Araba tutması psikolojik diyorlar ufacık bebeğinde mi psikolojisi olurmuş:) hemde eşin sürerken kusmasıda daha garip arabaya binince başka şeylere ilgilense dikkatini dağıtsan sevdiği bi oyuncak veya tlf video falan açsan ona odaklansa geçer belki
Merhaba arabada kusma bizim kızda da var. Kızım yaklaşık iki aydır her arabaya bindiğinde kusuyor. İstanbulda yaşıyorum ve malum mesafeler uzun oluyor. Ben ona bağlıyorum kusmasını. Üstelik eşim de arabayı çok yumuşak kullanır. Kendi koltuğuna otursa da benim kucağımda olsa da, trafikte kalsak veya kalmayıp basıp gitsek de yine kusuyor. Kısa mesafelerde kusmuyor ama 45 dakikayı geçen yolculuklarda mutlaka kusuyor. Ben artık onun yedek kıyafetinin yanına kendime de kıyafet alıyorum  belki genetiktir ben hep kusardım küçükken, eşim de öyleymiş. Soyaçekim galiba. Ben kabullendim bu durumu.
Bugun bunu birkez daha test ettik. Istanbuldaki annelerle bulustuk forum istanbulda, kizimla 1saat yol gittik ve geldik. Yolda ne mizladi, ne kustu. Gercekten sorun esimin araba kullanmasinda galiba:) ayrica birseyle ugrasirsa daha cabuk kusuyor, aslinda duzgunce oturup yolu izlese birsey olmiycak belkide.
Bizde istanbuldayiz canim ama bizimki trafikten degil esimin deli surmesinden kaynakli galiba. Kizimin yaninda otururken arka koltukda benim bile midem bulaniyor:) Bugun yine ikimiz gezdik kizimla ve kusmadi. Bizde ayniyiz hep yedek kiyafet var cantamizda, ayakkabiya kadar aliyorum mecbur. Bide onluk takiyorum mutlaka, o da biraz cozum oldu, onluge cikariyor, batmiyor ustubasi son bikac defadir.
gozun aydin canim dis icin sabir lazim sadece allah yardimcin olsun
gecmis olsun canim babalar malesef bizim kadar dikkatli ve sabirli olmuyorlar
sana da tekrar gecmis olsun canim
kızlar noluyo bebişlere nazar mı değiyorçok çok geçmiş olsun son olsun inşallah bol sağlıklı-keyifli anlar olsun inşallah
kızlar hepinize ve yavrularınıza tekrar tekrar geçmiş olsun
Selam herkese.bebişler ve sizler iyisiniz in şa allah.geçmişe bakamadım.kızları yatiriyorum şimdi..
Biz bu gün düşme tehlikesi atlattik.çok şükür..Allah korudu kızımı.yatağımız baya hündür.bu yüzden nefret ediyorum yatakdan. ..ben uykuliydum.eşime dedim sen bak 5 dak.ben azcık uyuyim..ok dedi.ama tel elinde kızımı unutmuşinanın uykudan biri beni dürttü sanki.deli gibi firladım yatakdan.baktlm kızım başınl aşağı kaydırmış yatakdan.ayaklar arkada yavaş yavaş baş aşağı düşüyor..haraketi hatirlamıuorum.uykulu uykulu bir saniyeye almışım klzımı reflels olarak..eşime baya kızdım söylendim..ya uyanmasaydim allah korusun boynu üste düşerdi...düşündükçe deliriyorum ya..sorumauzluğuna çok kızdlm gerçekten..
Bide klzımın poppsu pişik oldu malesef.krem filan sürdüm. .kaka yapmışdı.ylkayınca ağlamadı ama mlzıldadı.canı acldı büyük ihtimal..
bugün ben de çok yoğun ve çok gergindim
ev darmadağınık
iki tane yeni yürüyen bebek
onların ilgisi, yemeği, parkı .... derken çok yoruldum ve gerildim
eşimle atışma sırası bugün de bizdeydi
birbirimizin kalbini kırdık yoktan yere
bebekler bugün 6 da kalktılar
o uykusuzluk da cabası oldu tüm bunların
eşime kızdım
attım bebekleri arabaya parka tek başıma gittim
ama ikisini zapt edemedim
eren arabanın anahtarı ile araba arasındaki bağı kurdu
parkta beni çıldırttı
anahtarı ver arabaya gideyim diyor
anahtarı alıyorum ağlıyor
arabanın yanından uzaklaştırıyorum ağlıyor
eeee bir de Zeynep var
yeni yürüdü daha
düşmesin diye peşinde olmam lazım
halime acıyan bir kadın ereni kucağına aldı
annemi aradım hemen
yetiş anne parka gel çok zordayım dedim
annem gelene kadar sinirimden bir güzel ağladım
sonra markete uğradım eve geldim
bebekler annemde uyumayı reddettiler, ikisini de uyuttuktan sonra
eşime ben çocuklarıma da evime de yeterim diyebilmek için
söylemesi ayıp
yeşil fasulye, pilav, yoğurt çorbası ve fırında kuru köfte patates yaptım
sonra tekrar dışarı çıkardım çocukları (bu sefer eşimle:))
ikizleri uyuttum, duşumu aldım, şimdi de süt sağıyorum
yorgunluktan ağlayabilirim
Cok saolun kizlar gercekten bunlar harrketlendiginden beri hergun biseyler atlatiyoruz. Bugun de dustu kuzumKafasini oyle bir vurduki vurdugu anda izi cikmis cukur olmus orasi. Oyle kalicak sandim yuregim agzima geldi. 45 dk kadar uyutmadik simdi uyuyor. Rabbm korusun yavrularimizi
Bugun bunu birkez daha test ettik. Istanbuldaki annelerle bulustuk forum istanbulda, kizimla 1saat yol gittik ve geldik. Yolda ne mizladi, ne kustu. Gercekten sorun esimin araba kullanmasinda galiba:) ayrica birseyle ugrasirsa daha cabuk kusuyor, aslinda duzgunce oturup yolu izlese birsey olmiycak belkide.
Bizde istanbuldayiz canim ama bizimki trafikten degil esimin deli surmesinden kaynakli galiba. Kizimin yaninda otururken arka koltukda benim bile midem bulaniyor:) Bugun yine ikimiz gezdik kizimla ve kusmadi. Bizde ayniyiz hep yedek kiyafet var cantamizda, ayakkabiya kadar aliyorum mecbur. Bide onluk takiyorum mutlaka, o da biraz cozum oldu, onluge cikariyor, batmiyor ustubasi son bikac defadir.
bakamadım bir kaç gündür nasıl oldu bebiş??iyidir artık sanırım...rota tahlili sonucu cıktımı? çok gecmiş olsun tekrardan...
canım nasıl geçti baya katılım oldu mu, ben okudum bişey yazmadım söz vermiş gibi olmayayım diye gözümüz alırsa gelmek istiyodum buradan müşteri servisi var oraya gidebiliriz diye düşünmüştüm, ben biraz halsiz olunca hiç kalkışmadım, ama saat tam derinin uyku saati aslında siz naptınız sabah-öğle uykularını uyuyabildiler mi... nasıl vakit geçirdi bebekler merak ettim, benim kızım kendi yaşıtlarıyla öyle bi arada olmadı daha hiç, yeğenlerimiz 4-5 yaşlarında
Guzel gecti canim. 5anne ve 5bebek vardi, facede gormussundur resimleri. Oyun alanina koyduk cocuklari, bayagi oynayip eglendiler, bizde kahve icip sohbet ettik. Biz arabayla gittik canim, sabah 9bucukta kalkti kizim, kahvalti etti, evde oynadi 12ye kadar, sonra hazirlanip 12bucukta ciktik. Bizimkininde tam uyku saatiydi, arabada 5dk gittik uyudu zaten:) oraya kadar uyudu, araba durunca uyandi hemen. Iki saat kaldik biz, o ara bayagi oynayip yoruldu. Sonra mama icirdim ve tekrar arabaya binip donduk, o zamanda tam evin sokagina girdik kafasi dustu yine arabada uyuyakaldi, kucaklayip cikardim eve, uyumaya devam etti, uyanincada corbasini icti. Uykuyu boyle hallettik yani. Disari cikinca cok uzun kalicaksam yanima yemek, yogurt, muz filan aliyorum ama bir-iki saatse mamayla idare ediyoruz, cok sorun olmuyor.
gördüm resimleri canım çok güzel görünüyolardı özendim, bi dahakine inşallah biz de katılabiliriz...
papatyacım sen altı kaydırmaz çorap giydir deyince almıştım kaymadan yürüyodu parkede, kusunca çoraplarını değiştirdim evdeki normal çoraplardan giydirmişim, alışmış onlarla yürümeye kayıyo yine :) her hali bi komik :)
reklamlarını gördükçe cem yılmaza hep gülüyodu kızım şimdi gülerek fundamentals izliyo ....
Katil tabi canim, degisiklik oluyor cocuklar icinde, baska cocuklar goruyorlar. Haftaya persembe icin armoniparkta bir etkinlik var bak, o daha yakin bize. Buyuk ihtimalle onada gideriz biz, bikac saat oynayip geliriz. Ona gelin sizde, sizede cok yakin hem. Ayrica baska gelmek isteyen anneler varsa hadi kucaklayin bebeleri gelin, sizide bekleriz:)
kızlar hadi tebrik edin beni :)))
ikisini de tek başıma yıkadım şimdi
yanlış anlaşılmasın doğdukları andan itibaren ilk banyoları dahil ben yaptırıyordum ama
hep birileri tutuyordu
birini mama sandalyesine oturttum
diğerini yıkadım
hep beraber salona geldik, üzerini giydirdim
sonra aynı işlemi diğeri için de yaptım
ve mutlu oldum
banyomuz ise camış belenmiş gibi oldu :)))))))
ikisini de uyuttum şimdi çok şükür
tek bakma çalışmaları aslında bunlar
şimdi hafta sonları tek başıma bakıyorum ama
yaz tatilinde hep tek bakacağım kısmetse
bu gösteri çıktığında biz hamileydik hatırlarsan
izleyen arkadaşlar o zaman izleme sakın
yoksa doğurursun diyorlardı
o oldu, daha izleyemedim
öyle bir telaşenin içindeyim ki
zaman nasıl geçiyor, ömür nasıl geçiyor anlayamadım valla
İlk azı dişleri altta mı çıkıyor üstte mi?oğlumun önce sağ alttaki azı çıktı.Ben de sol alt çıkıcak diye bekliyorum hep oraya bakmaya çalışıyorum.Bugün tesadüfen gördüm sol üstteki de patlamış.Çocuğun bütün dişleri çıkarmış ben hala sol attakini bekliyor olurmuşum
Katil tabi canim, degisiklik oluyor cocuklar icinde, baska cocuklar goruyorlar. Haftaya persembe icin armoniparkta bir etkinlik var bak, o daha yakin bize. Buyuk ihtimalle onada gideriz biz, bikac saat oynayip geliriz. Ona gelin sizde, sizede cok yakin hem. Ayrica baska gelmek isteyen anneler varsa hadi kucaklayin bebeleri gelin, sizide bekleriz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?