2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar bu gün kızımın ve benim çantamı yıkadım kurudu ve yarını beklemeden şöyle biraz yerleştirdim çantaya koymadan önce neler koyacağımıtam olarak kestirmiştim ama çantayı koyarken ne koyacam ne koydum kaafam karıştı :)
kızımın çantasına
-4 tane dış zıbın şapkalı eldivenli falan
-1 tane tulum
-3 tane iç zıbın
-2 tane çorap
-biri ince 2 si kalın 3 tane battaniye
-2 tane alt açma can bebenin
-20 tane bez koydum
bu arada ilk giyeceği takımı ayrı bir poşete koydum içine bir tane bez ile ilk bebeğimde biberon lazım olmamaıştı ama ben genede koyayım diyorum onu koymadım daha kaynatmadım birde ıslak mendil koyacağım
kendi çantama
- 2 tane gecelik
-3 çift çamaşır
-1 tane şal yürürken falan kullanmaya
-2 tane yazma bir tane pembe bir tane kırmızı
-2 tane çorap
-4 tane hasta bezi
-1 kutu peçete
şimdilik bunları koydm daha sonra pet, terlik, fotoğraf makinası ,şarj aleti gibi şeyleri koyacağım ben biraz fazla koymuş olabilirm ama dediğim gibi evin hastaneye uzak ayrıca inş olmaz ama sarılık gibi durumlarda bazen hastaneden erken bırakmayabiliyorlar birde evim uzakta olduğu için hazırlıklı olmak istedim benim aklıma gelenler bunlar kızlar dedimya ne koyup koymayacağımdan emindim ama koyarken şaşırdım :):)

kızlar ıyı aksamlarrr nasılsınız ....bızzz toktorrr amcaya gıttık bugun 2550 olmus oglusum nts ye gırdık bı turlu kalp atısını bulamdı yanı tam atan yerı bulamdı tekrar kalktık yuruduk meyva suyu felan ıctık geldıkk baska hemsıre buldu nts cekıldı toktor amcaya gosterdıkk ıyı 10 gun sonra gorusuruz dedı nasıl gorunuo hersey nortmal dedı ıste ole bızden haberler...

lolo canım gecmıs olsun ıyı olmus bak ınsallh artık kaynar kemıklerr .....yenı yasın harıka seylert getırsın sana ve aılene ınsallhhh

ebru91..... canım benım tek sorunum esım aılesıyle bır sorunum yok yanı esımın davranınslarının farkında oldukları ıcın cok destek oluyorlar sagolsunlar kaynanamda yaslı kayın babam cok huysuz bırıdrr bırde babanneye bakıo kaynanam yanıı hepımız bırbırımızden cumbusluguzzz eşimi de büyütcem artık bebeşimle napalımmmm

cnm benim rahimde erkenden acilma olmustu.bunu engellemek icinde peser diye alet takilmisti.ignede bu acilmayi geciktirici bi igne..

slm kızlar bugün çarşıydı, şuydu buydu kendimi çok yordum galiba. biraz da ağır kaldırdım sanırım. eve geldiğimde siyaha yakın kanamam oldu. dr mu aradım hastahaneye yönlendirdi. hastahanede sancı falan çıkmadı bebeğin de kalp atışları var. bol bol dinlen dediler. devam ederse gel dediler.inşallah bişey lmaz, çok korkuyorum. sizlerde böyle bişey yaşayan var mı, neler yaşadınız, dinlenmek dışında ne yapılabilir? hepinize kolaylıklar.:18:

cnm cok sagol...sen 31 yasindamisin... sasirdim :-D cunku ben seni hep 25 diye hayal ediyordum.. masallah cnm 31inde 2cocuguda aradan cikariyosun ne mutlu

evet canım
kartlaştım ben tam tohuma kaçıyordum evlendim, evlendikten sonra eşim askere gitti
sonra bebeğimiz olmadı, tüp bebek falan derken zaman akıp gitti, ben de bu yaşa geldim işte

Canım bende 33 de ilk bebeğimi alacağım kucağıma.
inşallah canım, ikinci bebeğinden kendiliğinden hemencecik gelsin inşallah
amin

ben de hemen okumak istiyorumm

ileri haftalarda değil ama gebeliğin ilk haftalarında sürekli kanamalarım oluyordu
tek yapabileceğimiz dua edip, bol su içerek güzel güzel dinlenmek
çok geçmiş olsun canım

herseyin yolunda gitmesine sevindim canim bebegin icin.anladim o zaman ona azcik zaman tani canim.ne mutlu ki esinin ailesi sana destekler.insallah duzelir.birden sorumluluklar agir gelmis olabilir.ya merak ettim kac yasindaki esin?

ileri haftalarda değil ama gebeliğin ilk haftalarında sürekli kanamalarım oluyordu
tek yapabileceğimiz dua edip, bol su içerek güzel güzel dinlenmek
çok geçmiş olsun canım

canım benim de ilk aylarda lekelerim oldu ama sonra geçti, her şey normaldi. ama bugün çok korktuk :18::18::18::18:

canım benim de ilk aylarda lekelerim oldu ama sonra geçti, her şey normaldi. ama bugün çok korktuk :18::18::18::18:

korkma canım, bebek gelmek istese bile bir şey olmaz bu haftadan sonra , sağlıcakla doğacağına eminim

gözün aydın canım. güzel haberler almışsın bebişinden. hastaneden randevuu nasıl alıyorsun canım internetten mi telefonla mı yoksa hastaneye gidip sıra mı alıyorsun?doğumunu nasıl düşünüyorsun?buca kadın doğumda epidural normal doğum isteyebiliyor musun? bilgilendirirsen sevinirim.teşekkürler cnm. eşinin davranışlarınıda takma kafana boşver.

canim bende cok rahatsiz hissediyodum kendimi kucuk tuvaletimi yaparken.anlayamadim tam olarak ne oldunu.sonra rahatsizlik artti ve sonunda kucuk tuvaletimi yaparken kahverengi akinti ve acayip bir kasinti olmustu ertesi gunu hemen doktora gittim.enfeksiyon oldunu soyledi.ihmal etme bence kasinti varsa bir ihtimal enfeksiyon olabilir.

selamnasilsiniz kizlar.dokyora gidib bebisin iyi oldugunu ogrenenler e masallah.RABBIM sag salim kucagimiza alacagimiz gunleri gostersinkanamasi olan arkadasa gecmis olsun.insallah bir sey yoktur.hem zaten masallah bebis buyumus.papatyacim sen kuzulari gormeye gittinmi.:26::26::26:merak ediyorum:26::26::26:
elisacim evet ben okumusdum onu 3 sene once cok guzel gercekden

herseyin yolunda gitmesine sevindim canim bebegin icin.anladim o zaman ona azcik zaman tani canim.ne mutlu ki esinin ailesi sana destekler.insallah duzelir.birden sorumluluklar agir gelmis olabilir.ya merak ettim kac yasindaki esin?

papatyacim sen kuzulari gormeye gittinmi.:26::26::26:merak ediyorum:26::26::26:

sağol canım bizi düşünmüşsün, biz kısmetse cuma görmeye gidecez minikleri
artık kontroller haftada bir, bu durum çok hoşuma gidiyor
siz nasılsınız?ipeğin, nazlın?

sağol canım bizi düşünmüşsün, biz kısmetse cuma görmeye gidecez minikleri
artık kontroller haftada bir, bu durum çok hoşuma gidiyor
siz nasılsınız?ipeğin, nazlın?

evet canim bende cok severim kontrol gunleriniama bizde 2 haftada 1cuma gidecem bende/insallah ikimizde guzel haberle doneriz.nazli cok yaramazlik yapiyor.bu gun oglende uyumadi.cok yoruldum bu gun.babamizda sabah erkenden ise gidicek.bas bassayiz ana kiz.bide 2 yas sendremuna girmis kucuk hanim bizi parmaginda oynatiyor.babanesi ogretmis.kizinca maymun sensin diyor

inşallah canım
ayyyyy bıcır bıcır konuşan kız çocuklarına bayılırım ben

arkadaşlar vakit çok çabuk geçiyor ocak bitti şubat kaldı martta da kavuşma zamanı Allah hepimize zamanında doğum nasip etsin 45 güncük kalmış benim hesaplarıma göre sezeryan olacağı için hayırlısı inşallah bebişi görmeye 1 haftacık kaldı :) hepinize iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…