2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
hayırlı olsun çok heyecanlısındır :) seni okudukça bende korktum hala adet olmadım..sen iğne olmuşsun neden korumamıs doktor bısey dediimi??bebegını emzırıyordun galiba?? ben düşünmüyorum ikinciyi,bu günlerde halsizlik baş dönmesi oluyor inşallah bişey yoktur...

Evet canim ayrica mama takviyesi de yapiyorum emmeyi birakmadi sukur dr emzirebilirsin sorun olmaz dedi ben de dusunmuyordum ama olcagin onune gecilmiyor

Veeer sonuc alindi keseyi gorduk 2. Kez anne oluyorum..:KK16:
ayyyy çok farklı bi mutluluk olsa gerek allah tamamına erdirsin sağ salim kucağınada alşırsın inşallah dikkat et çok yorma kendini sezeryanlısın çünkü ya arkadaşım bende sezeryanlıyım da bana bir buçuk sene hamile kalamazsın demişlerdi:KK53:

Allah tamamını erdirsin dikkat et kendine. Benim yengemde sezeryanlı olduğu halde 11 ay içinde 2.kez doğum yaptı. İkisini de beraber büyüttü. Şimdi yeğenlerimin arasından su sızmıyor. Biri kız diğeri erkek olduğu halde çok iyi anlaşıyorlar. Seninkilerde böyle olacak inş. :KK3:

biz doktorumuzun izniyle başladık pirinç unu veriyoduk beğenmedi beyimiz ama bebe bisküvisini ılık suyla ezip içine meyve rendesi ve birazda suyunu koyup yediriyorum bayılıyo oğluşum bittiği an başlıyo ağlamaya ilk biraz zorlandı ilk beş gün eesini yapamadı ama şimdi baya düzene girdi ama katı yapıyo biz şu kavanoz mamalarından da veriyoruz şükür güzel kilo aldı oğluşum ama günde ikikereden fazla vermiyoruz emmeyede full devam:KK34:
canım artık burdan ek gıda ve mama tariflerinide paylaşırız
ben şimdi okudum aklımda kaldı ama 3-5 gün sonra unutur giderim...
afiyet olsun bebişine vitamin olsun inşallah
:KK53: şoklardayım ...hayırlı uğurlu olsun canım ...inşallah sorunsuz hamilelik geçirirsin ...hemende takvimi yapmışsın :)
eşine ne zaman söylemeyi düşünüyorsun ...tepkisini merak ediyorum ..ve küslüğü uzatmayın artık soğukluk girmesin aranıza
Evet canim ayrica mama takviyesi de yapiyorum emmeyi birakmadi sukur dr emzirebilirsin sorun olmaz dedi ben de dusunmuyordum ama olcagin onune gecilmiyor

ne zamana kadar emzirebilecen canım..benim bildiğim hamile kalınca bebeği hemen sütten kesmek gerekiyor

şimdi benide korku sardı:18:..güvenmiycem iğneye ...körün taşı olmaz olmaz senelerce şimdi en istemediğim zaman olursa kafayı yerim :KK53:
mübarek senin yumurtalıklar ne kadar faal çalışıyor, ne hap ne iğne hiçbişey fayda etmiyor :nazar:

ayyyy çok farklı bi mutluluk olsa gerek allah tamamına erdirsin sağ salim kucağınada alşırsın inşallah dikkat et çok yorma kendini sezeryanlısın çünkü ya arkadaşım bende sezeryanlıyım da bana bir buçuk sene hamile kalamazsın demişlerdi:KK53:

Bnm de duyumlarim o yondeydi canim ama oyle degilmis diyetisyene gidecekmisim fazla kilo almamak icin zaten son zmanlarda skntiliydim cok kilo verdimm hamile kalmadan onceki kilomdan 2 kg fazlam kaldi dikkat edip 11 kilo ile tamamlamam gerekiyomus bi de sanirim 37. Haftada dogum olacakmis

Sinemcim cok tesekkur ederim cnm bnm de kizim olsa bu tane fena olmaz ne guzel birlikte buyumus yegenlerin masallah:nazar: insallah bnmkiler de oyle olur moral oldun bna saol tatlim:KK9:
Divinty im:KK16: sorma canim fabrikalar bile benden geride kaldi:KK9: bnce de dikkat et guvenme sna derken bn hamile kaldim:KK9: hayielisi senin 2 tane yavrun var ne guzel ablasi kardesine bakabiliyo bnm oglan da kardesini yolar heralde:KK49:
emzirme konusunda su kadar devam edebilirsin demedi canim emzirebilirsn dedi sdce

Son düzenleme:

Tesekkur ederim kizlar cok garip bi duygu gercekten Allahtan oğlum uslu bi bebek insallah bu da oyle olur inandığım tek şey allah dagina gore kar veriyo bakabilcegime inanıyorum oğlum beni cok yormuyo şans iste yuzde birlik ihtimal beni buldu fakat sezeryani yeni oldugum icin biraz tehlikeliymis erken alinmasi gerekecekmis hayirlisi olsun bu arada esime halaaaa soylemedimm :))))

hayırlı olsun canım, tebrik ederim seni, herşeyde vardır bir hayır, sakın moralini bozma, yarın öbürgün büyüdüklerinde iyi ki olmuş arkaarkaya büyütmüşüm dersin, eşine de söyle bence, bu kadar ağır yükü nasıl taşıyorsun, yazık sana :KK5:

Kelebex hayırlı olsun canım.allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..
biraz zor olcak ama ne güzel ikisini beraber büyüteceksin.
bende çok arayı açmayı düşünmüyorum :) nasip artık :)
bugün adet oldum ben doğumdan sonra üçüncü adetim..

kızlar benimde oğlum dün 4 aylık oldu.aşılarımızı olduk..
7 kilo olmuş oğlum (azcık küsüratıda var)
boyumuzda 65 cm.

birde haftasonu annem geldi torunuyla aşk yaşıyorlar resmen.
gezip tozuyoruz 3 gündür.oğlumun baya bir değişti
gündüzleri yarımşar saatlik şekerlemeler yapıyor uzun uzun uyumuyor hiç
ama gece çok güzel uyuyor..düzenimiz belli oldu artık.
birde hep gülücükler saçıyor etrafa kendi çapında hep konuşuyor..
keyifli günler geçiriyoruz yani..
haftasonu şehirdışına çıkıcaz ilk defa bakalım kolay mı olcak zor mu bizim için..

sizlerde iyisinizdir umarım bebişlerin keyfi yerindedir..:KK16:

Saolun canlarim umarim hersey guzel olur esime aksam soylicem bu arada kalp krizi gecirecek adam:nazar:

Sinemcim cok tesekkur ederim cnm bnm de kizim olsa bu tane fena olmaz ne guzel birlikte buyumus yegenlerin masallah:nazar: insallah bnmkiler de oyle olur moral oldun bna saol tatlim:KK9:
Divinty im:KK16: sorma canim fabrikalar bile benden geride kaldi:KK9: bnce de dikkat et guvenme sna derken bn hamile kaldim:KK9: hayielisi senin 2 tane yavrun var ne guzel ablasi kardesine bakabiliyo bnm oglan da kardesini yolar heralde:KK49:
emzirme konusunda su kadar devam edebilirsin demedi canim emzirebilirsn dedi sdce

Ne demek canım estağfurullah sen moralini yüksek tut yeter ki kocişinede söyle küslüğü uzatma hiç bir koca benimki kadar odun olamaz bunu da unutma :KK9:

Birde canım bende bebişini memeden kesmen gerek diye biliyorum ama sen bir doktoruna danış istersen :44:

Ne demek canım estağfurullah sen moralini yüksek tut yeter ki kocişinede söyle küslüğü uzatma hiç bir koca benimki kadar odun olamaz bunu da unutma :KK9:

Birde canım bende bebişini memeden kesmen gerek diye biliyorum ama sen bir doktoruna danış istersen :44:

Cok iddaliyim kocam %100 organik okuzdur ayiptir soylemesi ben onu oyle kabul ettim gerci evlenmeden once acayip zarif bi adamdi:KK37:
dr emzirebilirsin dedi canim sorun yaratmaz sanirim smdilik haftaya pitpit kalbini dinlemeyw gitcem o zaman tekrar sorarim tatlim

Kaldirmaya usenmistim :nazar: icime dogmus heralde:KK37:
bende yazacaktım :nazar: avatarın kalmasında fayda varmış :KK49::KK19: tekrar tebrik ederim sıkıntısız ve güzel gebelik+doğum dilerim bu arada eşin halaa bilmiyormuş sanırım tamamen netleşmeden söylemek istemedin :KK31: bu akşam curcuna var ha evde :KK9::KK52::KK49::KK76::emir_bebek::nazar::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Kelebex çok sevindim ben senin adına.. ne güzel beraber büyürler:) Allah yardımcun olsun canım.. bizde bugün 4. Ay aşımizu olduk, acayip stres oluyorum aşı günleri, neyse biraz ağlayip sustu canım benim, bu ay 300 gr almış sadece, olsun dedi önemli olan almış olması dedi doktor ama bence çok az.. sadece anne şutu veriyorum..hayırlisi bakalim gelecek ay nolacak..

hayırlı uğurlu olsun inşallah bende fırsat buldukça biraz okuyup çıkıyordum yazıyı görmüştüm pek ihtimal vermemiştim acaba hemen olabilirmi böyle diye ama olmuş ben bile çok heyecanlandım kendini şanslı hissetmelisin bence ikiz gibi olacaklar gerçekten Allahım evlatlarına sağlık sıhhat sanada kolaylıklar versin arkadaşım

İyi dilekleriniz icin cok tsk ederim canlarim iyiki varsiniz esime alsoyledim inanmadi saka yapiyorm sandi:KK37: snra tahlil snclarini cikarinca anladi gercek oldugunu cok sevindi ben istemez pek diye dusunmustum cnku 2. Cocuga pek sicak bakmiyodu denge problemimiz var biraz:KK9: ya da sokladi anlayamdm

Ben de kızımı emzige alistiramadim, kauçuk uçlu emzik deniyeyim dedim, en azından tutuyo bakalım. Bu arada biz hiç dışarı çıkamıyoruz çünkü ev dışında uyuması zor oluyor. Çabuk uykusu geliyor, az uyuyor o nedenle dışarısı ya da başka bir ev zor oluyor bize. Bu arada kızım onu görmeye gelenler kucağına alınca ağlıyor, yabancilamaya başladı yani sizlerde de var mı merak ettim..

oğlum da dışarıyı sevmiyor,hafta sonu annemlerdeydik zehir etti.ağladı durdu.pazar akşamı eve geldik,salonda koltuğa yatırdık,gülmeye başladı..bugün de aynısı oldu.arkadaşımdaydım.millet sevmek için kucağına aldıkça deli gibi ağladı,susturamadık.erken ayrıldım,evde sustu,yıkadık uyudu hemen..inanamıyorum ama her şeyin farkında.evini biliyor,kalabalıktan nefret ediyor,gezmeyi sevmiyor hiç bize çekmemiş:KK5:

hayırlısı olsun,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh

X