- 11 Şubat 2009
- 1.394
- 159
evet canım denedım o zaman yedi bende kendimi çok zeki sandım oh dedim işte böyle yedirirler :) ama ikinci denemede işe yaramadı o şekilde de istemiyor bi kere yedi o numarayı gecen gün saatlerce bişey vermedim o zaman aldı biberonu...
ne kadar sürede veriyorsunuz mamayı yada memyi acaba tam acıkmıyorda ondanmı almıyor?
Ben gecmisin en buyuk biberon zedesi olarak mamayi 3 saatte bir veriyorum zaten suan rutin olarak 3 saatte bir acikip 2 saatte bir uykusu geliyor....sabir arkadasim ben sirf tekrar biberonla yesin diye adak bile adamistim...biberonu sen verme esin denesn yaramaz kizim biberon almazken bir ara esimden annemden aldi benden almadi...sonra onlardanda almadi gerci ama...bir donem kucakta gezerek yedi,bir donem cikarcigimiz anlamsiz sesleri dinleyerek yedi...veeeee birgun disarida isim vardi eve geldim annem kizimin biberonu itirazsiz aldigini soyledi yastiga ona yerde yuvarlansin diye hazirladigim battaniyelerin uzerinde kucaga almadan gozlerinin icine bakip elini tutup gulerek verdigini soyledi o gun bugundur ayni sekilde iciyor...hatta asla agzina emzik almayan kizim 5. Aya birkac gun kala yani tam 1 hafta once emzik aldi...cok saskinim....bizi cok sasirtiyor....