2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
yavrunada sanada geçmiş olsun cnm.en kısa süre iyileşmeniz dileğiyle

Netden biraz baktımda senin hemşerin çalışma bakanının yeni söylemleri var. Bakalım umut dünyası işte

ay kaçırmışım ben mutlu yıllar saanaaa mutlu yıllar saaanaaaa :119:
neden kaynamadı ki oğluşunun ayağı? normalde çocukların daha çabuk kaynar ya kemikleri

canım çok çok geçmiş olsun benim kız da hasta hala inatla antibiyotik kullanmıyorum ama çocuk da iyileşemedi bi türlü

canım çalışpabilir raporu haftalık bile verilebiliyor diye biliyorum. benimki de 32 de 2 hafta çalışabilir vermişti. 34 te çalışamaz raporu verdi.

canım çalışpabilir raporu haftalık bile verilebiliyor diye biliyorum. benimki de 32 de 2 hafta çalışabilir vermişti. 34 te çalışamaz raporu verdi.

benim doktorum da sordu kaç haftalık istiorsun diye, 4 hafta dedim, 4 hafta yazdı. herhalde sorun olmaz.

Şimdi İ.K.' danhaber geldi. 32 den 34 e kadar rapor almamda sorun yokmuş. Birde tekrar çalışamaz raporu almana gerek yok dediler.

Netden biraz baktımda senin hemşerin çalışma bakanının yeni söylemleri var. Bakalım umut dünyası işte
anaa hemşerimmiş :) kız bilmiydum sayende öğrendim, tipinden anlamıştım zati :))) bari bi işe yarasada yapsalar şu işi yaa
Şimdi İ.K.' danhaber geldi. 32 den 34 e kadar rapor almamda sorun yokmuş. Birde tekrar çalışamaz raporu almana gerek yok dediler.

hadi gözün aydın canım :)

Hani bana hani bana

sen yoktun ki altta kim varsa onlari kopyaladim. Sana ve online olan tum arkadaslara slm diyorum.

Bebeğin bir tarafa toplanması yalancı sancı oluyormuş. Günde kaç kez yaşıyorsunuz bunu? Benin toplam 10 civarı falan oluyor? Bir anormallik varmı merak ettim

Benim bebisin toplanmadigi zaman yok ki. Ya sagimda ya solumda illa toplaniyor. Kotu bir sey oldugunu zannetmiyorum. Yeri az napsin bebis.

Kızlar şimdi doktordan geldim, sancım çok az çıktı ama problem olabilecek boyutta değilmiş, ilaca devam... 10 dk falan mesafe yurumende sakınca yok dedi. :)
kızım tam köfte dudaklı yok boyle bi guzellik. 2 hafta öne geçmişiz ve 2700 kg olmusuz. Boyle giderse nasıl doğurcam bilmem, doğum pozisyonunu aldı ama dr. sen biraz zayıfsın, bakalım çatı kontrolu yaparız sonra dedi:18::18:benden haberle boyle şimdilik.

LOLO ben gormedim senin iletini doğum günün kutlu olsun..

KARDELEN 23 Allah sana da yavruna da acil şifa versin.

OZOKUN canım mide ağrısına da bizim sıpalar da sebep olabiliyor, mideye baskı yapıyorlar.

2013 az kaldım kuzum, sabret kavusucan sen de evine. gerci sen dinlenmezsin süs yapıcam diye koşturusun akşama kadar

masallah bebisine. 2 Hafta onden gidiyor ya. Dogumunu erken olabilir miymis?

yaa valla ayni beeen! cekiniyo insan.evin ayri sanirim.ben ayni evde yasiyorum onlarla.emin ol senden daha fazla vakit geciriyorum onlarla.inan bana sonradan ogreniyosun alisiyosun bazi seylere.bide esimin de isleri oluncaaa.ama sagolsun hep yanimda.yeni oldun icin bu tur seyler dusunmen normal.cekinebilirsin.kizabilirsin.zaman gectikce biraz daha rahatlarsin eminim.tabiki dusmanligin ilan etmedin surece;-))) saka tabikide.
birde biliyorum bu azcik zor ama yapmak istemedin sey konusunda hayir demen cok onemli.kibar bir sekilde soyleyebilirsin bunu.biliyorum senin durumunda cok zor ama denemeni tavsiye ederim.ben yapiyomuyum cogu zaman hayiir.ben kimseye hayir da diyemedim hic.benim sorunumda bu ama napim amaaaan.diyesim geliyo.en onemlisi ESIN dir.sanki akil veriyomusum gibi geliyo ama ayni seyleri yasadim icin ufacik tavsiyelerde bulunmak istedim.))

önceden çocuğum yok ama çok etkilendim.hem çok güzel hem hüzün

Evet canım ya Allahım bizede nasip eder inşallah sağlıklı cennet kokuluları alırız kucağımıza

anaa hemşerimmiş :) kız bilmiydum sayende öğrendim, tipinden anlamıştım zati :))) bari bi işe yarasada yapsalar şu işi yaa

hadi gözün aydın canım :)

Heya söyle şu hemşoya çıkarsın artık şu doğum iznini

sen yoktun ki altta kim varsa onlari kopyaladim. Sana ve online olan tum arkadaslara slm diyorum.

Benim bebisin toplanmadigi zaman yok ki. Ya sagimda ya solumda illa toplaniyor. Kotu bir sey oldugunu zannetmiyorum. Yeri az napsin bebis.

Olmaz berki ben gizlice izliyodum sizi Ben de selam isterim. Ne bileyim ya. İşte ben o toplanmaları normal sanıyordum yalancı sancıymış...

Canım kızımıza MAAŞALLAH Neyse 10 dakika da olsa yürüme iznini kapmışsın

He ya biri bana dur desin yine neler neler yaptım

Kızlar bir itirafta bulunacağım. Ben böyle toplu cevap yazmayı bilmiyodum. Tek tek mesajları okuyor. Not tutuyordum sonra toptan yanıt yazıyodum Anaammm bunun kolayı varmışya la

Son düzenleme:

canım ya çok da büyük değil 31 aylık daha 3yaşına basmadık bile ama inan sezeryanı yaşamış eve geldiğimdeki lohusalık psikolojisini falan yaşamış bir insan olarak hiç bir şey gözümde yok tek kafaya taktığım şey oğluşumdan nasıl ayrılmak olacakşimdiden bile durmadan öpüyorum ne bileyim rabbim evlatlarımızın yüzüne baksın

MAŞALLAH KUZUNA CNM.HARBİDEN ŞİMDİDEN BÖYLE KİLOYLA NORMAL DOĞUM ZOR GİBİ SENİN.AYYYYYY TOMBOLAĞIM BENİM

masallah bebisine. 2 Hafta onden gidiyor ya. Dogumunu erken olabilir miymis?
canım benim erken doğum riskim var zaten ama daha bugun sordum hangisini baz alıcam doğum için diye her zaman SATa bakacaksın dedi.

sağol canım benim, keşke yakınımda olsaydın benimkileri de yapardın.

aynen boyle guldum sana canımcım harikasın, beni kopardın Ama azmine hayran kaldım, demek o kadar önem veriyoun ki üşenmeden not alıyosun. neyse geç meç öğrendin, öptüm seni kuşum

anneler hele birde bebeklerin ilk hastalıklarında hemen kendilerini suçlarlar bu kaçınılmaz bir duygu ama napalım zamanla alışılıyor canım bazen antibiyotik olmadan da toparlanamıyorlar

ay annesi öyle deme göğüüsn kan revan içindede kalsa emsin diye kendini hırpalarsın

canım nice mutlu yıllara inş en kısa zmaandada toparlanır oğlun

Son düzenleme:

toplu cvp yazmayı bende bilmiyorum.nasıl oluyo bende öğreneyim:)

güzel haberlerinize çok sevindim
kilosuna da maşallah

oğluna üzüldüm ama geç de olsa doktorunuza düşmüşsünüz
nice nice mutlu yıllara inşallah
doğum günün kutlu olsun canım
bu arada ben 31 yaşındayım ve ilk defa anne olacağım

Midem çok fena hem yanıyo hem ağrıyo. Yumruk yemiş gibiyim. Yarın dr kontrolüm var bakalım suyu nasıl çok merak ediyorum her gidişimde korkuyorum dr hadi doğuma dicek diye ..

canım güzel haberlerle dön inşallah
daha zamanı var annesi, doğmaz daha ooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…