Bak sen görüyormusun yaramazı
Günaydın canım kontrolünüz varmış,güzel haberler alırsınız inşallah.Bu ay rota aşısımı vurduracaksınız?Doktor bize 3. ayda demişti haziranda rota vurulucak kızıma kısmet olursa
Bende öyle düşünüyordum emzik konusunda boş boş almasın ne gerek var diyordum ama,evde bütün gün yalnız olunca mecburen vermek zorunda kaldım.Damaklısını tutmadı hiç,klasik hesaplı olan emziği tuttu,yeri geliyor onunla sakinleşiyor yoksa iş yemek vs zor yapıyordum
:18:
yok canım rota aşısını yaptırmıcam ben amaan önceden bu aşılarmı vardı çocuklara kimyasal vere vere mahvettiller
bir kaç yıl önce çocuk felci aşısı olan bebeklerden bazıları sakat kalmıştı yanlış aşı yapmışlar sanırım
yok ya benim aşıyada güvenim çok fazla yok
mesela calpol ver diyo doktor bebeğe gene bir kaç yıl önce calpol toplatılmıştı şimdi nasıl güvenip verim
bende dolven aldım evde bulunsun diye gerçi hiç kullanmadım
yani ne ilaç ne aşı hiç biri güvenilir değil eskiden beri yapılan aşılar yapılsın ama yenileri yaptırmam çocuğuma
büyük oğlumda ishal oldu hemen tedavisine bakınca iyileşiyo şükür ben dikkat etmeyi tercih ettim canım
ucu yuvarlak olan memeler anne memesine daha yakın olduğu için daha çabuk tutuyomuş bebekler ama sağlıklı olan damaklı emzik
aslında hiç verilmese daha iyi
en fazlada 3 yaşına kadar kullanılabiliyo emzikler sonrası damak yapısını bozuyo oda damaklı emzik için geçerli