- 16 Eylül 2012
- 283
- 0
Şimdi ocak 2013 doğum hikayelerini okudum bazı hamişler var ne guzel. 20 kişi 10 kişi bekleyeni var ben baktım benim hiç kimsem yok şu hayatta çok moralim bozuldu annem yok öldu babam yok ( annemi öldurduğu ve hepimizin hayatını mahfettiği. İçin asla konuşmuyoruz ) candn yana bir buyugum yok annemin babamın sevgisini topadım eşime verdim oda sevmiyo galiba insanlara fazla sevilmek yaramıyo .cok uzuldum çok ağladım annemi çok özledim olsaydı oda beni beklerdi koklardım annemin boynunun kokusunu çok özledim.
Kayınvalidem beni sevmiyo hani böyle hayatta hep zorluk yaşaan insanlar varya bende onlardanım tamam herkes sıkıntı yaşıyo ama benim kimsem yok kimsesizlik çok kötu yanınızdaki insanarlara bidaha bakın annenizin boynunu koklayın yapıcak bişey yok hiçbizaman mutlu olamıycam
canim benim uzme kendini bu kadar.biliyorum solemesi cook kolay ama.yani ne diceni bilemiyo insan.Allah sabir versin ins.ama bundan sonra yalniz olmicaksin. once esin geldi yanina sonra minik bebisin sonra minik bebisinin cocuklari.....bole gidecek.Allah kimseyi yalniz birakmaz.dusunki bu dunyada "bu yeri gogu senin icin yarattim habibim!"diyen Allah daha dogmadan babasini sonrada cok kucuk yasta annesini aldi.amcasinin yaninda kaldi ama bir sure sonra onuda aldi.Onunda hayatinda en onemli varliklari olan annesi babasi yoktu.sonra da birer evlatlarini kaybetti.hatta amcasi ebu leheb ona guldu soyun yurumeyecek dedi.en nihayetinde bir peygamber olsa dahi oda bir insan isyan etmedi ama cok uzuldu bu duruma.sonra Allah Kevser suresini indirdi.dediki"asil onun soyu yurumeyecektir!"
Allah bu dunyadaki en sevdine ne imtihanlar ne zorluklar verdi.belki hepimizin basina gelenlerinkinden fazla.ama O isyan etmedi.biliyordu Allahtan geldini.Ona guvendi.mevlana ydi sanirim soleyen sevdinden gelince sikintilar,insan hic uzulmuyor bile.diye cumlesi vardi.mutlu olacaksin herseyi vern Allahtir.mutluluguda huznude!
.