gözün aydın canım. güzel haberler almışsın bebişinden. hastaneden randevuu nasıl alıyorsun canım internetten mi telefonla mı yoksa hastaneye gidip sıra mı alıyorsun?doğumunu nasıl düşünüyorsun?buca kadın doğumda epidural normal doğum isteyebiliyor musun? bilgilendirirsen sevinirim.teşekkürler cnm. eşinin davranışlarınıda takma kafana boşver
yasasın bende alıntı yapmayı öğrendım
ebrucumm eşim 24 ben 23 yasındayımm
ögrencıydıkk hooopp evlendık :d sorumluluk degıl aslında işlerımız bozuldu maddı anlamda sıkıntı yasıyoruzzz bu ara işte gececek ınsallah eşimin ailesıylr surtusmeler olmuyor degıl ama suanda uzuldugumun fazlasıyla farkındalar sanırım ondan ustume gelmıolarrr
yokksa konusulacak cokk sey var ama suan bebeğim ve eşimle çok meşgulum
oozelden alat sen bana ben dınlerım senıı
deddıkodu yaparız rahatlarızzz
burcuS canım cok tesekkur ederımmm inşallah hepımız guzel haberler alırız sevınırız
ben ineternetten alıyorum canım ama bayagı 1 hafta once felan alıyorum kı secme sansım olsun saatını yanııı ben sabahları gıtmeyı daha uygun buluyorum doktorun kafası cok dolu olmuyor
ben dogumu Allah ızın verrde yardımcım olursa ınsallh normal ıstıyorum epıduralı bılmıyorum canım benımde kafamda var bu sorular 10 gun sonra tekrar gıdecem ınsallh bu sorularıozamn soracammm yanı su an bı bılım yok canım ....sen nasıl dusunuyorsun ama sanırım devlet hastanelerınde epıdural yok yaaa ..... eşime gelince bu bır evre dıye umuyor atlatacagımız gunlerı ıple cekıyorum tesukkur ederımmm ....
ve kızlar yazmayı unutmusum hastenden paket verdıler bana ıcınde tanıtım amaclı ped bebek bakım cd sı sampuan felan varrr
benım cantamda ıkıtane sampuan cıktıı cokkkkk sevındım ınsallh oglum cok kısmetlı gelecekkk D:
bı sorun bakalım belkı gıttıgınıuz hastanelerde vardırrr evet kucukcuk ama seyler ama benım cok hosuma gıttı bebegımle ılgılı oldugu ıcınmı moralım bozuk oldugu ıcınmı bılemıcem artıkınnn