2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
arkadaşlar bebişlerinize hangi marka bakım ürünü aldınız hangisini önerirsiniz

canda5 ben 34.haftaya girince okullar tatil oluyor. O zamana kadar çalışacam inşallah...
2 haftada tatilde çalışıyo gösterebilcen mi canım kendini ? yapsam maaşı 1 ay fazla alırsın diye düşündüm.
aslında 34-35 uygun da maaş heabı yapınca 37 şart.birde ben işçiyim ikramiyelerimde tam denk gelcek 37 e kadar çalışrısam.benimde sezeryan olcak fakat dr 38-39 a dek bekletiyor.ben evde otursam patlarım sıkıntıdan dicem ama başa gelen çekilir.doğumdan 1 hafta önce bile izne ayrılsam olur hani.benim eşiminde 10 günn doğum izini var iyi oldu çünkü biz farklı yerlerde tayinciyiz ya.
arkadaşlar bebişlerinize hangi marka bakım ürünü aldınız hangisini önerirsiniz

musteladan memnun kalındığını biliyorum canım.

merhabalar canımmm

ben bakım seti olarak chicco aldım ilk etapta...
ama beğenmezsem,sebamede geçeceğim kısmetse.

kızlar selam

dün akşam 19 gibi bel ve kasık agrisi basladi geçer diye bekledik ama ağrı devam etti dr ile gorustuk bize hastane yolları gozuktu nstye aldılar sanci yok açıklık varmı diye bakıldı sukur oda yok idrar tahlilde temiz çıktı eve gonderdiler sanırım bugun kendimi fazla yormustum ondan oldu bu haftalardan sonra daha çok dikkat etmemiz lazımmış ebe bol bol yat dinlen dedi Allahıma binlerce sukur bısı çıkmadı Allah kimseye yasatmasın çoook zor yaaa Dikkat edin sizde kendinizi yormayın olurmu

Tünaydınnn canlar .. sağ göğüs altım fena agrıo acaba bu bebısın ayakları ordamı eger onlar ayaksa dogunca ısırıcam o ayakları :)

herkese selamm,

dün gece rüyamda sezeryan oluyodum, 6,5 aylık halimle diyorum salak kafam normal doğumu niye beklemedim. daha ne çantam hazır ne bişey

bizim doğum rüyaları bitmez sanırım. ya şu izin meseleleri benimde kafamı çok karıştırıyo ama bildklerim şunlar;

izne ayrılıp raporumuzu verdikten sonra, doğum olunca süt parası alacağız 70-100 tl arası bişey. sonra 4 ay bize para yok.

raporumuz bitince iş yerimize gelip iş başı yaptı göstereceğiz işte ondan sonra, sgk'dan gidip 4 aylık maaşımızı kimisine göre 3/2 sini

kimisine göre tamamını alacağız. birde ektradan doğum parası alınıyormuş diye kulağıma geldi ama tam bilmiyorum. bu nasıl bir iştir kafadan

ayrı bi ses çıkıyo ya en iyisi ben ulaşabilirsem sgkyı arayacağım. öğrenince sizede yazarım.

32. haftadan sonra yıllık izin kullanılamıyormuş canım. burdan bi arkadaş yazdı nedenini bilmiyoruz. ben de düşünmüştüm. 35. haftada raporumu açtırmadan sonra 2 hafta yıllık izin kullansam.

sonra 37. haftada da raporumu alırım diye ama öyle duyunca elim kolum bağlandı. ya dönüşte kullanıcam, oda iş yerine dönüp dönmeyeceğim belli değil. akıl veren de yok. kafam karışık :26:

canım çok geçmiş olsun dikkat et. anlaşılan artık hiç birimiz rahat uyuyamıyoruz ancılar ağrılar arttı. bazen kasığımda öyle bi ağrı oluyo ki ahaa diyorum

açılma olduuu sanki o kadar kolay açılma olması. ilk deneyim olunca böyle oluyoo insan hemen

Son düzenleme:

canım ben büyük ihtimalle doğumu konyada yapmayacağım. kendi memleketime gideceğim şubat tatilinde ve orada kalacağım doğuma kadar. o nedenle emel hanımla da hiç konuşmadım zaten doğum mevzusunu daha.

he birde unutmadan doğumdan sonra çocuk için AGİ alacağız. onu da iş yerinizin muhasebesine bildirmeniz lazım. yani muhasebeci bu durumu atlamamalı.

çalışmayan hanımlarında ayn şekilde eşi alıyormuş. tabi mutlaka muhasebesine söylemeli. doğumdan hemen sonra.

Ohhhh misler gibi hazır kahvaltıııı

Benim yatak da Cook yüksek hem baza var hem de baza ınn ayrı bir yüklekliğiövar. Ve arkadan tahtasına monteli olduğu için yaykları çıkaramıyoruz...

Ohhhhh bolll tekmeeeee
Ne güzellll bi daha ben de sayayım tekmeleri

o zaman seni kıskandımmmmmmm
ben yine uyuyamadım ama erken kalktım belki

Tatlımmmmmm sabah 6.30 da uyanıncaaaaa dayanamadım tabi 8.30 da geri yattımmmm
Ama dayanamadımmmm
Akşama kadar bi daha uyumamaya çalışacağımmm
Bakalım gecem nasıl geçecek

Lassig Shoulder Multi Anne Bebek Bakım Çantası
kızlar bu çanta nasıl bir arkadaşım tavsiye etti ama bende çok beğendim sitede kalmamış ama ; sizce nasıl ?

Güzelmiş de ben sırt çantası mı alsam diyorum. Elimde bebek olacak belki kol çantası falan da olur. Öyle olursa sırt çantası nasıl olur acabaaaa

Güzel fikirmiş, mendil içine mum ya da anahtarlık da olabilir. Ya da sabun magnetli olsun ki kalıcı olsun.

Tünaydınnn canlar .. sağ göğüs altım fena agrıo acaba bu bebısın ayakları ordamı eger onlar ayaksa dogunca ısırıcam o ayakları :)

AGİ ne imiş ki. :44:

LOLO cum gecelik ve pijamanı beğendimmmmmm kaç tl ye aldınnnn

Geceyimben TOBB etü ye gitmiştim bir kere. Binasına hayrannnn kaldım ama doktorları iyideğil sanki iyi değil derken uzman değiller...

midesi bulanan varmı arkadaşlar benim 2 gündür bulantım var ondan öncede midede hafif yanmalar vardı ara ara.bebişimin saçlarımı çıkıyor ne

geçmiş olsun cnm allaha şükür birşey çıkmamış
dikkat et kendine boşver işler kalıversin yorma kendini

midesi bulanan varmı arkadaşlar benim 2 gündür bulantım var ondan öncede midede hafif yanmalar vardı ara ara.bebişimin saçlarımı çıkıyor ne

benm hiç geçmedi zaten ama 4. aydan sonra çıkarmamaya başladım ama hep bulantım vardı hala da var doğuma kaadar geçmicek galiba yanlamalar saç çıkmasından olabilir benm de ara ara oluyor

avşaya gidicez canım geçen sene avşada çok rahat ettim
denizide çok güzel oğlum rahatça yüdü zaten kaldığımız motel denize sıfırdı balkondan bile oğlumu görüyodum oğlum nerdeyse hiç denizden çıkmadı
bende rahatça yüzdüm güneşlendim
gerçi bebişle geçen seneki kadar rahat olamıcam ama olsun bebişede eşimle sırayla bakarız artık

eminönündeki havuzlu handan aldım çantamı
hayatımda ilk defa fazla uğraşmadan aldığım tek şey diyebilirim
mağazaya girdim aldım ve çıktım
ben bile kendime inanamadım bu kadar hızlı bişey beğenmem çok ilginçti
her şeyimi eminönünden aldım
pijamamı bebişin kıyafetlerini falan herşeyi
ordaki bebiş kıyafetleri buralardakinden daha kaliteli geldi bana

AGİ asgari geçim indirimi canım... hani vergi iadeleri kaldırılınca yerine her ay maaaşımıza ekleniyo ya o, evli olup olmamana ve çocuk sayısına göre artıyo tutar, o yüzden yeni bebek gelince muhasebeye bildirmen gerekiyo maaşında ufak da olsa artış oluyo, sen çalışmasan da eşin alabiliyo çocuğun parasını, her ikisi de çalıştığında sadece biriniz bildiryosunuz diye biliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…