benim kızımdada bu sıralar öyle bir sorun var ma aşıdan değil 3 ayda böyle byüme atakları oluyormuş kimi bebek emmeyi reddediyomuş bi süre ama kesmemek lazım emmiyo diye ben birbir türlü şekle giriyorum emzirmek için uyanınca alıyo bazen uykuda alıyo ama baznde 4 saat ağzını açmıyo çığlık çığlıga ağlıyo memeyi yaklaştırınca kilo alımıda ilk ay 1500 gramdan fazlayken bu ay 600 gram sadece ama mama vermiyorum doktorda düzelir dedi bekliyoruz
biberon deniyorum arada onuda yapmayın diyolar kafası karışır dahda reddedermiş ama süt içsinde nasıl içerse içsin diyorum
Canım Aletha j. SOLTER in Bilinçli Bebek adında kitabı var.Orda bebeğin ağlamasının doğum öncesi,doğum sırasında veya sonrasında yaşadığı travma veya sıkıntıları ağlayarak atmaya çalıştıklarından bahsediyor. Bebeğin tüm ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra hala ağlıyorsa,,, kucağınıza alın ve sadece ağlamasına izin verin,böylelikle stresini atacağını ve böylelikle ileriki hayatında bastırılmış ağlama duygusu ve travmalarıyla yaşamasına engel olabileceğimizi söylüyor...
uyudugunda dinlensemmi evimi toplasam şaşırdım bugüm oturmaya karar verdim:)
aşıdan sonra akşam üstü ateşimiz çıktı dolven verdim geçti gitmeden bişey vermemiştim
emzik konusuna gelince ben çok zorladım alsın diye almadı bugünlerde elini kemiriyo bende emzik veriyorum onu kemirsin diye yavaş yavaş alıyo hatta dün akşam emzikle kendi kendine uyudu çok şaşırdım tabi 20 dk ama olsun buda bir başlangıçtır
ben ayagımda sallamaya bile başladım napayım kucagımda taşıyamıyorum artık belim tutmuyor ama kendi kendine uyursa gerek kalmayacak inşallah
Kızlar ya bu üründen daha önce gördünüz mü nerde satılıyor acaba? (facebook : Ev tasarımları sayfasında gördüm.altındaki yorumlardan satıldığı kanısına vardım)
Eki Görüntüle 724352
merhaba anneler,
uzun zamandır giremiyorum nete, sorunlarla ugrasmaktan hic birseye vakit kalmıyor.
ama simdi yasadıklarım yanında hicbirseymis.
ogluma gecen hafta karma ası yaptırdım. ertesi gun emmeyi reddetmeye basladı. buyukler asıdan sonra huy degistirir duzelir dediler. ama bir hafta oldu duzelme yok. kilo vermeye basladı gibi geliyor bana. evde ki tartıda gecen haftayla aynı cıkıyor. her hafta en azından 100 gr alması lazım ki benim oglum kilolu bir cocuk. napıcagımı sasırdım. uykuya dalarken ve yeni uyanmısken emzirebiliyorum, hayat iskence gibi oldu. ne dısarı cıkabiliyorum ne evde rahat rahat oturabiliyoruz. hevesli hevesli emmesini ozledim, bir hafta once meger hersey ne kadar guzelmis.
bu sorunu yasayan varmı? gecermi dersiniz yakın zamanda.. cok uzuluyorummmmm cok...
Ben 1. Ayindan beri ayagimda salliyorum cok da rahatim zarari oldugunu da dusunmuyorum eskilerin bildigi biseyy vardir elbet
bende çok çabaladım sallanmaya alışmasın diye,ama benim nasibime,öyle kendi kendine uyuyan,sakin çocuk düşmeyeceğini akıl edemedimzararından degilde alışmasın diye ama herşeye alıştı zaten
maşallahKizlar ilginc bi sekilde sutum gelip goguslerim tas gibi olmaya basladi eskisi gibi yari mama yari anne sutuyle beslenirken sdce geceleri vermeye basladim oglumartik onu da istemiyo diliyle itiyo 2 3 gun mama almayinca bos bos emzirdin ilk azar azar geldi simmdi cesme gibiyimoglumun memr azmi saolsun mama vernce memeyi birqkirr derler bbuzimki daha da yapisti
benim kızımda dünden beri bi tuhaf gece uykularımız 50 gündür falan çok düzenliydi dün uyumak bilmedi babamızı rahatsız etmemek için salonda sabahladık bu gece de anneme gidecez hafta sonu ordayız hava değişiminden etkilenip yine uyumayacakkızlar benim oğlum 2 gündür değişti
sürekli beni emmek isto yatağına yatırınca a uyanıyo hemen
4. ay yaramadı bize
ben vicdan yapıp yalancı meme vermiyodum ama böyle devam ederse vericem galiba
sinirli huysuz mızmız bi bebek oldu
akşamda çok zor uyuttum
demin abisi dışarı çıktı eymenle bende kapıda bay bay diyoduk abiye
resmen abisinin peşine atlamaya çalışıyo
sanırım bizim bebiş sokak hastası oluıcak
şimdide kucağımda bana kafa atıp duruyo
bu rota virüs aşısı sadce saglık ocagındamı yapılıyor???
bir de agızdan verilıyormus galiba,benım kızım agzına aldıgı seyı cıkarıyor ya da kusuyor..bunuda cıkarırsa boşamı gıtmıs olacak o doz acaba bilen varmı?
Kizlar ilginc bi sekilde sutum gelip goguslerim tas gibi olmaya basladi eskisi gibi yari mama yari anne sutuyle beslenirken sdce geceleri vermeye basladim oglumartik onu da istemiyo diliyle itiyo 2 3 gun mama almayinca bos bos emzirdin ilk azar azar geldi simmdi cesme gibiyimoglumun memr azmi saolsun mama vernce memeyi birqkirr derler bbuzimki daha da yapisti
bu rota virüs aşısı sadce saglık ocagındamı yapılıyor???
bir de agızdan verilıyormus galiba,benım kızım agzına aldıgı seyı cıkarıyor ya da kusuyor..bunuda cıkarırsa boşamı gıtmıs olacak o doz acaba bilen varmı?
zararından degilde alışmasın diye ama herşeye alıştı zaten
Once kirkbinkere masallah diyorum. bide canim baska biseyler yedinmi ayni zamanda sutunu artiracak farkli bisi. bende yapiyim diye soruyorumbende iki gun hic ara vermeden memede tutiyim diyorum cekelesin dursun diyorum ama memeyede alisir diye korkuyorum bi o eksik cunku nekadar nekadar tuttun memede kizim cok istekli emmek icin bem emzirmek icin istekliyim ama sut gelmek icin hic istekli degil
Oyle de boyle de yapmicam dedigimiz herseyi yapiyoruz malesef canim :)