2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Sudecim sen bir araştır tatlım. Bende bir ay sonra malum İstanbula gideceğim. Ordaki evimizde bilgisayar yok. Henüz karar veremedim tablet mi alayım yoksa note book mu bilemiyorum? Tabi sonradı artık vınn mıdır nedir? Birde internete ihtiyaç olacak. Sen alda bana da söyleyiver tatlım Hazıra konasım geldi

Son düzenleme:

Merhaba begüm bende senin gibi çalışan bi hamileyim ama işim çok yorucu değil masamın altına bi sahpa koydurdum ayaklarımı uzatıp oturuyorum gün içinde arada bir de kısa yürüyüşler yapıyorum koridorda beni tek yoran iş konusunda 50 dakika süren yol.O da zaten hemen ardından dinlenebilme şansım olduğundan çok büyük problem değil.Ben son üç haftama kadar direnmeyi düşünüyorum.Allah sana ve tüm hamile çalışanlara ve hatta tüm anne adaylarına sağlık,sabır ve kolay doğumlar nasip etsin.

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende 31 haftalık hamileyim öncelikle tüm bebek bekleyen anne adaylarına RABBİM hayılısıyla kucağımıza almayı nasip etsin diyorum vee :) 24 haftada şeker yüklemesi yaptırdım yüksek çıktı 2. yaptırdım oda yüksek çıktı dr um endokrinoloji bölümüne gitmemi söyledi böyle bişey yaşayan oldumu varsa cevap lütfen teşekkürler

Ben 32. hafta raporumu pazartesi alaağım 37 ye kadar çalışırım diyordum ama bu gün çok zor geçiyor.Her an pes edebilirim.

kızlar daha öncede bahsetmiştim gögüsümün tam ortasında bir şey çıktı ucu falan yok ama çok acıyor 1haftadır yatamıyrm o ağrıdan bebeğimi unuttum !!! gece sasğa dönyrm olmuyyr sola dönuyrm olmuyr geçen senede aynı yerde çıkmıştı sert genel cerraha gittim testler temiz çıktı yağ bezesi demişti istersen hemen ucunu hafif kesip sıkıp çıkaraym demişti. yok demişti zararsızsa kalsın demiştim 2 hafta sonra geçmişti..şimdi tekrar çıktı korkuyrm çok üzülyrm doktorada gidemyrm bayan genel cerrah olan hastane bulamadım of ya...ağlasam yeriidir..

Toplam 25 kullanıcı konuyu okuyor. (15 üye ve 10 ziyaretçi)
elif_344, yasak24, sudee, mgokche, kardelen23-, adanam, 2013, feyz34, SKRN82, eruu91, nysan, _CandaS_, db55, mrdyn, nursenem12

Maşallah arkadaşlar bugün topiiğimiz baya bereketli.

oo çok hazırcı gördüm senii

ben araştırıyorum şekerim internet olayını bakmadığım site kalmadı sana da öneririm karar verince.

ev teli bağlatmayı düşünürsen kampanya çok ama benim gibi telefon bağlatmadan yapacaksan alternatifler,

vın, yalın internet ve araştırıyorum daha...

notebook ve tablet içinde google hemen yazıp biraz baktım genelde laptopu önermişler. tablet onun yanında yetersiz kalıyormuş.

laptop candır diyorlar google yaz forum siteleri çıkıyor fikir olur.

anaammmm bi anda kendim yazdım sandım bu yazıyı. kız bende öyle yaptım masamın altında sehpa ayaklarımı uzattım oturuyorum benide sabah ve akşamları servis çok kötü yapıyor.

ben malesef son 3 haftaya kadar çalışmıcam.

hoşgeldinnn,

burda şekeri yüksek çıkan arkadaşlar vardı ben yaşamadım ama onlar gördüklerinde yazarlar sana

Önce sağlık elbette canım kendini zora sokmayacak şekilde ayarlarsın iznini seni en iyi sen bilirsin.Benimde şimdilik planım bu sadece tabii dayanamazsam ben de erken ayrılacam ama umarım öyle birşey olmaz

Aslında bende laptopa ağırlık veriyorum. Telefonum dokunmatik bazen beni çıldırtıyor birde pc de onu çekemem Aynen tatlım eve telefon bağlatmayacağım. Sen araçtırmaya devam et. Birde laptop işine de el atsan fena olmaz. İstanbula gidince direk alırım

Günaydın canlar

Sule2013 maşallah kız forumda formunda gördüm seni bıt bıt :)))
İnternetle alakalı evde kullanacaksan eğer vın ı tavsiye etmem. Kotası doluveriyor hemen. Sadece yazı okumayacaksın. Yeri gelir video izlersin yeri gelir film yeri gelir dizilerin eski bölümlerini biz superonline kullanıyoruz. Telefon hattı yok. Hem dijitürk le de ortak anlaşmaları oluyor istersennnnnn

2013 canım İpad mı yoksa note mu dersen ikisinin kullanım alanları farklı. Notebook tabi ki daha kullanışlı. Cd USB vb kullanım alanı iPad de yok. Sonra senin için önemli olan exell falan yok. Yani samsung yeni çıkarmış onda var ama ofise programları ile işin oluyorsa notebook daha kullanışlı tabi. İpadse portatif old için iyi. Tuşları yok daha hijyenik (Türk kadınnın teknolojiye bakış açısı) çocuklar için iy oluyo. Aman tuşunu koparacak aman kapağı kırıldı derdi yok bir de manyetik alan olarak iPad yormuyor ama senin gibi bankacıyı zaten notebook da yormaz

Canım ne yapacaksın bayan doktor bulamazsan da gideceksin yapacak bi şi yok. Dayanabilirsen acıya biraz daha sabret belki geçer. Ama göğüsler hassas olduğu için bu dönemde ağrı artıyordur.

ooooofffffffffffffffff şu okul bitsin artıııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....

bu arada EBAH tan haberi olan var mı??? hiç gözükmüyor buralarda.

kız almayla da uğraşma ben adresine kargolarımm

demekki sen en iyisii notebook alıver. cemrede bilgilendirmiş.

şu superonline nasıl ne kadar ödüyorsunuz az bilgi verir misin canım?

Kızlar markafoni de pijama var önden düğmeli falan. İlglenen varsa duyurulur

beenn ilgilenirimmm

günaydın arkadaşlarımmmmmmmmm
sağlıklı ve huzurlu bir günümüz olsun inşallahhhh

inanılmaz halsizim, kolumu kaldıracak dermanım yok inanın
çok da güzel besleniyoruma ama kan değerlerim tepetaklak oldu sanırım

bu arada sizle kendimi öyle özdeşleştirmişim ki buradaki nick name lerinizle sizleri rüyama kabul ediyorum
rüyamda belgin42 doğum yapmış ben de ona hayırlı olsuna gitmişim
sonra belginin yanındayken suyum geliyor, ama paçalarımdan aşağı böyle şakı şakır iniyor
sonra başlıyorum ağlamaya
allahım nolur doğmasınlar daha çok küçükler
nolur doğmasınlar daha 2 kiloyu geçmediler diye
uyanır uyanmaz yatağa baktım veeee
ohhhhh çok şükür diyebildimmmm

selamlarr kızlar...
içilen ilaçlardan bahsedilmiş bi ara...
ben şu anda sadece kan ilacı gynoferon içiyorum.magnezyumu sadece kramp girdiğinde ve kabız olduğumda içiyorm,diğer türlü direkt karın ağrısı ve ishal yapıyor.Geçen hafta içmiştim,felaket oldum...

yaa benim gobegim asagida duruyo 4 gundur.onceleri de olurdu ama uzun sureli hic olmazdi.34.haftadayim bilemiyorum normal sanirim.de miiiii??esim de diyo ki 34 haftaysa onun deyimiyle"c'est bon!"yani guzeel diyor.dogabilirmis ona gore.bende yapma dedim daha 34 haftalik.o da sabirsiz.surekli karnima bakiyoo.bi ciksaydi diye.

dogru vitamin ilaclari falan mideyi mahvediyo resmen.yaa cok guldum kendime daha yeni.ben senin adini bitisik yazdin icin delinden "halimduman"diye okuyorum hemen altinada cok sukur rabbim yazmissin bu ne tezatlik boleee diyorum.megerse yanlis okuyomusum gozlerde gitti vallaaaa ))

canim yazik korkmussun gece gece, hayir olsun diyelim, hamile ruyalari iste, ben de doguruyorum doguramiyorum, aman bi bakiyorum cocuk cikmis ben farkinda degilmisim:))) daha da neler neler

ilk bebekse erken donuyo erken dusuyolar, ama bu dogumun yakin oldugu anlamina gelmiyo merak etme, cocugun durumu degil de senin durumun belirliycek dogumu, eger acilma baslamissa, suyun gelmisse vs. Benim ilk kizim da hic asagi inmemisti tam tersi, dogum sirasinda bile gogus kafesime baski yapiyodu, sonra ebe keseyi patlatti da hanimefendi oyle indi asagiya:))
Allah yardimcimiz olsun, hayirli miyadinda saglikli dogumlar nasib etsin, amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…