- 14 Ocak 2012
- 903
- 30
Günaydın arkadaslar,
Rüyamda bebeğim 1 ay önce karnımda ölmüş kadiniz'la karşılaşıyorum, ona KK'daki kızlara söylemedim moralleri bozulmasın diye diyorum.
Çok huzursuz uyandım, hemen ağzıma tatlı bir seyler attım. Maşallah kıpır kıpır şimdi. Korktum ama...
Ayyy neyse ki rüya imiş tatlımmm
Geçmiş gitmişşşş
Ben de az once bebegimi kaybettim topigini okuyordum. Bugunlerde bir korku duymamiz cok dogal.
Sen de takma kafana.
Bir an once kucagima almak istiyorum yavrumu. 39 a kadar sabredemiycem 38 de alsa keske doktor.
Kız öyle şeyleri niye okuyorsunnnnnnnn
Ben tv deki acıklı sahneleri bile hemen değiştiriyorummmmm
Daha gelmeden dünyaya üzmeyelim bebişleriiii
canım ya kayınvalidenn kahkaha attıktan sonra devir gelinlere hizmet devri demişş ya öldüm gülmekten =) senin kayınvaliden eğlenceli birine benziyor he hee=) benim kide böyle iğnelemeler yapsa eğlenirdim=))) benim ki bana ilk evlendiğim de kendi evlerinde misafirde vardı hadi çayları koy kızım dedi ben içmicem dedim =)))) sonra misafirlere kendi koydu..ozamandan beri 2 yılı geçti bana hiçbirşey söylemez bana gelselerde aman kızım ben getiririm der..hatta yaz tatilinde 1 hafta kaldım eltim kendini parçalıyor salata şu bu ben takılıyrm ortalarda ... eşim gittiğimiz gün annesini tembihlemiş anne sakın eşime şunu yap bunu yap demeyin !! çok samimi olmuyrm en iyisi tavsiye ederim...
kızlar gögsümün tam ortasında bir sivilce gibi bir şey çıktı ucu yok 2 gündür ağrısından uyuyamıyrm.tam 1 yıl önce yine aynı yerde olmuştu genel ceraha gittim test falan yaptık ultrason a girdim hiçbirşey çıkmadı kızlar korkyrmm of ofbu sene tekrar etti kızlar doktorada gitcem ama kadın cerrah araştırayım geçen sefer ki erkek ti utanıyrm=(
Kızzzzz sende ecik şöyle cadılık mı var neee
Şaka bi yana lafını esirgemeyenleri severimmmm yani özenirim. Hiç yapamadığım bir şeydir deee
Eki Görüntüle 611662 Eki Görüntüle 611664 Eki Görüntüle 611665 Eki Görüntüle 611666 Eki Görüntüle 611667 Eki Görüntüle 611675 Eki Görüntüle 611679 Eki Görüntüle 611681 Eki Görüntüle 611683 kızlar bunlarda benden beşiğime daha alezle üstüne dönence ve süslü cibinlik alıcam gittigidiyorsa beğendin mavi battaniyeyi oğluşum için kendim ördüm ekru olanda oğlumun nevresim takımı yorganını felanda aldım bizim bi şekerlerimiz süslerimiz yok henüz
Ohhh güle güle kullanın annesiiiiiiiii
Pek de güzellermişşşşş
kızlar 1. doğumumda ameliyathaneye girdim korku heyecan hepsi bir arada falan sezeryan oldum ama epüduraldi bebek doğdu yeşil ameliyatkumaşları varya sarmışlar hmen bana göstrdiler bakın bebğiniz diye o anda büütn ağrı korku gitti hiç bir şey hissetmedim Allah ım bu benden mi çıktı bu benim bebeğim mi ne kadar güzel diyorsunuz ayyyyyyyyyyyy
Ayhhhhhhhh
Darısı başımızaaaaaaaa