Şimdi ocak 2013 doğum hikayelerini okudum bazı hamişler var ne guzel. 20 kişi 10 kişi bekleyeni var ben baktım benim hiç kimsem yok şu hayatta çok moralim bozuldu annem yok öldu babam yok ( annemi öldurduğu ve hepimizin hayatını mahfettiği. İçin asla konuşmuyoruz ) candn yana bir buyugum yok annemin babamın sevgisini topadım eşime verdim oda sevmiyo galiba insanlara fazla sevilmek yaramıyo .cok uzuldum çok ağladım annemi çok özledim olsaydı oda beni beklerdi koklardım annemin boynunun kokusunu çok özledim.
Kayınvalidem beni sevmiyo hani böyle hayatta hep zorluk yaşaan insanlar varya bende onlardanım tamam herkes sıkıntı yaşıyo ama benim kimsem yok kimsesizlik çok kötu yanınızdaki insanarlara bidaha bakın annenizin boynunu koklayın yapıcak bişey yok hiçbizaman mutlu olamıycam
Selam kızlar... Nasılınız,?
Allah sabır versin canım ya ...
anladım canım, bebek doğunca ihtiyaca göre karar vermek en doğrusuben kesin başlamak zorundayım, devlette olduğum için.en fazla tüm izinklerimi alsam 1,5 yaşına gelir, gerçi annem bakcak ama tabiki insan bırakmakta istemez.çalışmamızda onlar için diye tesellim var artık.
:)) bencede öğretmen olaydık iyiydi ya :))
güle güle kullan canım güzelmiş. bende anne çantası yerine spor çanta aldım, birde sırt çantası.daha kullanışlı geldi doğum sonrasıda kullanırım diye düşündüm ekleyebilirsem ekleyim.
zemzem suyu için teşekkürler canım yapalım, gerçi ben sezeryan olcam ama.
yeterli galiba, ohhh çantalarda hazırlanmış bi bebişlerin gelişi kaldı :)) sağlıkla inş..
bende ya bende reflü oldum çok gıcık bişey.bide yediklerim ağzıma geliyo remsen 1-2 haftadır.yanmasıda cabası.
canım raporunu alıp personel daireye verceksin yada muhasebecinize sanırım.ama tüm belgelerin fotokobisini al...
ben 15 gün sonra filan başlıcam dr um 28 de başla demişti.lansinohu önerdi, bebek emebiliyomuş kremliyken o tarz bişe al madem canım, bebeğede yazık az bi emsin.hiç değilse 3-5 ay.bende çok emzirme taraftarı değilim ama en sağlıklısıda bizim sütlerimz olcak onlar için.
şehirlere göre değişiyo canım, ank da ortalama bi hastanede 3 binden başlıyor, daha ucuzlarıda var bin liraya filan ama yenidoğan üniteleri yok.bende 3 binliraya yapcam.
selam :)) bende hem imreniyorum hemde sıkılacağımı bildiğim için sık dişini kızım sen son 2 haftada bile evde sıkılırsın allah verede dr erken alsa bebeği diyorum sıkılmasam filan :))
canım benim erken doğum riskim var zaten ama daha bugun sordum hangisini baz alıcam doğum için diye her zaman SATa bakacaksın dedi.
sağol canım benim, keşke yakınımda olsaydın benimkileri de yapardın.
aynen boyle guldum sana canımcım harikasın, beni kopardın Ama azmine hayran kaldım, demek o kadar önem veriyoun ki üşenmeden not alıyosun. neyse geç meç öğrendin, öptüm seni kuşum
toplu cvp yazmayı bende bilmiyorum.nasıl oluyo bende öğreneyim:)
Merhabalar herkese...Ben de bugün daha yeni okuyorum.Kızım hastalandı boğazları şişmiş.Ben de kötüyüm aslında ama görünmedim doktora...14 aylık kızım ve ilk antibiyotiğini kullanacak.Çok üzülüyorum antibiyotik kullanınca bağışıklığını çökertiyor. Ama mecburen kullanacağız yavrum çok yıprandı.
Kızlar şimdi doktordan geldim, sancım çok az çıktı ama problem olabilecek boyutta değilmiş, ilaca devam... 10 dk falan mesafe yurumende sakınca yok dedi. :)
kızım tam köfte dudaklı yok boyle bi guzellik. 2 hafta öne geçmişiz ve 2700 kg olmusuz.Boyle giderse nasıl doğurcam bilmem, doğum pozisyonunu aldı ama dr. sen biraz zayıfsın, bakalım çatı kontrolu yaparız sonra dedi:18::18:benden haberle boyle şimdilik.
Kızlar bir itirafta bulunacağım. Ben böyle toplu cevap yazmayı bilmiyodum. Tek tek mesajları okuyor. Not tutuyordum sonra toptan yanıt yazıyodumAnaammm bunun kolayı varmışya la
toplu cvp yazmayı bende bilmiyorum.nasıl oluyo bende öğreneyim:)
canım çok tatlısın ya :))Kızlar bir itirafta bulunacağım. Ben böyle toplu cevap yazmayı bilmiyodum. Tek tek mesajları okuyor. Not tutuyordum sonra toptan yanıt yazıyodumAnaammm bunun kolayı varmışya la
yok canım özel hastanedeki fiyatlar bunlar, benimkide özel.devlet hastanesindeemi 3.000 tl
oğluna üzüldüm ama geç de olsa doktorunuza düşmüşsünüz
nice nice mutlu yıllara inşallah
doğum günün kutlu olsun canım
bu arada ben 31 yaşındayım ve ilk defa anne olacağım
güzel haberlerinize çok sevindim
kilosuna da maşallah
canım güzel haberlerle dön inşallah
daha zamanı var annesi, doğmaz daha ooooo
ayyyyyy sen çok yaşa emiiiii
beni güldürdün, sen çok tatlısın yaaaaaaaaaaaa
canım çok tatlısın ya :))
cnm cok sagol...sen 31 yasindamisin... sasirdim :-D cunku ben seni hep 25 diye hayal ediyordum.. masallah cnm 31inde 2cocuguda aradan cikariyosun ne mutlu
Kizlar estetik dikis yaptirmak isteyen var mi ? Doktorunuzla konustunuz mu? Ben estetik dikis istiyorum. O dikislerin alinmasina gerek yokmus kendi kayniyormus.
kızlarrr bu arada sabah haberlerinde dinledim bugun bakanlar kurulunda doğum iznini de tartışacaklarmış.dua edelimde uzasın.hamilenin duası kabul olurmuş.toplu yaparsak daha da kabul olur inşallah
canım alıntı ile mesaj ın yanında kutucuk var ya
onu tıklayınca, o mesaja cevap verebiliyorsun
okurken tik ata ata ilerleyebiliyorsun, sonra da hepsine birden mesaj yazabiliyorsun
TŞK CNM.BAŞARDIM SANIRIM:)Bak şimdi tatlım. Alıntı ile yanıtla yazıyo ya yanında tıklanacak bir yer var mesajlarda onları tıklayarak geçip en sonuncusunda alıntı ile cevapla dersen hepsine yanıt yazabiliyonŞükrancım ve ben amerikayı yeniden keşfettik bugün ama olsun mutlu olduk
2013, sevgili arkadaşım internet için en mükemmmel kampanyayı buldum.
tek şart ünili olmak. google ttnet üniversite kampanyası yaz.
yalın internet yani ev teli yok. sınırsız istersen 50 tl - 12 ay taahhüt modemde hediye...
ben başvurucam, yalnız suresi var ve kişi sınırlı...
6 gb 30 tl olana başvurucam...
açıktan falan okuyosan başvurabilirsin ya da çevrende okuyan biri üzerinden olabilir belkim :26:
kaçırma derim. vından bin kat iidir
Kızlar şimdi doktordan geldim, sancım çok az çıktı ama problem olabilecek boyutta değilmiş, ilaca devam... 10 dk falan mesafe yurumende sakınca yok dedi. :)
kızım tam köfte dudaklı yok boyle bi guzellik. 2 hafta öne geçmişiz ve 2700 kg olmusuz.Boyle giderse nasıl doğurcam bilmem, doğum pozisyonunu aldı ama dr. sen biraz zayıfsın, bakalım çatı kontrolu yaparız sonra dedi:18::18:benden haberle boyle şimdilik.
LOLO ben gormedim senin iletini doğum günün kutlu olsun..
KARDELEN 23 Allah sana da yavruna da acil şifa versin.
OZOKUN canım mide ağrısına da bizim sıpalar da sebep olabiliyor, mideye baskı yapıyorlar.
2013 az kaldım kuzum, sabret kavusucan sen de evine. gerci sen dinlenmezsin süs yapıcam diye koşturusun akşama kadar
Evet canım ya Allahım bizede nasip eder inşallah sağlıklı cennet kokuluları alırız kucağımıza
Heya söyle şu hemşoya çıkarsın artık şu doğum iznini
Olmaz berki ben gizlice izliyodum siziBen de selam isterim. Ne bileyim ya. İşte ben o toplanmaları normal sanıyordum yalancı sancıymış...
Canımkızımıza MAAŞALLAH Neyse 10 dakika da olsa yürüme iznini kapmışsın
He ya biri bana dur desinyine neler neler yaptım
Kızlar bir itirafta bulunacağım. Ben böyle toplu cevap yazmayı bilmiyodum. Tek tek mesajları okuyor. Not tutuyordum sonra toptan yanıt yazıyodumAnaammm bunun kolayı varmışya la
canım ya çok da büyük değil 31 aylık daha 3yaşına basmadık bile ama inan sezeryanı yaşamış eve geldiğimdeki lohusalık psikolojisini falan yaşamış bir insan olarak hiç bir şey gözümde yok tek kafaya taktığım şey oğluşumdan nasıl ayrılmak olacakşimdiden bile durmadan öpüyorum ne bileyim rabbim evlatlarımızın yüzüne baksın
anneler hele birde bebeklerin ilk hastalıklarında hemen kendilerini suçlarlar bu kaçınılmaz bir duygu ama napalım zamanla alışılıyor canım bazen antibiyotik olmadan da toparlanamıyorlar
ay annesi öyle deme göğüüsn kan revan içindede kalsa emsin diye kendini hırpalarsın
canım nice mutlu yıllara inş en kısa zmaandada toparlanır oğlun
Bende ilk doğumda çok sakindim eşimin gözleri dolmuştu ben gülerek el sallamıştım ama bu sefer nedense hem korkuyorum hem kızmı nasıl bırakacağımı düşünüyorum. Doğum yaklaştıkça daha beter olmaya başladım(
Benim kız da öyle. Kayınvalidem gelirken kızıma bi ton şey almış bebeğe de çarşaf takımı almış çatladı bizimki kendi hediyelerini bıraktı bebeğin çarşafına taktı :))
ay canım ya kıyamam senin ki büüyk oldğu için daha çok dile getiriyor galiba benim ki şu anda sadece bebeğin kıyafetlerini etrafa fırlatmakla ve kurduğum beşiğin içinde sallanmakla kalıyor :)
evet ya ilk başta söylediğimde çok sevinmişti ama bu ara kıskançlığın doruklarında.. doğumun yaklaştığının farkında sanırım
güzel haberlerinize çok sevindim
kilosuna da maşallah
canım güzel haberlerle dön inşallah
daha zamanı var annesi, doğmaz daha ooooo
inşallah canım teşekkür ederim
bebişin suyu az ya daha çok azalırsa ameliyata alırız hemen demişti dr. bende her seferinde korkarak gidiyorum suyu daha çok azaldımı acaba diye
merhaba kizlaar, okumak icin sayfadayim bisaattir ama 5 dakika oturtmadi benim kizlar, simdilik odalarina gittiler bakalim kac dakika sürerkizlar belki okumussunuzdur ama ben yeni okudum, gebelik diye bisite varya orda dr kagan kocatepenin bebeginin dogum öyküsünü okudumda tabi 11 yil omus, cok hostu, bir babanin agzindan dogum öyküsü, kari koca ikiside dogum uzmani ama her anne baba gibi heyecanlari, telaslari, bide erken dogmus, daha cantalari bile Hazir degilmis ....
merak ettim bende bakıyıorum hemen. acaba kocam kadın doğumcu olsa nasıl bişey olurdu
Benim mesai bitti. Eve kaçıyom gideyim kızımla yatıp dinlenelim. Zaten bugün buranın maskarası oldum
Olsun seviyom sizi
LOLO ben gormedim senin iletini doğum günün kutlu olsun..
KARDELEN 23 Allah sana da yavruna da acil şifa versin.
OZOKUN canım mide ağrısına da bizim sıpalar da sebep olabiliyor, mideye baskı yapıyorlar.
2013 az kaldım kuzum, sabret kavusucan sen de evine. gerci sen dinlenmezsin süs yapıcam diye koşturusun akşama kadar
kızlar gögüs ucu kremini kullanmaya başladınız mı ? bende şubat annelerine girdim sıkıntılı geçmiş emzirme dönemi bir arkadaşın en çok korktuğum şey acırsa bırakırım emzirmem canım tatlı benim ayooll =))))
anneler kontrolden geldik..oğlum doğum pozisyonu almış.dr normal doğum gibi görünüyor dedi..rahimdeki aleti 36 da çıkarıp normal doğumu beklicez dedi.bide espiri yaptı aylardır rahmi kapatmak için uğrasıyoruz bı de dogum zamanı açılmazsa sen işi seyret dedi.prulotun depot iğnesini son 2 tane yazdı..iğnemizi kesecek artık..
kan sulandırıcı iğne kullanmama ragmen normal doğumda sıkıntı olmaz dedi..ıkı gun sonrada 32 raporumuzu alıcaz.. işte bizden bukadarkılomuzda 31+6 da 2060 gr olmuş sevindik
günaydın herkezeeee
öğlen oldu ama anca girebildim
bu aralar çok ağrım olduğu için buraya pek gelemiyorum yazılarınızı tam takip edemiyorum kızlar kusura bakmayın
bu sabah oğlumun ayağı ağrıdığı için kemik hastanesine götürdük eşimle
ayağındaki kırık olduğu gibi duruyo hiç kaynamamış canım sıkıldı
burdaki hastanede alçısınıda düzgün yapmamışlar 2 haftamız boşa gitti
şimdi yeni alçı yaptılar ayağına bu alçı daha ağır daha sabit ayağımı kıpırdatamıyorum diyo oğlum
sanırım olması gerekende buydu doktor alçıyı kendisi yaptı artık bu hastaneye götürücem oğlumu
ben röntgen odalarına giremediğim için eşim ilgilenmek zorunda kalıyo
bu ayak ben doğurana kadar iyileşmez gibi görünüyo ama hayırlısı artık iyileşsinde napalım okul vakti çok zor olucak
onuda zamanı gelince düşünürüz
ayrıca bu gün benim doğum günüm artık 32 oldum yaş gidiyo bu yaşta tekrar anne olacağım aklıma bile gelmezdi
Evet canım ya Allahım bizede nasip eder inşallah sağlıklı cennet kokuluları alırız kucağımıza
Heya söyle şu hemşoya çıkarsın artık şu doğum iznini
Olmaz berki ben gizlice izliyodum siziBen de selam isterim. Ne bileyim ya. İşte ben o toplanmaları normal sanıyordum yalancı sancıymış...
Canımkızımıza MAAŞALLAH Neyse 10 dakika da olsa yürüme iznini kapmışsın
He ya biri bana dur desinyine neler neler yaptım
Ay bi yazamadim, uzun yazacağım o da telden olmuyor. Bilgisayarı açınca size haftasonu gittiğim dogum seminerini anlatacağım. Bir de kızımın kıyafetlerini yikarken mahvettigimi
Lolo, dogumgunun kutlu olsun.