merhaba bende son günlerde sürekli oto koltuğu araştırıyorum ve koalo oto koltuğunu beğendim oturduğumuz yerde yok netten almayo düşünüyorum memnunmusuzn ve kaç kiloya kadar aldınız ben 9-25 istiyprum ve isofixli aldığınız koltuk nasıl bebeğiniz rahat ettimi ?şimdiden teşekkür ederimm :)
canım ben koalo aldım
memnunum
rahatça oturuyorlar
yatış pozisyonu da epeyce eğik
uyuduklarında da rahat ettiklerini düşünüyorum
hem isofix hem uygun diyorsan bu fiyata en iyi ürün bu canım
okumuşsundur netten de römerin yan ürünü zaten
ben 360 liraya aldım
Ankara özelcan bebeden
canım bizim ateş ölçerimiz bu
ben memnunum
http://www.hepsiburada.com/liste/br...?productId=sgbraunirt4520&categoryId=26012173
Kızlar sağolun,
Nasıl diyeyim bilmiyorum.
Gökalp bizim yatağımızdaydı, sağına soluna bir şeyler muhakkak koyuyordum. Telsiz açık mı kapalı mı inanın hatırlamıyorum.
50 sefer kontrol ediyordum, 360 derece dönüyordu yatakta, tahmin etmeliydim aslında.
Mutfaktaydım, güm diiye bi ses geldi, anladım düştüğünü, sağ şakağının üzerine düşmüş, yerde nasıl çığlık atıyor.
Rabbim yardım et, dediğimi hatırlıyorum.
Uyutmadım sonra, gece 12'yi geçiyordu yattık.
Şükür bir şey yok gibi gözüküyor.
3 gün oruç adadım.
Aman dikkat aman dikkat.
Ben serzenişte bulundukça serzenişlendiklerimi unutturacak yeni şeyler ortaya çıkıyor.
Daha şikayet yok.
Şimdi biraz daldı Gökalp, uyansın sıkıca giydirip çıkaracağım dışarı.
Babamız şiddetle karşı ama demeyeceğim gittiğimizi.
Sağol canım, inşallah dediğin gibi olur.
kızlar son iki şey;
İlaçları alırken eczanede "Hünnap" marka keçiboynuzu özü gördüm, sadece eczanelerde satılıyormuş, doktora sordum, tamam, dedi. Tadı da çoook hoşuma gitti.
İkincisi hangi ateşölçeri kullanıyorsunuz? Bizimki çok uyduruk, 3 koca dakikada ölçüyor, oğlumun durması mümkün değil. Fahiş olmayan ciddi bir şey istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Vallahi iyi ettiğimi düşünüyorum yıkamakla. Bu kanaatimi yarına bakarak onaylayacağım. Zira kuzum çok sık uyanmakla birlikte hâlâ uyuyor.
Hastalığın en büyük tedavisi istirahat değil mi? İstirahat ediyor işte kuzucuk.
Yok canım ya olur mu hiç, sizler, deneyimleriniz en büyük dayanağım.
Evet canım, eşimle aynı odadayız. Asistanız ikimiz de. [Zavallı asistanlar biraraya tıkılırlar hep. Gazi'de 8 asistan aynı odadaydı, biz bu konuda şanslılardanız. ] Masalarımız karşılıklı. Daha ziyade o şikayetçi bu durumdan
Zira ben habire çay kahve içerim, o pek sevmez. Gerçi o da habire tüttürür eski kulağı kesik tiryaki karşısında.
Bilirsiniz, doktora bitince asistan Yard. Doç. olur, ünvanı artar, yükselir ve şartlar müsaitse yeni öğretim üyesine ayrı bir oda tahsis edilir.
Bi keresinde "Şu doktorayı sırf ayrı bir oda için bir an evvel bitireceğim" dedim.
"Aman aman bitir de git bu odadan" dedi.
"Ne münasebet canım, bitirir bitirmez attıracağım seni bu odadan"
Şaka bir yana, hep derim ya, işin güzel taraflarını görmeye eğimli bir yapım var.
Birlikte olmak, tüm meşakkatlerine rağmen güzel.
Umarım birlikte gençleşiriz eşimle.
Her daim.
[Ay kızlar çenem nasıl düştü]
ne güzel anlatmışsın hislerini
bugün eşlere çatma günü diyelim o zaman
benim eşim de diş çektirdi bugün
ama allahım ne naz ne niyaz
bir de çocuklar
şu saat olmuş hala dolanıp duruyorum
üçü de uyuyor
ne yattığımı görüyorsun ne kalktığımı diyorum
beni anlayabilmen için bir gün yerime geçmen gerekir diyorum
yoruluyorsan az derse gir diyor
Gökalp yavrum inşallah yarın daha iyi olur annesi
Zeynep de pişik oldu
acıyor herhalde yavrumun canı
şimdi yine uyandı
yıkadım, kuruladım
kremini sürdüm, azcık da uyuyabilsin diye ccolpol verdim
daha yeni dalabildi
hareketli bir gece beni bekliyor herhalde
Yaş günümüzü kutlayan her kese teşekkür ederim. .
Hasta bebeklerimize geçmuşler olsun.çabucak iyileşsinler.
Yenikullanici kızına çok üzüldüm canım.poposu nasıl. İyimi biraz..ilk kızımda popo hep problemliydi..in şa Allah iyidir kuzucuk
Eki Görüntüle 1064715
Buda bizim 1 yaş halimiz teyzeleri. Şimdi 8 dişimiz var.4 yolda 10 15 güne 12 olur herhalde.o yüzden çok iştahsız.hiç bir şey yemiyor malesef . dün kahvaltisini saat 11.30 zar zor anc etti, ,sonra akşam saat 7 ye kadar mümkün deyil yediremedim. .sonra bir muz verdim tam yedi. Ama akşam kaşık mamasını iyi yedi. Ne yapıcağımı şaşırdım artık. Kızım iştahlı bir bebekdi.nasıl bu kadar çok değişti anlamıyorum. .in şa Allah düzelir iştahi. Yoksa ben kafayı yiycem..zaten zayıf iyice soluyor günden güne.
Kızlar sağolun,
Gökalp bizim yatağımızdaydı, sağına soluna bir şeyler muhakkak koyuyordum. Telsiz açık mı kapalı mı inanın hatırlamıyorum.
50 sefer kontrol ediyordum, 360 derece dönüyordu yatakta, tahmin etmeliydim aslında.
Mutfaktaydım, güm diiye bi ses geldi, anladım düştüğünü, sağ şakağının üzerine düşmüş, yerde nasıl çığlık atıyor.
3 gün oruç adadım.
Aman dikkat aman dikkat.
Ben serzenişte bulundukça serzenişlendiklerimi unutturacak yeni şeyler ortaya çıkıyor.
Daha şikayet yok.
Sağol sweetim..büyüyorlar miniklerim çok şükürBnmki de braun ates olcer
Nazlma cnm cok seker masallh kizin isirasim geldi:)))
Çok geçmiş olsun güzelim. Malesef ne kadar dikkat etsekde oluyor bunlar..üzülme canım uyanlnca unutucakdir...havaya muhakkak çıkar.temiz havaya ihtiyacı var....Kızlar sağolun,
3 gün oruç adadım.
Aman dikkat aman dikkat.
Daha şikayet yok.
"""""""""
bende de chicconun o uyduruk basit derecelerinden var canım çok ciddi bi steş problemimiz olmadı şimdiye kadar, kucağıma alıp koltukaltına yerleştirip tvda reklamları açıp ölçebiliyorum ben...
Duana amin canım, şahsen beraber çalışmayı ben de isterdim eşimle herkesin aksine...
canım size de geçmiş olsun, san da kolay gelsin...
sağol canım, daha iyi ilk defa pişik oluyo kızım da çok ağır oldu, yara tamamen geçmedi tabi baya açıldı çünkü ama kuruyo acısı da azaldı sildiriyo ağlamıyo artık, ve sık sık bol bol kremliyoruz... ishal de azalınca artık daha çabuk geçer... keyfi çok yerinde ama dünden beri...
canım gerçekten çok şeker bi kız, iyi görünüyo aslında zayıf diye takılma, iştahsızlığı geçsin inşallah da bırak zayıf olsun...
ay canım ya üzüntü üstüne üzüntü, çok geçmiş olsun, biz çok daha küçükken düşürmüştük hem anakucağından hem yataktan o yüzden çok korkuyoum zaten döne döne yatıyo kızım da o yüzden başka bi yerde uyutup yatağa yatırınca yastık falan dizsek de hiç rahat edemiyorum...
Eki Görüntüle 1064715
Buda bizim 1 yaş halimiz teyzeleri. Şimdi 8 dişimiz var.4 yolda 10 15 güne 12 olur herhalde.o yüzden çok iştahsız.hiç bir şey yemiyor malesef . dün kahvaltisini saat 11.30 zar zor anc etti, ,sonra akşam saat 7 ye kadar mümkün deyil yediremedim. .sonra bir muz verdim tam yedi. Ama akşam kaşık mamasını iyi yedi. Ne yapıcağımı şaşırdım artık. Kızım iştahlı bir bebekdi.nasıl bu kadar çok değişti anlamıyorum. .in şa Allah düzelir iştahi. Yoksa ben kafayı yiycem..zaten zayıf iyice soluyor günden güne.
Kızlar sağolun,
3 gün oruç adadım.
Aman dikkat aman dikkat.
Daha şikayet yok.
Geçmiş olsun cnm düşmeler falan oluyor illaki ya oğlum da 2 kere yataktan düşmüştü.Şimdi de iyice yürüyor canının istediği her yere gidiyor,koltuklardan inip çıkmayı da öğrendi bütün gün arkasındayım. Düştükten sonra kusma falan yoksa bide hareketlerinde durgunlaşma falan bi problem yok demektir bi de nolur nolmaz 1 saat uyutmamak gerek.Allah tüm yavrucukları korusun inş. Siz de nazar var heralde ya üst üste gelmiş herşeyKızlar sağolun,
3 gün oruç adadım.
Aman dikkat aman dikkat.
Daha şikayet yok.
Ne güzel anlatmışsın bayıldım...maşallah kuzulara.hayal ettim de çok hoşuma gitti..Zeynebime maşallah. .Reyyan daha 8 adım atıyor enn fazla. Tembel
herkese selam
veeeeee Zeyno da yürüyor
sürekli peşlerindeyiz
artık temel ihtiyaçlarını kısmen de olsa anlatabiliyorlar
acıkınca mutfağa gidip mama diye bağırıyorlar
sevmedikleri bir şey olursa kafalarını sallıyorlar ve yemiyorlar
sevdikleri şeyi ise gayet güzel yiyorlar
sıkıldıkları zaman ayakkabılarını alıp geliyorlar ve elimizi tutup kapıya götürüyorlar
yeleklerini giymeden sokağa çıkılamayacağını öğrendiler
ısrarla yeleklerini işaret ediyorlar
parkta çılgınlar gibi eğleniyorlar
her ikisi de kaydırağın merdivenlerini çıkıyor
kaydıraktan yatar pozisyonda bırakıyorum
aşağıdan babası alıyor
salıncaktan pek bi keyif almıyorlar bu ara
toprakla oynamaya bayılıyorlar
deliler gibi kara dut yiyip
her sabah ve uykudan kalktıklarında birbirlerini öpüyorlar
oyuncakları birbirlerine her ne kadar al diye uzatsalar da vermiyorlar pek
özellikle akşam saatlerinde gaz sancısı gibi dışarı çıkma sevdasına tutuluyorlar
markete, teyzeye veya sokağa kuşları sevmeye çıkıyoruz
yoksa evi bize dar ediyorlar
köpek görünce hav hav diyorlar
banyo yapmaktan artık iyice keyif alıyorlar
banyodan çıkarken ağlıyorlar
kızım yeni bir kıyafet giydiğinde cici diye seviyor üzerindekini
ama oğlumun yeni bir kıyafeti ruhu bile duymuyor
inek sütüne hala alıştıramadık
ısrarla içmiyorlar
evdeki bütün pirizleri kapatmıştık ama
şimdi balkon kapısına ve camlara da zincirli kilit yaptık çünkü eren
koltuğa çıkıyor, koltuktan da camları açmaya çalışıyor, ama balkon kapısını rahatça açabiliyordu
aklıma geldiği kadarıyla bizden haberler böyle:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?