçek mutfak malzemesi gibi,onlardan birini alıcam ilk fırsatta,kış için de lego falan oynarlar artık sanırım lego gibi bişeyler alırım...