2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
allah yardımcın olsun arkadaşım böyle laflar insanın canını çok yakıyo bilirim heleki böyle hassas olduğumuz bi dönemde neyseki eşin herşeyin farkındaymış bebeğin için sabret arkadaşım sıkmamaya çalış canınıbebeğinde üzülüyo sen üzülünce işte bazı insanlar bu kadar düşüncesiz oluyo bu kız hamile demiyo laf sokmaya çalışıyo eşin için katlancaksın gülüm

Ayy cok guzel seyler almissin. Gule gule kullan.
saolasın gülüşümmmmm ayyy kızzz bunların çirkin bişisi olması mümkün mü baksana bittiricik bittiricik herşeyin küçüğü tatlı bi eksiğimiz miniğimiz kaldı artık

saolasın gülüşümmmmm ayyy kızzz bunların çirkin bişisi olması mümkün mü baksana bittiricik bittiricik herşeyin küçüğü tatlı bi eksiğimiz miniğimiz kaldı artık

canım ben de çok beğendim. Allah güzel günlerinde kullanmayı nasip etsin inşallah. o mevlüt takımına bayıldım paşanın:)))

canım ben de çok beğendim. Allah güzel günlerinde kullanmayı nasip etsin inşallah. o mevlüt takımına bayıldım paşanın:)))
allah rzı olsun gülümmmm aminnn cümlemize nasip etsin inşallah ayyy oşuşum bunları giyince çoooookkkkkk yakışıklı olucak kız anneleri oluşuma kız arıyorum dikkat edin kendinize

allah rzı olsun gülümmmm aminnn cümlemize nasip etsin inşallah ayyy oşuşum bunları giyince çoooookkkkkk yakışıklı olucak kız anneleri oluşuma kız arıyorum dikkat edin kendinize

benimki çok güzel canım. alırsan dünür olabiliriz:)))) kargaya yavrusu şahin görünür hesabı:)))))

ayyy çok güzeler maşallah güle güle, güzel günlerde kullansın bebişin... ya ben bir türlü beşik seçemedim, eski yatak odam çok büyüktü, oraya üç kapılı beyaz bir gardrop daha almıştım, içinde eşim ıvır zıvır malzemelerini koyuyordu, şimdi o eşyalarını kapalı balkona taşıdı, o dolabı bebek dolabı yaptık, tek beşik alıcam o yüzden. eşimi çok gezdiremiyorum, sıkılıyor hemen, baktığımız bir yerden alalım istiyor, bende seçemedim bir türlü. bide şimdi tutturdu "benim eşyalarım balkonda karman çorman duruyor, ben dolabımı geri alıcam, bebeğe dolabıyla birlikte bebek odası alalım" diye, ben beşiği seçemiyorum daha bide başa dönüp bebek odasımı bakıcam ki zaten gezdirdiği yerlerde çok da seçenek yok araba sürmekten hala rahatsız olmuyorum, kendim gezip bakabilirim, bugün kendim çıkıp baksam diyorum, beğendiğim biryer olursa direkt şurdan alalım deyip götürebilirim onu ama nereyi gezeceğimide bilmiyorum. evim maskoya yakın ama çok sanayi gibi orası, tek başıma bayan olarak gezebilir miyim acaba.

benimki çok güzel canım. alırsan dünür olabiliriz:)))) kargaya yavrusu şahin görünür hesabı:)))))
ayyy sen verirsinde almazmıyız kızzzz senin kızdan güzelinimi bulcam unutmada doğduklarında beşik kermesi yapak antalyaya verdim de soranlara kaptırmayalım gelini

ayyy sen verirsinde almazmıyız kızzzz senin kızdan güzelinimi bulcam unutmada doğduklarında beşik kermesi yapak antalyaya verdim de soranlara kaptırmayalım gelini

antalyanın neresindensin canım. 2 yıl çalıştım da merak ettim nereden olduğunu:)))

mirroz, bence hatalı değilsin, o haddini aşarak sana direkt af söylüyorsa zaten senin ona yardımcı olmayacağını tahmin etmiştir.bende olsam o çayı koymazdım evet idare etmek gerek bazen ama hep susmakla kaybeden biz oluyoruz.bilmiyorum kaç yıllık evliisn ? yeniysen başlarda sürtüşmeler daha çok oluyor zamanla herkes birbirine alışıyor ve azalıyor.benim k.validemde aksidir yüzüne baksan melek sanarsın evlat ayrımı hat safhada.bende aşırı ödün verdim hep birgün düzeleceğini bekledim ama huylu huyyundan vazgeçmedi, benki ne zaman geri adım attım çektim kendimi o zman toplamaya başladı.kaybettiğiğini farketti ama bizim ciddi olaylarımız olmuştu ve eşimde uzun zaman sonra kasti hareketlerin farkına vardı.bence eşin seni suçlamasın, zaten sana dememiş madem kaynanalar gelinlere hizmet ediyosa sen neden kalkasın ki ? sen art niyetli bulmamışsın ama bana o kalan mirası tek çocuğuna vermeside art niyetli geldi, ciddi maddi sıkıntı vardır vermiştir bilemem ama sizdende onay almalıydı almadı hellalik istemeliydi. ne kadar mesafeliysen o kadar iyisin ben onu anladım.zaten sevilmiyosun hi bi hareketin seni ona yaklaştırmıyo yine onun gözünün gördüğü aynı.eğerki imkann varsa eşinde istiyorsa bence varın uzak kalın gidin başka bi şehire, düşüncesizlikte olsa insanı rahatsız ediyor bu ufak lafar sözler.

loloas, normal beşik mi alcan canım ?

lolo, inş kan değerlerinde bir an evvel yerine gelir canım ya.sağlıkla doğumlar yaparsın.senin ilk doğumun normal mi sezeryan mı ? pıht dan ötürü doğum şekline bi,şey demedi dr un ?

belgin, kızına halası bişeyler göndermiş, sağlıklı günlerde kullanın inş.

skrn82, günaydın canım mutlu sona 1 adım daha yaklaştık :)

aminnn gülüşüm çok saol hepsi aynı bu erkeklerin ben annemle gezdim beğendik karar verdik park yatak alcaktık eşime hadi gidelim biz beğendik sende bak beğenirsen alıp geçelim dedik oraya die çıktık adam vaz geçti bu sefer bilmediğimiz gerle uğraşmaya gerek yok hadi bizim mobilya aldığımız yere bakalım diye ordada genelde tam takım vardı tekli 3 çeşitti eşim bu resmini koyduğumu bu güzel demi hayatım dedi evet dememe kalmadan bunu alıyoruz edi bişi de diyemedim adam çeyiz alırken çok yardımcı olmuştu renginden dolayı benim içim rahat değildi ama kurulunca sevdim eşimde hayatım düşünsene kızımız oluncada kullanır diyoo senin dediğin yeri bilmiyorum gülüm ama kendin bak beğen öyle aldır bence yada girin bi dükkana ordan beğenin beraber çok gezmeye gerek yok ben gezdimde ne oldu

kızlar 1. doğumumda ameliyathaneye girdim korku heyecan hepsi bir arada falan sezeryan oldum ama epüduraldi bebek doğdu yeşil ameliyatkumaşları varya sarmışlar hmen bana göstrdiler bakın bebğiniz diye o anda büütn ağrı korku gitti hiç bir şey hissetmedim Allah ım bu benden mi çıktı bu benim bebeğim mi ne kadar güzel diyorsunuz ayyyyyyyyyyyy

bizimkide normalde sinirlenir, hadi seç artık felan der ama şimdi hamileyim diye ses etmiyor, sadece alamıycaz bu gidişle yerde yatırıcaz bebeği diyo:) bugün çıkıp biraz dolaşayım ben, bildiğim bir mağazada yok ama bulmaya çalışayım artık, inşallah içime sinen birşey bulurum da alırız. yoksa kendi gidip alıp gelicek sonunda, bende beğenmiycem büyük ihtimalle:)

aman boş ver canım ya hepimiz yaşıyoruz bunları benim kayınvalideyi görenler ay kzı melek gibi ağzı var diliyok yaazık diyolar ama bide bana sor bazen öyle bir konuşuorlaki herşeyi bitiriyorlar ama böyle yapmasına karşılık sen iyi niyetli olursan inan sen kaznırsın ben böyle yapmaya çalışıyorum yada eşime öyle gösteriyorum :):)çünkü eşim bneim aileme karşı o kadar verici o kadar sevecenki inan bunun karşılığı olarak yapıyorum yoksa insan ne laflar duyuyor helebirde eltisi olanlar varsa olaylar dahada karışıyor bende çoğu aman susarım ama sonra aklıma gelri içim içimi yer neden şöyle demedim diye önemli olan seni eşinin anlıyor olması gerisi boş

çok yorma gülüm kendinide bak bakalım bi inşallah gönlüne göre bulursun

kızlar ben çıkıyorum bi yandan sizinle yazışıp bi yandan çerez yiyodum ki o kadar batırmışım ki burayı yer hep çerez kırıkları olmuş çıkıyim bi süpüreyim toparlıyım ortalığıda gelen olursa pis demesin

canım manavgat ve belek te çalıştım. kumluca hatırladığım kadarıyla disko ile dolu bir yerdi. manavgat a yakındı diye kalmış aklımda. ama çok güzel oralar ya.... doğası falan harika.... hele de müstakil bahçeli bi evde oturuyorsan:) ben çok severim antalya yı:))))manavgatta belinda clup var orada çalışmıştım stajer olarak:)))

Selam göbüşlü hatunlarrrr
Herkese güzel bir gün ve güzellll bir hafta diliyoruz
Hala çalışanlara sabır diliyoruz

Bugün tek başımıza kahvaltı yaptık. Yani oğlumla beraber yaptım. İyice kemikleşti galiba sağlam vuruyooooo
Vurmak demişken dün okudummgüzel bir söz "kadın vurma hakkı sadece karnındaki bebeğe verilmiştir." Paylaşayımmdedim.

Ayrıca bugün kimse yoktunbabamızla dışarı kahvaltıya gidelim demiştim ama oruca niyetlenmiş o da oğlumuz sağlıklı doğsun büyüsün diyeeeeee

Veee rüyasında oğluşumuzu görmüş çok mutlu ve Mesut muşşşş
Rüyayı görmese idi bozduracaktım orucu başka bi gün tut diye
Hadi dedim paşaya dua et...

Dermoaczanem den aldıklarım geldi. Bir problem tok şimdilik tarak rengi dışında. Mavi kalmamış yeşil olur mu dediler ben de olur demiştim ama pek çirkin bi yeşilmiş. Ve çeşitli testırlar da geldi

Bizden haberler böyle anneler. Şimdiiiii sizden haberleri okumak üzere elime çayımı ve çikolatamı alıp geçmişe dönüyorum

daha 1 doğum hikayesini okumamla salya sümük ağlamam bir oldu benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…