bende braun un blendar ı var canım, 8 yıldır, çok sık kullanmazdım eskiden ama yaklaşık 10 aydır en aktif ben kullanıyorumdur heralde, tavsiye ederim :)
Oyyy maşallah sana Allahım nazarlardan korusun.Yalnız bu gözlerle çok canlar yakar söyliyim :))bu minik şey de benim sıpam.
nasılsınız kızlar görüşmeyeli hayırlı ramazanlar hepimize.
benim minnak memnun bezinden hiç çiş kaka falan demiyor. ama ben tuvalete gidince ilğiyle geliyor çiş sesini duyunca ağlamaya başlıyor. beni suyla oynuyorum sanıyor
27 ekimde 8 biticek bizim de, nice mutlu seneleriniz olsun canım kocaman ailenle...
yani grubun en yaşlısı pardon yaş almışı benim sanırım :) sormadan söyleyeyim 33...
Eki Görüntüle 1174429 Eki Görüntüle 1174430
Bu da benim oğluşun son hali...Sıcaklardan su kurbağasına döndü iyice :)
Sadece blendar mı yoksa mikseri falan da var mı canım?En son kullandığımda mikser falan da vardı o yüzden ekstradan mikser almamıştım ben de. Ya da mikseri ayrı mı alsam napsam bilemedim ki :26:
Oyyy maşallah sana Allahım nazarlardan korusun.Yalnız bu gözlerle çok canlar yakar söyliyim :))
oy kızlar sormayın. çok cadı bu kız. minnak boyuyla sitenin bütün çocuklarını koşturuyor peşinden. bi görseniz çete reisi gibi. birinin ilgisi başka yöne kaysın hemen gidiyo boynuna sarılıyo yine koşturuyo peşinden. çok canlar yakar diyenlere katılıyorum çok işveli:)) nazını görseniz yanaklarını sevmekten koparasınız gelir...
bu mart bebekleri hakkaten çok güzel yaa. ben bizim çocuklardan başkasını beğenmez sevimli bulmaz oldum:))))
hep mutlu hep sağlıklı olsunlar inşallah. başka dileğim yok allahtan. papatya sen nasılsın ikizlerinle. sen varya yanmışsındır bu ramazan. bende bi tane bi de ev oruç derken sekizi zor ediyorum. sende yorgunluk iki kat:)) allah sabır versin::)) tabi hepimize:)
arkadaşım doğum yaptı emmiyor diye sağıp biberonda veriyor. ya yanlış değil mi bana mı öyle geliyor. ikna edemedim kızı.
bunun dışında bir de sürmeliyi merak ediyorum. bi de asyaseyhanın bebişi yeme problemi yaşıyordu çok önceleri. aşabildi mi acaba diyorum
şifa nasılsın. iki kız süper olmuş mis gibi destek.. öpüyorum hepinizi
oy kızlar sormayın. çok cadı bu kız. minnak boyuyla sitenin bütün çocuklarını koşturuyor peşinden. bi görseniz çete reisi gibi. birinin ilgisi başka yöne kaysın hemen gidiyo boynuna sarılıyo yine koşturuyo peşinden. çok canlar yakar diyenlere katılıyorum çok işveli:)) nazını görseniz yanaklarını sevmekten koparasınız gelir...
bu mart bebekleri hakkaten çok güzel yaa. ben bizim çocuklardan başkasını beğenmez sevimli bulmaz oldum:))))
hep mutlu hep sağlıklı olsunlar inşallah. başka dileğim yok allahtan. papatya sen nasılsın ikizlerinle. sen varya yanmışsındır bu ramazan. bende bi tane bi de ev oruç derken sekizi zor ediyorum. sende yorgunluk iki kat:)) allah sabır versin::)) tabi hepimize:)
arkadaşım doğum yaptı emmiyor diye sağıp biberonda veriyor. ya yanlış değil mi bana mı öyle geliyor. ikna edemedim kızı.
bunun dışında bir de sürmeliyi merak ediyorum. bi de asyaseyhanın bebişi yeme problemi yaşıyordu çok önceleri. aşabildi mi acaba diyorum
şifa nasılsın. iki kız süper olmuş mis gibi destek.. öpüyorum hepinizi
Mirrors ve brc maşallah kuzularınıza bende de bir maviş var
Eki Görüntüle 1174863
cannan tebrikler ve de maşşallah kızına
ve benim de blender bozuk yeni bir tane edinmem lazım tek blender istiyorum ben mikser pek kullanmıyorum...
Cnm benim Teyzem doğum yaptı doktor biberon kesinlikle verme demiş o da sağıp şırıngayla veriyo doktor öyle önermiş
brc canım mikseri de varmış şimdi mesajı gönderince resmi tekrar görünce farkettim, uykusuzluktan oruçtan hala kendime gelemedim heralde, evet hatırladım bende de o parça vardı ama hiç kullanmadığım için ortalıkta değil ondan aklıma gelmedi, ben mikseri normal çift taraflı ayrı bi mikser kullanıyorum çünkü, bu tek çırpıcı..
Sağolun teyzoşlar teşekkür ederiz. Bu yavruların hepsi çok tatlı maşallah bahtları da kendileri gibi güzel olur inş.
Bu arada sabah sabah nasıl mutlu oldum anlatamam. Arda'ya kahvaltısını yedirdim ortalığı toparlıyordum baktım kızarıp bozarmaya başladı hemen koştuk tuvalete.Lazımlığına oturttum bikaç saniye durdu kalkmak istedi hemen oyalanacağı bişey bulup eline verdim oturdu. Veee kakasını ve çişini yaptı
Valla birgün mutluluğumun sebebinin ufak bi kaka olucağını söyleselerdi inanmazdım güler geçerdim
Kızlar çocuklarınız sizi ya da çok sık gördüğü sevdiği kişileri kıskanıyor mu?
Hamza dayısını ve ailesini çok sık görüyor ve onlardan herhangi biri başka bir çocuğu kucağına dahi alsa hemen suratını asıp ağlamaklı suratla yere kapaklanıyor!Aynısı ben ve babası için de geçerli..bu durum geçici midir inşallah öyledir...
bir de yanında birisi yüksek sesle konuşsun daha doğrusu bağırsın başka bir bebek ağlasın o da ağlamaya başlıyor..çok nazlı korkak diyorlar ben de o an bozuntuya vermeden balık burcu ondan diyorum ama yine de canım sıkılımıyor değil bu duruma...bir de pek öğrenmeye açık bir çocuk değil sanki bilmiyorum acaba balık yağı mı alsam beyin güçlendirsin diye?
27 ekimde 8 biticek bizim de, nice mutlu seneleriniz olsun canım kocaman ailenle...
yani grubun en yaşlısı pardon yaş almışı benim sanırım :) sormadan söyleyeyim 33...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?