merhaba
bugün nedense cok gerginim. Eda da sabah cok hareketliydi ama 3-4 saattir hareket etmiyor. Hareket beklemek de sinirimi bozdu. Randevum perşembe günüydü ama aradım 1 saat sonra gideceğim. Hastane cantam falan hazır değil ama nedense bu sefer panik oldum. Acil bir durum olsun diye aklıma gelenleri hemen bir yere toparladım. O kadar ki daha yeni yıkamıştım kızın kıyafetlerini daha kurumamıştı. Onları bile bir takım ıslak ıslak ayrı yere astım. Ayrı kurusun, gerektiğinde kolay bulunsun diye. Sanırım deliriyorum.
Şunu anladım, benim gibi endişeli gergin kişilere göre değil bu hamilelik süreci
ayyy çok hastayım kızlar bademciklerim şişti burnum genzim tıkandı tamamen nefes aldırmıyo :2: :2: :2:
kocişim işten gelirken taze meyvesuyu sıktırmış saolsun onu içtim şimdi iyi gelse bari..
of iyileşemedim bş tğrlğ 1 hafta oldu heralde hastayım gittikçe de daha beter oluyorum
ben devlet hastanesinde doğum yaptırabileceğim. sezeryan olunca ücret alıyolarmı acaba?
merhaba
bugün nedense cok gerginim. Eda da sabah cok hareketliydi ama 3-4 saattir hareket etmiyor. Hareket beklemek de sinirimi bozdu. Randevum perşembe günüydü ama aradım 1 saat sonra gideceğim. Hastane cantam falan hazır değil ama nedense bu sefer panik oldum. Acil bir durum olsun diye aklıma gelenleri hemen bir yere toparladım. O kadar ki daha yeni yıkamıştım kızın kıyafetlerini daha kurumamıştı. Onları bile bir takım ıslak ıslak ayrı yere astım. Ayrı kurusun, gerektiğinde kolay bulunsun diye. Sanırım deliriyorum.
Şunu anladım, benim gibi endişeli gergin kişilere göre değil bu hamilelik süreci
benim de 2 dersim kalmıştı,sistem değişti,krediliye geçince 4 ders oldu. 2 sinden geçerim bir şekilde ama 2. dönem zor,bebekle nasıl çalışıcam. gerçi çan eğrisi var artık,daha kolay geçmek.aöf sınav sonuçlarım açıklandı kızlar. son 1 hafta kala çalışmıştım, gayet iyi gelmiş valla. sadece 2 dersim sınırda. onları da finalde kurtarırım inşallah. dua edin bana. geçersem kendimi ödüllendirip emzirme koltuğu alıcam :))
Merhaba hataylı değilsin ama memleketimin kokusunu çekiyorsun içine buda güzelHangi dr. a gidiyorsun canım
kızlar bu aylarda sakın kendinizi yormayın,zorlamayın, yükseğe doğru uzanmayın ve ağır kaldırmayın,ben dün bu saydıklarımı maalesef yaptım ve anında kanamam oldu, şimdi bel ağrım çok fazla akşam nts girdim sorun yok dendi, şimdi de doktora gideceğim. artık aışvrişlere çıkmak falan olmamalı bence, her hareket bebeğimizi tehlikeye sokabilir. aman dikkat, ben çekiyorum siz çekmeyin. kolaylıklar hepinize.
Selam kızlar bu resimdeki tacların aynısından hatta kral kralice tacı şeklinde ve sizin istediğiniz konseptte annem yapıyor fiyat 35tl.isterseniz bana özelden maj atın.benimkileri yaptı sıra sizde.eskiden beri yapardı sıra ı beklerdim başkalarına yaparken
hangi resimdekilerden çilekcimmmm
Ayrıca lohusa şerbeti bardağıda yapıyor bilginize..
slm kızlar bugün çarşıydı, şuydu buydu kendimi çok yordum galiba. biraz da ağır kaldırdım sanırım. eve geldiğimde siyaha yakın kanamam oldu. dr mu aradım hastahaneye yönlendirdi. hastahanede sancı falan çıkmadı bebeğin de kalp atışları var. bol bol dinlen dediler. devam ederse gel dediler.inşallah bişey lmaz, çok korkuyorum. sizlerde böyle bişey yaşayan var mı, neler yaşadınız, dinlenmek dışında ne yapılabilir? hepinize kolaylıklar.:18:
inşallah canım, ikinci bebeğinden kendiliğinden hemencecik gelsin inşallah
amin
ayyy çok hastayım kızlar bademciklerim şişti burnum genzim tıkandı tamamen nefes aldırmıyo :2: :2: :2:
kocişim işten gelirken taze meyvesuyu sıktırmış saolsun onu içtim şimdi iyi gelse bari..
of iyileşemedim bş tğrlğ 1 hafta oldu heralde hastayım gittikçe de daha beter oluyorum
geçmiş olsun diyen arkadaşlar çok çok sağolun seviyorum sizi
veee dr dan geldik kuzucuum çok kilo almış tosun olmuş 3000 gr dedi dr :)) suyu da daha normal dedi izin alıp dinlenmem işe yaramış ya çok sevindim. burun spreyi kullanabilirsin dedi hemen aldım sıktım ooh bi nefes aldım ya
Selam kızlar dün sağlık ocağı kontrolüm vardı tansiyonum normaldikilom ( 62 ile başladım ) 75 olmuşum veee gebe olarak son kontrolümmüş artık Rabbim inşallah sıkıntısızca kucağıma almayı nasip etsin bebeğim 4-5 günlükken gidecekmişiz vee ayrıca hemşire bana verdiğini zannetmiş sordu "Devit-3 Damla" vermiş miydim dedi hayır dedim hemen verdi bana günde 8 damla iç dedi bitene kadar devam dedi ve doğum yaptığın hastanede aynı bu damladan reçetene yine yazacaktır dr. dedi alma boşuna parayla çünkü devlet ücretsiz veriyor zaten bebekle geldiğinde ben yine veririm dedi sizlere bu damla verilmiş miydi dün kullanmayı da unutmuşum ohh neyse hem sağlık ocağı hem dr. kontrolü baymıştı neyseki sadece dr. kontrolümüz var hemde her hafta darısı sizlere canlar öpüldünüz kocaman
Günaydın anneler....
Dün doktor kontrolüm vardı bnm de.Oğlum ksümüş gibi kolunu yüzüne dayamıştı , hiç bişey göremedik..Sadece tek gözünü gördük..
Ama herşey yolunda çok şükür.
2150 kg 45 cm boy dedi. normal dedi ama ben 2500 bekliyordum.3500 bulur dedi ama 1 ay da 1 .5 kg alır mı ki?
sabah erkenden kalktım eşime kahvaltı hazırladm işe gönderdim =) şimdide fatih portakal fox izlyrm .... kızlar benim göbüşüm sanki biraz daha aşağıya indi gibi sizce bebişim dönmüş müdür? yaa bebişimi çok merak edyrm =)
günaydın kızlaarrr
iki gündür ellerim şiş canım sıkılıyordu şimdi daha iyiler.
valla ayıbımıza bide gülüyoruz :) öğrettik mide konuşuyoruz :)) ama süpersin valla :))
herkes temizliği bitirmiş maşallah. ya bende kendim temizlemek istiyorum evi ama kendimi çok yoruyorum sonra. bişi olur diye korkuyorum. daha önce çağırdığım 2 kadın vardı. gelcek aya çağırayım diyorum.
aöf sınav sonuçlarım açıklandı kızlar. son 1 hafta kala çalışmıştım, gayet iyi gelmiş valla. sadece 2 dersim sınırda. onları da finalde kurtarırım inşallah. dua edin bana. geçersem kendimi ödüllendirip emzirme koltuğu alıcam :))
slm kızlar bugün çarşıydı, şuydu buydu kendimi çok yordum galiba. biraz da ağır kaldırdım sanırım. eve geldiğimde siyaha yakın kanamam oldu. dr mu aradım hastahaneye yönlendirdi. hastahanede sancı falan çıkmadı bebeğin de kalp atışları var. bol bol dinlen dediler. devam ederse gel dediler.inşallah bişey lmaz, çok korkuyorum. sizlerde böyle bişey yaşayan var mı, neler yaşadınız, dinlenmek dışında ne yapılabilir? hepinize kolaylıklar.:18:
geçmiş olsun diyen arkadaşlar çok çok sağolun seviyorum sizi
veee dr dan geldik kuzucuum çok kilo almış tosun olmuş 3000 gr dedi dr :)) suyu da daha normal dedi izin alıp dinlenmem işe yaramış ya çok sevindim. burun spreyi kullanabilirsin dedi hemen aldım sıktım ooh bi nefes aldım ya
kızlar bebeklerinize banyo için hangi markaları aldınız ? (şampuan losyon yağ vs)
ben sudocream almıştım pişik için, çok iyiymiş yatak yaralarına bile iyi geliyomuş.
şampuanda ilk muayenede hediye eildmişti johnson baby nin,
mustela alcaktım aşırı pahalaı geldi, sebamede döndüm.düşündüm gereksiz aslında
dalin nivea johnson gibi markalarda yıllardır kullanıluyor, pintilik değilde, pinpirikli bi anne ollmak istemiyorum.
az evvel johnson babyninkileri aldım, sizleri merak ettim naptınız ? sonuçta bunlarda çok ucuz markalar değil
bu arada anne çantası olarak kullanmak için spor çanta aldım.koyuyorum.Eki Görüntüle 619485
slm doktora gittik bugün sevinsem mi üzülsem mi bilemedim... oğlum 2900 olmuşbeklemiyodum bukadar ben mutlu oldum büyümüş kilo almış diye ama sağolsun doktorum sinir etti. neymiş efendim böyle giderse 4 - 4,5 kiloyu bulurmuş ozamanda sezeryan olurmuşum normal doğuramazmışım bla bla bla... çevremde 4 kilo üstü normal doğuran epeyce kişi var ki bu benim ikinci bebeğim. sinir oldum eşimde sağolsun bundan sonra yemek yeme aç kal falan dedi ciddi ciddi. sevinemedim yani sizin anlayacağınız
sonsy seni okurken dedim aynı bennn. acayip kararsızım bende. eşim bundan çok şikayetçi, bir de alışverişi hiç sevmez.
ana kucağı konusunda dediğin gibi mor güzelmiş aslında, kırmızı biraz canlı olsaydı o daha iyi görünüyo. aldın galiba morunu. eğer biraz daha büyük bişey düşünürsen ben alacağım modeli paylaşayım. kargosu var düşünürsen. elektrikli, gece lambalı ve müzikli.
araba konusunda kesinlikle hafif bi model tercih etmelisin. baby2go nun modellierinie baktım, ondan daha hafif, şık, çift taraflı pierre carden in arabasını pusetiyle aldım ben, inanılmaz hafif. fiyatı 450-480 civarında.
günaydın kızlaarrr
iki gündür ellerim şiş canım sıkılıyordu şimdi daha iyiler. hava açtı şimdi biraz yoksa temelli bunalım gezicem. ya tatil tatil diyodum 2 günde sıkıldım:)))))
evi temizledim dün. kocam benim karım bu işte diye sevinerek gezdi odalarımı:))))bayan aldım denedim tutmadı....beğenmiyorum resmen:))))
kızlar benim doktor 15 günde bir çağırıyor sizde de öyle mi. bi de ben en son gittiğimde sezaryen istediğimi söyledim bana güldü normalin nesi var diye. normal doğum yapabilirim diye kendime telkin veriyorum. kötü hikayeler anlatan kaynanamı dinlemeyeceğim:))))kendi annem yaparsın diyo kaynanam çok zor kızım dayanamazsın sen diyo:))))
Ben de mor rengi begendim cnm. Guzelmis valla. Ben boyle bir sey almadim, ozendim simdi.
Bence de mor iyi. Gule gule kullan.
Ayy seninki de cok guzelmis ya. Kizlar boyle bir sey almadim ben ya. Mama sandalyesi aldim sallanan. Ayni zamanda da yatiyor bu sandalye.
bu arada anne çantası olarak kullanmak için spor çanta aldım.
onu ne kadara yapıyo canım ? be de kaçlısını ?
kızlar bebeklerinize banyo için hangi markaları aldınız ? (şampuan losyon yağ vs)
ben sudocream almıştım pişik için, çok iyiymiş yatak yaralarına bile iyi geliyomuş.
şampuanda ilk muayenede hediye eildmişti johnson baby nin,
mustela alcaktım aşırı pahalaı geldi, sebamede döndüm.düşündüm gereksiz aslında
dalin nivea johnson gibi markalarda yıllardır kullanıluyor, pintilik değilde, pinpirikli bi anne ollmak istemiyorum.
az evvel johnson babyninkileri aldım, sizleri merak ettim naptınız ? sonuçta bunlarda çok ucuz markalar değil
bu arada anne çantası olarak kullanmak için spor çanta aldım.koyuyorum.Eki Görüntüle 619485