- 14 Ocak 2012
- 903
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm diyet yapiyorum ben. Sutumde bir farklilasma olmadi. Bol su iciyorum bu daha onemli. Sana da oneririm. Diyetisyene de gidebilirsin. Liste verir o da. Bu sitede diyet grubuna da katildim. Insan motive oluyor.kızlar ya hamile kalmadan önce 54 kiloydum hamileliğim boyunca 12 kilo aldım 66 oldum gittim doğum yaptım geldim 60 kilo oldum süt olsun diye ne bulduysam yedim ve bugünki sonuç 64 kiloyum şuanda kendimden nefret ediyorum diyet yapmak istiyorum ama sütü düşünüyorum zaten oğlum anca doyuyo mamada vermek istemiyorum zaten eylülde işe gidecem ememeyecek diye sizce ne yapabilirim bi fikri olan varmı
Ben de hatirladim o gunleri. Iyiki de burda sizinle tanismisim.geçen yıl tam da bugün öğrenmiştim gebeliğimi karmakarışık duygularımı yazdım az evvel 2014 mart topiğine zaman ne çabuk geçti kızım 2 gün sonra 4 aylık olacak hepimizin en güzel gebelik -doğum anıları olduğuna inanıyorum en güzel anıları birlikte paylaştık ve devam ediyoruz edeceğiz de iyi ki varsınız karındaşlarımm
uff sulugözüm ben bugünnn
Ben onden kundak gibi yapiyorum. Daha iyi oluyor.Kizlarrrr bebeğini kundaklayan varmi uyurken?
Sanirim ogluma nazar degdirdim yaramaz olmaya basladi uzun zmn oldu bu saatlerrde kalkmazdi
Canım bir ara bozuyor düzenini bende yaşadım 10 gün kadar, sonra kendiliğinden eski düzenine döndü çok şükür. İnişler çıkışlar çok normal. Kafayı yemek üzereydim resmen o düzensizlikten sonra geldiği hali görünce iyi ki o 10 günü yaşamışız diyorum :)
Bi skntisi oldugunu dsnuyorum bgn rota virus asimizi vurulmaya gidecegiz ordan da hastameye gidicem dun hic durmadi
Canım odayı ayırmışsın
Ben de bu günlerde bu meseleyi düşünüyorum bira z kararsısım
Nasıl gidiyor
Yanından ayırırken zorlandınnmı
Biz yatak odamızdayız zaten
Oğlum da hemen yanımda beşik i
Sanki yatamazmışım gib geliyor
Ya da aynı odada yatmak kolayıma geliyor sankiiiii
gayet iyi gidiyor canımm :)
bende duymam belki diye bebek telsizi aldım.
ama annelik içgüdüsü işte duyuyor insan
odalarımız yanyana.ilk günler biraz zor oldu uykusuz kaldım
aklım onda olduğu için devamlı uyandım baktım
ama şimdi oğluşumda bende alıştık..
yatağınıda sevdi bizimki.gece bir kere uyanıyor emmek için zaten
birdahaki uyanışında sabah olmuş oluyor.
umarım seninde oğluşun kolayca alışır odasına :)
Biz hala birlikte yatıyoruz besiginde gündüzleri yatıyor gece de yatırayım dedim dönse kalkıp baktık en son esim kalktı yanımıza aldı sanırım önce kendimizi alıstırmalıyız:-(
ama gece uykusunda odasında uyuyor sadece
şimdilik gündüzleri hala benim oturduğum odada uyuyor
zaten gündüzleride çok uyumuyor artık :)
Oglunun ayaklarini.yiyesim geliyo ne tatli masallah
İnsallah bizde alıstırırızcanım benim oğlum 4 aylık.
yavaş yavaş alıştırmak istedim odasına.
çünkü büyüdükçe hem bizim için hem bebeğim için zor olucak odaları ayırmak diye düşündüm.
o bizimle aynı odada yatmaya alışcak
biz onun gözümüzün önünde olmasına alışcaz...
şimdiden ayırdık işte :)
çıldırmak üzereyim ne yiyorumda gaz oluyo anlamıyorum kimyon ve rezeneden ibaret oldu hayatım
5 gündün huyu değişti bebeğimin sudan mı acaba diye suyu değiştirecem başka bişey gelmiyo aklıma kendi pirt yapıyo defalarca ama hala var hala var ne gazmış ya artık oturup saatlerce ağlamak istiyorum
sözde yardıma gelen insanlardan nefret ediyorum ayakbağı oldugunun farkında değiller gidin ya rahat bırakın kalabalıgı sevmiyo diyorum işte ne yaklaşıyon dün geldin bugün ne işin var kapıyı açmıyım diyorum sağolsun kızım ağlıyo sesi dışarlarda evde oldugumuzu herkes anlıyo
40ı çıksın düzelir yok
3 aylık olsun düzelir yok
hadi bakalım 6. ayı bekliyoruz
ha bi de dün gece uyurken 2 defa çığlık attı kızım korku filmlerindeki çığlıklar gibi sonrasında aağlamadı ben korktum anlam veremdim bıraz bakındı salladım uyudu rüya gördü korktu sanırım
Kelebex hamilelik nasıl gidiyor ?
oğluşun dinlenmene izin veriyordur umarımm :)
malum hamileliğin ilk haftaları fazla uyku yapabiliyor
inşallah çok zorlanmadan hem kucağındaki hem karnındaki bebeğini büyütürsün
Kelebex hayırlı olsun, tebrik ederim hamileliğini.İyi canim cok sukur bgn rota virus asimizi olduk smdi hastanrden geldik dr kalpte ufurme olabilir dedi moralim cok bozuldu 4. Aay kntrolunde bi daha bakalim dedi ama o kadar dayanamam bska dra gtrcem
geçmiş olsun. artık koltukta bırakmıyorum halının üzerine koyuyorum ben. 2 gün sonra şişmez bence. ki diyosun şiş olan yere bastırdığımda tepki vermiyor diye.demekki canı acımıyor. genede doktora sormanda fayda var.Merhaba arkadaslar
benim kız meğer donmeyi ogrenmiş :) koltukta uyuyordu. Orada uyuyorsa yere minder koyuyorum ne olur olmaz diye. Ama baktım uyumadan önce yan gözle TVe bakıyor. Ben de yerdeki minderi kaldırıp Tv ile arasına koydum ki orayı goremesin. sonra uyudu. Ben de mutfaga gittim ve gitmemle bir güm sesi duymam bir oldu. Sonrasında da avaz avaz bir ağlama. Tabi elim ayağım boşaldı. Kucağımda sakinlesti. 5 dakika sonra gulucuklere bile basladi. Ama eşimi cagirdim ve yine de doktora gittik. 6 saat onunla aynı odada kalmamız ve basından hic ayrılmadan nobet tutmamız istendi. Onun dışında bir sey yoktu. Bu olay Salı aksamustu oldu. Ama bu sabah bir baktım kafasında kocaman bir sislik. Keyfi yerinde, sis olan yere bastırıyorum bir tepki gostermiyor. Ama yine de aklıma takıldı, bu kadar gec mi siser ki...