2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Ayyy neyse ki rüya imiş tatlımmm
Geçmiş gitmişşşş

Ben de az once bebegimi kaybettim topigini okuyordum. Bugunlerde bir korku duymamiz cok dogal.
Sen de takma kafana.

Bir an once kucagima almak istiyorum yavrumu. 39 a kadar sabredemiycem 38 de alsa keske doktor.

Kız öyle şeyleri niye okuyorsunnnnnnnn
Ben tv deki acıklı sahneleri bile hemen değiştiriyorummmmm
Daha gelmeden dünyaya üzmeyelim bebişleriiii

Kızzzzz sende ecik şöyle cadılık mı var neee
Şaka bi yana lafını esirgemeyenleri severimmmm yani özenirim. Hiç yapamadığım bir şeydir deee

Ohhh güle güle kullanın annesiiiiiiiii
Pek de güzellermişşşşş

Ayhhhhhhhh
Darısı başımızaaaaaaaa

Amaaan canim ya ne takiyosun, onemli olan esin senin tarafinda, eger esin de kvaliden gibi dusunseydi o zaman sikinti olurdu, benim de ortanca gorumcemle buyuk gorumcem pek bir meraklidirlar kayinvalidelige, ama ben hiiic takmam, onceleri bana geldiklerinde koridordan gecerken baslarini uzatip her bir odaya bakarlardi toplu mu duzgun mu diye, ben de hic toplamazdim, buyugu bi gun evi bile supurdu ben mutfakta kahve hazirlarken, ben de guldum ona sonra baktilar ki bende hic tepki yok vazgectiler, simdi geliyolar guzel guzel oturup gidiyolar dedigim gibi esim hep 'burasi bizim evimiz, kimse karisamaz' vurgusunu yapar, onlara da susmak duser sen esine yakin ol, salla kayinvalideyi, gul gec bosver

cok guzeller hepsi canim, masallah, mutlulukla saglikla eskit hepsini, amin. Bu arada uyku tulumu alirken cok dikkat etmek lazim kizlar, aman buyuk almayin, bebek biraz hareketlenince 2-3 ay gibi kayip icine gidebiliyo, sonra nefessiz kalip tekrar disari cikamayabiliyo, Allah korusun, mumkunse bebege tam olacak boylar secilmeli

ya yatak konusunda biz de park yatak dedik ama simdi tek tarafi asagiya inmiyo ya, gece kalk o cukurun icinden bebegi cikar, belim kopar gibi geliyo, sonucta 1-2 yil emziricez insallah, yukseltilmis seviyede tutulmaz ki her zaman, 8-9 aylik tutunup kalkmaya basliyolar, mecburen asagiya indiricez seviyeyi, simdi ben de kararsiz kaldim:44:

saolsın gülüşüm allah razı olsun ben tulumu bebek arabası için veya bi yere giderken üşümesin die aldım hem şık hem kalın evde buna koyupda uyutmam

dogru soyluyosunda canim benim.unutmayalim ki bizler hamile insanlar oldumuz icin; neden gozunun ustunde kasin var diyene alinacak;en ufak seyde bile telaslanacak insanlar olduk.tabi gecici bir durum. ama cok da asiriya kacmamak; dedin gibi bebislerimizi uzmemek lazim.

nasılsınız kızlar birkaç gündür yazamadım size çok özledim muhabbetler koyulmuş geçmişi okucam birazdan bizimde duvar kağıdımız geldi bebiş odasına ama yarın yapılcak usta yarın gelicekmiş inş yapılsın odamızın fotoğraflarını paylaşıcam sizinle .
kaynana derdi bendede var eşimin ailesi biz evlenirken 1 kaşık bile almadılar herşeyi kendi ailem ve eşimle yaptık o yüzden zaten içimde onlara karşı bi kinim var belli etmesemde.sizin kaynanalr nasıl bilmiyorum ama benimki sabahtan geliyo akşama kadar gitmiyo sonra eşim işten gelince anne kal diyo bende hiç ses yok tabi hemen tamam kalayım diyo sanki evsiz yurtsuz ya sinir oluyorum git evinde kal dimi evide yakın maksat bana inat olsun sinsi sinsi gülüyo eşimin canı sıkılmasın die hiç ses etmiyorum sonra eşim gidince birbirimizle konuşmuyoruz bile ben surat yapıyorum ister istemez ,oda ayaklarını uzatıp tv izlio başka ortamlarda laf sokuyorum ben kimsenın evınde kalamam rahat edemez insan falan die yok anlıyo ama gıcıklık yapcak işte.birkaç defa daha tekrarlarsa karsıma alıp konusucam rahatsızlığımı belırtıcem napim

bu arada yarın 10.30da kontrolumuz var çok merak ediyorum kaç kılo oldu oğlum sizlereiyi haberler veririm inşallah :*

Kızlar merhaba,

Cumadan beri buraya hiç giremedim Geçmişte neler olduğuna dair bilgim yok. Kısmayın bana olurmu Dün gece hiç uyuyamadım. Sabah 6 da uydum 8 de kalktım işe geldim Bu nedenle sarhoş gibiyim

Cumartesi günü hastane şekerlerimizi bitirdik. Mevlüt için dağıtılacak hediyelik süslemesini yaptık. Birde hastane beşiği için tütü hazırladım. Sonra bol bol yatış.

Umarım herbirkes iyidir. Moraller yerindedir. Kuzucuklar da bol hareketlidir. Kendinize iyi bakınç Mcuk mcuk

slm kızlar gunler çok yogun ve yorucu geçiyor. eksikler,alışveriş,ev temizliği vs..

bu arada sincan koru hastanesi 2013 doğum ücretini bugun sordum belli olmuş artış yokmuş yani 1200

hadi hayırlısı gülüm inşallah tombik sağlıklı turp gibi olmuş der doktorun bebeğine benimde yarın 9:30 da randevum var inşallah benim bebişde iyidir tombiktir uzundur

Bende hafta sonu dayanamadım hazırladım hastane çantamızı , öyle sabırsızımki zaman geçsin istiyorummm

selam kızlar,

bende öğlen geldim işe sabah doktordaydım. 32. haftam tam bittiği için çalışabilir raporu aldım,

2 hafta daha çalışıp ayrılıcam daha fazla yıpratamıcam kendimi...

aldığım karara göre de bebeğim 1 yaşına gelene kadar çalışmayı düşünmüyorum. çünkü diğer türlü

3 aylıkken bırakmam gerekecek çok minik nasıl bırakıcam

bebeğim 1850 kg. iyi dedi doktor. bugün sinir etti beni başından savmaya çalışıyodu sanki.

balık hapı içiyim mi diyorum haftada 3-4 gün balık yiyosan gerek yok diyo.

dedim ki mümkün mü haftada 3-4 gün balık yapıp yemek. bide çalışıyorum. ozaman iç diyo.

bebeğimi de net göremedim. çok aşağıdaymış yüzü görünmüyomuş. sinir oldum geldim

bu arada karın ağrılarımı söyledim, sancılarım oluyo artık benim.

magnezyumu düzenli iç dedi.

kızlar birde ben eve çıkınca int. yok ev telefonumda yok o yüzden vın almayı düşünüyorum,

kullanan önerisi olan var mı ????

kızlar devlet hastanelerinde sezeryan nasıl yapılıyor yanı tam mı uyutuluyor gebe kısı

Sudecim öncelikle gözün aydın canım. 2 kiloya birşey kalmamış.

Bende 2 Şubatda 2 hafta çalışabilir raporu alıp 34' e kadar çalışıp ayrılacağım. Ahh keşke elimizde olsa çocuklarımızı kreş yaşı 3 yaşına kadar kendimiz büyütebilsek. Malesef ücretsiz izne de çıkacağım ama altı ay ücretsiz izinle 11 aylık devlet uzatırsa 1 yaşına kadar bakabileceğim...

Keşke ücretsiz izin hakkım 1 sene olsada 1,5 yaşına getirebilsem diyorum.

Bu arada arkadaşlar İstanbuldaki hastanemin bu hafta sonu Cumartesi günü doğum eğitimi var. Katılım ücretsiz eşlerinizle gidebiliyorsunuz...

sağol canım evet aslında ben 2 kilo bekliyordum ama. olmamış demek kendimde 12 kilo almışım.

yalnız raporu 2 hafta çalışabilir şeklinde vermiyolar. 37.ye kadar çalışabilir şeklinde veriyolar. gününü de yazıyo.

sonra sen istersen 2 hafta geçince raporunu bozdurabiliyosun. kaç gün çalıştıysan hesaplayıp doğum sonrasına aktarıyolar.

ayrıca eğer diyelim ki izindeyken 37. haftada yada 38. de doğum yaptım 40 a kadar olan haftalarımızı da doğum sonrasına aktarıyormuşuz.

bugün baya ayrıntılı anlattılar bana çok mutlu oldum aydınlanınca

ben koyde turkcell vinn kullanmistim. Vinlarda gelen ve giden verilerin toplami kotayi olusturdugu icin kota cabuk dolar canim. Ama insani idare ediyor tabi. Esimle cok konusmustuk msn de.

cnm ya hangi hastane bende istanbuldayım hafta içi değilse gidebilirimm =)

canım ya valla süpermiş=)akşama kadar sende yani ayy yok ya ben yapamam istemem..benim kayınvalidem benden daha haber bekliyor nezaman istersem ozaman gelcekler görmeye ...eşim sen doğumu yap annen gelsin 1 ay sonra gidince sen biraz kafanı dinle sonra nezaman istersen ozaman gelsinler diyor...bende haziranda geleb,lrler dedim =)seminere gidersem diye =)ama net değil...hergün gelse ben dayanamam gaza getirmeyeyim senii..zaten eşim aynı memlekette olmadığımıza sevnyr kavga ederdin,z diyr =))) eşim gelince istemem kimseyi ...

selamm kızlar... bugün ütünün çoğu bıttı azı kaldı ama annemler yapsada yoruldum yerlestırmek etmek... daha ıkı makınam var gıysı degıl ama port bebeler ve uyku setı var... bunlarda bıtse cantamda hazırlansa bı ohh cekıcem walla...

canım eger sabun touz kullanıyorsan uyku setini tek başına at çünkü durulanması zor oluyor ben oğlumda uyku seti içine battaniye falan atmıştım sonra durulamaktan yıpranmış gibi duruyordu:)

insanın ailesi gibisi yok vallahi hep diyorumya burda yanlızım falan az önce annemlerle konuştum doğuma tabiki geleceklerdi ama kısa süre durup gitmek zorundalardı şimdi konuştuk annemle babam doğumdan önce gelip doğum sonrda kalacaklar uzun süre vallahi şimdiden rahatladım sanki meğer üzerimde ne kadar yük varmış Allah onları başımızdan eksik etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…