2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bi sürü alıntı yapmıştım
ta ki sürmelinin yazdıklarını görünceye kadar
Allahım ona yardım etsin, sabır ve dayanma gücü versin
hiçbişey diyemiyorum başka

Allah sabır versin sözün bittiği yer bu olsa gerek inşallah bu dünyada yaşayacağın son acı bu olur Allah yardımcın olsun

oğlum dün 6 aylık olacaktı...

sen ölmedin yavrum.. sana ölüm yakışmıyor yiğitim..

gerçekten diyecek bişey bulamıyoruz, çok büyük acı...

Surmelli basin sagolsun, acin cok buyuk ama bu hayatinin son acisi olsun ins. Allah kizina uzun omurler versin, cok uzgunum...

Ahirette bir melegin var Surmeli. Sana sefaatci olacak. Beni emziren bir annem vardi o nerde diyecek seni cennetine isteyecek. Basin sagolsun.....

Meyve puresinde muz da seftali de kabizlik yapar,biz yemuyoruz onlari maalesef, ama boykeyken bile kakasi balcik kivaminda tesbihte hata olmaz derler sarelle kivaminda.
Sebzeyi iki gunluk yaptigini soyledin yarisini buzdolabina koyup bekletiyosun sanirim. bunda bi sorun olmuyo mu vitamin degerleri falan?
ve benim annemde aklimi karistiracak pek ccok akil verir. ne yapicam bilemem...of.
aynen....birebir aynisi bizim kiz

bir de elma veren arkadaslar nasil veriyosunuz?cam rendededen gecince cok putur kaliyo o haliyle yiyebiliyo mu bebekleriniz?

6.ay aşıları

geçen çarşamba 6.ay aşılarını oldu kızım, ogünden beri ne huysuzluğu geçti, ne ateşi. ne aşıymış ya, kolay kolay ağlamayan, herşeye kıkır kıkır gülen kızım sürekli ağlıyor, sürekli mızmız, hiçbirşeyden mutlu olmuyor, oyuncaklarıyla oynarken bile sanki heran ağlıycakmış gibi ağlamaklı sesler çıkarıyor. doktora gidip duruyoruz, kan ve idrar tahlili yaptırdık, idrarda kültür bakıldı, hepsi temiz çıktı, üşütme grip felan yok ama sıkıntısı geçmiyor. 5gün oldu bugün hala ateşi var, sabah dolven verdim uyuyor şimdi, doktorumuz 11de geliyormuş, uyansın yine doktora götürücem. napıcamı şaşırdım artık ya, bu nedir böyle. herşeye ağlıyor diyorumya öyle bir iki saniyelik ağlama değil, bağıra bağıra ağlıyor bir başlayınca, susmuyor, avutmak için birşeyler arıyoruz ama nafile hiçbirşey ilgisini çekmiyor. birtek cumartesi günü iyi gibiydi, keyfi yerine gelmişti biraz ama dün tekrar çıktı ateşi, ne olur geçsin artık yaaa((

uff nefret ediyorum 6.ay asilarindan. 4tane aşı bir seferde. el insaf. bizimki de bir iki hafta sonra nasıl aatlatacagz bilmiyorum. sana bebeğine geçmiş olsun öncelikle. ateşi ilaç değil de ilik duş veya islak bez ile indiremedniz mi?

Sagol canim, surekli dus aldiriyorum ama anlik dusuyor atesi, dusun etkisi cabuk geciyor, hemen cikiyor tekrar. Bide banyo etmeyi cok sever, suyla oynayip gulerdi banyoda, simdi ondanda memnun olmuyorki agliyor, agladikca dahada artiyor atesi(( insallah siz kolay atlatirsiniz...

adet olan arkadaslar vardı aramızda,nasıl oldu ilk adet??benım gunlerdır sabah bıraz gelıyor sonra gun boyu yok olmayacak herhalde dıyorum ertesı gun gene biraz geliyor,günlerdir böyle tam olmadım çok sıkıntılı...

canım ne söyleyebilirizki kelimeler yeterli gelmiyor bazen...Allah sana sabır güç versin geride kalan yavruna uzun ömür versin,kızınında sana çok ihtiyacı var..

Geçmiş olsun canım ya, neden bu kadar sürdü acaba ateşi. Kaç derece canım merak ettim, kıyamam ona. Diş çıkarmıştı değil mi bebeğin acaba diye aklıma o geldi ama sanırım 3. dişi de çıkmıştı kuzunun. Şimdi aşıdan tedirgin oldum, zaten huzursuz bu aralar kuzum aşı ile iyice artarsa huzursuzluğu oturur ağlarım herhalde. Şuan bile bunaldım, kızıma yetemediğimi düşünmeye başlıyorum artık

oğlum dün 6 aylık olacaktı...

sen ölmedin yavrum.. sana ölüm yakışmıyor yiğitim..

ne denilir,tesellisi olur mu bilemiyorum..Allahım sana güç versin..içimizde Allah inancı olmasa,bu acıya katlanmak mümkün olmazdı..
ama yavrun cennette ve şefaatçin olacak..minik meleğin seni hep kollayacak..sabır diliyorum ağlayarak:2::2:

Benimki her zamanki gibiydi.
Gebelik testi yaptırmanda fayda var canım, gebelik belirtisine de benziyor sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…