2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
günaydın kızlaarrr

iki gündür ellerim şiş canım sıkılıyordu şimdi daha iyiler. hava açtı şimdi biraz yoksa temelli bunalım gezicem. ya tatil tatil diyodum 2 günde sıkıldım:)))))

evi temizledim dün. kocam benim karım bu işte diye sevinerek gezdi odalarımı:))))bayan aldım denedim tutmadı....beğenmiyorum resmen:))))

kızlar benim doktor 15 günde bir çağırıyor sizde de öyle mi. bi de ben en son gittiğimde sezaryen istediğimi söyledim bana güldü normalin nesi var diye. normal doğum yapabilirim diye kendime telkin veriyorum. kötü hikayeler anlatan kaynanamı dinlemeyeceğim:))))kendi annem yaparsın diyo kaynanam çok zor kızım dayanamazsın sen diyo:))))

Gecmis olsun cnm. Bu havalarda ben de hasta olmaya basladim galiba. Yatak islaniyor terden. Sonradan usuyor insan. Dinlen meyve ye.

Ben de mor rengi begendim cnm. Guzelmis valla. Ben boyle bir sey almadim, ozendim simdi.

O damla ne icin ki ben bilmiyorum.

Alir alir 1.5 kilo alir. Benim doktor da 3500 olur dedi. KIlosu seninki gibiydi.

ben devlet hastanesinde doğum yaptırabileceğim. sezeryan olunca ücret alıyolarmı acaba?

Devlet hastanesi sezeryan da yapmaz gibi geliyor bana. Doktorun orda mi konustun mu dogumu?

kızlar mor iyi mor iyi

hem mor uçuk bi mor dinlendirir kırmızısı zaten resimdeki gibi değil vişne çürüğü o yorar :)

Bence de mor iyi. Gule gule kullan.

Benim karnim yukarda ama bebisin kafasi asagida. Kontorun ne zaman. O zaman gorursun bebisini.

Ayy seninki de cok guzelmis ya. Kizlar boyle bir sey almadim ben ya. Mama sandalyesi aldim sallanan. Ayni zamanda da yatiyor bu sandalye.

Epiduralden ben de korkuyordum acikcasi. Bir de spinal diye bir sey varmis galiba. O nasil ki. Ben genel anestezi istiyorum.

benide 15 günde bi çağrıyodu gülüm bakalım bida ki kontrolümde 36 haftalık olcam belki ondan sonra haftada bi çağırır hem dinleme bakim sen öyle kötü şeyleri herkes doğuruyo sen niye doğuramayasın rabbim verir onun kolaylığını zemzem suyuna 141 adet ayetel kürsi oku yada okut tatlım birine doğumdan önce onu iç hurmaya yasini şerif okut onu ye allahın izniğle pıııırrrrtttttt diye doğuruverirsin ben hyrmayıda zemzemide kocişe okuttum

hiç bilmiyorum gülüm benim sancılarım oluyo zaten rahmime iğne batırılıyo sanki ama ama karnımda değil alt tarafta açılcak yerde hissediyom sancıları:18: bi sorun olmassa normal olsun istiyorum ben

sıkma canını tatlım inşallah isteğin doğum şeklini de yaşayacaksın

benim bebiş 32 haftalıkken dönmüştü kontrol ne zaman

canım çok sevindim hastane keşif yapmışsın ki memnun kalmışsın sonuçtan inşallah hepimizin bebeği gayet kilosu sağlığı yerinde olarak doğacaklar

Herkeslere günaydın
günaydın tatlım

mümkün olduğunca kendi işini kendin yapacaksın bende hiç sıcak bakamıyorum temizlik için kadın tutmaya tatmin olamam ben kolay koolay neyse güle güle kirletin tatlım hem kaynanana bakma evet tabiki zor doğum yaşayanlar olmuş olabilir diye herkes yaşayacak değil ya inşallah sıkıntısız normal doğum yapacaksın

O damla ne icin ki ben bilmiyorum.
canım aslında bu damla bebek içinmiş ama bakanlık gebelikte anneninde kullanmasını desteklemiş bebek anne karnındayken vitamin alsın diye bebek doğduğunda o içecek damlayı ama şimdilik annelermiş bende dün öğrendim işte

Günaydın canlar
Ya karyola içine yatak alıcam yataş işbir idaşta var bebek yatağı siz ne aldınız?:44:

valla ayıbımıza bide gülüyoruz :) öğrettik mide konuşuyoruz :)) ama süpersin valla :))
zaten artık doğumlar estetik dikiş değil mi ? hiç aklıma gelmedi ama sanırım bizim dr öyle yapıyodur.
bende birkaç sene önce okumuştum ve çok hoşuma gitmişti.bi daha bakayım :)
canımsın yaa :)) valla kız bende bundan yaptırcaktım ayağıma gelen fırsatı alayım dimi ? papatya teyzesininde jesti oldu :))
maşallah canım yavruna.
ben devlet hastanesinde doğum yaptırabileceğim. sezeryan olunca ücret alıyolarmı acaba?
canım alınyor sanırım ama 150-200 gibi bişeydi 3 sene evvel, bi ark ım öyle vermişti,de sormak lazım.

beni 15 güne bi çağırmaya başladı. hatta burda bazıları haftada bir gidiyo. papatya sanırım.
sen kayınvalideni dinleme şekerim hep olumsuz konuşur onlar. yaparsın normal doğum, güven kendine, en sağlıklısı.

Canım aynı şeyleri yapmışız ben yazdım sandım bi an :) eşimle kahvaltı yapmak için erken kalkıyorum kahvaltı haberleri derken eşim gidiyor ben kalıyorum tek başıma evde olmaya alışamadım gündüz de tv de hiçbir şey yok doğru dürüst

canım allah bağışlasın kızının adı nazlıymış bişey sorcam gerçekten nazlı mı :)

ben hala ayda 1 gidiyorum. en son 5 hafta evvel gitmiştim, bakalım bu haftadan sonra sıklaştıracakmı randevuları ?

herkes temizliği bitirmiş maşallah. ya bende kendim temizlemek istiyorum evi ama kendimi çok yoruyorum sonra. bişi olur diye korkuyorum. daha önce çağırdığım 2 kadın vardı. gelcek aya çağırayım diyorum.
bende tanıştım hemşirelerle içi rahatlıyo insanın, çok şakacı tatlı insanlardı.

Arkadaşlar, hamileliğini hatayda sürdüren var mı acaba ?? Yani Hataylı olanınız

amaniiin!seninkisi ikiz de mi yaa! zor mu ikiz olunca? belki azcik once dogurabilirsin ikiz ya?ayy cok seker olurlar yaa.tek tumurta ikizi mi?yoksa keseleri ayrimi?

evet canım benimkiler çift yumurta ikizi
canım kendince zorlukları illaki var
ikisinin toplamı şuana ortalama 4 kilo
doktoru tekil gebeliklerin son haftada yaşadıklarını sen şimdi yaşıyorsun dedi
sanırım sizden erken doğuracağım
doktorum 35. hafta gibi alırız dedi, zaten almasam bile sen bana al diye yalvarırsın dedi

tüm gün yatıp dinlenme ihtimalin yok mu canım
dinlenmeden atlatılmıyor bu meret
çok geçmiş olsun

canım sanırım benimkiler ikiz olduğu için her hafta gidiyorum

yok gülüm kendin temizleme daha küçük bebişlerimiz dur sen beni doktor ev süpürme konusunda bile uyardı mesela elektirikli süpürge yapmak doğumu başlatabiliyomuş önceden doğuramayan kadınlara halı sildirirlermiş biliyomusun rahimi kasma etkisi varmış bu hareketlerin onun için sen kadın tut tatlım hmmm bide ebeler inşallah doğum sırasında da öyle tatlı sevecen olurlar inşallah

cnm çok geçmiş olsun.aman dikkat edelim son zamanlarımız.herşey daha zor ve hassas.bol bol dinlen cnm.inş en kısa sürede iyileşirsin
cnm o damla ne işe yarıyorki acaba.ben en son tetnoz aşısı için sağlık ocağına gitmiştim.bidahada gitmedim onlarda aranmadılar.
günaydın canlar
ya karyola içine yatak alıcam yataş işbir idaşta var bebek yatağı siz ne aldınız?:44:
ben yatağı yaptırdım cnm.pamuklu.200 tl ye mal oldu

benim ilk doğum sezeryan oldu normal doğum çook istedim ama çatım çok dardı olmadı. sonra kaynana geldi sen zaten yapamazdın dayanamazdım o acıya dedi. neye uğradıımı şaşırdım valla ki benim ağrı eşiğim çok yüksektir 16 sene taekwondo yaptım ondan heralde dr bile şaşırmıştı canın hiç yanmıyor mu senin falan diye. kaynanalar kendileri normal yapmışlar ya doğumu bize üstünlük taslıcaklar ya napaacaklarını ne kulp bulacaklarını şaşırıyorlar. sen bakma ona. allah bizi bunu yapabilecek şekilde bu acıya dayanacak şekilde yaratmış bi sağlık sorunun olmazsa herkes yapıyor sen de yaparsın takma kafana

canım yorma kendini artık çok ağırlaştık. ben geçen perşembe temizlik yaptım ki kocamla birlikte yaptım ağır işleri ona yaptırdım akşam kasılmalarım oldu doğurcam sandım valla çok fenaoldum

geçmiş olsun diyen arkadaşlar çok çok sağolun seviyorum sizi

veee dr dan geldik kuzucuum çok kilo almış tosun olmuş 3000 gr dedi dr :)) suyu da daha normal dedi izin alıp dinlenmem işe yaramış ya çok sevindim. burun spreyi kullanabilirsin dedi hemen aldım sıktım ooh bi nefes aldım ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…