- 23 Aralık 2012
- 248
- 0
kızlarrr benim oğluş emekliyor :) hemde odanın bir ucundan bir ucuna kadar :) Artık çok tehlkeli olmaya başladı kendini pusetten atmaya çalışıyor. çıngaraklara emekleyip tutup kendi orkestrasınI bile kurdu. biz eşimle adını ''GRUP EMZİK'' KOYDUKSizinkide bu kadar hareketli mi benimki 15 Mart doğumlu
kızlarrr benim oğluş emekliyor :) hemde odanın bir ucundan bir ucuna kadar :) Artık çok tehlkeli olmaya başladı kendini pusetten atmaya çalışıyor. çıngaraklara emekleyip tutup kendi orkestrasınI bile kurdu. biz eşimle adını ''GRUP EMZİK'' KOYDUKSizinkide bu kadar hareketli mi benimki 15 Mart doğumlu
Eki Görüntüle 765790
Tostosum teyzeleri..
Maasallah subhanallah maasallah barekallah Allah'ım nazarlardan saklasın ınsallah bızımkısı de hareketlı ama nerde yuzukoyun yatmayı sevmıyor hıc zaten kollarının uzerınde durmak zor gelıyor pasama :/ :)aman gec olsun da guc olmasın derdı olmasın ınsallah
masallah oglunaAllah kolaylik versin bundan sonra
maşallah bebişe, benim kızım da hareketli kıpır kıpır ama daha emekleyecek kadar değil
arkadaşlar benimle aynı durumda olan var mı;
şöyle ki, kızım 4 buçuk aylık, sadece emziriyorum, yaklaşık on gündür hero baby nin kaşık mamasını sulu bir kıvamda hazırlayıp 150 ml kadar biberonla veriyorum, günde birkere ve yatmadan önce,
onun dışında ufak tattırmaları saymazsak ek gıda vermiyorum,
bu dönemde kızıma bir hal oldu, artık memeyi de eskisi kadar almıyor, emzirirken çok ağlıyor, daha doğrusu emmek istiyor ama ememiyor gibi, tıpkı gazlı günlerimizdeki gibi...
resmen savaşıyoruz emzirirken, zaten öyla aman aman kilolu bir bebek de değil, bu gidişle kilo verecek,
korkarım bu gidişle memeyi de bırakacak
aklıma iki ihtimal geliyor bu durumda;
1- biberona alıştığı için memeyi almıyor
2-hala gaz sancısı çektiği için ememiyor
böyle bişey yaşayan varmı aranızda, siz ne dersiniz :44:
benimkide hiç sevmezdi ama ben yüzü koyun yatırıp karşısında şakrabanlık yapa yapa alıştırdım. seninkide başlar yakında ama ben kara tasalardayım çok tehlikeli olmaya başladı
Biz tam 12 gündür böyleyiz canım, delirmek üzereydim 2 gündür şunu farkettim tamamen sessiz ve karanlık ortamda emziriyorum yarım saat içinde uykuya dalıyor, ama önceden 7-8 arası uyuyan kızım ne denersem deneyim akşam 9,5 dan önce uyumuyor. Hiç huysuzlanmazdı saat 6 oldu mu başlıyor mızmızlığa uyuyana kadarİnşallah düzelir.
buda benim yakışıklım... Denize girdikte teyzeleri :)
pufff hala biberon savaşı devam ediyor bizde...biberon almıyor kızım bırden bıraktı delircem napıcam ben bılmıyorum,sütümde artık azalmaya başladı biberondan emmezse nasıl doycak bu cocuk...biberona gıcıktır diye mamayı kaşıkla veriyorum yok gene cıkarıyor mamaya gıcık olmustur dıye su veriyorum yok cıkarıyor...hiç bişey kabul etmiyor sadece meme verirsem cok acsa alıyor biraz...bı anda oldu aksam biberon alan cocuk sabaha tıksindi bir haftadır kılo vermiştir diye korkmaya başladım..
canım denedin mi bilmiyorum ama kızını kucağına yatırıp evin içinde hem gezdirip hemde biberon versen. kızımda bazen aç olduğu halde biberon görünce ağlayıp emmiyor, ben gezdirerek yediriyorum. etrafa bakarken dikkati dağılıp yiyor ama maması bitene kadar oturamıyoruz, oturursam hemen bırakıp ağlıyor. özellikle tavandaki avizelerin altında gezdir, ışık ilgilerini çekiyor.
buda benim yakışıklım... Denize girdikte teyzeleri :)
evet canım denedım o zaman yedi bende kendimi çok zeki sandım oh dedim işte böyle yedirirler :) ama ikinci denemede işe yaramadı o şekilde de istemiyor bi kere yedi o numarayı gecen gün saatlerce bişey vermedim o zaman aldı biberonu...
ne kadar sürede veriyorsunuz mamayı yada memyi acaba tam acıkmıyorda ondanmı almıyor?
pufff hala biberon savaşı devam ediyor bizde...biberon almıyor kızım bırden bıraktı delircem napıcam ben bılmıyorum,sütümde artık azalmaya başladı biberondan emmezse nasıl doycak bu cocuk...biberona gıcıktır diye mamayı kaşıkla veriyorum yok gene cıkarıyor mamaya gıcık olmustur dıye su veriyorum yok cıkarıyor...hiç bişey kabul etmiyor sadece meme verirsem cok acsa alıyor biraz...bı anda oldu aksam biberon alan cocuk sabaha tıksindi bir haftadır kılo vermiştir diye korkmaya başladım..