2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

bu arada kasıklada denedım yok almıyo hemen tukuruyo su bıle almıyo gerci benımkı ne mama ne su....ne oldu bırden insallah bı hastalıgı yoktur

bu arada kasıklada denedım yok almıyo hemen tukuruyo su bıle almıyo gerci benımkı ne mama ne su....ne oldu bırden insallah bı hastalıgı yoktur

O donem denemedigim mama biberon kalmadi aslinda suan daha sanslisin arada mama haricinde verebilecegin seyler var benim tek sansim mama ve memeydi...sutum azdi mecbur mama yemesi gerekiyordu ama biberon almsdi....rezeneyi seviyordu rezene verdigim bibron ucunu denedim onunla mama verdim geceleri uyurken kalkip mama verdim uykuda reddetmedi-..bir sure sonra normale dondu ama hala korkuyorum...icmeyi sevdigi birsey varsa biberonla ver sonra o ucla mama ver....benim biberon ucum ordan oraya geziyor...

oğlum da çok kusuyordu canım,kendiliğinden geçti.bebeğinin aç olduğunu düşünmek insanı geriyor,sakin ol sen,uykuluyken beslemeyi dene.geçici bir durum olabilir iştahsızlığı..inşallah kısa zamanda eski düzenine döner,sıkma canını

cnm ıyı olmanıza sevındım..ıns amelıyatıda güzel geçer.belki özeldir paylaşmazsın dıye sebebını sormuyorum..rabbım açıl sıfalar versın...dıyette zor ama atlatılacak ıns... ıkınızıde opuyorumm..

cnm dün doktora gittim kulaklarm kapalı diye doktor ne yaptın sen dedi bu kadar iltihap çok fazla biraz daha gelmesen kullak delinmesine gider di dedi =( bebeğin var hafif ilaçlar yazagm dedi 1 hafta sonra muhakkak gel dedi. 1 antibiyotik,bir tane ağrı kesici 2 tane damla yazdı kullanyrm maalesef yapacak bir şey yok ödüm koptu kulaklarıma bir şey olur diye =(

arkadaşlar benimle aynı durumda olan var mı;
şöyle ki, kızım 4 buçuk aylık, sadece emziriyorum, yaklaşık on gündür hero baby nin kaşık mamasını sulu bir kıvamda hazırlayıp 150 ml kadar biberonla veriyorum, günde birkere ve yatmadan önce,
onun dışında ufak tattırmaları saymazsak ek gıda vermiyorum,
bu dönemde kızıma bir hal oldu, artık memeyi de eskisi kadar almıyor, emzirirken çok ağlıyor, daha doğrusu emmek istiyor ama ememiyor gibi, tıpkı gazlı günlerimizdeki gibi...
resmen savaşıyoruz emzirirken, zaten öyla aman aman kilolu bir bebek de değil, bu gidişle kilo verecek,
korkarım bu gidişle memeyi de bırakacak

aklıma iki ihtimal geliyor bu durumda;
1- biberona alıştığı için memeyi almıyor
2-hala gaz sancısı çektiği için ememiyor

böyle bişey yaşayan varmı aranızda, siz ne dersiniz :44:

canım kaşık maması için 150cc çok değilmi onlar tok tutuyo oyüzden emmez bence önce emzir sonra mama ver eğer sütün yeterliyse hiç verme bile sadece tattırmalarla yetin bizim doktorumuz pirinç ununu sadece 1 öğün ver dedi büyüyünce bile 1 öğün veriliyormuş

benım kızım memeyı 2 sebeple almaz aglar ya gazı vardır yada toktur onun dısında hep alıyor....tam tersi bende kılosu az oldugu için mama verıyorum gunde 1 yada 2 defa bizimkide bıberonu bıraktı son gunlerde meme ıstıyo sadece kasık yada bıberondan almıyo..

bızde de aynı sorun var..sebebı ıse bıberona alıştıgı için (

kızlar herkese iyi akşamlar..
3 gündür benim oğlumda değişti.çok zor uyutuyoruz.
eşim işe uykusuz gidiyor.dün gece 2 de zor uyuttuk.
biraz araştırdım bebeklerin belli dönemlerde büyüme atakları oluyormuş.
uyku ve emme sorunları başlıca problemlermiş.
sanırım bu döneme denk geldik.

normalde bizim gece uykumuz düzenliydi.
4-5 saat deliksiz uyur
sonra emmek için kalkar
yine 4-5 saat daha uyurdu.
ama dediğim gibi bu düzen 3 gündür bozuldu
inşallah en kısa sürede eskiye döneriz..

O terleme bnm oglanda da varrr.
O cigliklarda ayni seklde.. bzmki cok uykusu glnce cok bagiriyor. Huy degistorms de olablr-

Antibytk bnde kullanmstm. Logusayken ateslemstm, sutu etkilemez demsti doktor.
4.ay asisini bnde yaptrdm.. cok az ateslendi. Bzmkinde de aglaama vardi,uykudanagliyordu.
Calppol uyku yapio olablr

Arkadasim mamayi nasil hazirliyosun biberonda?ben beceremiyorum hala daha...biberonda vereyim istiyorum yapamiyorum koyu oluyor sivi olmuyor...senin hero baby pisendenmi suda hazirlanandanmi

Biz tam 12 gündür böyleyiz canım, delirmek üzereydim 2 gündür şunu farkettim tamamen sessiz ve karanlık ortamda emziriyorum yarım saat içinde uykuya dalıyor, ama önceden 7-8 arası uyuyan kızım ne denersem deneyim akşam 9,5 dan önce uyumuyor. Hiç huysuzlanmazdı saat 6 oldu mu başlıyor mızmızlığa uyuyana kadar İnşallah düzelir.

Antibytk bnde kullanmstm. Logusayken ateslemstm, sutu etkilemez demsti doktor.
4.ay asisini bnde yaptrdm.. cok az ateslendi. Bzmkinde de aglaama vardi,uykudanagliyordu.
Calppol uyku yapio olablr

bende kullandım bi hafta önce dişim için ama kızım memeyi bırakıyodu memeyi emip suratını ekşitiyodu uykusunda bile gündüzde asla emziremiyodum doktora sordum tadını etkiler tabi bırak ozaman dedi şimdi bıraktım dişlerimi yaptırırkende iltihaplı olduğu için bir canım yanıyoki anlatamam annelik ne zormuş ya

O terleme bnm oglanda da varrr.
O cigliklarda ayni seklde.. bzmki cok uykusu glnce cok bagiriyor. Huy degistorms de olablr-

bu üçüncü günümüz kucakta sessiziz, koyduğumuzda bağı çağır.. Amanın:)

grubun tam adı: Subat & Mart 2013 Anneleri. facede arama kısmına yazdığında çıkıyor

clue canım teşekkür ederim.

Sanırım hepimi atak geçiriyoruz baksanıza ben bi yazayım şu sık uyanmasını emmek istememesini diye giriyorum herkes aynı sanki yani arkadaşlar gece çok sık uyanma ve 3 5 dak.emmmeler bizdede aynen bide oğluş emerken en ufak bi ses duysun dikkat kesiliyor yüzünü bir çeviriyor bir dahada ya tutuyor ya tutmuyor, acaba ne zaman düzelcekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…