2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

maşallah bebişe, benim kızım da hareketli kıpır kıpır ama daha emekleyecek kadar değil

Maasallah subhanallah maasallah barekallah Allah'ım nazarlardan saklasın ınsallah bızımkısı de hareketlı ama nerde yuzukoyun yatmayı sevmıyor hıc zaten kollarının uzerınde durmak zor gelıyor pasama :/ :) aman gec olsun da guc olmasın derdı olmasın ınsallah

benimkide hiç sevmezdi ama ben yüzü koyun yatırıp karşısında şakrabanlık yapa yapa alıştırdım. seninkide başlar yakında ama ben kara tasalardayım çok tehlikeli olmaya başladı

bende 3 hafta önce yaşadım dişçiye gittiğim için oğlum anneme bırakıyordum ve işim uzun olduğu için sütüde sağıp bırakıyordum. benimki 1 hafta önce resmen aç geçti inat ettim emeceksin diye. Bizde mamada yok o aç diye çok üzüldüm . sütü sağıp kaşığa tattır sonra memeye al ağzına sağ biraz emmesini bekle . sakın yılma ben hep onada söylüyorum 2 yaşına kadar emmeye mecbursun diye :)

buda benim yakışıklım... Denize girdikte teyzeleri :)

Eklentiler

• $1074398_10201710187297566_712185773_o.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 37
benimkide hiç sevmezdi ama ben yüzü koyun yatırıp karşısında şakrabanlık yapa yapa alıştırdım. seninkide başlar yakında ama ben kara tasalardayım çok tehlikeli olmaya başladı

evet canım Allah kolaylık versin biz daha bi eylem olmamasına rağmen eşimle bugün güvenlik alış-verişine çıkıyoruz sizin yerinizde olsak AVM kapısında yatar sabah açılır açılmaz alırdık heralde biraz fazla paniğim galiba:26:

bizim huysuzluk bitti gibi dün gece baya iyiydik uyku konusunda.
zorlanmadan uyudu eskisi gibi.akşam 11 de uyudu.
sabah 9 da bitti uykumuz.2 kerede emmeye kalktı.
bakalım bu akşamda kolay uyursa koca bir ohh çekerim
geçici bir durum heralde.çünkü benim oğlum doğduğundan beri uslu bi bebekti..

Son düzenleme:
kızlar iyi pazarlar..
birazdan dışarı çıkıcaz çıkmadan bi bakayım dedim.
maşallah yavrular baya hareketlenmiş..
emeklemeye başlayan bile var.
benim oğlumda çok hareketli.
emerken bile elleri ayakları hep hareket halinde.
ama henüz emeklemiyoruz.
emeklemeye niyet ediyoruz ama emekleyemiyoruz
yüzüstü yatırıyorum
kollarından güç alıp popoyu kaldırıyor fakat dizlerinin üzerinde duramıyor.
yinede azimli milim milim ilerliyor..
ama sırtüstü yatırdığımda hiç bıraktığım gibi bulamıyorum
kendi kendine konuşarak çığlık atarak geziyor :)

pufff hala biberon savaşı devam ediyor bizde...biberon almıyor kızım bırden bıraktı delircem napıcam ben bılmıyorum,sütümde artık azalmaya başladı biberondan emmezse nasıl doycak bu cocuk...biberona gıcıktır diye mamayı kaşıkla veriyorum yok gene cıkarıyor mamaya gıcık olmustur dıye su veriyorum yok cıkarıyor...hiç bişey kabul etmiyor sadece meme verirsem cok acsa alıyor biraz...bı anda oldu aksam biberon alan cocuk sabaha tıksindi bir haftadır kılo vermiştir diye korkmaya başladım..

canım denedin mi bilmiyorum ama kızını kucağına yatırıp evin içinde hem gezdirip hemde biberon versen. kızımda bazen aç olduğu halde biberon görünce ağlayıp emmiyor, ben gezdirerek yediriyorum. etrafa bakarken dikkati dağılıp yiyor ama maması bitene kadar oturamıyoruz, oturursam hemen bırakıp ağlıyor. özellikle tavandaki avizelerin altında gezdir, ışık ilgilerini çekiyor.

evet canım denedım o zaman yedi bende kendimi çok zeki sandım oh dedim işte böyle yedirirler :) ama ikinci denemede işe yaramadı o şekilde de istemiyor bi kere yedi o numarayı gecen gün saatlerce bişey vermedim o zaman aldı biberonu...
ne kadar sürede veriyorsunuz mamayı yada memyi acaba tam acıkmıyorda ondanmı almıyor?

canim bazen benim kizimda almiyo memeyi ac olduguna ragmen.ben israr etmeden kucagima alip evin icinde yada disarda biraz dolastiriyorm.yada bazen gazini cikarmis olmasina ragmen gazini cikariyo.birkackez sonra Bir bakiyorum almam doyen kiz cuk cuk emiyo.😃yani israr ettikce inat edip almayabilir.

canım hangi marka kullanıyosun bilmiyorum ama, biberonu değiştirmeyi denesen, belki farklı biberonu alır, tıpkı emzik gibi, bebeklerin biberonu seçtiğini duymuştum, nebileyim bi ihtimal,
http://www.soffiplanet.ro/media/cat...eck_glass_bottle_120_ml_silicone_size_1_2.jpg
ben nuk un bu modelini kullanıyorum, hiç sorun yaşamadım o konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…