2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz? Artık sayılı günler..yaa kızlar ben doğumdan felaket korkuyorumm geceleri uykularım kaçıyor hiç uyuyamıyorum..önümde iki secenek var devlette olursam normal diyor dr.başkada bişiy demiyor kesinlikle sezeryana almam diyor..özelde olurda dr.korkun varsa zorlamanın mantığı yok sezeryan yaparım diyor..:26: Ortada kalakaldım.birde benim taşikardim var sürekli kalbim 100 ün üstünde atıyor buyüzden acillik oldum kaçkez...bire paniğim zaten tansiyonumda çok düşüyor 3-2 ye kadar düştüğü oluyor (küçük olan) büyükte 15-14 fırlıyor dengesizlik var yani ..şekerim yine yükselmiş..yok yok yaniiikorkum acı çekmek değil o sırada kalbim ve tan siyonum neolur allah bilir...bilmiyorum hayırlısı artıkk:18: Birde kasılmalarımmm felakett var günde en az 10 kez kasılmalar yaşıyorumm artık sinyaller hazırrlan diyor bana..allahjım yardımcımız olsun inşallahh tek derdim tek isteğim evladımı kucağıma sağ sağlim almakk inşallahh öptüm Hepinizii.bu arada sezeryan olursam dr.gün verdi şubat 10 gibii azcıkkk kaldııı

merhaba arkadaşlar. benim muhtemel doğum tarihim 18 mart2013.

bugün kontrolumuz vardı. bundan sonra iki haftada bir gidip nstye bağlanacakmışım.

bebişimiz 2.175 gr, boyu 45 cm. doktorumuz bebişimizi biraz tombiş buldu ve devamlı içtiğim elevit hapını kes daha içme dedi. bu multivitamin ilacına zayıf bebeklilere veriyorlarmış bebek gelişsin diye.

her gün en az yarım saat yürüyorum son 1 aydır ve sadece tartıda 1 küsür kilo almışım. yani o da bebeğin ağırlığıysa ben almadım demek oluyo bu (( çok sevindim bu duruma anlatamam. şu ana kadar 12 kilo aldım zaten abartmayalım daha fazla yaa....

çalışabilir raporu aldım. yeni yasa çıksa da doğum sonrası izin artsa diye iple çekenlerdenim. oof of.

beğendiğine sevindim canım. o beşiğin fiyatı 190 TL cnm. içinde alt açmasıyla birlikte veriyolar.elektrikli imiş. 3 kademeli hız ayarı, müzik, gece lambası falan var. hoşuma gitti. zaten araştırmaktan bi hal olduk eşimle. bunu alırız artık.

sağol canım bizi düşünüp sorduğun için

bugün o kadar çok yemek yedim ki anlatsam mideniz bulanır

canım ben de şuan annemde kaldığım için geçici bir süre diye vodafon un vodavınn ından aldım
evimde sınırsız var, bu ise 6 gb
ama kota hemen doluyor, limiti hep aşıyorum ve fiyat epeyce katlanıyor
zor zamanlar için iyi bir kurtarıcı ama biraz pahalı oluyor canım

iyi akşmlar kızlar nasılsınız biz oğlumuzla gayet iyiyiz sanki bir an önce çıkmak istiyormuş gibi
bende bi an önce çıkarmak istiyorum artık zorlanmaya başladım

nasılsınız? biz tepinip duruyoruz valla.. eşim yatak döşek hasta oldu. gece ateşi fırladı, uyuyamadık düşürücez diye. bugün de doktora gittik, ilaçların etkisiyle tüm gün uyudu. ben de kaç gündür fena öksürüyorum. doktora ben de içebilirmiyim o ilaçtan dedim, sen sıcak su iç başka bişi içme dedi. pekmez falan içiyorum ama geçmiyo ya..

adanam, canım o bahsettiğin gğüs arasındaki sivilceden bende de oldu ya. küçük ama gözüme batıyo, oynayıp duruyorum. dediğin gibi ciddi bişi değildir inşallah..

ayşeonur, aldıkların çok tatlı, çok güzel bayıldımmm. ayıcıklı alt açmanın aynısından bende aldım. aynı yerden mi aldık yoksaaa.
tulymlar da bi harika.. hepsini sağlıklı güzel günlerde giysin inşallah. güle güle kullanın.. haa bu arada cnm senin hastaneyle ilgili bi sıkıntın vardı. ant.merkezde hastane bakıyodun. naptın nereye gidiyosun şimdi?

2013, ben de seni merak etmiştim, neyse ki herşey yolunda.

geceyim ben, 'bebeğimi karnımda kaybettim' diye rüyanı yazmışsın ya, yüreğim hooppp kalktı valla. dikkat et kendine..

sude, bence vınn alacaksan o küçük modemiyle alma. hattını bilgisayarın arkasına taktır. tanımlasınlar. ben kullandım, kısa süre sonra temassızlık oldu,nette kopmalar yaşadım hep, şimdi çok rahat..

ya bişi sorucammm.. biz hurma yemeye ne zaman başlicazzz. yada var mı başlayan..

iyi akşmlar kızlar nasılsınız biz oğlumuzla gayet iyiyiz sanki bir an önce çıkmak istiyormuş gibi
bende bi an önce çıkarmak istiyorum artık zorlanmaya başladım

biraz daha sabret canım, bebeşin karnında ne kadar fazla kalırsa gelişimi için o kadar iyi. aynı şeyi ben de hissediyorum ama yapıcak bişi yok, beklicezz..

Oooo mis hanım sen buralara gelirydin kıssss ph bitirdin sayışır cnm maşallah yıkama işine çrs baslıcam dedem bizde şuanda o gidince

günaydın kızlaaaarrrr:)))) porselen bebek i okuyunca içim bi tuhaf oldu yaaaa. hep hamile kalmayacağız değil mi bizzzz:)))) Allah ım doğumlar başlayacak bi kaç hafta sonra......dün bebeğim kara kuşağa geçti kızlar. sizin kuzular da kara kuşakta ise üzüldüm sizin için:))))dün parçaladı ya içimi... gece ne güzel uyuyorum batıyo rahat hanımefendiye:)))) bi o yana bi bu yana tekmeler dönmeler:))))bi uyutmadı anasını cadı kız:)))

bi eksiğimiz ana kucağı kaldı bizimde kızlar. onu da beğendik ama almadık daha... inşallah sağ salim gelsin şu bebikler:))))

kızlar benim bebiş de bir sağda bir solda bir ortada. nerede duracağını bir türlü belirleyemedi bu aralar. gece ne tarafa yatacağımı şaşırdım sanki onu eziyormuşum gibi geliyor çünkü sağa ve sola yattığımda göbeğim yatağa devriliyor ben de üzerine yatıyorum gibi oluyor. Akşamları ise tam bir işkence tv karşısında ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum gün içinde iyiyim ama akşam her yerim batıyor sırt ağrılarını hiç söylemiyorum bile.
bir yandan da okul işleri bir kapansaydı da artık kurtulsaydım. sözlülerle uğraşıyorum. hiç hak geçsin istemem o yüzden tek tek bakarak giriyorum. yorucu oluyor tabi ama olsun içim rahat olsun.
dün doktorumdan 3 günlük daha rapor aldım ama bugun okula gideceğim not teslimi için. perşembe de 32haftalık raporu alıp perşembe-cuma çalışacağım. planım 35te bırakmak yani okul açıldığı hafta perşembe.
doktorum dün normal doğum istiyorsun di mi dedi ben de inşallah olursa dedim o da inşallah dedi

mirrors biz de ana kucağı daha almadık. chicco nun "i feel" ana kucağını internette çok beğendim ama mağazada görünce çok ince çıt kırıldım gibi geldi :44: sen hangisini beğendin?

Bebek arabası "çift taraflı kullanılabilenlerden" marka model tavsiyesi olan var mı?

I feel'i ben de beğendim.
Biz arabayı bebe confort loola aldık. Ağır ama...

Benimki o kadar hareketli değil zorla, ancak uzanıp özellikle dinlersem hissedebiliyorum.

Günaydın herker
Biz de dün doktora gittk. Kızım 1900 gr olmuş.32 hafta raporumuzu aldık.Rahim kanal uzunluğu 3 cm çıktı.Doktor istirahat edersen bişey olmaz dedi.Progestan hapa devam edeceğiz.Bizden haberler böyle...

Benimki o kadar hareketli değil zorla, ancak uzanıp özellikle dinlersem hissedebiliyorum.

selamlar kizlaaaaar, gunaydinlar herkese ben de buyuk kizimi okula gonderdim, kucugumle kahvaltimizi yaptik, kucuk kizimda kronik orta kulak iltihabi var, geniz etimizi bile aldirdik o yuzden ama cagre olmadi, allerjik de bi bunyesi var, ventolin, nebulizer filan eksik olmadi hic evimizden, yine akiyo kulagi bu aralar gidemiyo okula, daha 10 gun oldu olmadi iki sise antibiyotik bitireli, simdi gotursem doktora yine basliycak a.biyotige, neyse iste boyle guzel hanimlar
geceyimben her bebegin kendine has bir hareket paterni oluyo, illa hepsi firil firil donmuyo benim bir arkadasimin da iki oglu oyleydi, bir naz bir niyaz, dogru duzgun hissedemedi kizcagiz ikisini de, hala da sakin sessiz cocuklar masallah, uykulari duzenli, yemeleri duzenli, annelerini uzmeden buyuduler walla masallah
Rabbim Sen evlatlarimiza saglik, mutluluk ver, hayirli evlatlar olmalarini nasib et, amin, kocaman sevgiler herkese

Günaydın kıslar,

Artık hepimiz yavaş yavaş ağırlaşmaya başladık. Ben biraz erken hantallaştım sanırım. 31. haftaya yeni girdim ama eller ayaklar şiş. Bir numara büyük aldığım bot bile sıkmaya başladı. Gece uykusuzluklarını hiç söylemeyeceğim. Ama o güzellik için gerşeye değer dimi kızlar.

Allahım sağlıklı kucağımıza aldığımızı, lokur lokur emzirdiğimiz günleri bize göster Yarabbim. AMİNNNNN

Kızlar Face grubundan bir arkadaş daha doğum yaptı. Mart anneleri ocakda başladı. Şubat da devam edip sanırım martın ortasında hepimiz doğuracaz.. Ayyy çok az kaldı.

30-32 haftalar arasında bebeğin amniyon sıvısının en fazla olduğu zamanmış en çok hareketi bu haftalarda yaparmış. Sonra büyüdüğü için yeri dar gelmeye başlar ve hareketler azalırmış. Geceyimben üzülme tatlım sen 34 haftadasın az hissetmen normal.

Benim de öyle olur inşallah canim. Ben şişmanım ona bağlıyorum ben, yeri geniş tabi benimkinin :))

Niye doğurmuş erkenden? İnsallah iyidir ikisi de?
Ben hep az hissettim canim. Bir-iki kere panik olup doktora gittim, ama artık alıştım, benimkinin huyu böyle :)

cnm bebek arabasında şiddetle tavsiye ettiğim marka pierre cardin, modeli PS 2080 TRV. pusetiyle birlikte 450 TL ye aldım. çok hafif, çift yönlü, 4 teker hareketli, kalanması çok basit..vs.

Niye doğurmuş erkenden? İnsallah iyidir ikisi de?
Ben hep az hissettim canim. Bir-iki kere panik olup doktora gittim, ama artık alıştım, benimkinin huyu böyle :)

Dün bize haber verdi. 4 gün oldu doğalı dedi. 34. haftasında doğum yaptı. 1.800 bebiş sağlıklı bir erkek. Annemizde iyi. Bebiş küvezdeymiş ama haftaya çıkacakmış. Çok Şükür. Ya bende biraz tırstım açıkçası:18::18: Daha evvel herhangi bir erken doğum emaresi yokmuş Aniden suyu gelmiş falan. Birde bebeğin gelişimi 2 hafta ileriymiş. İlk doğum yapan arkadaşında 2 hafta ileriydi. Mart bebekleri sabırsız ya aceleci bunlar

Günaydın güzel anneler..

Şikayet etmek istemiyorum ama kasıklarımda ve belimde hafif ağrılar başladı bnm.
akşamları da koltukta nasıl pozisyon alacağımı şaşırıyorum.
otursam olmuyo yatsam olmuyo...
işe gelmek zaten zulüm olmaya başladı,yataktan kolamıyorum.sürekli halsiz hissediyorum.

Ben hiç ilaç kullanmıyorum kızlar aylardır...acaba bi sıkıntı olur mu? dokotrum en son demir hapı vermişti ama midemi fena yaptığından içemedim hiç.
haftaya kontorülüm var kan testi yaptırayım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…