neden böyle oluyormuş acaba bılıyormusun??daha sonra düzeldimi??gercekten cok fena hiç bişey yemedıgını düşünmek deli edıyo beni,ne yapcam bılemedim...zaten cok az kılo alan bı bebek böyle yaparsa kılo alamayacak ustune kusmasıda var zayıflar dıye korkuyorum
bu arada kasıklada denedım yok almıyo hemen tukuruyosu bıle almıyo gerci benımkı ne mama ne su....ne oldu bırden insallah bı hastalıgı yoktur
neden böyle oluyormuş acaba bılıyormusun??daha sonra düzeldimi??gercekten cok fena hiç bişey yemedıgını düşünmek deli edıyo beni,ne yapcam bılemedim...zaten cok az kılo alan bı bebek böyle yaparsa kılo alamayacak ustune kusmasıda var zayıflar dıye korkuyorum
bogaz ıltıhabı oldum bogazlarım cok kotu dr gttım bugun dr ılac verdı emzırıyorum dedım antıbıyotıkde verdı recetsını okudum ılacların emzırme donemınde kullanmayın dıyo bn ne yapayım sımdı ya .bırde oglum un bugun 4.ay asımız vardı olduk sabahtan hıc bırseyı yoktu takı 1 saate kadar basıyor cıglıgı calpol verdım az once uyuya kaldı yavrum cok kotu agladı ya dogdugundan berı oglum hıc bu sekılde atesı yok aglamamaıstı.sımdılık atesı yok ama...
canım kaşık maması için 150cc çok değilmi onlar tok tutuyo oyüzden emmez bence önce emzir sonra mama ver eğer sütün yeterliyse hiç verme bile sadece tattırmalarla yetin bizim doktorumuz pirinç ununu sadece 1 öğün ver dedi büyüyünce bile 1 öğün veriliyormuşarkadaşlar benimle aynı durumda olan var mı;
şöyle ki, kızım 4 buçuk aylık, sadece emziriyorum, yaklaşık on gündür hero baby nin kaşık mamasını sulu bir kıvamda hazırlayıp 150 ml kadar biberonla veriyorum, günde birkere ve yatmadan önce,
onun dışında ufak tattırmaları saymazsak ek gıda vermiyorum,
bu dönemde kızıma bir hal oldu, artık memeyi de eskisi kadar almıyor, emzirirken çok ağlıyor, daha doğrusu emmek istiyor ama ememiyor gibi, tıpkı gazlı günlerimizdeki gibi...
resmen savaşıyoruz emzirirken, zaten öyla aman aman kilolu bir bebek de değil, bu gidişle kilo verecek,
korkarım bu gidişle memeyi de bırakacak
aklıma iki ihtimal geliyor bu durumda;
1- biberona alıştığı için memeyi almıyor
2-hala gaz sancısı çektiği için ememiyor
böyle bişey yaşayan varmı aranızda, siz ne dersiniz :44:
arkadaşlar benimle aynı durumda olan var mı;
şöyle ki, kızım 4 buçuk aylık, sadece emziriyorum, yaklaşık on gündür hero baby nin kaşık mamasını sulu bir kıvamda hazırlayıp 150 ml kadar biberonla veriyorum, günde birkere ve yatmadan önce,
bu dönemde kızıma bir hal oldu, artık memeyi de eskisi kadar almıyor, emzirirken çok ağlıyor, daha doğrusu emmek istiyor ama ememiyor gibi, tıpkı gazlı günlerimizdeki gibi...
resmen savaşıyoruz emzirirken, zaten öyla aman aman kilolu bir bebek de değil, bu gidişle kilo verecek,
bızde de aynı sorun var..sebebı ıse bıberona alıştıgı içinarkadaşlar benimle aynı durumda olan var mı;
Kızlar,
Oğlumun da emerken kafası terliyordu. Bazen de beşiğinde uyurken yerini değiştirmeye çalıştığımda görmüştüm, kafasının altı, çarşaf, yusyuvarlak ıslaklık. Aşırı derecede terlemiş oluyordu. Birkaç kez denk gelmiştim.
Oğlum henüz dönmüyor, nesnelere elini uzatıp onları kavramıyor. Ana kucağında küçük bir balık var, ona uzunca baktıktan sonra parmak uçlarıyla dokunmaya çalışıyor.
Sizde oldu mu bilmiyorum ama dünden beri oğluşum bağırıyor :) Bildiğiniz bağırma.. Çığlık falan da değil..
Aç değil, altı temiz, herhangi bir sıkıntısı yok, bağırtısında herhangi bir acı ifadesi de yok.. Sanki konuşur gibi. Agulama değil.. Alttan iki dişimiz çıkmıştı, ona da yoramıyorum. Çünkü çıkarken ağlamıştı sadece..
Ne kadar doğru bilmiyorum ama babasıyla beraber kendi sesini keşfettiğine yorduk bu durumu..
Aaaa.. aaa.. aaa :)
Kızlar facedeki gurubun linkini bilen varsa yollayabilir mi?
bogaz ıltıhabı oldum bogazlarım cok kotu dr gttım bugun dr ılac verdı emzırıyorum dedım antıbıyotıkde verdı recetsını okudum ılacların emzırme donemınde kullanmayın dıyo bn ne yapayım sımdı ya .bırde oglum un bugun 4.ay asımız vardı olduk sabahtan hıc bırseyı yoktu takı 1 saate kadar basıyor cıglıgı calpol verdım az once uyuya kaldı yavrum cok kotu agladı ya dogdugundan berı oglum hıc bu sekılde atesı yok aglamamaıstı.sımdılık atesı yok ama...
Arkadasim mamayi nasil hazirliyosun biberonda?ben beceremiyorum hala daha...biberonda vereyim istiyorum yapamiyorum koyu oluyor sivi olmuyor...senin hero baby pisendenmi suda hazirlanandanmiarkadaşlar benimle aynı durumda olan var mı;
kızlar herkese iyi akşamlar..
3 gündür benim oğlumda değişti.çok zor uyutuyoruz.
eşim işe uykusuz gidiyor.dün gece 2 de zor uyuttuk.
biraz araştırdım bebeklerin belli dönemlerde büyüme atakları oluyormuş.
uyku ve emme sorunları başlıca problemlermiş.
sanırım bu döneme denk geldik.
normalde bizim gece uykumuz düzenliydi.
4-5 saat deliksiz uyur
sonra emmek için kalkar
yine 4-5 saat daha uyurdu.
ama dediğim gibi bu düzen 3 gündür bozuldu
inşallah en kısa sürede eskiye döneriz..
Antibytk bnde kullanmstm. Logusayken ateslemstm, sutu etkilemez demsti doktor.
4.ay asisini bnde yaptrdm.. cok az ateslendi. Bzmkinde de aglaama vardi,uykudanagliyordu.
Calppol uyku yapio olablr
O terleme bnm oglanda da varrr.
O cigliklarda ayni seklde.. bzmki cok uykusu glnce cok bagiriyor. Huy degistorms de olablr-
grubun tam adı: Subat & Mart 2013 Anneleri. facede arama kısmına yazdığında çıkıyor
arkadaşlar benimle aynı durumda olan var mı;
Canım benim bebeğimde de oluyor emerken birden çığlık atıp ağlıyor başını çevirip emmek istemiyor.tabi bu genelde gündüz oluyor ben nedeninin ek gıda olduğunu düşünüyorum bizde hero baby nin gogly kaşık mamasına başladık meyve püresi de veriyordum kabız oldu kaka yapamayınca emerken ıkınıp sıkılıyor doğal olarak 3.gün yaptı yapınca bu şikayetlerimşz azaldı ve artık yoğurt vermeye bailadım bir iki kaşık bağırsaklara da iyi geliyomuş.aptamilin pirinç unlu mamasını aldım onu veriyorum yarım çay bardağı kadar ama dr pirinç unlu mamalar kabız yapar pek önermiyoruz dedi başka bir dr gitmiştim kilosu az olduğu için başlatmıştı kendi dr muz bu dr kilousu gayet ii aslında dedi şuanda 4.5 aylık 6750 bende vermiyim o zaman ek gıda dedim geri dönüşü olmaz dedi.bilmiyorum kabızlık sorununuz varmı ama farklı gıdalar vermeye başladığımız için bence zamanla geçer inş.bir de bence biberonla verme kaşık mamasını kaşığa alışsın biberonla verirken gaz da oluyordur
]