2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

sağol canım:) ya şu dişler çok kötü. bizim bir azı dişimiz (en önce çıkmaya başlayan) üstüne 3 tane çıkmasına rağmen halen çıkamadı. içeride tıkışık kaldı öyle mosmor kan oturmuş. sizlerde de öyle bir durum yaşayan var mı?

tam bende az önce aynısını yazdım:) bende kaç gün pedle dolaşmıştım:)

:) biz de minik bir top aldık sünger aynı senin dediğin gibi dişlemiş bizimki :)

ben çoğu zaman veriyorum birşeyler yatmadan, hiçbişey vermesem gece yatmadan süt veriyorum. ama bizim yatmadan önce lazımlık seansımız olduğu için illaki kakasını yapar yatmadan yani bağırsak çalışmıyor uyurken

Evet haklısın ben dogdugundan beri yalnız bakıyorum bütün gün evde delirme noktasına geliyorum..bütün evigezen cok hareketli bir kızım var bazen yemek bile yemiyorum ve üstüne gece uykusu yok..

Biraz konulardan uzak olacak ama bir sorum var..bu aralar taksi bulamıyorum kızımla cıkmamuz gerekiyor taksi çagırıyoruz nereye gidecegımızı sorup yakın yer söyleyince gelemeyiz dıyorlar..bunun yasal bir yaptırımı yokmu nereye şikayet edecegız bilen varmı

Kizim kahvaltiyi hala karisim yiyor. Ayri vermeyi cok denedim, yemiyor Bu sabah yumurtasini soyarken ilgisini cekti, soyunca verdim bende eline, once top sandi:) sonra ye kizim, mama dedim, agzina goturdu ama daha isirmaya kalmadan ogurdu, kokusu midesini bulandirdi galiba, kusuyodu nerdeyse

Evet canım, bizde her gidenin arkasından yas tutanlardanız. Zor oluyor, insan alışıyor kolaylığa. Her durum da kendi içinde güzel. (Ya da benimkisi züğürt tesellisi :) )

Ne güzel yazmışsın öyle..

Allah Allah, yer soruyorlar öyle mi, ilk kez duydum.

Canım inan ben de karışık vermek istiyorum artık. Tek tek hem çok az yiyor hem de yeme seansımız uzun sürüyor. Üstüne de kusarsa huni takasım geliyor :)
Bugün kahvaltıda ıhlamur, yumurtalı patates kızartması, domates suyuna ekmek, suyu alınmış bir cimcik peynir, iki çay kaşığı bal yedik.

ben de bayilirim yesil nohuta. bizim orda onu harli bi ates yakip yesil saplariyla atese atarlar pistikce duser alta kozlerin icinden yersin

gecende ben de ogluma oyle bir top aldim ilk onu odeyip oglumun eline verdim kasada. parayi odeyip bi baktim koparmis topu. eve kadar bile dayanmadi

Canlar herkese selam nasılsınız.bebişler nasıllar.yazdıklarınız okudum.ve kızıma inek süü vericem artık..bide bizim burda soya almond filan sütler var.onlar faydalımı inek sütünden? Öyleyse onıardan alıyım..
Az önce kızım parmağını kapıya sıkıştırdı yavrum.çok ağladısakinlerşti.az önce parmağını nasıl öpüyor.sesli sesli muah muah muah diye ses çıkıyor...

taksiciler derneğine şikayet ediyormuşşun anında trafikten alıyorlarmış.

Benim kızım hiç meyve yemiyordu elma falan verince boğazına takılıp kusuyordu dilim olarak veriyordum. Şimdi hiç dilimlemiyorum sorup eline veriyorum artık yiyebiliyor hem dişlerini kaşıyor hemde yiyor eğer bebekleriniz meyve yiyemiyorsa birde böyle deneyin arkadaşlar

Benim kızımda tek tek çok az yiyor ve gerçekten çok uzun sürüyor ben tembelliğe alışmasın diye önce bizimle sofraya oturtup peynir zeytin domates koyuyorum önüne onları yiyor sonrada süte yumurta kırıp pirinç unu tereyağı koyup pişiriyorum sonrada muz ve bal koyup blendırdan geçirip yediriyorum bizimki yumurtadan tiksindi artık hiç yemiyor bende muhallebi yapıyorum bugün birazda vanilya kattım çok güzel oldu bizim ufaklığın ağız tadı gelişmiş öyle her karışımı yemiyor illaki lezzetli olacak. Sende bi dene istersen canım

aynısı benim de başıma geldi geçen gün çok sık taksi kullanmadığım için önemsemedim..ama en çok canımı sıkan eve gelene dek taksimetre açıyor olmaları..
canım sadece ön dişleri var oğlumun ısırıp hemen yutmaya çalışıyor o da öğürtüyor
ben sadece portakalı küp küp kesip yedirdim diğer herbirşey ya normal rendede rendeleniyor ya da cam rendeden geçiyor..muzu ezerek veriyorum

biz muz,elma,armut,portakal,mandalina,ayva ve de 2 küçük çilekle tanıştık bugüne dek..
kavanoz meyve pürelerinden de veriyorum haftada 2-3 kere

ben pekmezi ayrıca 1 saat sonra veriyorum süt sindirilsin etkisi bitsin diye. midede de sonuçta ayrı ayrı versen bile pekmez süt karışır. bizim doktor öyle söylemişti kahvaltıdan 1 saat sonra verirsin diye.
Evet canım doğru söylüyorsun ben de öyle yapıcam artık. Bugün de kontrolümüz vardı doktoruna sordum besin değeri kayboluyor dedi. Sağolun sizlerden bişey daha öğrendim

biz muz,elma,armut,portakal,mandalina,ayva ve de 2 küçük çilekle tanıştık bugüne dek..
kavanoz meyve pürelerinden de veriyorum haftada 2-3 kere
Muz dışında her meyveyi veriyorum ben de canım. Muz maalesef alerji yaptı bi süre ara verdik bakalım. Kavanoz mamalarını da mecbur kalmadıkça kullanmıyorum.

Bu arada oğlumun tırnaklarında beyazlıklar görmüştüm bugün doktoruna sordum baktı tırnak yapısıyla alakalı bişey dedi. Pek tatmin olmadım ama neyse doktor bu bi bildiği vardır heralde? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…