Kızım yüzüstü dönebiliyor ne var ki geri dönemiyor. Uğraşıp dönemeyince ağlamaya başlıyor. Ne kadar sürede sırtüstü dönmeyi öğrenir? Halının üstüne bile bırakmaya korkar oldum bu yüzden.
Beşiği dar geldiği için park yatak aldık, ama yüzüstüyken sırtüstü dönemediği için yatırmaya korkuyorum, gece yüzüstü döner de geri dönemezse,uykulu uykulu yüzünü yatağa gömüverirse diye yatıramadım bir türlü. Hala dar dar beşikte yatıyor kuzum.
aynı dertten muzdarip ve aynı endişeler içerisindeyim
hiç sorma. tatsız tuzsuz. ben bile tadınca oguruyorum. hele ki bizim doktor corbalarina bol zeytinyağı koy dedi. o da girince içine felaket bir tat oluyor. .
sevmiyor çocuk ben de zorlamak istemiyorum ama bir yandan da yemek zorunda..
Canım ne kadarlık oldu selimde öyleydi ben birkaç gün öğrettim şimdi döne döne gidiyor :))
Selimin en sevdiği çorba tarifini yazıyım sizede belki sizin kuzularda sever
1 patates, 1 havuç, bir tutam pirinç, bir tutam bulgur ve zeytinyağ havuç ve patatesleri küp küp doğruyorum 2 bardak su ekleyip pişmesini bekliyorum suyu çok azalırsa biraz biraz ekliyorum sonra rondodlayıp yada çatalla ezip veriyorum çok sevıyor kuzum
yumurtayinasıl veriyorsun?beyazıni vermiyorsun değil mi?
hiç sorma. tatsız tuzsuz. ben bile tadınca oguruyorum. hele ki bizim doktor corbalarina bol zeytinyağı koy dedi. o da girince içine felaket bir tat oluyor. .
sevmiyor çocuk ben de zorlamak istemiyorum ama bir yandan da yemek zorunda..
Biz aşımızı olduk.kuzum huzursuz. .
Papatyacım.yumurta beyazı nı 1 yaşına kadar önermiyor doktorlar sizin dktr.izin verdimi
evet canım
bizim aşımız da haftaya, aşı huzursuzluğu da iki kat bizim evde
yalnız senin kuzu bizimkilerden küçük
ne aşısı bu?
adet olan arkadaslar vardı aramızda,nasıl oldu ilk adet??benım gunlerdır sabah bıraz gelıyor sonra gun boyu yok olmayacak herhalde dıyorum ertesı gun gene biraz geliyor,günlerdir böyle tam olmadım çok sıkıntılı...
oğlum dün 6 aylık olacaktı...
sen ölmedin yavrum.. sana ölüm yakışmıyor yiğitim..
Ne güzel 3 gündür eski uyku duzenimize donmustuk. 2 saatte bir kalkıyordu. Şimdi nolduysa yanımda kurkur kuduruyortam süpriz yumurta bu cadılar...
oğlum dün 6 aylık olacaktı...
sen ölmedin yavrum.. sana ölüm yakışmıyor yiğitim..
bu konu başlığı içimi acıtıyor..
çok acı oldu.. yavrum anneannesini.halasını.amcasını.diğer 2 kuzenimide yanında götürdü..
oğlum gamzelimm tosun gibiydi. gülünce gamzeleri çıkıyordu.. emerken anlamlı anlamlı bakıyordu.. Allahım seni ne güzel yaratmış..seni yaradan kim biir ne kadar güzeldir diyordum.
dayanılacak gibi değil ama biliyorum ki ahirette bir şefaatçım var.. onu çok özlüyorum çokkk...
bu konu başlığı içimi acıtıyor..
çok acı oldu.. yavrum anneannesini.halasını.amcasını.diğer 2 kuzenimide yanında götürdü..
oğlum gamzelimm tosun gibiydi. gülünce gamzeleri çıkıyordu.. emerken anlamlı anlamlı bakıyordu.. Allahım seni ne güzel yaratmış..seni yaradan kim biir ne kadar güzeldir diyordum.
dayanılacak gibi değil ama biliyorum ki ahirette bir şefaatçım var.. onu çok özlüyorum çokkk...