- 28 Haziran 2011
- 585
- 0
günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnD: nasılsınızzz biz iyiz sanırımmm içerde dönüyoruz bişeylar yapıoz kendimizceeeee şule canım ben yapacagın odayıda dusunerek 3 tane demıstımmmm D: canım yalnıs anlatım sanırım ama beşiğin harika cok tatlı bana gereksız gelıyor kucuk besık ama sanırım haklısnız cunku buyuyu tasıyamıyacaızz bole kucuk bır besık ıyı olurr fıyatınıda sormustum ben canım onların 90 100 120 arası degısıyorrr sizde nasıl fıyatlarrrr ..... papatya 50 canım ödem için teyzemle konustum onun ödem 7 aylıkken baslamıs o yuzden mudahale edilmiş onunda ıkızdı magnezyum serumu verılmıs ve kalsıyum takvıyesı felan ama bız artık 30 haftalardayız meraklanma
hangı ilaçları içiyorsunuz die sormustunuzzzz : ben decavit vitamin ve ferplex kan surubu ıcıyorummm doktor çok ilaçtan yana değil iyi yiyorsan vbıtamını bırak demıstı ama ben bırakmadım cunku yemıyorummm artıkkk bu son gunlerde ıstahım hıc yok yaaa bizden bu kadar .... opyoruzzzzzz
günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnD: nasılsınızzz biz iyiz sanırımmm içerde dönüyoruz bişeylar yapıoz kendimizceeeee şule canım ben yapacagın odayıda dusunerek 3 tane demıstımmmm D: canım yalnıs anlatım sanırım ama beşiğin harika cok tatlı bana gereksız gelıyor kucuk besık ama sanırım haklısnız cunku buyuyu tasıyamıyacaızz bole kucuk bır besık ıyı olurr fıyatınıda sormustum ben canım onların 90 100 120 arası degısıyorrr sizde nasıl fıyatlarrrr ..... papatya 50 canım ödem için teyzemle konustum onun ödem 7 aylıkken baslamıs o yuzden mudahale edilmiş onunda ıkızdı magnezyum serumu verılmıs ve kalsıyum takvıyesı felan ama bız artık 30 haftalardayız meraklanma
hangı ilaçları içiyorsunuz die sormustunuzzzz : ben decavit vitamin ve ferplex kan surubu ıcıyorummm doktor çok ilaçtan yana değil iyi yiyorsan vbıtamını bırak demıstı ama ben bırakmadım cunku yemıyorummm artıkkk bu son gunlerde ıstahım hıc yok yaaa bizden bu kadar .... opyoruzzzzzz
bu arada karın ağrılarımı söyledim, sancılarım oluyo artık benim.
magnezyumu düzenli iç dedi.
kızlar birde ben eve çıkınca int. yok ev telefonumda yok o yüzden vın almayı düşünüyorum,
kullanan önerisi olan var mı ????
iyi akşmlar kızlar nasılsınız biz oğlumuzla gayet iyiyizsanki bir an önce çıkmak istiyormuş gibi
bende bi an önce çıkarmak istiyorum artık zorlanmaya başladım
selamm kızlar... bugün ütünün çoğu bıttı azı kaldı ama annemler yapsada yoruldum yerlestırmek etmek... daha ıkı makınam var gıysı degıl ama port bebeler ve uyku setı var... bunlarda bıtse cantamda hazırlansa bı ohh cekıcem walla...
I feel'i ben de beğendim.kızlar benim bebiş de bir sağda bir solda bir ortada. nerede duracağını bir türlü belirleyemedi bu aralar. gece ne tarafa yatacağımı şaşırdım sanki onu eziyormuşum gibi geliyorçünkü sağa ve sola yattığımda göbeğim yatağa devriliyor ben de üzerine yatıyorum gibi oluyor. Akşamları ise tam bir işkence tv karşısında ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum gün içinde iyiyim ama akşam her yerim batıyor sırt ağrılarını hiç söylemiyorum bile.
bir yandan da okul işleri bir kapansaydı da artık kurtulsaydım. sözlülerle uğraşıyorum. hiç hak geçsin istemem o yüzden tek tek bakarak giriyorum. yorucu oluyor tabi ama olsun içim rahat olsun.
dün doktorumdan 3 günlük daha rapor aldım ama bugun okula gideceğim not teslimi için. perşembe de 32haftalık raporu alıp perşembe-cuma çalışacağım. planım 35te bırakmak yani okul açıldığı hafta perşembe.
doktorum dün normal doğum istiyorsun di mi dedi ben de inşallah olursa dedim o da inşallah dedi
mirrors biz de ana kucağı daha almadık. chicco nun "i feel" ana kucağını internette çok beğendim ama mağazada görünce çok ince çıt kırıldım gibi geldi :44: sen hangisini beğendin?
Bebek arabası "çift taraflı kullanılabilenlerden" marka model tavsiyesi olan var mı?
günaydın kızlaaaarrrr:)))) porselen bebek i okuyunca içim bi tuhaf oldu yaaaa. hep hamile kalmayacağız değil mi bizzzz:)))) Allah ım doğumlar başlayacak bi kaç hafta sonra......dün bebeğim kara kuşağa geçti kızlar. sizin kuzular da kara kuşakta ise üzüldüm sizin için:))))dün parçaladı ya içimi... gece ne güzel uyuyorum batıyo rahat hanımefendiye:)))) bi o yana bi bu yana tekmeler dönmeler:))))bi uyutmadı anasını cadı kız:)))
bi eksiğimiz ana kucağı kaldı bizimde kızlar. onu da beğendik ama almadık daha... inşallah sağ salim gelsin şu bebikler:))))
Benimki o kadar hareketli değilzorla, ancak uzanıp özellikle dinlersem hissedebiliyorum.
selamlar kizlaaaaar, gunaydinlar herkeseben de buyuk kizimi okula gonderdim, kucugumle kahvaltimizi yaptik, kucuk kizimda kronik orta kulak iltihabi var, geniz etimizi bile aldirdik o yuzden ama cagre olmadi, allerjik de bi bunyesi var, ventolin, nebulizer filan eksik olmadi hic evimizden, yine akiyo kulagi bu aralar gidemiyo okula, daha 10 gun oldu olmadi iki sise antibiyotik bitireli, simdi gotursem doktora yine basliycak a.biyotige, neyse iste boyle guzel hanimlar
geceyimben her bebegin kendine has bir hareket paterni oluyo, illa hepsi firil firil donmuyobenim bir arkadasimin da iki oglu oyleydi, bir naz bir niyaz, dogru duzgun hissedemedi kizcagiz ikisini de, hala da sakin sessiz cocuklar masallah, uykulari duzenli, yemeleri duzenli, annelerini uzmeden buyuduler walla masallah
Rabbim Sen evlatlarimiza saglik, mutluluk ver, hayirli evlatlar olmalarini nasib et, amin, kocaman sevgiler herkese
Günaydın kıslar,
Artık hepimiz yavaş yavaş ağırlaşmaya başladık. Ben biraz erken hantallaştım sanırım. 31. haftaya yeni girdim ama eller ayaklar şiş. Bir numara büyük aldığım bot bile sıkmaya başladı. Gece uykusuzluklarını hiç söylemeyeceğim.Ama o güzellik için gerşeye değer dimi kızlar.
Allahım sağlıklı kucağımıza aldığımızı, lokur lokur emzirdiğimiz günleri bize göster Yarabbim. AMİNNNNN
Kızlar Face grubundan bir arkadaş daha doğum yaptı. Mart anneleri ocakda başladı. Şubat da devam edip sanırım martın ortasında hepimiz doğuracaz.. Ayyy çok az kaldı.
30-32 haftalar arasında bebeğin amniyon sıvısının en fazla olduğu zamanmış en çok hareketi bu haftalarda yaparmış. Sonra büyüdüğü için yeri dar gelmeye başlar ve hareketler azalırmış. Geceyimben üzülme tatlım sen 34 haftadasın az hissetmen normal.
kızlar benim bebiş de bir sağda bir solda bir ortada. nerede duracağını bir türlü belirleyemedi bu aralar. gece ne tarafa yatacağımı şaşırdım sanki onu eziyormuşum gibi geliyorçünkü sağa ve sola yattığımda göbeğim yatağa devriliyor ben de üzerine yatıyorum gibi oluyor. Akşamları ise tam bir işkence tv karşısında ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum gün içinde iyiyim ama akşam her yerim batıyor sırt ağrılarını hiç söylemiyorum bile.
bir yandan da okul işleri bir kapansaydı da artık kurtulsaydım. sözlülerle uğraşıyorum. hiç hak geçsin istemem o yüzden tek tek bakarak giriyorum. yorucu oluyor tabi ama olsun içim rahat olsun.
dün doktorumdan 3 günlük daha rapor aldım ama bugun okula gideceğim not teslimi için. perşembe de 32haftalık raporu alıp perşembe-cuma çalışacağım. planım 35te bırakmak yani okul açıldığı hafta perşembe.
doktorum dün normal doğum istiyorsun di mi dedi ben de inşallah olursa dedim o da inşallah dedi
mirrors biz de ana kucağı daha almadık. chicco nun "i feel" ana kucağını internette çok beğendim ama mağazada görünce çok ince çıt kırıldım gibi geldi :44: sen hangisini beğendin?
Bebek arabası "çift taraflı kullanılabilenlerden" marka model tavsiyesi olan var mı?
Niye doğurmuş erkenden? İnsallah iyidir ikisi de?
Ben hep az hissettim canim. Bir-iki kere panik olup doktora gittim, ama artık alıştım, benimkinin huyu böyle :)