Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bikaç gündür bakamadım foruma şu an okumadan yazıyorum umarım herkes ve bebekleriniz iyidir, kötü huylu bi dokunun alınması gerekti, kötü bi sürpriz oldu bize, kısa süre sonra ameliyat olmam gerekiyo hazırlıklar yapılıyo, sizde dua edin nolur, kurtulmak istiyorum hayırlısıyla, kızımın bana ihtiyacı var...
şimdiden çok geçmiş olsun.. kötü düşünme, hemencik iyileşir bu günleri bi daha hiiiiç hatırlamazsın inşallah... bizi habersiz bırakma..bikaç gündür bakamadım foruma şu an okumadan yazıyorum umarım herkes ve bebekleriniz iyidir, kötü huylu bi dokunun alınması gerekti, kötü bi sürpriz oldu bize, kısa süre sonra ameliyat olmam gerekiyo hazırlıklar yapılıyo, sizde dua edin nolur, kurtulmak istiyorum hayırlısıyla, kızımın bana ihtiyacı var...
bikaç gündür bakamadım foruma şu an okumadan yazıyorum umarım herkes ve bebekleriniz iyidir, kötü huylu bi dokunun alınması gerekti, kötü bi sürpriz oldu bize, kısa süre sonra ameliyat olmam gerekiyo hazırlıklar yapılıyo, sizde dua edin nolur, kurtulmak istiyorum hayırlısıyla, kızımın bana ihtiyacı var...
sanırım artık vazgecıyorum...biberon almıyor kızım butun markaları aldım nerdeyse son olarak dr browns aldım ama yok içmedi sütünü devam sütünüde bıraktı içmiyor ne kaşıkla ne biberona istemiyor içiremiyorum....nasıl olacak benım sütüm azaldı devam sütüde içmiyor nasıl gelişecek sadece ek gıdalar yeterlımı kı gunde 2 cay bardagı dıyorlar gerısı devam sütüyle tamamlayın diyorlar bızımkı içmiyor ne yapacagımı bılemedım...
valla benim düzenli devam ediyo. ama bünyeden bünyeye değişebilir Lolocum, eğer hamilelikten şüphelenmiyosan biraz bekle, olmadı doktora bi görünkızlar bi cevap verin doğumdan sonra adet düzensizliği yaşadınızmı ben bir kere oldum geçen ay 10 gün geçti hala olmadım düzensizlik normalmi yoksa doktoramı gitmeliyim
kızlar bi cevap verin doğumdan sonra adet düzensizliği yaşadınızmı ben bir kere oldum geçen ay 10 gün geçti hala olmadım düzensizlik normalmi yoksa doktoramı gitmeliyim
acaba muhallebi mi versen denedin mi hiç. pirinç unundan filan... yemeyen çocuk çok zor
aptamilin kaşık mamasını denedim canım onu yedi..bugün pirinç unu aldım arı mama bakalım onuda denerım..bu kaşık mamalar devam sütünün yerini tutar degılmı besin degeri olarak??
gercekten ılk 5 ay hiçbir derdı yoktu lıkır lıkır içiyordu sütünü biberondan bir anda birgün biraktı almıyor o sütüde biberonuda..cok zor yememesi o yemedikçe insanın içinden parça gidiyor sank yemediği gibi birde kusma sorunumuz var minicik kaldı kızım
kızlar bi cevap verin doğumdan sonra adet düzensizliği yaşadınızmı ben bir kere oldum geçen ay 10 gün geçti hala olmadım düzensizlik normalmi yoksa doktoramı gitmeliyim
ben de 2 aylikken oldum sonra bi daha olmadim.kızlar bi cevap verin doğumdan sonra adet düzensizliği yaşadınızmı ben bir kere oldum geçen ay 10 gün geçti hala olmadım düzensizlik normalmi yoksa doktoramı gitmeliyim
acaba muhallebi mi versen denedin mi hiç. pirinç unundan filan... yemeyen çocuk çok zor
aptamilin kaşık mamasını denedim canım onu yedi..bugün pirinç unu aldım arı mama bakalım onuda denerım..bu kaşık mamalar devam sütünün yerini tutar degılmı besin degeri olarak??
gercekten ılk 5 ay hiçbir derdı yoktu lıkır lıkır içiyordu sütünü biberondan bir anda birgün biraktı almıyor o sütüde biberonuda..cok zor yememesi o yemedikçe insanın içinden parça gidiyor sank yemediği gibi birde kusma sorunumuz var minicik kaldı kızım
Devam sütü çok farklı besin değeri olarak kaşıkla içirmeyi denedin mi yada başka marka biberon al dene Allahım kolaylık versin
Canim devam sutunun icine bebe biskuvisi koyup versen ya da muhallebiyi devam sutuyle yapsan belki yer. Dualarim seninle insallah evladin yemeye baslar