2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Günaydın güzel anneler..

Şikayet etmek istemiyorum ama kasıklarımda ve belimde hafif ağrılar başladı bnm.
akşamları da koltukta nasıl pozisyon alacağımı şaşırıyorum.
otursam olmuyo yatsam olmuyo...
işe gelmek zaten zulüm olmaya başladı,yataktan kolamıyorum.sürekli halsiz hissediyorum.

Ben hiç ilaç kullanmıyorum kızlar aylardır...acaba bi sıkıntı olur mu? dokotrum en son demir hapı vermişti ama midemi fena yaptığından içemedim hiç.
haftaya kontorülüm var kan testi yaptırayım diyorum.

Magnezyumda mı içmiyorsun?

Günaydın kızlar, nasılsınız ?

2013 ne güzel bi haber verdim ama dediğin gibi birazda kokrtuk tabi :)) annemize bebeği uğurlu gelsin çok şükür sağlıkları erindeymiş.bu doğum yapanlardan biri porselen bebeg olabilir mi ? bi riski vardı ya.evet ama riski yokken aniden olmuş dedin, dikkat etmek şart.bende zorlanıyorum artık göbeğim de kilomda çok değil ama 32. haftadayım 10 dk yürüsem nefes nefese kalıyorum.otobüsler zaten bi olay, otursam bile fenalaşıyorum.37 ye dek çalışcam desemde teklediğimin farkındayım, iş yerinde rahatım bi. allah yardımcımız olsun hepimizin.yinede çekilen herşeye değer onlar çin.

cnm bebek arabasında şiddetle tavsiye ettiğim marka pierre cardin, modeli PS 2080 TRV. pusetiyle birlikte 450 TL ye aldım. çok hafif, çift yönlü, 4 teker hareketli, kalanması çok basit..vs.

bak bunu ben de begendim, gercekten cok hafif ve kullanisli gorunuyo, bakiim buralarda bulabilecek miyim, paylasim icin sagol canim

Günaydın güzel anneler..

Şikayet etmek istemiyorum ama kasıklarımda ve belimde hafif ağrılar başladı bnm.
işe gelmek zaten zulüm olmaya başladı,yataktan kolamıyorum.sürekli halsiz hissediyorum.

Ben hiç ilaç kullanmıyorum kızlar aylardır...acaba bi sıkıntı olur mu? dokotrum en son demir hapı vermişti ama midemi fena yaptığından içemedim hiç.

canım kalsıyum balık hapı vıtamın ıcmesen hıc bısı olmaz ama demır olmassa olmaz dogumdan sonra bıle bı sure devam edıcez keske ıcseydın hemen basla derım kı yaptırdıgın kan testınde cıkacaktır ıhtıyacın oldugu sendekı demır bebekle ıkınıze yetmıo cunku bnm doktorum demır olmassa olmaz demıstı bn sıvı sıselerdekını ıcıorum ıstersne onu yazıdr haptan daha rahat vısne suyu esansı var ıcınde kolay ıcılebılıyor ... bn de dun yaptırdım kan tetsını cumartesı alıcam sonucu dusuk cıkarsa ılacı gunde ıkıye cıkarabılıyor cok dusukse kan ıgnesı verıyor

Magnezyumda mı içmiyorsun?

yok cnm içmiyorum.kasılmalarım olmuyor...

başta 4 ay elevit ve coraspirin kullanmıştım.son 4 aydır hiç bişey içmiyorum.

Bu ara halsizliğim başladı acaba vit demir eksikliğimi var diye şüphe etmeye başladım.

yaptırdığım kan testinde bi sorun çıkmamıştı daha önce .

Günaydın kızlar nasılsiniz umarım hersey yolunda su ortaliktaki salgından bende nasiplendim fena halde gribim 1 haftadır geçlerinde dün doktora gittimnoda antibiyotik verdi :KK43: mecbur başladın yoksa iyilesecegim yok neyse aman siz kendinize çok dikkat edin bana esinden gecti o tarz ortamlarda asla bulunmayın yoksa gecmiyo fena halde surunduruyo adamı :KK43:

Bu ara halsizliğim başladı acaba vit demir eksikliğimi var diye şüphe etmeye başladım.

bünyeye de bağlı aslında bizde kansızlık ırsi. o yüzden ben hep kan ilacı içiyrum vitamini

bende bıraktım bu ay kan hapınınn yanında balık hapı içiyorum,

birde kasılmalarım çok olduğu için magnezyum. (zaten bu ilaç sayılmıyormuş)

ama halsizliğin varsa baktır değerlerine

Günaydın kızlar, nasılsınız ?

2013 ne güzel bi haber verdim ama dediğin gibi birazda kokrtuk tabi :)) annemize bebeği uğurlu gelsin çok şükür sağlıkları erindeymiş.bu doğum yapanlardan biri porselen bebeg olabilir mi ? bi riski vardı ya.evet ama riski yokken aniden olmuş dedin, dikkat etmek şart.bende zorlanıyorum artık göbeğim de kilomda çok değil ama 32. haftadayım 10 dk yürüsem nefes nefese kalıyorum.otobüsler zaten bi olay, otursam bile fenalaşıyorum.37 ye dek çalışcam desemde teklediğimin farkındayım, iş yerinde rahatım bi. allah yardımcımız olsun hepimizin.yinede çekilen herşeye değer onlar çin.

Canım yok porselen değil. O erken gelecek gibi demişti ama bu arkadaş tamamen süpriz yaptı. Ben 13 kilo aldım. Nefes darlığım falan yok ama dediğin gibi hiç yürüyüş yapamıyorum. Güya plates ve yürüyüş yapacaktım. Sözde kaldı:KK50: Bende haftaya rapor alıp 34 de bitireceğim. Sende kendini ve Meriçimi yorma tatlım. Evet amacımız kullanmadığımız izinleri doğum sonrasına eklemek ama onlarıda şimdiden çok yormamak lazım. Daha çoooook yorulacaklar bu hayatta zati.... Ya ben burda doğurursam yanımda bebeğime ait bir çorap bile yok. Çok tırsıyom:18:

Yediklerinden berki gerekli vitaminleri alıyorsundur ama demir ve magnezyum içmen lazımmış gibi geliyor bana. Tabi doktorun daha iyi bilir? Ne zaman gideceksin doktora bir danış istersen

Günaydın güzel anneler..

canim ben de oyle cok ilac kullanmadim, diger iki kizimda hele gebelik vitamini bile almadim, yurtdisinda malum, kan testlerin iyiyse bi de iyi besleniyosan (oyle diyet listeleri filan demiyorum, herseyden yiyor ve cikarmiyorsan) vitamine gerek yok diyolar, sadece ilk 12 hafta folik asit o kadar, ama bunda multivitamin aliyorum bastan beri, arada unuttugum oluyo ama duzunli almaya calisiyorum, benim de 31. hafta gibi yorgunlugum hat safhadaydi, gozumu acamiyo elimi kaldiramiyodum, hemen kan testi yaptirdim, cok sukur demir (kandaki hemoglobin) 12.5 cikti, doktor demir hapi vermeyelim ama sen proteini arttir dedi, eti mumkunse her ogune, yumurtayi gunde bir ikiye cikarmami onerdi, bunun yaninda mercimek vs, simdi biraz daha iyiyim, kan testini bir yaptir ona gore danisirsin doktoruna, bi de tansiyonuna da bir baktir, o da ihmale gelmez malum, gecmis olsun canim:KK70:

günaydın kızlarrr,

2013 demek bir kişi daha doğurdu amaniiinn :18:

bende eşime dün akşam diyorum ki 35 hatta 36 oldum mu bekle doğumu her gün.

şok oldu :KK53::KK53: bi anda öyle tepkiler verdi ki zannedersin şuan doğururuyorum dedim.

3 hafta sonra doğum olabilir mi diyoo :KK76:

şaka maka ne günler devirdik sizle daha 1 aylıkken buraya yazmaya başladım resmen 8 ay geçti.

vay beee vay bee seviyorum siziii :KK24:

Günaydın kızlar nasılsiniz umarım hersey yolunda su ortaliktaki salgından bende nasiplendim fena halde gribim 1 haftadır geçlerinde dün doktora gittimnoda antibiyotik verdi :KK43: mecbur başladın yoksa iyilesecegim yok neyse aman siz kendinize çok dikkat edin bana esinden gecti o tarz ortamlarda asla bulunmayın yoksa gecmiyo fena halde surunduruyo adamı :KK43:

Geçmiş olsun canım. Bende bir kaç ay önce hastalandığımda içmek zorunda kaldım antibiyotiği. Vicdan azabı oluyor ama içmezsen hastalık bebeğimize daha çok zarar verebilir. Bol bol kivi ye yatıp dinlen:KK54:

günaydın kızlarrr,

şok oldu :KK53::KK53: bi anda öyle tepkiler verdi ki zannedersin şuan doğururuyorum dedim.

şaka maka ne günler devirdik sizle daha 1 aylıkken buraya yazmaya başladım resmen 8 ay geçti.

:KK16::KK16::KK16: Bende seviyom sizi :KK16::KK16::KK16:

Bu arkadaşlar erken doğurdu amma şurda bizim doğurmamıza da fazla kalmadı:KK53::KK53:
Daha ne güzel günler paylaşacağız......Bebek bakımı, emzirme, uyuma problemleri, mevlütler, kaynana dedikoduları.....:KK9::KK9::KK9::KK9: Mevzu çok:KK52::KK52::KK52:

günaydın kızlarrr,

ay gercekten cok romantik oldu sudeciim :KK1:
beraaber yuruduk biz bu yollardaaaa :KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
Kızlar dün benim hastanemin düzenlemiş olduğu doğum eğitiminden bahsetmiştim. Sanırım Adanam sordu. Tekrar yazayım berki gitmek isteyen olur.

Hisar Hospital (Ümraniye- İstanbul)
26 Ocak Cumartesi günü saat 13:30

Katılım ücretsiz eşinizle gidebiliyorsunuz.

Önceden arayıp kayıt yaptırmak gerekiyor. Eğitim sonunda sertifanızı alıyorsunuz. Eğitim aralarında firmaların standları var. Hem bilgi alıyorsunuz hemde küçük hediyeler.

Ben memnun kalmıştım. Gitmek isterseniz hastane ile iletişime geçebilirsiniz.

Tel: 0216 524 13 00 (2169-2166) 444 5 888

merhaba kızlar uzun zamandır yazmamıştım.nasılsınız ne var ne yok herkes iyidir inş
ben artık çok zorlanıyorum kızlar bu son haftam işi bırakıyorum bu hafta sonu 35 haftalıkken ayrılmış olucam yani
sizlerde ne var ne yok nasıl gidiyor?

merhaba kızlar uzun zamandır yazmamıştım.nasılsınız ne var ne yok herkes iyidir inş
ben artık çok zorlanıyorum kızlar bu son haftam işi bırakıyorum bu hafta sonu 35 haftalıkken ayrılmış olucam yani

al benden de o kadar!....:-(son zamanlar biraz zorluyo insani ama minik melegim dogunca hepsi geciceeeekkk!

:KK16::KK16::KK16: Bende seviyom sizi :KK16::KK16::KK16:

Bu arkadaşlar erken doğurdu amma şurda bizim doğurmamıza da fazla kalmadı:KK53::KK53:
Daha ne güzel günler paylaşacağız......Bebek bakımı, emzirme, uyuma problemleri, mevlütler, kaynana dedikoduları.....:KK9::KK9::KK9::KK9: Mevzu çok:KK52::KK52::KK52:

ay gercekten cok romantik oldu sudeciim :KK1:
beraaber yuruduk biz bu yollardaaaa :KK9::KK9::KK9:

:KK16::KK16::KK16: evett daha kaynana dedikodularıı, bebeklerimizin gazlarııı neler neler.

benim eve acil internet ayarlamam lazım. şu türksata bakıcam bide o nasılmış :26:

bende 35. haftamda bırakıcam inşallah 2 haftam kaldı. ne kadarda iyi olsak vucut kaldırmıyo artık.

bi kere ciddi uykum geliyo sürekli. doyamıyorum uykuya.

bide allah korusun erken doğum falan olur evlerimize çekilelim eksiklerimiz bitsin.

X