2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

canim benim uzme kendini bu kadar.biliyorum solemesi cook kolay ama.yani ne diceni bilemiyo insan.Allah sabir versin ins.ama bundan sonra yalniz olmicaksin. once esin geldi yanina sonra minik bebisin sonra minik bebisinin cocuklari.....bole gidecek.Allah kimseyi yalniz birakmaz.dusunki bu dunyada "bu yeri gogu senin icin yarattim habibim!"diyen Allah daha dogmadan babasini sonrada cok kucuk yasta annesini aldi.amcasinin yaninda kaldi ama bir sure sonra onuda aldi.Onunda hayatinda en onemli varliklari olan annesi babasi yoktu.sonra da birer evlatlarini kaybetti.hatta amcasi ebu leheb ona guldu soyun yurumeyecek dedi.en nihayetinde bir peygamber olsa dahi oda bir insan isyan etmedi ama cok uzuldu bu duruma.sonra Allah Kevser suresini indirdi.dediki"asil onun soyu yurumeyecektir!"
Allah bu dunyadaki en sevdine ne imtihanlar ne zorluklar verdi.belki hepimizin basina gelenlerinkinden fazla.ama O isyan etmedi.biliyordu Allahtan geldini.Ona guvendi.mevlana ydi sanirim soleyen sevdinden gelince sikintilar,insan hic uzulmuyor bile.diye cumlesi vardi.mutlu olacaksin herseyi vern Allahtir.mutluluguda huznude!
.

devlet hastanesindeemi 3.000 tl

Ah gülüm zevkle yaparım. Zaten kocam yaptıklarımı gördükten sonra, evet sen bir an evvel emekli ol ve bu işlerle uğraş diyor Ya sorma acemilik işte ama bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıpmış. Öğrendim işte

toplu cvp yazmayı bende bilmiyorum.nasıl oluyo bende öğreneyim:)

Bak şimdi tatlım. Alıntı ile yanıtla yazıyo ya yanında tıklanacak bir yer var mesajlarda onları tıklayarak geçip en sonuncusunda alıntı ile cevapla dersen hepsine yanıt yazabiliyon Şükrancım ve ben amerikayı yeniden keşfettik bugün ama olsun mutlu olduk

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun ikinize de

maşallah sana da kuzucuğuna da
suna da ayrıca maşallah

Kızlar bir itirafta bulunacağım. Ben böyle toplu cevap yazmayı bilmiyodum. Tek tek mesajları okuyor. Not tutuyordum sonra toptan yanıt yazıyodum Anaammm bunun kolayı varmışya la

ayyyyyy sen çok yaşa emiiiii
beni güldürdün, sen çok tatlısın yaaaaaaaaaaaa

toplu cvp yazmayı bende bilmiyorum.nasıl oluyo bende öğreneyim:)

canım alıntı ile mesaj ın yanında kutucuk var ya
onu tıklayınca, o mesaja cevap verebiliyorsun
okurken tik ata ata ilerleyebiliyorsun, sonra da hepsine birden mesaj yazabiliyorsun

Kızlar bir itirafta bulunacağım. Ben böyle toplu cevap yazmayı bilmiyodum. Tek tek mesajları okuyor. Not tutuyordum sonra toptan yanıt yazıyodum Anaammm bunun kolayı varmışya la
canım çok tatlısın ya :))
devlet hastanesindeemi 3.000 tl
yok canım özel hastanedeki fiyatlar bunlar, benimkide özel.

oğluna üzüldüm ama geç de olsa doktorunuza düşmüşsünüz
nice nice mutlu yıllara inşallah
doğum günün kutlu olsun canım
bu arada ben 31 yaşındayım ve ilk defa anne olacağım

iyi tahmin etmişim, o yaşlardasındır diye düşünmüştüm :) bende kısmet olursa 28 imde anne olcam.dilediğim yaştı nasip oldu inş

cnm cok sagol...sen 31 yasindamisin... sasirdim :-D cunku ben seni hep 25 diye hayal ediyordum.. masallah cnm 31inde 2cocuguda aradan cikariyosun ne mutlu

ayyyyyy sen çok yaşa emiiiii
beni güldürdün, sen çok tatlısın yaaaaaaaaaaaa

canım çok tatlısın ya :))

:76: Gülmeyin beaaa öğrendim işte Cemrem benimle dalga geçmişti. excel tutuyorum ona göre size mesaj yazıyorum dediğimde. Niye öğretmediniz bana:84: :84: hem işde çalışıyom. Hemde önümde bir sürü kağıt olmaya başlamıştı. Yok Candaş, yok paptya, yok nazlıma .... biri bunları masamda görse bu ne diyecek derken öğrendim çok şükür

cnm cok sagol...sen 31 yasindamisin... sasirdim :-D cunku ben seni hep 25 diye hayal ediyordum.. masallah cnm 31inde 2cocuguda aradan cikariyosun ne mutlu

Canım bende 33 de ilk bebeğimi alacağım kucağıma.

Son düzenleme:
kızlarrr selammm,

ay ben size yazana kadar, akşam olduuu çok yoğundum bugün bitmedi işim :26:

bu hafta son çalışma haftamdı ama sanırım, 1 hafta daha uzatacağım iyi olursam

Kizlar estetik dikis yaptirmak isteyen var mi ? Doktorunuzla konustunuz mu? Ben estetik dikis istiyorum. O dikislerin alinmasina gerek yokmus kendi kayniyormus.

ben doktoruma dikiş atılmasından kesikten çok korktuğumu söyledim oda zannettiki iz olur ondan istemiyorum,

dedi estetik lazerli dikiş atarız belli olmaz... güldüm bende dedim yok ondan değil acır diye

o vesileyle estetik dikiş varmış onu da öğrenmiş oldum....

kızlarrr bu arada sabah haberlerinde dinledim bugun bakanlar kurulunda doğum iznini de tartışacaklarmış.dua edelimde uzasın.hamilenin duası kabul olurmuş.toplu yaparsak daha da kabul olur inşallah

kızlar o zaman bu akşam herkes duaya otursun 1 yasin okusak allah rızası için hem doğum yasasına hem kolay doğurmaya dua ederik

merhaba kizlaar, okumak icin sayfadayim bisaattir ama 5 dakika oturtmadi benim kizlar, simdilik odalarina gittiler bakalim kac dakika sürer kizlar belki okumussunuzdur ama ben yeni okudum, gebelik diye bisite varya orda dr kagan kocatepenin bebeginin dogum öyküsünü okudumda tabi 11 yil omus, cok hostu, bir babanin agzindan dogum öyküsü, kari koca ikiside dogum uzmani ama her anne baba gibi heyecanlari, telaslari, bide erken dogmus, daha cantalari bile Hazir degilmis....

Bak şimdi tatlım. Alıntı ile yanıtla yazıyo ya yanında tıklanacak bir yer var mesajlarda onları tıklayarak geçip en sonuncusunda alıntı ile cevapla dersen hepsine yanıt yazabiliyon Şükrancım ve ben amerikayı yeniden keşfettik bugün ama olsun mutlu olduk [/QUOTE]
TŞK CNM.BAŞARDIM SANIRIM:)

canım alıntı ile mesaj ın yanında kutucuk var ya
onu tıklayınca, o mesaja cevap verebiliyorsun
okurken tik ata ata ilerleyebiliyorsun, sonra da hepsine birden mesaj yazabiliyorsun

SANADA TŞK CNM.ÇOK GÜZEL YARDIMCI OLDUNUZ

TŞK CNM.BAŞARDIM SANIRIM:)

SANADA TŞK CNM.ÇOK GÜZEL YARDIMCI OLDUNUZ[/QUOTE]

Ellerine sağlık olmuş. Sende başardın Benim gibi bunu hakettin

Yanlız yazıların başındaki o saçma QUOTE yazılarını silmiyon öyle yazıyon datlım

2013, sevgili arkadaşım internet için en mükemmmel kampanyayı buldum.

tek şart ünili olmak. google ttnet üniversite kampanyası yaz.

yalın internet yani ev teli yok. sınırsız istersen 50 tl - 12 ay taahhüt modemde hediye...

ben başvurucam, yalnız suresi var ve kişi sınırlı...

6 gb 30 tl olana başvurucam...

açıktan falan okuyosan başvurabilirsin ya da çevrende okuyan biri üzerinden olabilir belkim :26:

kaçırma derim. vından bin kat iidir

iyi akşamlar nasılsınız?? bugün doktor kontrolüm vardı 11 de sabah 8 buçukta aradı yardımcısı doktor hanım gelemicek randevunuzu yarına alalım diye. bende tamam dedim napım yarın gitcem. çok kızdım üzüldüm bugün doğursam doktor yok başka bi doktorda doğurma düşüncesi beni sıktı. sonrada kendime kızdım nekadar bencilim diye sonuçta doktorda bir insan ve onunda bir hayatı var. herşeye hazırlıklı olmak lazım. bugün bide üstüne sancılandım allahtan geçti.... bu arada toplu cevap yazmayı bende bilmiyordum sağolun anlattığınız için

ay canım sağol ya. Dünden beri eşimle araştırıp duruyoruz. En uygunu TT net gelmişti haklısın. Ama ben taşınabilir birşey istiyom. Zaten Artvindeki evimde modem var. İstanbuldaki evimde yok. 1 ay sonra tayin olayı olacak iki tane modem patlamasın bana. Ama üniversiteli için öyle birşey varsa vındada kardeşim üzerinden hallederiz. Sağol datlım

Benim mesai bitti. Eve kaçıyom gideyim kızımla yatıp dinlenelim. Zaten bugün buranın maskarası oldum

Olsun seviyom sizi

maaşallah canım bebişine. evet ya mide ağrısı pek olmazdı bende ama hamile kaldığımdan beri ne yesem çok fena oluyorum gittikçe artıyo 2 gündür had safhada

:90::90::90: bende bilmiyodum senin yaptığın gibi yapıyodum bi ara sonra utana sıkıla sormuştum hehehe aklıma geldi şimdi o günler heheyyyt ilk kızıma hamileydim :)

amiin canım amiiin bazen aklıma kötü kötü şeyler geliyo gözlerim doluyo

her gün bir yeni bilgi. 2013 ve Şukran bugünkü eğitimlerini tamamladılar. seviyoruz sizi canlarrrr

Papatyaa kız sen ne ara 31 oldun( sanki yıllardır tanıyorum) ben seni 235-25 arası bi şey sanmıştım. enerjiksin ya ondan tatlım. teşekkür ederiz bu arada maşallah için :)

Ay bi yazamadim, uzun yazacağım o da telden olmuyor. Bilgisayarı açınca size haftasonu gittiğim dogum seminerini anlatacağım. Bir de kızımın kıyafetlerini yikarken mahvettigimi
Lolo, dogumgunun kutlu olsun.

cnm maşallah kuzucuğuna, inşallah hep böyle güzel haberlerle dönersin. senin doğum benden 3 gün önce görünüyo maşallah öndesin,ama benimkinin kilosu daha 1850.

göğüs ucu kremi için dr doğumdan sonra başla demişti, erken doğumu tetikleyebilir. muhakkak acı cekicez ama öyle düşünmemek gerek. :)

maşllah cnm, sende ne aleti var ki? iğneden de benim dr nhiç bahsetmedi, iğne vermeleri gerekiyo?

nice mutlu yıllaarrr... oğlun için üzüldüm ya 2 hafta da az değil,neden kaynamamış ki. ama sen sıkma canını,herşeyin hayırlısı, toparlar inşallah kendini kıksa sürede.

şuleee bende itiraf ediyorum ki şimdi öğrendim. böyle daha iyiymiş aslında. senin gibi arada not alıyodum. :) utandım şimdi :)

Ay bi yazamadim, uzun yazacağım o da telden olmuyor. Bilgisayarı açınca size haftasonu gittiğim dogum seminerini anlatacağım. Bir de kızımın kıyafetlerini yikarken mahvettigimi
Lolo, dogumgunun kutlu olsun.

şu doğum seminerlerine bende katılmak istiyorum yaw, ant da hiç olmaz mı acaba, bi araştırayım.

kızlar geçenlerde bi arkadaş, ismini hatırlamıyorum. doğum sonrası doğum parasından bahsetmişti çalışmayanlar için. bende bugün gidip sgk ya sordum. eşinizin düzenli ssk sı yatıyorsa bir kereye mahsus 89 TL veriyorlarmış. doğum raporunuzla alıyorsunuz haberiniz olsun.

benim şu gece uykuları artık çok huzursuz geçiyo ya, soluma yatmaktan sol tarafım ve belim ağrı içinde uyanıyorum. sağa yattığımda eşim uyandırıp uyarıyo yavrum.

bir de benim göbek deliğimin için kahverengi olmuuuşşş.

ya bendeki akıntılar önceden kaşıntısızdı, şimdi acayip kaşınıyo şeyim.dr a sorsam iyi olucak. sizde varmı böyle nişey??

şu şubat doğum hikayelerini okudum fena oldum yaa.. Allhımm bize de nasip etsin innnşallahhh.
hatta biri bebeğin ağzında pamukçuk oluşmaması için emzirmeden önce ve sonra sütle göğsünüzü silmemizi ve bebeğin ağzını emzirdikten sonra silmemizi söylemiş. çok mantıklıı. ve daha da çok öneride bulunmuşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…