2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Şimdi ocak 2013 doğum hikayelerini okudum bazı hamişler var ne guzel. 20 kişi 10 kişi bekleyeni var ben baktım benim hiç kimsem yok şu hayatta çok moralim bozuldu annem yok öldu babam yok ( annemi öldurduğu ve hepimizin hayatını mahfettiği. İçin asla konuşmuyoruz ) candn yana bir buyugum yok annemin babamın sevgisini topadım eşime verdim oda sevmiyo galiba insanlara fazla sevilmek yaramıyo .cok uzuldum çok ağladım annemi çok özledim olsaydı oda beni beklerdi koklardım annemin boynunun kokusunu çok özledim.
Kayınvalidem beni sevmiyo hani böyle hayatta hep zorluk yaşaan insanlar varya bende onlardanım tamam herkes sıkıntı yaşıyo ama benim kimsem yok kimsesizlik çok kötu yanınızdaki insanarlara bidaha bakın annenizin boynunu koklayın yapıcak bişey yok hiçbizaman mutlu olamıycam

canim benim uzme kendini bu kadar.biliyorum solemesi cook kolay ama.yani ne diceni bilemiyo insan.Allah sabir versin ins.ama bundan sonra yalniz olmicaksin. once esin geldi yanina sonra minik bebisin sonra minik bebisinin cocuklari.....bole gidecek.Allah kimseyi yalniz birakmaz.dusunki bu dunyada "bu yeri gogu senin icin yarattim habibim!"diyen Allah daha dogmadan babasini sonrada cok kucuk yasta annesini aldi.amcasinin yaninda kaldi ama bir sure sonra onuda aldi.Onunda hayatinda en onemli varliklari olan annesi babasi yoktu.sonra da birer evlatlarini kaybetti.hatta amcasi ebu leheb ona guldu soyun yurumeyecek dedi.en nihayetinde bir peygamber olsa dahi oda bir insan isyan etmedi ama cok uzuldu bu duruma.sonra Allah Kevser suresini indirdi.dediki"asil onun soyu yurumeyecektir!"
Allah bu dunyadaki en sevdine ne imtihanlar ne zorluklar verdi.belki hepimizin basina gelenlerinkinden fazla.ama O isyan etmedi.biliyordu Allahtan geldini.Ona guvendi.mevlana ydi sanirim soleyen sevdinden gelince sikintilar,insan hic uzulmuyor bile.diye cumlesi vardi.mutlu olacaksin herseyi vern Allahtir.mutluluguda huznude!
.

Selam kızlar... Nasılınız,?

Allah sabır versin canım ya ...

anladım canım, bebek doğunca ihtiyaca göre karar vermek en doğrusuben kesin başlamak zorundayım, devlette olduğum için.en fazla tüm izinklerimi alsam 1,5 yaşına gelir, gerçi annem bakcak ama tabiki insan bırakmakta istemez.çalışmamızda onlar için diye tesellim var artık.

:)) bencede öğretmen olaydık iyiydi ya :))

güle güle kullan canım güzelmiş. bende anne çantası yerine spor çanta aldım, birde sırt çantası.daha kullanışlı geldi doğum sonrasıda kullanırım diye düşündüm ekleyebilirsem ekleyim.

zemzem suyu için teşekkürler canım yapalım, gerçi ben sezeryan olcam ama.

yeterli galiba, ohhh çantalarda hazırlanmış bi bebişlerin gelişi kaldı :)) sağlıkla inş..

bende ya bende reflü oldum çok gıcık bişey.bide yediklerim ağzıma geliyo remsen 1-2 haftadır.yanmasıda cabası.

canım raporunu alıp personel daireye verceksin yada muhasebecinize sanırım.ama tüm belgelerin fotokobisini al...

ben 15 gün sonra filan başlıcam dr um 28 de başla demişti.lansinohu önerdi, bebek emebiliyomuş kremliyken o tarz bişe al madem canım, bebeğede yazık az bi emsin.hiç değilse 3-5 ay.bende çok emzirme taraftarı değilim ama en sağlıklısıda bizim sütlerimz olcak onlar için.

şehirlere göre değişiyo canım, ank da ortalama bi hastanede 3 binden başlıyor, daha ucuzlarıda var bin liraya filan ama yenidoğan üniteleri yok.bende 3 binliraya yapcam.

selam :)) bende hem imreniyorum hemde sıkılacağımı bildiğim için sık dişini kızım sen son 2 haftada bile evde sıkılırsın allah verede dr erken alsa bebeği diyorum sıkılmasam filan :))

devlet hastanesindeemi 3.000 tl

canım benim erken doğum riskim var zaten ama daha bugun sordum hangisini baz alıcam doğum için diye her zaman SATa bakacaksın dedi.

sağol canım benim, keşke yakınımda olsaydın benimkileri de yapardın.
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
aynen boyle guldum sana canımcım harikasın, beni kopardın Ama azmine hayran kaldım, demek o kadar önem veriyoun ki üşenmeden not alıyosun. neyse geç meç öğrendin, öptüm seni kuşum:KK33::KK33:

Ah gülüm zevkle yaparım. Zaten kocam yaptıklarımı gördükten sonra, evet sen bir an evvel emekli ol ve bu işlerle uğraş diyor:KK9: Ya sorma acemilik işte ama bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıpmış. Öğrendim işte:KK9::KK9:

toplu cvp yazmayı bende bilmiyorum.nasıl oluyo bende öğreneyim:)

Bak şimdi tatlım. Alıntı ile yanıtla yazıyo ya yanında tıklanacak bir yer var mesajlarda onları tıklayarak geçip en sonuncusunda alıntı ile cevapla dersen hepsine yanıt yazabiliyon:KK9::KK9: Şükrancım ve ben amerikayı yeniden keşfettik bugün ama olsun mutlu olduk :KK9::KK9:

Son düzenleme:
Merhabalar herkese...Ben de bugün daha yeni okuyorum.Kızım hastalandı boğazları şişmiş.Ben de kötüyüm aslında ama görünmedim doktora...14 aylık kızım ve ilk antibiyotiğini kullanacak.Çok üzülüyorum antibiyotik kullanınca bağışıklığını çökertiyor. Ama mecburen kullanacağız yavrum çok yıprandı.

çok geçmiş olsun ikinize de

Kızlar şimdi doktordan geldim, sancım çok az çıktı ama problem olabilecek boyutta değilmiş, ilaca devam... 10 dk falan mesafe yurumende sakınca yok dedi. :)
kızım tam köfte dudaklı yok boyle bi guzellik. 2 hafta öne geçmişiz ve 2700 kg olmusuz.:nazar::nazar: Boyle giderse nasıl doğurcam bilmem, doğum pozisyonunu aldı ama dr. sen biraz zayıfsın, bakalım çatı kontrolu yaparız sonra dedi:18::18:benden haberle boyle şimdilik.

maşallah sana da kuzucuğuna da
suna da ayrıca maşallah

Kızlar bir itirafta bulunacağım. Ben böyle toplu cevap yazmayı bilmiyodum. Tek tek mesajları okuyor. Not tutuyordum sonra toptan yanıt yazıyodum:KK17: Anaammm bunun kolayı varmışya la :KK9::KK9:

ayyyyyy sen çok yaşa emiiiii
beni güldürdün, sen çok tatlısın yaaaaaaaaaaaa:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

toplu cvp yazmayı bende bilmiyorum.nasıl oluyo bende öğreneyim:)

canım alıntı ile mesaj ın yanında kutucuk var ya
onu tıklayınca, o mesaja cevap verebiliyorsun
okurken tik ata ata ilerleyebiliyorsun, sonra da hepsine birden mesaj yazabiliyorsun:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Kızlar bir itirafta bulunacağım. Ben böyle toplu cevap yazmayı bilmiyodum. Tek tek mesajları okuyor. Not tutuyordum sonra toptan yanıt yazıyodum:KK17: Anaammm bunun kolayı varmışya la :KK9::KK9:
canım çok tatlısın ya :))
devlet hastanesindeemi 3.000 tl
yok canım özel hastanedeki fiyatlar bunlar, benimkide özel.

oğluna üzüldüm ama geç de olsa doktorunuza düşmüşsünüz
nice nice mutlu yıllara inşallah
doğum günün kutlu olsun canım
bu arada ben 31 yaşındayım ve ilk defa anne olacağım:KK53::KK53::KK53::KK53:

iyi tahmin etmişim, o yaşlardasındır diye düşünmüştüm :) bende kısmet olursa 28 imde anne olcam.dilediğim yaştı nasip oldu inş

güzel haberlerinize çok sevindim
kilosuna da maşallah

canım güzel haberlerle dön inşallah
daha zamanı var annesi, doğmaz daha ooooo

cnm cok sagol...sen 31 yasindamisin... sasirdim :-D cunku ben seni hep 25 diye hayal ediyordum.. masallah cnm 31inde 2cocuguda aradan cikariyosun ne mutlu :-)

ayyyyyy sen çok yaşa emiiiii
beni güldürdün, sen çok tatlısın yaaaaaaaaaaaa:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

canım çok tatlısın ya :))

:76: Gülmeyin beaaa öğrendim işte :KK19: Cemrem benimle dalga geçmişti. excel tutuyorum ona göre size mesaj yazıyorum dediğimde. Niye öğretmediniz bana:84: :84: hem işde çalışıyom. Hemde önümde bir sürü kağıt olmaya başlamıştı. Yok Candaş, yok paptya, yok nazlıma .... biri bunları masamda görse bu ne diyecek derken öğrendim çok şükür:KK9::KK9:

cnm cok sagol...sen 31 yasindamisin... sasirdim :-D cunku ben seni hep 25 diye hayal ediyordum.. masallah cnm 31inde 2cocuguda aradan cikariyosun ne mutlu :-)

Canım bende 33 de ilk bebeğimi alacağım kucağıma.

Son düzenleme:
kızlarrr selammm,

ay ben size yazana kadar, akşam olduuu :KK53::KK53:çok yoğundum bugün bitmedi işim :26:

bu hafta son çalışma haftamdı ama sanırım, 1 hafta daha uzatacağım iyi olursam :KK31:

Kizlar estetik dikis yaptirmak isteyen var mi ? Doktorunuzla konustunuz mu? Ben estetik dikis istiyorum. O dikislerin alinmasina gerek yokmus kendi kayniyormus.

ben doktoruma dikiş atılmasından kesikten çok korktuğumu söyledim oda zannettiki iz olur ondan istemiyorum,

dedi estetik lazerli dikiş atarız belli olmaz... güldüm bende dedim yok ondan değil acır diye :KK1::KK1:

o vesileyle estetik dikiş varmış onu da öğrenmiş oldum....

kızlarrr bu arada sabah haberlerinde dinledim bugun bakanlar kurulunda doğum iznini de tartışacaklarmış.dua edelimde uzasın.hamilenin duası kabul olurmuş.toplu yaparsak daha da kabul olur inşallah

kızlar o zaman bu akşam herkes duaya otursun:KK52: 1 yasin okusak allah rızası için hem doğum yasasına hem kolay doğurmaya dua ederik :KK76:

merhaba kizlaar, okumak icin sayfadayim bisaattir ama 5 dakika oturtmadi benim kizlar, simdilik odalarina gittiler bakalim kac dakika sürer:KK1: kizlar belki okumussunuzdur ama ben yeni okudum, gebelik diye bisite varya orda dr kagan kocatepenin bebeginin dogum öyküsünü okudumda tabi 11 yil omus, cok hostu, bir babanin agzindan dogum öyküsü, kari koca ikiside dogum uzmani ama her anne baba gibi heyecanlari, telaslari, bide erken dogmus, daha cantalari bile Hazir degilmis:KK1:....

Bak şimdi tatlım. Alıntı ile yanıtla yazıyo ya yanında tıklanacak bir yer var mesajlarda onları tıklayarak geçip en sonuncusunda alıntı ile cevapla dersen hepsine yanıt yazabiliyon:KK9::KK9: Şükrancım ve ben amerikayı yeniden keşfettik bugün ama olsun mutlu olduk :KK9::KK9:[/QUOTE]
TŞK CNM.BAŞARDIM SANIRIM:)

canım alıntı ile mesaj ın yanında kutucuk var ya
onu tıklayınca, o mesaja cevap verebiliyorsun
okurken tik ata ata ilerleyebiliyorsun, sonra da hepsine birden mesaj yazabiliyorsun:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

SANADA TŞK CNM.ÇOK GÜZEL YARDIMCI OLDUNUZ

Bak şimdi tatlım. Alıntı ile yanıtla yazıyo ya yanında tıklanacak bir yer var mesajlarda onları tıklayarak geçip en sonuncusunda alıntı ile cevapla dersen hepsine yanıt yazabiliyon:KK9::KK9: Şükrancım ve ben amerikayı yeniden keşfettik bugün ama olsun mutlu olduk :KK9::KK9:
TŞK CNM.BAŞARDIM SANIRIM:)

SANADA TŞK CNM.ÇOK GÜZEL YARDIMCI OLDUNUZ[/QUOTE]

Ellerine sağlık olmuş. Sende başardın Benim gibi bunu :KK19: hakettin :KK9::KK9::KK9:

Yanlız yazıların başındaki o saçma QUOTE yazılarını silmiyon öyle yazıyon datlım :KK34:

2013, sevgili arkadaşım internet için en mükemmmel kampanyayı buldum.

tek şart ünili olmak. google ttnet üniversite kampanyası yaz.

yalın internet yani ev teli yok. sınırsız istersen 50 tl - 12 ay taahhüt modemde hediye...

ben başvurucam, yalnız suresi var ve kişi sınırlı...

6 gb 30 tl olana başvurucam...

açıktan falan okuyosan başvurabilirsin ya da çevrende okuyan biri üzerinden olabilir belkim :26:

kaçırma derim. vından bin kat iidir :KK51:

iyi akşamlar nasılsınız?? bugün doktor kontrolüm vardı 11 de sabah 8 buçukta aradı yardımcısı doktor hanım gelemicek randevunuzu yarına alalım diye. bende tamam dedim napım yarın gitcem. çok kızdım üzüldüm bugün doğursam doktor yok başka bi doktorda doğurma düşüncesi beni sıktı. sonrada kendime kızdım nekadar bencilim diye sonuçta doktorda bir insan ve onunda bir hayatı var. herşeye hazırlıklı olmak lazım. bugün bide üstüne sancılandım allahtan geçti....:21: bu arada toplu cevap yazmayı bende bilmiyordum sağolun anlattığınız için:KK17:

2013, sevgili arkadaşım internet için en mükemmmel kampanyayı buldum.

tek şart ünili olmak. google ttnet üniversite kampanyası yaz.

yalın internet yani ev teli yok. sınırsız istersen 50 tl - 12 ay taahhüt modemde hediye...

ben başvurucam, yalnız suresi var ve kişi sınırlı...

6 gb 30 tl olana başvurucam...

açıktan falan okuyosan başvurabilirsin ya da çevrende okuyan biri üzerinden olabilir belkim :26:

kaçırma derim. vından bin kat iidir :KK51:

ay canım sağol ya. Dünden beri eşimle araştırıp duruyoruz. En uygunu TT net gelmişti haklısın. Ama ben taşınabilir birşey istiyom. Zaten Artvindeki evimde modem var. İstanbuldaki evimde yok. 1 ay sonra tayin olayı olacak iki tane modem patlamasın bana. Ama üniversiteli için öyle birşey varsa vındada kardeşim üzerinden hallederiz. Sağol datlım :KK54::KK54:

Benim mesai bitti. Eve kaçıyom gideyim kızımla yatıp dinlenelim. Zaten bugün buranın maskarası oldum :KK53::KK53::KK53:

Olsun seviyom sizi:KK16::KK16::KK16::KK16:

Kızlar şimdi doktordan geldim, sancım çok az çıktı ama problem olabilecek boyutta değilmiş, ilaca devam... 10 dk falan mesafe yurumende sakınca yok dedi. :)
kızım tam köfte dudaklı yok boyle bi guzellik. 2 hafta öne geçmişiz ve 2700 kg olmusuz.:nazar::nazar: Boyle giderse nasıl doğurcam bilmem, doğum pozisyonunu aldı ama dr. sen biraz zayıfsın, bakalım çatı kontrolu yaparız sonra dedi:18::18:benden haberle boyle şimdilik.

LOLO ben gormedim senin iletini doğum günün kutlu olsun..

KARDELEN 23 Allah sana da yavruna da acil şifa versin.

OZOKUN canım mide ağrısına da bizim sıpalar da sebep olabiliyor, mideye baskı yapıyorlar.

2013 az kaldım kuzum, sabret kavusucan sen de evine. gerci sen dinlenmezsin süs yapıcam diye koşturusun akşama kadar:KK9::KK9:

maaşallah canım bebişine. evet ya mide ağrısı pek olmazdı bende ama hamile kaldığımdan beri ne yesem çok fena oluyorum gittikçe artıyo 2 gündür had safhada :KK14:

Evet canım ya Allahım bizede nasip eder inşallah sağlıklı cennet kokuluları alırız kucağımıza

Heya söyle şu hemşoya çıkarsın artık şu doğum iznini :KK9:

Olmaz berki ben gizlice izliyodum sizi:KK17: :KK9: Ben de selam isterim. Ne bileyim ya. İşte ben o toplanmaları normal sanıyordum yalancı sancıymış...

Canım :nazar::nazar: kızımıza MAAŞALLAH Neyse 10 dakika da olsa yürüme iznini kapmışsın:KK9::KK9:

He ya biri bana dur desin:KK45: yine neler neler yaptım:KK9::KK9:

:90::90::90: :KK52: :KK16: bende bilmiyodum senin yaptığın gibi yapıyodum bi ara sonra utana sıkıla sormuştum hehehe aklıma geldi şimdi o günler heheyyyt ilk kızıma hamileydim :)

canım ya çok da büyük değil 31 aylık daha 3yaşına basmadık bile ama inan sezeryanı yaşamış eve geldiğimdeki lohusalık psikolojisini falan yaşamış bir insan olarak hiç bir şey gözümde yok tek kafaya taktığım şey oğluşumdan nasıl ayrılmak olacakşimdiden bile durmadan öpüyorum ne bileyim rabbim evlatlarımızın yüzüne baksın

amiin canım amiiin bazen aklıma kötü kötü şeyler geliyo gözlerim doluyo :KK14:

anneler hele birde bebeklerin ilk hastalıklarında hemen kendilerini suçlarlar bu kaçınılmaz bir duygu ama napalım zamanla alışılıyor canım bazen antibiyotik olmadan da toparlanamıyorlar:KK43:

ay annesi öyle deme göğüüsn kan revan içindede kalsa emsin diye kendini hırpalarsın

canım nice mutlu yıllara inş en kısa zmaandada toparlanır oğlun

Bende ilk doğumda çok sakindim eşimin gözleri dolmuştu ben gülerek el sallamıştım ama bu sefer nedense hem korkuyorum hem kızmı nasıl bırakacağımı düşünüyorum. Doğum yaklaştıkça daha beter olmaya başladım :KK43:(

Benim kız da öyle. Kayınvalidem gelirken kızıma bi ton şey almış bebeğe de çarşaf takımı almış çatladı bizimki kendi hediyelerini bıraktı bebeğin çarşafına taktı :))

ay canım ya kıyamam senin ki büüyk oldğu için daha çok dile getiriyor galiba benim ki şu anda sadece bebeğin kıyafetlerini etrafa fırlatmakla ve kurduğum beşiğin içinde sallanmakla kalıyor :)

evet ya ilk başta söylediğimde çok sevinmişti ama bu ara kıskançlığın doruklarında.. doğumun yaklaştığının farkında sanırım :KK9:

güzel haberlerinize çok sevindim
kilosuna da maşallah

canım güzel haberlerle dön inşallah
daha zamanı var annesi, doğmaz daha ooooo

inşallah canım teşekkür ederim
bebişin suyu az ya daha çok azalırsa ameliyata alırız hemen demişti dr. bende her seferinde korkarak gidiyorum suyu daha çok azaldımı acaba diye

merhaba kizlaar, okumak icin sayfadayim bisaattir ama 5 dakika oturtmadi benim kizlar, simdilik odalarina gittiler bakalim kac dakika sürer:KK1: kizlar belki okumussunuzdur ama ben yeni okudum, gebelik diye bisite varya orda dr kagan kocatepenin bebeginin dogum öyküsünü okudumda tabi 11 yil omus, cok hostu, bir babanin agzindan dogum öyküsü, kari koca ikiside dogum uzmani ama her anne baba gibi heyecanlari, telaslari, bide erken dogmus, daha cantalari bile Hazir degilmis:KK1:....

merak ettim bende bakıyıorum hemen. acaba kocam kadın doğumcu olsa nasıl bişey olurdu :KK52:

her gün bir yeni bilgi. 2013 ve Şukran bugünkü eğitimlerini tamamladılar. seviyoruz sizi canlarrrr:KK16::KK16::KK16:

Papatyaa kız sen ne ara 31 oldun( sanki yıllardır tanıyorum) ben seni 235-25 arası bi şey sanmıştım. enerjiksin ya ondan tatlım. teşekkür ederiz bu arada maşallah için :)

Ay bi yazamadim, uzun yazacağım o da telden olmuyor. Bilgisayarı açınca size haftasonu gittiğim dogum seminerini anlatacağım. Bir de kızımın kıyafetlerini yikarken mahvettigimi :KK43:
Lolo, dogumgunun kutlu olsun.

LOLO ben gormedim senin iletini doğum günün kutlu olsun..

KARDELEN 23 Allah sana da yavruna da acil şifa versin.

OZOKUN canım mide ağrısına da bizim sıpalar da sebep olabiliyor, mideye baskı yapıyorlar.

2013 az kaldım kuzum, sabret kavusucan sen de evine. gerci sen dinlenmezsin süs yapıcam diye koşturusun akşama kadar:KK9::KK9:

cnm maşallah kuzucuğuna, inşallah hep böyle güzel haberlerle dönersin. senin doğum benden 3 gün önce görünüyo maşallah öndesin,ama benimkinin kilosu daha 1850.

kızlar gögüs ucu kremini kullanmaya başladınız mı ? bende şubat annelerine girdim sıkıntılı geçmiş emzirme dönemi bir arkadaşın en çok korktuğum şey acırsa bırakırım emzirmem canım tatlı benim ayooll =))))

göğüs ucu kremi için dr doğumdan sonra başla demişti, erken doğumu tetikleyebilir. muhakkak acı cekicez ama öyle düşünmemek gerek. :)

anneler kontrolden geldik..oğlum doğum pozisyonu almış.dr normal doğum gibi görünüyor dedi..rahimdeki aleti 36 da çıkarıp normal doğumu beklicez dedi.bide espiri yaptı aylardır rahmi kapatmak için uğrasıyoruz bı de dogum zamanı açılmazsa sen işi seyret dedi:KK9:.prulotun depot iğnesini son 2 tane yazdı..iğnemizi kesecek artık..

kan sulandırıcı iğne kullanmama ragmen normal doğumda sıkıntı olmaz dedi..ıkı gun sonrada 32 raporumuzu alıcaz.. işte bizden bukadar:nazar::emir_bebek: kılomuzda 31+6 da 2060 gr olmuş sevindik :KK16::KK16:

maşllah cnm, sende ne aleti var ki? iğneden de benim dr nhiç bahsetmedi, iğne vermeleri gerekiyo?

günaydın herkezeeee

öğlen oldu ama anca girebildim

bu aralar çok ağrım olduğu için buraya pek gelemiyorum yazılarınızı tam takip edemiyorum kızlar kusura bakmayın

bu sabah oğlumun ayağı ağrıdığı için kemik hastanesine götürdük eşimle
ayağındaki kırık olduğu gibi duruyo hiç kaynamamış canım sıkıldı
burdaki hastanede alçısınıda düzgün yapmamışlar 2 haftamız boşa gitti
şimdi yeni alçı yaptılar ayağına bu alçı daha ağır daha sabit ayağımı kıpırdatamıyorum diyo oğlum
sanırım olması gerekende buydu doktor alçıyı kendisi yaptı artık bu hastaneye götürücem oğlumu
ben röntgen odalarına giremediğim için eşim ilgilenmek zorunda kalıyo
bu ayak ben doğurana kadar iyileşmez gibi görünüyo ama hayırlısı artık iyileşsinde napalım okul vakti çok zor olucak
onuda zamanı gelince düşünürüz

ayrıca bu gün benim doğum günüm artık 32 oldum yaş gidiyo bu yaşta tekrar anne olacağım aklıma bile gelmezdi :KK36:

nice mutlu yıllaarrr... oğlun için üzüldüm ya 2 hafta da az değil,neden kaynamamış ki. ama sen sıkma canını,herşeyin hayırlısı, toparlar inşallah kendini kıksa sürede.

Evet canım ya Allahım bizede nasip eder inşallah sağlıklı cennet kokuluları alırız kucağımıza

Heya söyle şu hemşoya çıkarsın artık şu doğum iznini :KK9:

Olmaz berki ben gizlice izliyodum sizi:KK17: :KK9: Ben de selam isterim. Ne bileyim ya. İşte ben o toplanmaları normal sanıyordum yalancı sancıymış...

Canım :nazar::nazar: kızımıza MAAŞALLAH Neyse 10 dakika da olsa yürüme iznini kapmışsın:KK9::KK9:

He ya biri bana dur desin:KK45: yine neler neler yaptım:KK9::KK9:

şuleee bende itiraf ediyorum ki şimdi öğrendim. böyle daha iyiymiş aslında. senin gibi arada not alıyodum. :) utandım şimdi :)

Ay bi yazamadim, uzun yazacağım o da telden olmuyor. Bilgisayarı açınca size haftasonu gittiğim dogum seminerini anlatacağım. Bir de kızımın kıyafetlerini yikarken mahvettigimi :KK43:
Lolo, dogumgunun kutlu olsun.

şu doğum seminerlerine bende katılmak istiyorum yaw, ant da hiç olmaz mı acaba, bi araştırayım.

kızlar geçenlerde bi arkadaş, ismini hatırlamıyorum. doğum sonrası doğum parasından bahsetmişti çalışmayanlar için. bende bugün gidip sgk ya sordum. eşinizin düzenli ssk sı yatıyorsa bir kereye mahsus 89 TL veriyorlarmış. doğum raporunuzla alıyorsunuz haberiniz olsun.

benim şu gece uykuları artık çok huzursuz geçiyo ya, soluma yatmaktan sol tarafım ve belim ağrı içinde uyanıyorum. sağa yattığımda eşim uyandırıp uyarıyo yavrum.

bir de benim göbek deliğimin için kahverengi olmuuuşşş.

ya bendeki akıntılar önceden kaşıntısızdı, şimdi acayip kaşınıyo şeyim.dr a sorsam iyi olucak. sizde varmı böyle nişey??

şu şubat doğum hikayelerini okudum fena oldum yaa.. Allhımm bize de nasip etsin innnşallahhh.
hatta biri bebeğin ağzında pamukçuk oluşmaması için emzirmeden önce ve sonra sütle göğsünüzü silmemizi ve bebeğin ağzını emzirdikten sonra silmemizi söylemiş. çok mantıklıı. ve daha da çok öneride bulunmuşlar.

X