2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
canım vitamin damlasıymış özellikle bebeklerin kullanması gerekiyormuş ama sağlık bakanlığı anne karnındayken kullanmamız için devlet tarafından ücretsiz sağlık ocaklarından alabiliyormuşuz bende kullanıcamm bebek şimdiden alsın vitaminini ben sağlık ocağına gebeliğimin en başından itibaren her ay kontroldeydim kilo ve tansiyon ölçümü yapıyorlardı hep aşılarda oldum tabi şükür bitti kontrolüm

kızlar bu aylarda sakın kendinizi yormayın,zorlamayın, yükseğe doğru uzanmayın ve ağır kaldırmayın,ben dün bu saydıklarımı maalesef yaptım ve anında kanamam oldu, şimdi bel ağrım çok fazla akşam nts girdim sorun yok dendi, şimdi de doktora gideceğim. artık aışvrişlere çıkmak falan olmamalı bence, her hareket bebeğimizi tehlikeye sokabilir. aman dikkat, ben çekiyorum siz çekmeyin. kolaylıklar hepinize.

benim kaynanamda normal doğur diye tutturdu,ben de ona sinir oluyorum, şeker problemim var,hipoglisemi problemim var. diyorum şekerim düştü doğum esnasında bilinç kaybı yaşadım ne olucak? zaten şekerim yükseliyor diyet yapıyorum dememe rağmen,tatlı yemememe ,ekmek az tüketmeme taktı. karnın küçücük kalmış, yemezsen yürüyüş yaparsan büyümez tabi diyip duruyor. anlatamıyorsun da. herkesin kaynanası gelinin dediğinin zıttını söylüyor herhalde. benimki de sezaryenle doğurmuş bu arada.

cnm masallah yavruna..3000gr olan ilk bebegimiz seninki sanirim...ayyy vakit yaklasiyo demekki...;-)

aa çok geçmiş olsun tatlım kanamanı okur okumaz endişelendim :18: neyseki herşey yolunda bol bol dinlenmeye bak

ahh aynen görümcem ve kayınvalidem ısrarla normal doğurmamı tekrarlıyorlar ( ve tüp bebek yaptırdığımdan habersizler ) bende hastalığımı belirtiyorum ( ailevi akdeniz ateşi ) yinede anlamıyorlar amann boşver Rabbim hangi doğum olursa olsun kolaylıklar nasip etsin inşallah sıkıntısızca sağlıklıca kucaklarımıza alalım

ayy süperr 3000 gr maşallah=)
bende burun spreyi istiyrm korkyrm burnum 3 haftadr kapalı grip düzelmedi gitti burnumu silmekten bir hal oldum burnumdn nefes alamıyrm boğazım kuruyr artık yaa!!!

tatlım neyin vardı kaçırmışım ben :26: daha iyisindir umarım vuu maşallah yaaa kilosu şahane maşallah yeğenimizinde güzel haberlerini aldık sıradaki kontrolün ne zaman

ben şöyle istiyorum, böyle istiyoruma bakmıyor bu işler. durum neyi gerektiriyorsa o olacak. doktorla birlikte alınıcak kararlar bunlar. önemli olan sağlık dediğin gibi. bıraksınlar da nasıl doğurucağımıza kendimiz karar verelim artık,annesi öyle diyor diye eşim de çok anlar gibi normal doğur diyor. sanki görmüyor rahatsızlanınca ne hale geldiğimi. neyse, sonuç itibariyle ben doktorumla konuşup kendi bildiğimi okuyacağım. kim ne derse desin .

canım benım bebegımde aynı kılodaydı 33 haftada doktora ıyımı dedım daha ne ıstıyorsun sen dıe cıkısmıstı bana kılolu bebekte annede ıyı degıl sılın bunları kafadan gelısımı onemlı demıstı .....şimdi canım 36 haftadayım ve bebegım 2550 kılo bu hafta ıcın cok cok ıyı dedı yanii çin rahat olsun .... inşallh sagsalım alırsın kucagına bebegınıD:

annemler 1 aydır yanımdaydı yarın gidiyorlar.çok alışmıştım annem herşeyi yapıyordu yemek temizlik.şimdi bile uğraşıyor.beni hiç ayağa bile kaldırmadı sağ olsun.nasıl öderim hakkını bilmiyorum.hani derler ya annemi anne olunca anladım diye gerçekten doğru.gidecek şubat sonu gibi yine gelecek

merhaba
bugün nedense cok gerginim. Eda da sabah cok hareketliydi ama 3-4 saattir hareket etmiyor. Hareket beklemek de sinirimi bozdu. Randevum perşembe günüydü ama aradım 1 saat sonra gideceğim. Hastane cantam falan hazır değil ama nedense bu sefer panik oldum. Acil bir durum olsun diye aklıma gelenleri hemen bir yere toparladım. O kadar ki daha yeni yıkamıştım kızın kıyafetlerini daha kurumamıştı. Onları bile bir takım ıslak ıslak ayrı yere astım. Ayrı kurusun, gerektiğinde kolay bulunsun diye. Sanırım deliriyorum.
Şunu anladım, benim gibi endişeli gergin kişilere göre değil bu hamilelik süreci

oy oy oyyy maşallah. Nazar değmesin. of yaa daha benimki 2 bile değil. şimdi dinlenmeye çekildim ya inşallah büyür hemen. burun spreyinin bi sıkıntı yaratmıyosa bende kullansam iyi olucak.

ay bunlar bi karışmasa olmuyo ya şu doğum şekline. kesinlikle boşver sen sağlıkla olsun da nasıl olursa olsun. kendi annem de tutturmuş daha 2 kilo olmadı mı diye, strese sokuyo beni, yedirmeye çalışıyo bol bol. ama bilmiyo onlar bana kilo olarak dönüyo.

canım sen devlet hastanesınemı gıdıyorsun bıra hatana bakar ne anlamda anlamdım ben ınsallh almıstır canım sıkma canını bebısler hemen kıloa lıo bu zamnalarda

Allah ım yaa öle kaynanamı olur kızım ne hayırlısıysa o olsun ınsallh de sus bee yapamzsın ne dmek off bazn sacmalıolar takma lutfennn hersey normalse bır raharsıozlıgın yoksa yaparsın tabıkı ınsallh bende normal ıstıyorummm ben devet hastanesıne gıdıoyorum canım benıde 15 gunde bır cagırdı sımdı10 gun sonra gel dedı

Günaydın canlar
Ya karyola içine yatak alıcam yataş işbir idaşta var bebek yatağı siz ne aldınız?:44:

canım sert olsun dıolar ben oyuzden annemın pamuklarına goz dıkytım gelıken annem getırecek bızde ondan yatak yapıcazzz ....

Arkadaşlar, hamileliğini hatayda sürdüren var mı acaba ?? Yani Hataylı olanınız [/QUOT
canım ben hataylıyım ama İzmirdeyimmmm benım yerıme bol harbıye kebabı yee olur muu(

aöf sınav sonuçlarım açıklandı kızlar. son 1 hafta kala çalışmıştım, gayet iyi gelmiş valla. sadece 2 dersim sınırda. onları da finalde kurtarırım inşallah. dua edin bana. geçersem kendimi ödüllendirip emzirme koltuğu alıcam :))

maşallah kuzucuğuna.bayağı bir güzel beslemişsin:)).aman naza değmesin.
cnm çok geçmiş olsun.kanama yazdığını görünce tedirginleştim ama neyseki herşey yolundaymış.aman dikkat cnm
allah kavuştursun cnm

güzel haberlerle dönersin inş.bekliyoruz

inşallah geçersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…