günaydın şekerler nasılsınız ???????
bugün hava çok güzel tam gezmelikişim gücüm gezmede zaten bundan sonra fazlasıyla gezmeye vaktim olucakk son haftam :))
günaydın herkeze
bizi merak eden olduysa
biz allaha şükür iyi sayılırız
eşiminde ameliyatı iyi geçti çok ağrılı ve kanamalı oldu ama iyi şükür ağrıları geçince daha iyi olucak
bende ben bi tuhafım son 2 haftadır falan sizler uyuyamıyorum demişsiniz bende
tam tersi çok fazla uyuyorum ayakta nerdeyse hiç durmuyorum çok çabuk yoruluyorum
niye bu kadar yorgunum anlamadım oğlumda hiç böyle olmamıştı
çok tembelim dün makinaya çamaşırları attım hemen sancılandım ağrılarımda çoğaldı artık
en ufak şeyde kasıklarım belim ağrımaya başlıyo
bu bebiş 40 haftayı tamamlamıcak gibi geliyo bana
bebeğin çamaşırlarını ve kendi pijama takımımı aldım
çantamızıda içinde eksikler olsada hazırladım şimdilik
bakalım hayırlısı artık bebiş ne zaman gelicek
kontrolede 9 gün sonra gidicem
Dün gece uyuyabilidimmmmmm
Erkenciyim bu sabahhhh
Heeeerrrrrkeseeeeee kucak dolusu sevgilerrrrr
Öpücüklerrrrr
günaydınnn
Günaydın herkese...
Hepinize mutlu bir gün geçirmenizi diliyorum ...
günaydın şekerler nasılsınız ???????
bugün hava çok güzel tam gezmelikişim gücüm gezmede zaten bundan sonra fazlasıyla gezmeye vaktim olucakk son haftam :))
krem olanı aldım bide aynı modelden sabahlığı var resmini bulamadım
2013 artvinlimisin
benim babamda artvin hopalı hemşerimiyiz yoksa
doğum günün kutlu olsun
evet cnm dünde bugünde hava istanbul dada çok güzel =) ama gezemedikten sonra =)))) eşim işte 7 de ancak gelir bende işe gideceğim =) ekmek parası =))) şöyle hiçbirşey almadan hiçbir işim olmadan eşimle ya bir kadıköy de,ya da bağdat caddesinde kalabalıkta turlamak isterdim =)) of sevgiliyken ne gezerdik =) evlendik mobilya mağazalarından çıkamadık bütün ev ve düğün alışverişini eşimle ikimiz yaptık..tam bitti dedik..bebek alışverişi çıktı=)) (çok şükür) ee sonrada bebek arabasıyla nereye gidebilirsek=) yolda bebek arabasıyla gezenleri görünce soğukta ya soğukta çocuk çıkarılır mı ,,alışveriş yapanları çocuklarıyla görünce ya çocuğun burda ne işi var derdim ee mecbur arkadaşşş =)))
bebekle gezmek daha bi başka oluyo inan
bizde geçen sene tatildeyken meğer hamileymişim bebiş yerleşmeye çalışıyomuş haberim yok neyse
seneye 4 kişi geliriz diye konuşmuştuk ve bu yaz konuştuğumuz sanki dua yerine geçmiş
4 kişi tatile gitmek için şimdiden hazırlık ve plan yapmaya başladık bile
meğerse biz tatile oğluşum olsun diye gitmişiz:)) tatil çocuğu oldu bizim bebiş şimdi bu bebiş sürekli tatil yapmak isticek
evet cnm dünde bugünde hava istanbul dada çok güzel =) ama gezemedikten sonra =)))) eşim işte 7 de ancak gelir bende işe gideceğim =) ekmek parası =))) şöyle hiçbirşey almadan hiçbir işim olmadan eşimle ya bir kadıköy de,ya da bağdat caddesinde kalabalıkta turlamak isterdim =)) of sevgiliyken ne gezerdik =) evlendik mobilya mağazalarından çıkamadık bütün ev ve düğün alışverişini eşimle ikimiz yaptık..tam bitti dedik..bebek alışverişi çıktı=)) (çok şükür) ee sonrada bebek arabasıyla nereye gidebilirsek=) yolda bebek arabasıyla gezenleri görünce soğukta ya soğukta çocuk çıkarılır mı ,,alışveriş yapanları çocuklarıyla görünce ya çocuğun burda ne işi var derdim ee mecbur arkadaşşş =)))
aynen tatlım benimde öyle oldu =) tatile gitmeme 1 gün vardı regl olmamada 1 gün vardı=) yolda regl olurum diye stres oldum ee tabi tatilde havuza denize giremeyecğim diyede üzülmeye başladım =) eşime hemen doktora gidelim dedim doktor ne önerirse regl i geciktirmek için ilaç önersin diye..gittik regl olmama 1 gün vardı =) doktor kan testi yaptırdı 1010 muyudu değer hatırlamyrm sayıyı görünce eşime deim ben hamileyim galiba inanmadı sayıyı görünce öyle düşündüm.dotorun yanına girdik doktor teste baktı ve gayet rahat hamilesiniz dedi şookkk olduk =)çıktık odadan artık tatil falan hiç gözüme gelmedi=)) 1 gün sonra yola çıktık ama ben bu gittiğim tatilden hiç zevk almadım kendi kendime hep hamileyim ne işim var gideyim evime rahat rahat hamileliğimin tadını çıkarayım diyordum he heee =)))iyiki geciktirici falan kafama göre almamışım =))
Lassig Shoulder Multi Anne Bebek Bakım Çantası
kızlar bu çanta nasıl bir arkadaşım tavsiye etti ama bende çok beğendim sitede kalmamış ama ; sizce nasıl ?
Lassig Shoulder Multi Anne Bebek Bakım Çantası
kızlar bu çanta nasıl bir arkadaşım tavsiye etti ama bende çok beğendim sitede kalmamış ama ; sizce nasıl ?
2013 artvinlimisin
benim babamda artvin hopalı hemşerimiyiz yoksa
doğum günün kutlu olsun
çok hoş bi tesadüf olmuş
bizim bebişler tatili çok sevicek anlaşılan
ben tatilde hamile olduğumu bilmiyodum çünkü günüme daha çok vardı
tatilin keyfini çıkarabildim yani bol bol yüzdüm kayalardan denize atladım hopladım zıpladım baya bi eğlendim
hamile olduğumu bilseydim bunların hiçbirini yapmazdım