2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

benim kız da dün geceden beri çok hareketli, aşırı,sabah da baktım karnım biraz aşağıda gibiydi. tedirgin oldum.doğası mı var acaba diye. güzel haberlerle gelirsin inşallah doktordan, bir sıkıntı yoktur umarım.

Selam arkideşleeerrrrrr,

bebişlerin kilolarına takılmayın nolur. İri bebek iyi demek değil benim bebiş biraz iri mesela etrafımdakiler bakarsan süper ama benim için oyle değil çok iri doğan bebeklerde sonradan problemler olabiliyor bence 3-3.5 arası doğması ideal ki son haftalarda kilo alımları artıyor, her bebek farklı kiloda olabilir oyle olmasa hepsinin standrat doğum kilosu olurdu ama bidiğiniz üzer 2.7 ve 5 arası değişen bir skala var. Sağlıkla gelsinler, doğduktan sonra sütümüz gelsin besleyebilelim, olmasa bile sağlıkla besleyelim işte.

canım çok geçmiş olsun, hemen atlat inşallah

ben devlet hastanesinde doğum yaptırabileceğim. sezeryan olunca ücret alıyolarmı acaba?

sanmam, neden alsınlar ki. senin tercihin olamyacak zorunluluk var ise yapmak zorundalar. Ama keyfi yaptıramazsın sanırım

canım ne de güzel dedin ben de hep aynı şeyi soyluyorum, daha sonra nasıl düşünürüm bilmem ama bana gore de değil hamilelik. Ağrılar v.s değil derdim, endişeeeeee. Bu arada sen nasıl mahvettin bebişin kıyafetlerini Yrana tuz basmak gibi olmasında merak ettim, renk mi aldılar

benim de 2 dersim kalmıştı,sistem değişti,krediliye geçince 4 ders oldu. 2 sinden geçerim bir şekilde ama 2. dönem zor,bebekle nasıl çalışıcam. gerçi çan eğrisi var artık,daha kolay geçmek.

Selam kızlar bu resimdeki tacların aynısından hatta kral kralice tacı şeklinde ve sizin istediğiniz konseptte annem yapıyor fiyat 35tl.isterseniz bana özelden maj atın.benimkileri yaptı sıra sizde.eskiden beri yapardı sıra ı beklerdim başkalarına yaparken

canım inş güzel haberlerle gelirsin ya çok geçmiş olsun üzüldüm bende....

hangi resimdekilerden çilekcimmmm

kızlar bebeklerinize banyo için hangi markaları aldınız ? (şampuan losyon yağ vs)

ben sudocream almıştım pişik için, çok iyiymiş yatak yaralarına bile iyi geliyomuş.

şampuanda ilk muayenede hediye eildmişti johnson baby nin,

mustela alcaktım aşırı pahalaı geldi, sebamede döndüm.düşündüm gereksiz aslında

dalin nivea johnson gibi markalarda yıllardır kullanıluyor, pintilik değilde, pinpirikli bi anne ollmak istemiyorum.

az evvel johnson babyninkileri aldım, sizleri merak ettim naptınız ? sonuçta bunlarda çok ucuz markalar değil

bu arada anne çantası olarak kullanmak için spor çanta aldım.koyuyorum.

Son düzenleme:
Ayrıca lohusa şerbeti bardağıda yapıyor bilginize..

hangi resimdekilerden çilekcimmmm

Naber kısssssss
Ya papatya paylaşmışya ordakilerden
İsterseniz kendi taclarımı paylaşim dün birine kenarı kalpli yaptı ama kargolandı aklıma gelse resmini çekerdim

Selam millet size klasik birşey söyleyeceğim. Uykum var ve çalışmak istemiyorummmmm

Canım geçmiş olsun ya. Gelişmelerden haberdar et bizi merak ettim şimdi birde kendini bu kadar çok yorma....

inşallah canım, ikinci bebeğinden kendiliğinden hemencecik gelsin inşallah
amin

Amin Papatyam ne yalan söyliyeyim Elif İlkim emmeye bıraksın başlıcam 2. çalışmasına

Canım öncelikle geçmiş olsun. Bol bol yat dinlen. Tabi yatmak ta çekilmez ama Amannnn 41 kere maşallah kuzuna ben olsam artık beklemeye gerek yok doğurayım derdim

Şifam dikkat et kendine

Bir maşallahda sana arkadaşım

Adanam yeni resminiz çok beğendim

günaydın kızlaarrr
iki gündür ellerim şiş canım sıkılıyordu şimdi daha iyiler.

Canım o şişlikler bende de var ya.

valla ayıbımıza bide gülüyoruz :) öğrettik mide konuşuyoruz :)) ama süpersin valla :))

Evet bak o Cemre yok piyasada hem dalga geçti şimdi yok. Birde utanmadan sen excel istiyosun not tutuyorsun tablet alma dediydi

adaşım bende senin gibi daha temizlik faslı falan başlamadı Afferim kız sanaşu hamilelikte onca sınava girdinya. Helal

slm doktora gittik bugün sevinsem mi üzülsem mi bilemedim... oğlum 2900 olmuş beklemiyodum bukadar ben mutlu oldum büyümüş kilo almış diye ama sağolsun doktorum sinir etti. neymiş efendim böyle giderse 4 - 4,5 kiloyu bulurmuş ozamanda sezeryan olurmuşum normal doğuramazmışım bla bla bla... çevremde 4 kilo üstü normal doğuran epeyce kişi var ki bu benim ikinci bebeğim. sinir oldum eşimde sağolsun bundan sonra yemek yeme aç kal falan dedi ciddi ciddi. sevinemedim yani sizin anlayacağınız

geçmiş olsun dikkat etmek lazım gerçekten...

Masallah ne guzel ya. Guzel besleniyorsun anlasilan.

Sebamedin urunlerini aldim. Memnun kalmazsam mustela dusunuyorum.

Kusura bakma esinin lafina guldum. Ne demek ac kal ya. Saka yapmistir. Arkadasim 4 kiloyu normal dogurdu. Bebek cit kirildim degil. Yeni dogmus gibi degil. Ne guzel iste.

canım güle güle kullan çok güzelmiş ama ben yemek yaparken filan mutfağa masanın üzerine koyarım diye küçük bişey almak istedim. mora ısındım iyice :) kırmızı inan çok cansız ve vişne çürüğü bi renk. resim gibi durmuyo gerçeği. moru aldım canım.

araba dediğin hangi model canım ya ona da bakıyım.

bu normal doğumu da hamilelere kötü anlatanlara gıcık oluyorum benim kuzenim de bana kötü kötü hikayeler anlatıyor ya normal doğum yapmak isteyen bir insana hamile bir insana bunlar anlatılır mı zaten endişeli oluyo insan.

canım sağol beğenmene çok sevindim. seninki yatıyorsa işini görür bak biz oturmaya başladığında mama sandalyesi almamız gerekecek. çünkü büyüyünce ana kucağında durduklarında bir süre sonra sıkılıyorlar..
bu arada anne çantası olarak kullanmak için spor çanta aldım.

canım çantan çok güzel güle güle kullan. Benimki seninki kadar güzel değil ama henüz almayanlar için yazıyım... dün alışverişte bir kampanyaya rastladım ben aldım çanta bedavaya hatta içindeki ürünler de ucuza geldi. Chicco da içinde 5 parça ürün var Şampuan,pişik kremi,bebe yağı,ıslak mendil,sabun ve büyük Çanta 50 TL internette ürünlerin tek tek fiyatlarına baktım toplam 80TL ediyordu. 50ye hem ürünleri hem çantayı almış oldum. Kırmızısı ve mavisi vardı. sağlam kalın bir çanta.

onu ne kadara yapıyo canım ? be de kaçlısını ?

Süslü plegsglas böle kadeh şeklinde resim eklicem,tanesini 2 tl verio 6sı 12 tl kaç tane isterseniz ayrıca onu isterseniz içenlere hediye ediyorsunuz

Canım ben sebamed almıştım ama pişik içinde ayrı bir krem varmıydı hatırlayamadım şimdi. O zaman sudocream mi alalım

Çanta çok şirin canım anne çantası derken hastaneye giderken kendi kıyafetlerin için değil mi?

Benim aldigim bu. Hem mama sandalyesi hem besik. Kendiliginden sallaniyor. Prize takiyoruz fisini.

mrh arkadaşlar ben de mart annesiyim
ama sorunlu bi hamilelik geçiriyorum 24 haftada plesanta içi kanamam oldu 3 gün hastane de yattım tam onu atlatdım bu defa da 30 haftada 2 haftalık gelişim geriliği ve plasenta içi kanamam yeniden başladı şimdi 33+3 günlük olduk ama erken doğum riskim çok fazla

2013 bende senin gibi artvinin bir ilçesindeyim hopada..buradaki imkanlar malesef ki yok...kontrollere rize şar a gidiyorum ama burdaki doktorum da hastanedeki kuvezler yetersiz olduğu için doğumu orda yapmaya sıcak bakmıyor trabzona yönlendirdi ama trabzonuda hiç bilmiyorum zaten buraya geleli de 7 ay filan olcak
duydugum tek yerde özel karadeniz hastanesi küvezleri yeterli olduğu için sanırım sende kontrollere trabzona gidiyorsun bana tavsiye edebilecegin bir doktor veya hastane varmı
rabbim hepimizin bebegini korusun saglıkla sıhatle kucagımıza almayıda nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…