2 haftada tatilde çalışıyo gösterebilcen mi canım kendini ? yapsam maaşı 1 ay fazla alırsın diye düşündüm.canda5 ben 34.haftaya girince okullar tatil oluyor. O zamana kadar çalışacam inşallah...
aslında 34-35 uygun da maaş heabı yapınca 37 şart.birde ben işçiyim ikramiyelerimde tam denk gelcek 37 e kadar çalışrısam.benimde sezeryan olcak fakat dr 38-39 a dek bekletiyor.ben evde otursam patlarım sıkıntıdan dicem ama başa gelen çekilir.doğumdan 1 hafta önce bile izne ayrılsam olur hani.benim eşiminde 10 günn doğum izini var iyi oldu çünkü biz farklı yerlerde tayinciyiz ya.ah cnm ya benim kocam havuza girmemi istemedi =( denizede gün boyu 2 defa falan girdirdi yüzmeye çalıştığımda yok öyle yapma yok böyle yapma hava sıcak şemsiyenin altından çıkma yok göbeğimin üzerine havlu sarar güneşten etkilenr diye ne bilim yediğime içtiğime karışır =)) rezil etti.tatilden önce öğrensem iyi olurdu =))
lolo sen çantanı nerden aldın oda çok güzelmiş tabi kırmızı ya da pembesi olur bize =)))
bende 35. hafta bırakmayı düşünüyorum eee sezeryan olursa 37 de alırlar diyorlar ama bakalım =)) kızlar evde sıkılır insan yaaa =))) kocama da sende kış iznini alırsın dedim ama onlarda 1 hafta kış izni 2 hafta yaz izni var ..bebek doğum iznide 3 gün=( arkadaşlarıda doğuma 3 gün arkasındanda 1 haftayı ekletin dediler doğumdan önce almasındansa sonra alması daha iyi dediler ...öğretmenlere 10 gün izin veriyrlar yaaaa bizim kinede 3 gün ama bu haksızlıkkk !!
arkadaşlar bebişlerinize hangi marka bakım ürünü aldınız hangisini önerirsiniz
2 haftada tatilde çalışıyo gösterebilcen mi canım kendini ? yapsam maaşı 1 ay fazla alırsın diye düşündüm.
aslında 34-35 uygun da maaş heabı yapınca 37 şart.birde ben işçiyim ikramiyelerimde tam denk gelcek 37 e kadar çalışrısam.benimde sezeryan olcak fakat dr 38-39 a dek bekletiyor.ben evde otursam patlarım sıkıntıdan dicem ama başa gelen çekilir.doğumdan 1 hafta önce bile izne ayrılsam olur hani.benim eşiminde 10 günn doğum izini var iyi oldu çünkü biz farklı yerlerde tayinciyiz ya.
musteladan memnun kalındığını biliyorum canım.
kızlar selam
dün akşam 19 gibi bel ve kasık agrisi basladi geçer diye bekledik ama ağrı devam etti dr ile gorustuk bize hastane yolları gozuktu nstye aldılar sanci yok açıklık varmı diye bakıldı sukur oda yok idrar tahlilde temiz çıktı eve gonderdiler sanırım bugun kendimi fazla yormustum ondan oldu bu haftalardan sonra daha çok dikkat etmemiz lazımmış ebe bol bol yat dinlen dedi Allahıma binlerce sukur bısı çıkmadı Allah kimseye yasatmasın çoook zor yaaa Dikkat edin sizde kendinizi yormayın olurmu
Tünaydınnn canlar .. sağ göğüs altım fena agrıo acaba bu bebısın ayakları ordamı eger onlar ayaksa dogunca ısırıcam o ayakları :)
ama burda giren doktorlar varmıs baska hastanelerde. hatta sırf bu yuzden baskenti bırakanları biliyorum.
neyse artık zaten bu saatten sonra baska nereye gidebilirim bilmiyorum..
sen normal doğum yapmayı mı düşünüyorsun?
mevlütte bebeği koyup elden ele gezdirmek için dimi canım nette görmüştüm bende güzel bende beğendim onları alınabilir ama birebir görmek lazım.erkeğe de olur
ben anlamadım nasıl bişey olduğunu bulunuca resim koyun mutlaka, bizde de eksik kalmasın :) ben sadece alt açma gibi dantelli fistolu satenli falan bişeyler oluyo ya onlarla gezdiriliyo diye biliyorum...
günaydın herkeze
bizi merak eden olduysa
biz allaha şükür iyi sayılırız
eşiminde ameliyatı iyi geçti çok ağrılı ve kanamalı oldu ama iyi şükür ağrıları geçince daha iyi olucak
bende ben bi tuhafım son 2 haftadır falan sizler uyuyamıyorum demişsiniz bende
tam tersi çok fazla uyuyorum ayakta nerdeyse hiç durmuyorum çok çabuk yoruluyorum
niye bu kadar yorgunum anlamadım oğlumda hiç böyle olmamıştı
çok tembelim dün makinaya çamaşırları attım hemen sancılandım ağrılarımda çoğaldı artık
en ufak şeyde kasıklarım belim ağrımaya başlıyo
bu bebiş 40 haftayı tamamlamıcak gibi geliyo bana
bebeğin çamaşırlarını ve kendi pijama takımımı aldım
çantamızıda içinde eksikler olsada hazırladım şimdilik
bakalım hayırlısı artık bebiş ne zaman gelicek
kontrolede 9 gün sonra gidicem
çok geçmiş olsun canım, güle güle kullanın cicilerinizi de...
günaydın kızlarr =))nasılsınız ?? geç uyuyanlar uyanamamıştır herhalde =)) ben dün saat 9 da uyudum şimdi uyandım =) eşimi bile yolcu edemedim işe =) sağolsun bana kahvaltıyı hazırlamış yumurtalı ekmek yapmış kızartmış =) nasıl yetişti işe anlamadım he he =))
kızlar yatak demişsiniz ben yatağını aldım bebeişime ama annemde yün ya da pamuk yapacağım illa diyor yap dedim bende =) kızlar yatak diyince benim yatak odaasındaki kendi yatağımız bazalı olduğu için çok yüksek doğumdan sonra ben ona yatarsam bir sıkıntı yaşarmıyım in çık yüksek ya!! yoksa bir süre oturma odamda koltukta mı yatsam ne dersiniz?daha önce doğum yapanlarrr=)
kızlar dün gece acaip tekmeledi saydım 5 dakikada 50 defa falan tekme atmıştır..iyi mi kötü mü??
bebek yatağını ben de kafaya taktım bu ara, büyüyen beşiğine 6 aydan sonra yarı ortopedik yaylı bi yatak alıcam ona karar verdim de şimdi yenidoğduğunda yatacağı beşiğin içine bi türlü karar veremedim, internette de tam net bişey demiyo, benim de annem pamuk yatak yapıcaktı içine ama şimdi emin olamıyorum, beşiğin içindeki sünger de içime sinmiyo, yenidoğan bebeğin nasıl yatakta yatması gerektiğini kesin olarak öğrenen olursa paylaşsın lütfeen..
senin doğumdan sonra yatacağın yatağın da yüksek olması daha avantajlı değil mi, hastanelerdeki yataklar hep yüksek olur ya, alçak bi yatağa oturup kalkmak daha zor olur gibi geliyo bana...
Lassig Shoulder Multi Anne Bebek Bakım Çantası
kızlar bu çanta nasıl bir arkadaşım tavsiye etti ama bende çok beğendim sitede kalmamış ama ; sizce nasıl ?
bence çok şık...
ben sebamed aldım canım ama herşeyin küçük boyunu aldım memnun kalmazsan değiştiririm...
kızlar selam
dün akşam 19 gibi bel ve kasık agrisi basladi geçer diye bekledik ama ağrı devam etti dr ile gorustuk bize hastane yolları gozuktu nstye aldılar sanci yok açıklık varmı diye bakıldı sukur oda yok idrar tahlilde temiz çıktı eve gonderdiler sanırım bugun kendimi fazla yormustum ondan oldu bu haftalardan sonra daha çok dikkat etmemiz lazımmış ebe bol bol yat dinlen dedi Allahıma binlerce sukur bısı çıkmadı Allah kimseye yasatmasın çoook zor yaaa Dikkat edin sizde kendinizi yormayın olurmu
geçmiş olsun canım...
günaydın kızlarr =))nasılsınız ?? geç uyuyanlar uyanamamıştır herhalde =)) ben dün saat 9 da uyudum şimdi uyandım =) eşimi bile yolcu edemedim işe =) sağolsun bana kahvaltıyı hazırlamış yumurtalı ekmek yapmış kızartmış =) nasıl yetişti işe anlamadım he he =))
kızlar yatak demişsiniz ben yatağını aldım bebeişime ama annemde yün ya da pamuk yapacağım illa diyor yap dedim bende =) kızlar yatak diyince benim yatak odaasındaki kendi yatağımız bazalı olduğu için çok yüksek doğumdan sonra ben ona yatarsam bir sıkıntı yaşarmıyım in çık yüksek ya!! yoksa bir süre oturma odamda koltukta mı yatsam ne dersiniz?daha önce doğum yapanlarrr=)
kızlar dün gece acaip tekmeledi saydım 5 dakikada 50 defa falan tekme atmıştır..iyi mi kötü mü??
o zaman seni kıskandımmmmmmm
ben yine uyuyamadım ama erken kalktım belki
Lassig Shoulder Multi Anne Bebek Bakım Çantası
kızlar bu çanta nasıl bir arkadaşım tavsiye etti ama bende çok beğendim sitede kalmamış ama ; sizce nasıl ?
Kızlar mevlütte misafirlere dağıtmak için küçük hediye düşünüyordum. Netde bir araştırdım. Aklıma küşük süslü kesecikler içerisinde mis kokulu sabun hediye etme fikri oturdu gibi. Ama sabunu nerde bulabilirim? Fikri olan varsa veya dağıtalacak başkaca bir hediyelik aklınıza geliyorsa paylaşırsanız sevinirim.
Tünaydınnn canlar .. sağ göğüs altım fena agrıo acaba bu bebısın ayakları ordamı eger onlar ayaksa dogunca ısırıcam o ayakları :)
he birde unutmadan doğumdan sonra çocuk için AGİ alacağız. onu da iş yerinizin muhasebesine bildirmeniz lazım. yani muhasebeci bu durumu atlamamalı.
çalışmayan hanımlarında ayn şekilde eşi alıyormuş. tabi mutlaka muhasebesine söylemeli. doğumdan hemen sonra.
kızlar selam
midesi bulanan varmı arkadaşlar benim 2 gündür bulantım var ondan öncede midede hafif yanmalar vardı ara ara.bebişimin saçlarımı çıkıyor ne
Kızlar günaydın, nasılsınız ? yavrular nasıl ?
Biz iyiyiz gün geçtikçe büyüyoruz.koca göbekli oldum :) aslında her yerden aldımda geçmişte zayıf olduğumdan sadece göbek görünüyo, dün ark lar adriana lima gibi hamiş olmuşsun deyince havam 1500 oldu, oysa dombili hissediyodum kendimi.ama oğlum aşırı hareketsiz ya tembel sıpa, gecede hareket emedi pek, endişeleniyroum ister istemez. ama arada bi yerlere kayıp göbeğimi sertleştiriyo o zman bi oh diyorumda hiç öyle kıpır kıpır bi bebek değil işte.yine şükür yürümemi engellemiyo, her gün 1 saat yürüyorum tempolu.da bugün farkettim merdiven çıkmada ağırlamışım.
2013, güzel fikir canım da bende hiç bilmiyorum nerde satılır.
papatya, canım inş en az 8 hafta daha senle kalır yavruların.canım aklında olsun ocakta büyük bi indirim olcakmış mothercare de.%70 filan galia.
Adanam, çanta gayet güzel, kırmızıyı beğendim ben.bende nike yada adidasın spor çantalarından alayım anne çantası yerine diyodum ama hiç bi espirisi yok ektra bi kalitede göremedim vazgeçtim artık.
Lolo, ne güzel tatil anınız.Bizim stresliydii çünkü dönüşte tedaviye başayacaktık adetimde orda olcaktı geciktirici aldım dr a sordum kullanma tedavi öncesi olmaz dedi, allahtan gecikti ve dönüşte oğlumuz bize geldi.bu sene sanırım maddi açıdan tatilde zorlar ama bakcaz artık bizde çok gezeriz sanırım bi şekilde ayarlar gideriz.siz nereye gitceksiniz ?
yaa ben bişey sorcaktım size ama unuttum iyimi ?
ah cnm ya benim kocam havuza girmemi istemedi =( denizede gün boyu 2 defa falan girdirdi yüzmeye çalıştığımda yok öyle yapma yok böyle yapma hava sıcak şemsiyenin altından çıkma yok göbeğimin üzerine havlu sarar güneşten etkilenr diye ne bilim yediğime içtiğime karışır =)) rezil etti.tatilden önce öğrensem iyi olurdu =))
lolo sen çantanı nerden aldın oda çok güzelmiş tabi kırmızı ya da pembesi olur bize =)))
bende 35. hafta bırakmayı düşünüyorum eee sezeryan olursa 37 de alırlar diyorlar ama bakalım =)) kızlar evde sıkılır insan yaaa =))) kocama da sende kış iznini alırsın dedim ama onlarda 1 hafta kış izni 2 hafta yaz izni var ..bebek doğum iznide 3 gün=( arkadaşlarıda doğuma 3 gün arkasındanda 1 haftayı ekletin dediler doğumdan önce almasındansa sonra alması daha iyi dediler ...öğretmenlere 10 gün izin veriyrlar yaaaa bizim kinede 3 gün ama bu haksızlıkkk !!
Ohhhh misler gibi hazır kahvaltıııı
Benim yatak da Cook yüksek hem baza var hem de baza ınn ayrı bir yüklekliğiövar. Ve arkadan tahtasına monteli olduğu için yaykları çıkaramıyoruz...
Ohhhhh bolll tekmeeeee
Ne güzellll bi daha ben de sayayım tekmeleri
Tatlımmmmmm sabah 6.30 da uyanıncaaaaa dayanamadım tabi 8.30 da geri yattımmmm
Ama dayanamadımmmm
Akşama kadar bi daha uyumamaya çalışacağımmm
Bakalım gecem nasıl geçecek
Güzelmiş de ben sırt çantası mı alsam diyorum. Elimde bebek olacak belki kol çantası falan da olur. Öyle olursa sırt çantası nasıl olur acabaaaa
Güzel fikirmiş, mendil içine mum ya da anahtarlık da olabilir. Ya da sabun magnetli olsun ki kalıcı olsun.
AGİ ne imiş ki. :44:
LOLO cum gecelik ve pijamanı beğendimmmmmmkaç tl ye aldınnnn