- 10 Eylül 2012
- 237
- 0
bir de elma veren arkadaslar nasil veriyosunuz?cam rendededen gecince cok putur kaliyo o haliyle yiyebiliyo mu bebekleriniz?
yiyor...çok pütürlü olursa biraz daha ezebilirsin ama pütürlü yemesinde fayda var,çiğnemeyi öğrenir.
6.ay aşıları
geçen çarşamba 6.ay aşılarını oldu kızım, ogünden beri ne huysuzluğu geçti, ne ateşi. ne aşıymış ya, kolay kolay ağlamayan, herşeye kıkır kıkır gülen kızım sürekli ağlıyor, sürekli mızmız, hiçbirşeyden mutlu olmuyor, oyuncaklarıyla oynarken bile sanki heran ağlıycakmış gibi ağlamaklı sesler çıkarıyor. doktora gidip duruyoruz, kan ve idrar tahlili yaptırdık, idrarda kültür bakıldı, hepsi temiz çıktı, üşütme grip felan yok ama sıkıntısı geçmiyor. 5gün oldu bugün hala ateşi var, sabah dolven verdim uyuyor şimdi, doktorumuz 11de geliyormuş, uyansın yine doktora götürücem. napıcamı şaşırdım artık ya, bu nedir böyle. herşeye ağlıyor diyorumya öyle bir iki saniyelik ağlama değil, bağıra bağıra ağlıyor bir başlayınca, susmuyor, avutmak için birşeyler arıyoruz ama nafile hiçbirşey ilgisini çekmiyor. birtek cumartesi günü iyi gibiydi, keyfi yerine gelmişti biraz ama dün tekrar çıktı ateşi, ne olur geçsin artık yaaa((
geçmiş olsun..bizim aşı haftaya..bu zamana kadarki aşılarında hiç sorun olmadı bakalım inşaallah bu da iyi geçer.
adet olan arkadaslar vardı aramızda,nasıl oldu ilk adet??benım gunlerdır sabah bıraz gelıyor sonra gun boyu yok olmayacak herhalde dıyorum ertesı gun gene biraz geliyor,günlerdir böyle tam olmadım çok sıkıntılı...
benim geçen ay 1 gün kanamam oldu,1 ped az biraz lekelendi,sonra olmadı..