Bu aksam kizima bagirdim, sonra cok uzuldumogleden sonra disari ciktik, kac saat gezdik, donuste parka girdik, bir saat de orda oynadik. Ama yinede kizima yetmedi, eve girerken basladi huysuzluk etmeye. Once oturma odasinda esim laptop acmis, onu gorup istedi, olmaz deyince sinirlendi. Sonra salonda tablet sarja takiliymis, ona uzandi, onu da alamayinca cildirdi iyice, deli gibi agladi. Pastel boyalari verdim oynadi yazdi cizdi bisure. O ara yemek hazirladim. Sonra yemege oturduk, onune pilav ve kofte koydum. Once guzel guzel yedi, sonra avuc avuc alip kafasindan asagi atmaya basladi, yapma deyip aldim onunden, aldim diye kizdi. Esimde versene yiycek cocuk deyip onune koydu tekrar, bu defada bir avuc alip etrafa atti. Ay nasil sinirlendim, yapma, napiyosun diye bi bagirdim, ay cok kotu oldu. Hani insanin gozu dolarda aglamamak icin baska yere filan bakarya ayni oyle oldu kizim. Uzuldu, gozleri doldu, dokunsan agliycak ama aglamiyoda, oyle duruyor. Esim geldi sonra, gel kizim, anne kizdi mi sana deyip aldi kucagina, biseyler verdi filan, avundu bizimki. Ama ben vicdan azabi cekiyorum, gitmiyor gozumun onunden o hali. Butun aksam onunla oynadim, bisuru sey yaptik birlikte ama vicdanimi rahatlatamadim, cok uzgunum cok...
Bu aksam kizima bagirdim, sonra cok uzuldumogleden sonra disari ciktik, kac saat gezdik, donuste parka girdik, bir saat de orda oynadik. Ama yinede kizima yetmedi, eve girerken basladi huysuzluk etmeye. Once oturma odasinda esim laptop acmis, onu gorup istedi, olmaz deyince sinirlendi. Sonra salonda tablet sarja takiliymis, ona uzandi, onu da alamayinca cildirdi iyice, deli gibi agladi. Pastel boyalari verdim oynadi yazdi cizdi bisure. O ara yemek hazirladim. Sonra yemege oturduk, onune pilav ve kofte koydum. Once guzel guzel yedi, sonra avuc avuc alip kafasindan asagi atmaya basladi, yapma deyip aldim onunden, aldim diye kizdi. Esimde versene yiycek cocuk deyip onune koydu tekrar, bu defada bir avuc alip etrafa atti. Ay nasil sinirlendim, yapma, napiyosun diye bi bagirdim, ay cok kotu oldu. Hani insanin gozu dolarda aglamamak icin baska yere filan bakarya ayni oyle oldu kizim. Uzuldu, gozleri doldu, dokunsan agliycak ama aglamiyoda, oyle duruyor. Esim geldi sonra, gel kizim, anne kizdi mi sana deyip aldi kucagina, biseyler verdi filan, avundu bizimki. Ama ben vicdan azabi cekiyorum, gitmiyor gozumun onunden o hali. Butun aksam onunla oynadim, bisuru sey yaptik birlikte ama vicdanimi rahatlatamadim, cok uzgunum cok...
Ebahclmmmm
Sorum var sana canım( bu nasıl giriş mesajiysa)
Ssen spiral taktirmişdin yanlış hatirlamıyorsam...nasıldı acl oluyormu..azıcık korkuyorumda ben....doktorum.2 ci adetimde taktirmamı önerdi...o yüzden 2 ay bekliyib taktiricam..
Kızlar başka bilen varsa.yardım ederseniz çokkkkkk sevinirim
Hmm bide kaç dakika sürüyor bu işlem.bunuda bilmiyorum canlarım. ..
güldürdün beni arkadaşım sen niye sevimsiz olasın :) Sadece babasını fazla görmediği için değişik geliyordur ona. Oğlum da benim uyarılarımı pek dikkate almıyor ama babası biraz sert konuşsun dudağını büküyor hemen. Çünkü ben bütün gün uyardığım için kanıksadı artık. Kötü polis yine ben oldum yani :) Bu ara oğlum da kahvaltıda pek yemiyor diğer öğünler normal ama kahvaltıda niye böyle oluyor bilmiyorumkızım eskiden ağzına küçük küçük kaşar peynir verdiğimde yerdi şimdi hiç ama hiç bişey yemiyo ağzını sıkıyo ben ittirirsem diliyle itiyo dışarı çıkarıyo kaçıyo falan....
ama babasından bi güzel yiyo anlamıyorum niye...
kendi yiyo özendiriyo nam nam hımmm yapıp bizimki tepiniyo bana da var diye açıyo ağzını veriyo eşim de...
ben aynısını yapıyorum olmuyo sıkıyo ağzını yine, niye böyle yapıyo acaba eşim onun yemek saatlerinde yanımızda yok kki bi haftasonu dışarı çıktığımızda böyleler, ben mi çok sevimsizim niye böyle yapıyo kızım acaba :)
Biz hala iki kere uyuyoruz canım ama ben de her an bekliyorum uyku düzeni değişebilir. Bire indireceği için böyle yapıyordur belki ya da diş sıkıntısı olabilirçok garip sanki inatlaşıyo benimle, daha 10 dk.öncesinde yine uyutmayı denedim uyumadı kaçtı durmadı ayağımda bıraktım odasında mutfağa geçtim, oyuncaklarıyla oynuyodu ses kesildi biraz sessizlik oldu gittim baktım odasına karyolasının altındaki çekmeceyi açmış yine içindekileri çıkarmış önünde uzanmış uyuyakalmış, uykusu olduğunu biliyrum zaten de niye uyutamıyorum ki...aldım yatırdım şimdi, bu saatte uyuyunca 2.uykuyu yapmıyo işte, ha uyudu uyuycak diye dışarı da çıkamıyoruz uyansın beslensin toplanalım öylede geç oluyo güneş kaçıyo, sizin uykular 1e indi mi niye böyle oldu bizde anlamadım...
Ebahclmmmm
Sorum var sana canım( bu nasıl giriş mesajiysa)
Ssen spiral taktirmişdin yanlış hatirlamıyorsam...nasıldı acl oluyormu..azıcık korkuyorumda ben....doktorum.2 ci adetimde taktirmamı önerdi...o yüzden 2 ay bekliyib taktiricam..
Kızlar başka bilen varsa.yardım ederseniz çokkkkkk sevinirim
Hmm bide kaç dakika sürüyor bu işlem.bunuda bilmiyorum canlarım. ..
bn de bagiriyorum nazen ve dedigin gibi vicdan azabi cekiom sonra ama olucak bunlar kizildigini da ogreniceklerBu aksam kizima bagirdim, sonra cok uzuldumogleden sonra disari ciktik, kac saat gezdik, donuste parka girdik, bir saat de orda oynadik. Ama yinede kizima yetmedi, eve girerken basladi huysuzluk etmeye. Once oturma odasinda esim laptop acmis, onu gorup istedi, olmaz deyince sinirlendi. Sonra salonda tablet sarja takiliymis, ona uzandi, onu da alamayinca cildirdi iyice, deli gibi agladi. Pastel boyalari verdim oynadi yazdi cizdi bisure. O ara yemek hazirladim. Sonra yemege oturduk, onune pilav ve kofte koydum. Once guzel guzel yedi, sonra avuc avuc alip kafasindan asagi atmaya basladi, yapma deyip aldim onunden, aldim diye kizdi. Esimde versene yiycek cocuk deyip onune koydu tekrar, bu defada bir avuc alip etrafa atti. Ay nasil sinirlendim, yapma, napiyosun diye bi bagirdim, ay cok kotu oldu. Hani insanin gozu dolarda aglamamak icin baska yere filan bakarya ayni oyle oldu kizim. Uzuldu, gozleri doldu, dokunsan agliycak ama aglamiyoda, oyle duruyor. Esim geldi sonra, gel kizim, anne kizdi mi sana deyip aldi kucagina, biseyler verdi filan, avundu bizimki. Ama ben vicdan azabi cekiyorum, gitmiyor gozumun onunden o hali. Butun aksam onunla oynadim, bisuru sey yaptik birlikte ama vicdanimi rahatlatamadim, cok uzgunum cok...
oglumda kahvalti da her peyniri yemesede sevdigi peyniri yerdi simdi hic yemiyo. Sadece yumurta. Onada bikacak die korkuyorumgüldürdün beni arkadaşım sen niye sevimsiz olasın :) Sadece babasını fazla görmediği için değişik geliyordur ona. Oğlum da benim uyarılarımı pek dikkate almıyor ama babası biraz sert konuşsun dudağını büküyor hemen. Çünkü ben bütün gün uyardığım için kanıksadı artık. Kötü polis yine ben oldum yani :) Bu ara oğlum da kahvaltıda pek yemiyor diğer öğünler normal ama kahvaltıda niye böyle oluyor bilmiyorum
çok garip sanki inatlaşıyo benimle, daha 10 dk.öncesinde yine uyutmayı denedim uyumadı kaçtı durmadı ayağımda bıraktım odasında mutfağa geçtim, oyuncaklarıyla oynuyodu ses kesildi biraz sessizlik oldu gittim baktım odasına karyolasının altındaki çekmeceyi açmış yine içindekileri çıkarmış önünde uzanmış uyuyakalmış, uykusu olduğunu biliyrum zaten de niye uyutamıyorum ki...aldım yatırdım şimdi, bu saatte uyuyunca 2.uykuyu yapmıyo işte, ha uyudu uyuycak diye dışarı da çıkamıyoruz uyansın beslensin toplanalım öylede geç oluyo güneş kaçıyo, sizin uykular 1e indi mi niye böyle oldu bizde anlamadım...
Cnm bn kucuk firca almistim bn fircalarken eline veriyorum oynatio ileri geri bana bakipDiş temizliği
Merhaba arkadaşlar, kızımın 6 tane dişi var ve üstteki dişleri son zamanlarda sararmaya başladı. Hani büyük insanların ki gibi yemek artıkları falan kalmış sararmış gibiydi. Evde kullanılmamış çok yumuşak bir diş fırçası vardı. Önce kızım kucağımda kendi dişimi fırçaladım sonra kızımın fırçasını azıcık ıslatıp kızımın üst dişlerini fırçaladım. Çok hoşuna gitti. Bi daha bi daha istedi. Ben de yumuşakça fırçaladım. Hiç hoşuna gitmez izin vermez sanmıştım ama beni çok şaşırttı.
Diş temizliği
Merhaba arkadaşlar, kızımın 6 tane dişi var ve üstteki dişleri son zamanlarda sararmaya başladı. Hani büyük insanların ki gibi yemek artıkları falan kalmış sararmış gibiydi. Evde kullanılmamış çok yumuşak bir diş fırçası vardı. Önce kızım kucağımda kendi dişimi fırçaladım sonra kızımın fırçasını azıcık ıslatıp kızımın üst dişlerini fırçaladım. Çok hoşuna gitti. Bi daha bi daha istedi. Ben de yumuşakça fırçaladım. Hiç hoşuna gitmez izin vermez sanmıştım ama beni çok şaşırttı.
çok garip sanki inatlaşıyo benimle, daha 10 dk.öncesinde yine uyutmayı denedim uyumadı kaçtı durmadı ayağımda bıraktım odasında mutfağa geçtim, oyuncaklarıyla oynuyodu ses kesildi biraz sessizlik oldu gittim baktım odasına karyolasının altındaki çekmeceyi açmış yine içindekileri çıkarmış önünde uzanmış uyuyakalmış, uykusu olduğunu biliyrum zaten de niye uyutamıyorum ki...aldım yatırdım şimdi, bu saatte uyuyunca 2.uykuyu yapmıyo işte, ha uyudu uyuycak diye dışarı da çıkamıyoruz uyansın beslensin toplanalım öylede geç oluyo güneş kaçıyo, sizin uykular 1e indi mi niye böyle oldu bizde anlamadım...
güldürdün beni arkadaşım sen niye sevimsiz olasın :) Sadece babasını fazla görmediği için değişik geliyordur ona. Oğlum da benim uyarılarımı pek dikkate almıyor ama babası biraz sert konuşsun dudağını büküyor hemen. Çünkü ben bütün gün uyardığım için kanıksadı artık. Kötü polis yine ben oldum yani :) Bu ara oğlum da kahvaltıda pek yemiyor diğer öğünler normal ama kahvaltıda niye böyle oluyor bilmiyorum
Günde 1 kere uyutuyorum cnm
ne zamandan beri tek uykuya geçtiniz canım kendisi mi geçti, sanırım biz de artık tek uykuya geçtik düzelir diye umut ediyorum ama...
tek uyku için doğru zaman mı ki aslında daha çok uykuya ihtiyaçları yok mu ki... bizimkinin gece uykusu da çok değil geç yatıyodu 11-12 arası şimdi 11de uyumak istiyo iyice yorulup sabah da genelde 8 gibi lakat ama 7 de olur 9 da duruma göre... tabi bu aralar çok sık uyanıyo bunu çözebilsek gündüz uykusunu çok önemsemiycem...
ne zamandan beri tek uykuya geçtiniz canım kendisi mi geçti, sanırım biz de artık tek uykuya geçtik düzelir diye umut ediyorum ama...
tek uyku için doğru zaman mı ki aslında daha çok uykuya ihtiyaçları yok mu ki... bizimkinin gece uykusu da çok değil geç yatıyodu 11-12 arası şimdi 11de uyumak istiyo iyice yorulup sabah da genelde 8 gibi lakat ama 7 de olur 9 da duruma göre... tabi bu aralar çok sık uyanıyo bunu çözebilsek gündüz uykusunu çok önemsemiycem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?