allah yardımcın olsun arkadaşım böyle laflar insanın canını çok yakıyo bilirim heleki böyle hassas olduğumuz bi dönemde neyseki eşin herşeyin farkındaymış bebeğin için sabret arkadaşım sıkmamaya çalış canınıbebeğinde üzülüyo sen üzülünce işte bazı insanlar bu kadar düşüncesiz oluyo bu kız hamile demiyo laf sokmaya çalışıyo eşin için katlancaksın gülümaslına bakarsanız ben de takmam normalde. ama gerçekten zoruma giden bazı davranışları oluyor bazen saygısızlık etmemek adına sususyorum. ama cinlerim çıkınca olmuyo susmak falan. evet yaşlı başlı ama eşime davranışları da beni buna itiyor. miras kaldı kendine geçenlerde. iki çocuğu olmasına rağmen tek çocuğuna verdi tüm parayı. benim eşime neden yapılıyor bu haksızlıklar o zaman. o kadar çok örnek var ki o kadar hatalı ki. dün eşim de beni öyle azarlayınca oturdum duşta yere ağladım hırsım geçene dek. baktım eşim çıkmış geldi yanıma tamam ağlama diye sarılıyor bana. beni küçük görmesi eşimi evlat yerine koymaması tüm sinirlerimi gevşetti demek ki iyice. biliyorum hiç değişmeyecek. ben de böyle sineme çekmek zorundayım. evler ayrı ama aynı ilçede oturuyoruz. ortak çevre yani. tayin düşünmeye başladık.benim yorulacağımı görüyor eşim. onu çok seviyorum ve seviyorsam bunun için değer. ya aslında kayınvalidem kötü bi insan değil. ama bazen lafları can yakabiliyor. düşünün kürtaj oldum teyzesi vefat etti kayınvalidemin 3 gün uğramadı yanıma cenaze evine gitti ve geldiğinde başın sağolsun diye kısa kestiğim için kavga edildi. bazen can yakıyor ama iyi kalpli bi kadın. bilerek kötülük etmez kimseye
saolasın gülüşümmmmm ayyy kızzz bunların çirkin bişisi olması mümkün mü baksana bittiricik bittiricik herşeyin küçüğü tatlı bi eksiğimiz miniğimiz kaldı artıkAyy cok guzel seyler almissin. Gule gule kullan.
saolasın gülüşümmmmm ayyy kızzz bunların çirkin bişisi olması mümkün mü baksana bittiricik bittiricik herşeyin küçüğü tatlı bi eksiğimiz miniğimiz kaldı artık
allah rzı olsun gülümmmm aminnn cümlemize nasip etsin inşallah ayyy oşuşum bunları giyince çoooookkkkkk yakışıklı olucakcanım ben de çok beğendim. Allah güzel günlerinde kullanmayı nasip etsin inşallah. o mevlüt takımına bayıldım paşanın:)))
allah rzı olsun gülümmmm aminnn cümlemize nasip etsin inşallah ayyy oşuşum bunları giyince çoooookkkkkk yakışıklı olucakkız anneleri oluşuma kız arıyorum dikkat edin kendinize
Eki Görüntüle 611662 Eki Görüntüle 611664 Eki Görüntüle 611665 Eki Görüntüle 611666 Eki Görüntüle 611667 Eki Görüntüle 611675 Eki Görüntüle 611679 Eki Görüntüle 611681 Eki Görüntüle 611683 kızlar bunlarda benden beşiğime daha alezle üstüne dönence ve süslü cibinlik alıcam gittigidiyorsa beğendin mavi battaniyeyi oğluşum için kendim ördüm ekru olanda oğlumun nevresim takımı yorganını felanda aldım bizim bi şekerlerimiz süslerimiz yok henüz
benimki çok güzel canım. alırsan dünür olabiliriz:)))) kargaya yavrusu şahin görünür hesabı:)))))
ayyy sen verirsinde almazmıyız kızzzz senin kızdan güzelinimi bulcam unutmada doğduklarında beşik kermesi yapak antalyaya verdim de soranlara kaptırmayalım gelini
aminnn gülüşüm çok saol hepsi aynı bu erkeklerin ben annemle gezdim beğendik karar verdik park yatak alcaktık eşime hadi gidelim biz beğendik sende bak beğenirsen alıp geçelim dedik oraya die çıktık adam vaz geçti bu sefer bilmediğimiz gerle uğraşmaya gerek yok hadi bizim mobilya aldığımız yere bakalım diye ordada genelde tam takım vardı tekli 3 çeşitti eşim bu resmini koyduğumu bu güzel demi hayatım dedi evet dememe kalmadan bunu alıyoruz edi bişi de diyemedim adam çeyiz alırken çok yardımcı olmuştu renginden dolayı benim içim rahat değildi ama kurulunca sevdim eşimde hayatım düşünsene kızımız oluncada kullanır diyooayyy çok güzelermaşallah güle güle, güzel günlerde kullansın bebişin... ya ben bir türlü beşik seçemedim, eski yatak odam çok büyüktü, oraya üç kapılı beyaz bir gardrop daha almıştım, içinde eşim ıvır zıvır malzemelerini koyuyordu, şimdi o eşyalarını kapalı balkona taşıdı, o dolabı bebek dolabı yaptık, tek beşik alıcam o yüzden. eşimi çok gezdiremiyorum, sıkılıyor hemen, baktığımız bir yerden alalım istiyor, bende seçemedim bir türlü. bide şimdi tutturdu "benim eşyalarım balkonda karman çorman duruyor, ben dolabımı geri alıcam, bebeğe dolabıyla birlikte bebek odası alalım" diye, ben beşiği seçemiyorum daha bide başa dönüp bebek odasımı bakıcam ki zaten gezdirdiği yerlerde çok da seçenek yok araba sürmekten hala rahatsız olmuyorum, kendim gezip bakabilirim, bugün kendim çıkıp baksam diyorum, beğendiğim biryer olursa direkt şurdan alalım deyip götürebilirim onu ama nereyi gezeceğimide bilmiyorum. evim maskoya yakın ama çok sanayi gibi orası, tek başıma bayan olarak gezebilir miyim acaba.
kumlucadanım gülüm sen nerde çalıştın ant içinde mi?antalyanın neresindensin canım. 2 yıl çalıştım da merak ettim nereden olduğunu:)))
benimki çok güzel canım. alırsan dünür olabiliriz:)))) kargaya yavrusu şahin görünür hesabı:)))))
aminnn gülüşüm çok saol hepsi aynı bu erkeklerin ben annemle gezdim beğendik karar verdik park yatak alcaktık eşime hadi gidelim biz beğendik sende bak beğenirsen alıp geçelim dedik oraya die çıktık adam vaz geçti bu sefer bilmediğimiz gerle uğraşmaya gerek yok hadi bizim mobilya aldığımız yere bakalım diye ordada genelde tam takım vardı tekli 3 çeşitti eşim bu resmini koyduğumu bu güzel demi hayatım dedi evet dememe kalmadan bunu alıyoruz edi bişi de diyemedim adam çeyiz alırken çok yardımcı olmuştu renginden dolayı benim içim rahat değildi ama kurulunca sevdim eşimde hayatım düşünsene kızımız oluncada kullanır diyoosenin dediğin yeri bilmiyorum gülüm ama kendin bak beğen öyle aldır bence yada girin bi dükkana ordan beğenin beraber çok gezmeye gerek yok ben gezdimde ne oldu
aslına bakarsanız ben de takmam normalde. ama gerçekten zoruma giden bazı davranışları oluyor bazen saygısızlık etmemek adına sususyorum. ama cinlerim çıkınca olmuyo susmak falan. evet yaşlı başlı ama eşime davranışları da beni buna itiyor. miras kaldı kendine geçenlerde. iki çocuğu olmasına rağmen tek çocuğuna verdi tüm parayı. benim eşime neden yapılıyor bu haksızlıklar o zaman. o kadar çok örnek var ki o kadar hatalı ki. dün eşim de beni öyle azarlayınca oturdum duşta yere ağladım hırsım geçene dek. baktım eşim çıkmış geldi yanıma tamam ağlama diye sarılıyor bana. beni küçük görmesi eşimi evlat yerine koymaması tüm sinirlerimi gevşetti demek ki iyice. biliyorum hiç değişmeyecek. ben de böyle sineme çekmek zorundayım. evler ayrı ama aynı ilçede oturuyoruz. ortak çevre yani. tayin düşünmeye başladık.benim yorulacağımı görüyor eşim. onu çok seviyorum ve seviyorsam bunun için değer. ya aslında kayınvalidem kötü bi insan değil. ama bazen lafları can yakabiliyor. düşünün kürtaj oldum teyzesi vefat etti kayınvalidemin 3 gün uğramadı yanıma cenaze evine gitti ve geldiğinde başın sağolsun diye kısa kestiğim için kavga edildi. bazen can yakıyor ama iyi kalpli bi kadın. bilerek kötülük etmez kimseye
çok yorma gülüm kendinide bak bakalım bi inşallah gönlüne göre bulursunbizimkide normalde sinirlenir, hadi seç artık felan der ama şimdi hamileyim diye ses etmiyor, sadece alamıycaz bu gidişle yerde yatırıcaz bebeği diyo:) bugün çıkıp biraz dolaşayım ben, bildiğim bir mağazada yok ama bulmaya çalışayım artık, inşallah içime sinen birşey bulurum da alırız. yoksa kendi gidip alıp gelicek sonunda, bende beğenmiycem büyük ihtimalle:)
kızlar ben çıkıyorum bi yandan sizinle yazışıp bi yandan çerez yiyodum ki o kadar batırmışım ki burayı yer hep çerez kırıkları olmuş çıkıyim bi süpüreyim toparlıyım ortalığıda gelen olursa pis demesin