Günaydın güzel anneler..
Şikayet etmek istemiyorum ama kasıklarımda ve belimde hafif ağrılar başladı bnm.
akşamları da koltukta nasıl pozisyon alacağımı şaşırıyorum.
otursam olmuyo yatsam olmuyo...
işe gelmek zaten zulüm olmaya başladı,yataktan kolamıyorum.sürekli halsiz hissediyorum.
Ben hiç ilaç kullanmıyorum kızlar aylardır...acaba bi sıkıntı olur mu? dokotrum en son demir hapı vermişti ama midemi fena yaptığından içemedim hiç.
haftaya kontorülüm var kan testi yaptırayım diyorum.
cnm bebek arabasında şiddetle tavsiye ettiğim marka pierre cardin, modeli PS 2080 TRV. pusetiyle birlikte 450 TL ye aldım. çok hafif, çift yönlü, 4 teker hareketli, kalanması çok basit..vs.
Günaydın güzel anneler..
Şikayet etmek istemiyorum ama kasıklarımda ve belimde hafif ağrılar başladı bnm.
işe gelmek zaten zulüm olmaya başladı,yataktan kolamıyorum.sürekli halsiz hissediyorum.
Ben hiç ilaç kullanmıyorum kızlar aylardır...acaba bi sıkıntı olur mu? dokotrum en son demir hapı vermişti ama midemi fena yaptığından içemedim hiç.
Magnezyumda mı içmiyorsun?
yok cnm içmiyorum.kasılmalarım olmuyor...
başta 4 ay elevit ve coraspirin kullanmıştım.son 4 aydır hiç bişey içmiyorum.
Bu ara halsizliğim başladı acaba vit demir eksikliğimi var diye şüphe etmeye başladım.
yaptırdığım kan testinde bi sorun çıkmamıştı daha önce .
Günaydın kızlar, nasılsınız ?
2013 ne güzel bi haber verdim ama dediğin gibi birazda kokrtuk tabi :)) annemize bebeği uğurlu gelsin çok şükür sağlıkları erindeymiş.bu doğum yapanlardan biri porselen bebeg olabilir mi ? bi riski vardı ya.evet ama riski yokken aniden olmuş dedin, dikkat etmek şart.bende zorlanıyorum artık göbeğim de kilomda çok değil ama 32. haftadayım 10 dk yürüsem nefes nefese kalıyorum.otobüsler zaten bi olay, otursam bile fenalaşıyorum.37 ye dek çalışcam desemde teklediğimin farkındayım, iş yerinde rahatım bi. allah yardımcımız olsun hepimizin.yinede çekilen herşeye değer onlar çin.
yok cnm içmiyorum.kasılmalarım olmuyor...
başta 4 ay elevit ve coraspirin kullanmıştım.son 4 aydır hiç bişey içmiyorum.
Bu ara halsizliğim başladı acaba vit demir eksikliğimi var diye şüphe etmeye başladım.
yaptırdığım kan testinde bi sorun çıkmamıştı daha önce .
Günaydın güzel anneler..
Günaydın kızlar nasılsiniz umarım hersey yolunda su ortaliktaki salgından bende nasiplendim fena halde gribim 1 haftadır geçlerinde dün doktora gittimnoda antibiyotik verdimecbur başladın yoksa iyilesecegim yok neyse aman siz kendinize çok dikkat edin bana esinden gecti o tarz ortamlarda asla bulunmayın yoksa gecmiyo fena halde surunduruyo adamı
günaydın kızlarrr,
2013 demek bir kişi daha doğurdu amaniiinn :18:
bende eşime dün akşam diyorum ki 35 hatta 36 oldum mu bekle doğumu her gün.
şok oldubi anda öyle tepkiler verdi ki zannedersin şuan doğururuyorum dedim.
3 hafta sonra doğum olabilir mi diyoo
şaka maka ne günler devirdik sizle daha 1 aylıkken buraya yazmaya başladım resmen 8 ay geçti.
vay beee vay bee seviyorum siziii
günaydın kızlarrr,
2013 demek bir kişi daha doğurdu amaniiinn :18:
bende eşime dün akşam diyorum ki 35 hatta 36 oldum mu bekle doğumu her gün.
şok oldubi anda öyle tepkiler verdi ki zannedersin şuan doğururuyorum dedim.
3 hafta sonra doğum olabilir mi diyoo
şaka maka ne günler devirdik sizle daha 1 aylıkken buraya yazmaya başladım resmen 8 ay geçti.
vay beee vay bee seviyorum siziii
ay gercekten cok romantik oldu sudeciim
beraaber yuruduk biz bu yollardaaaa
merhaba kızlar uzun zamandır yazmamıştım.nasılsınız ne var ne yok herkes iyidir inş
ben artık çok zorlanıyorum kızlar bu son haftam işi bırakıyorum bu hafta sonu 35 haftalıkken ayrılmış olucam yani
sizlerde ne var ne yok nasıl gidiyor?
Bende seviyom sizi
Bu arkadaşlar erken doğurdu amma şurda bizim doğurmamıza da fazla kalmadı
Daha ne güzel günler paylaşacağız......Bebek bakımı, emzirme, uyuma problemleri, mevlütler, kaynana dedikoduları.....Mevzu çok
ay gercekten cok romantik oldu sudeciim
beraaber yuruduk biz bu yollardaaaa
merhaba kızlar uzun zamandır yazmamıştım.nasılsınız ne var ne yok herkes iyidir inş
ben artık çok zorlanıyorum kızlar bu son haftam işi bırakıyorum bu hafta sonu 35 haftalıkken ayrılmış olucam yani
sizlerde ne var ne yok nasıl gidiyor?