ben bu siteden online olarak bikaç defa alışveriş yaptım, benim kızım da 7 mart doğumlu, 7 haziranda üç ayını dolduruyor, ayına göre aldığım kıyafetler iyi geliyor. hatta bazı 3-6 aylıklar büyük bile diyebilirim, kısa kollu alacaksan 3-6 al, yoksa şimdi giydiremezsin, eğer uzun kollu swet filan alırsan 6-9 alsan bile zarar gelmez, sonra giydirebilirsin canım.
Ben calpol verdim cok sukur ateslenmedikKizlar bizim sali gunu asimiz var dr ates icin minoset vermisti burda kullananbirini gormedim giderken vermeyi dusunuyorum yoksa baska bi ssurup mu versem?
Ben calpol verdim cok sukur ateslenmedik
Ne kadar ve kac saat arayla verdin canim
Canim ilk saglik ocagina gitmeden verdim sonra 6. saat sonra verdim sonra 6. saat sonra bidaha verdim yani 6 saat arayla 3 kere verdim hemsire boyle yap demisti cok sukur ateslenmedi. Bide saglik ocagina sabahtan git canim ogun asi gunu oldugundan oglene bazen asi bitebiliyomus haberin olsun bide birer cay kasigi verdim her seferinde
Canım biz işitme testinden geçtik ama istediler işte. Tedbir amaçlı herhalde. Gerek yok o zaman yaptırmaya hem çok külfetli bebişin uyuması lazım 2 saat kadar makineye bağlı kalıyormuşsun vs.vs.. Yaptırma taraftarı değildim zaten. Rota virüsünüde yaptırmayacaktım ama aile hek. ve çocuk dr. isteyince eşimle yaptırmaya karar verdik.
bu rota virüs için çok telaştayım...bizim doktorda önermedi,arkadaslarıma soruyorumhepsi yaptırmış mutlaka yaptır diyorlar...kafam cok karıştı...cocugu ishal olup hastanede yatanlar varmışama bazı makaleler dıyorki gerek yok içeriği belli olmayan aşılar içinde mutasyona ugramamıs seyler oluyormuş..bu rota virüs daha cok kırsal kesimde ve iç kesimde yaygın olabılıyormuş falan bir sürü şey yazıyor...
karar vermek için son 1 hafta kızlarhaftaya 3 ay bitecek
rota virüs karmaşası yine gündemde. Ebruli yazdiklariigornce yaptirsammi dedim şimdi. Off dr. Lerinde biri diğerini tutmuyorki. Insan bebisine boşuna viruste vermek istemiyor. Ama ilerde bir şey olursa da vicdan yaparım. Napcaz şimdi....Ben bugun rota yi yaptirdim kizima.doktorumuzda aile hekimide mutlaka yaptirin dedi.cok enteresanda bisey oldu.asidan sonra kusmasin diye emzirme odasina gitti kadinin biride oglunu emziriyodu.cocugun elleri ayaklari hep delik desikti nesi var dedim cocuk ishal atesliymis damar yolu acamamislar serum icin.11 aylikmis.dedim asisi yokmuydu yaptirmamislar doktor asili olsaydi bulasmazmis demis kadin nasil pismandi.
Cok sukur benim oglum 4 yasinda onada asi yaptirmistim hic ishal olmadi masallah.
Kizlar bizim sali gunu asimiz var dr ates icin minoset vermisti burda kullananbirini gormedim giderken vermeyi dusunuyorum yoksa baska bi ssurup mu versem?[/ bende calpol verdim canım sabah 10 da verdim 11 gibi asi yaptırdık. Akşam 6 da ve 11 de yine verdim. 1 çay kaşığı kadar çok doldurmadim. Midesi almadı zaten kusacak gibi oldu... Akşam kızımı uyuttuktan 1 saat sonraya saatimi kurup kalktım.( en fazla 3 saat uyusa da ) ateşini ölçmek için şükür bir şey olmadı.
rota virüs karmaşası yine gündemde. Ebruli yazdiklariigornce yaptirsammi dedim şimdi. Off dr. Lerinde biri diğerini tutmuyorki. Insan bebisine boşuna viruste vermek istemiyor. Ama ilerde bir şey olursa da vicdan yaparım. Napcaz şimdi....
Kizlar bizim sali gunu asimiz var dr ates icin minoset vermisti burda kullananbirini gormedim giderken vermeyi dusunuyorum yoksa baska bi ssurup mu versem?[/ bende calpol verdim canım sabah 10 da verdim 11 gibi asi yaptırdık. Akşam 6 da ve 11 de yine verdim. 1 çay kaşığı kadar çok doldurmadim. Midesi almadı zaten kusacak gibi oldu... Akşam kızımı uyuttuktan 1 saat sonraya saatimi kurup kalktım.( en fazla 3 saat uyusa da ) ateşini ölçmek için şükür bir şey olmadı.
Canim kac saatte bi olctun atesini bebisin ben biraz pimpirikliyim dk basi olcerim bilmezsem
rota virüs karmaşası yine gündemde. Ebruli yazdiklariigornce yaptirsammi dedim şimdi. Off dr. Lerinde biri diğerini tutmuyorki. Insan bebisine boşuna viruste vermek istemiyor. Ama ilerde bir şey olursa da vicdan yaparım. Napcaz şimdi....
Canim kac saatte bi olctun atesini bebisin ben biraz pimpirikliyim dk basi olcerim bilmezsem
bende ateş konusunda pimpirikliyimdir. kardeşim bebekken havale geçirmiş ondan çok korkarım ateşten. akşam 11 de uyumuştu. 12 ye kurmuştum saatimi. ölçüp yattım. sonra 1 e kurdum. hatırlamıyorum şimdi kaçta kalktı uyudu ama abartıp saat başı ölçtüm ateşini. eşimde evde yoktu çünkü gece çalışıyordu. oda aramıştı arada ateşi var mı diye...
dr. söylemişti sanırım yeni dönem aşıları eskisi gibi değil artık ateş yapmıyor diye. siz yine de içiniz rahat etsin diye şurup verebilirsiniz demişti.ben aşıdan önce ya da sonra ateş düşürücü vermedim...ateşide cıkmadı zaten...saglık ocagında ateş cıkmaz dediler sorun cıkmadı
geçen ay 20 lik dişimi çektirmiştim ya tam kurtuldum derken şimdide dolgum yoklayıp duruyor 3 gündür. birde hamilelikten önce bütün dişlerimi kontrol ettirmiştim. tek tek arıza çıkarmaya başladılar. bugün bir ara evin içinde söyleniyordum ''bari kızımı emzirmeyi bıraktıktan sonra ağrısanıza '' diye. sanki diş ordan çıkıp tamam diyecekoff çok kötü zonkluyor ağrısınıda geçtim şimdi antibiyotikti. iğneydi süte geçicek ona üzülüyorum..
bugün ilk defa kızımı bebek arabasına koyup evin etrafında biraz yürüyüş yapıp geldik.(hep arabamızla giderdik avm ye filan ) sanki artık etrafına bakıyor gibi. babamız korkmuştu durmaz diye ama benim kız sanırım anası gibi gezgiç olacak
bebişlere iyi uykulaarrrr... tatlı rüyalarr...inş. annişlerini yormaz mışıl mışıl uyurlar ki sabahada güzel güzel sütleri olsun... uykudan başka bir şey bana süt yapmıyor da
Kizlar bizim sali gunu asimiz var dr ates icin minoset vermisti burda kullananbirini gormedim giderken vermeyi dusunuyorum yoksa baska bi ssurup mu versem?
benim kızımdada bu sıralar öyle bir sorun var ma aşıdan değil 3 ayda böyle byüme atakları oluyormuş kimi bebek emmeyi reddediyomuş bi süre ama kesmemek lazım emmiyo diye ben birbir türlü şekle giriyorum emzirmek için uyanınca alıyo bazen uykuda alıyo ama baznde 4 saat ağzını açmıyo çığlık çığlıga ağlıyo memeyi yaklaştırınca kilo alımıda ilk ay 1500 gramdan fazlayken bu ay 600 gram sadece ama mama vermiyorum doktorda düzelir dedi bekliyoruzmerhaba anneler,
uzun zamandır giremiyorum nete, sorunlarla ugrasmaktan hic birseye vakit kalmıyor.
ama simdi yasadıklarım yanında hicbirseymis.
ogluma gecen hafta karma ası yaptırdım. ertesi gun emmeyi reddetmeye basladı. buyukler asıdan sonra huy degistirir duzelir dediler. ama bir hafta oldu duzelme yok. kilo vermeye basladı gibi geliyor bana. evde ki tartıda gecen haftayla aynı cıkıyor. her hafta en azından 100 gr alması lazım ki benim oglum kilolu bir cocuk. napıcagımı sasırdım. uykuya dalarken ve yeni uyanmısken emzirebiliyorum, hayat iskence gibi oldu. ne dısarı cıkabiliyorum ne evde rahat rahat oturabiliyoruz. hevesli hevesli emmesini ozledim, bir hafta once meger hersey ne kadar guzelmis.
bu sorunu yasayan varmı? gecermi dersiniz yakın zamanda.. cok uzuluyorummmmm cok...
Kizlar bizim sali gunu asimiz var dr ates icin minoset vermisti burda kullananbirini gormedim giderken vermeyi dusunuyorum yoksa baska bi ssurup mu versem?
kızlar bebeğinize meyve sebze türü şeyler tattırmaya başladınızmı.kiraz karpuzler nasıl verdiniz.suyunu sıkıpmı veriyorsunuz yoksa taneyi ağzınamı veriyorsunuz.parça koparıp yutamaz boğulur diye korkuyorum.cesaret edemiyorum başlamak için
Bebegimin iki yanagindada kirmizi putur putur lekeler oldu cokta kuru o kisimlar neden acaba ne yaparsam gecerki
yok canım aşıya giderken neden veriyosunki eskiden veriyoduk biz çünkü gerçekten çok ateşleniyodu bebeklerKizlar bizim sali gunu asimiz var dr ates icin minoset vermisti burda kullananbirini gormedim giderken vermeyi dusunuyorum yoksa baska bi ssurup mu versem?
merhaba anneler,
uzun zamandır giremiyorum nete, sorunlarla ugrasmaktan hic birseye vakit kalmıyor.
ama simdi yasadıklarım yanında hicbirseymis.
ogluma gecen hafta karma ası yaptırdım. ertesi gun emmeyi reddetmeye basladı. buyukler asıdan sonra huy degistirir duzelir dediler. ama bir hafta oldu duzelme yok. kilo vermeye basladı gibi geliyor bana. evde ki tartıda gecen haftayla aynı cıkıyor. her hafta en azından 100 gr alması lazım ki benim oglum kilolu bir cocuk. napıcagımı sasırdım. uykuya dalarken ve yeni uyanmısken emzirebiliyorum, hayat iskence gibi oldu. ne dısarı cıkabiliyorum ne evde rahat rahat oturabiliyoruz. hevesli hevesli emmesini ozledim, bir hafta once meger hersey ne kadar guzelmis.
bu sorunu yasayan varmı? gecermi dersiniz yakın zamanda.. cok uzuluyorummmmm cok...