2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
canım ben büyük ihtimalle doğumu konyada yapmayacağım. kendi memleketime gideceğim şubat tatilinde ve orada kalacağım doğuma kadar. o nedenle emel hanımla da hiç konuşmadım zaten doğum mevzusunu daha.

bende memleketime gitmeyi dusunmustum ama babamıza kıyamadım, cok fazla bos vakti olmuyor. senin adına sevindim ama kendi memleketinde cok daha rahat bir doğum yaparsın. bende dun kızılay hastanesi hakkında birseyler duydum. emel hocayı bırakmıcam ama bi gidicem kızılayada. bakalım neresi nasipse artık....

Concord Neo Bebek Arabası Sahara
bebek arabası almak isteyen arkadaşlar e bebek te indirime girmiş kaçırmayınn =)

evet ses tonları gerçekten çok yüksek ama bizimki artık eve çok alıştığı için çok bağırmıyor ama yinede hiç bağırmıyor diyemem. saldırganlığına gelince artık bize çok alışık olduğu için naparsak yapalım kesinlikle ısırmaz bizi, onu eline al top gibi oyna, yerde yuvarla oyun oynuyoruz diye sevinir, yine yapalım diye kalkar geri gelir:) ama yabancılara ne tepki verir bilmediğimizden, birde eve gelenler boyutundan dolayı hep ondan korktuğu için daha hiç yabancı yanında kafesinden çıkarmadık. gelenler sevmek için kafese eliniz uzattığında hemen kafasını eğer, deli olur kendini sevdirmek için. maalesef eşiminde benimde ailem şehirdışında, benim ailem almaz bile bakmak için. tatile felan giderken otel kabul etmiyor diye önce memlekete uğrayıp eşimin ailesine bırakıyoruz papağanı. sağolsunlar bakıyorlar 1-2hafta ama ufak odada kafesinde duruyor hep, sadece yemini suyunu verebiliyorlar. öyle açmaya felan cesaret edemiyorlar. öyle sevgisiz bir köşede duracağına da seveceğim diyen bir aileye vermek daha mantıklı. verebilirsem tabi...

inşallah bir yol bulur da vermem canım, gerçekten çok üzülüyorum, çok masum bunu haketmiyor biliyorum ama napacağımıda bilemiyorum işte. keşke benden daha çok ilgilenecek, daha iyi bakacağını bildiğim biri olsa, o zaman içim biraz olsun rahat olur ama tanıdığım kimsede yok ki bakabilecek...

AYYY suan resmen dehsete dustum yarın kontrolum var bıranevvel kafamdakı soru ısaretlerının cevabını vermem lazım ben bankada calısıyorum ve bankanınsandıgına baglıyım acaba bende alacakmıyım dogum parası sgk ıle nasıl gorusme ımkanı buldun bende denesem bunu ıyı olur gıbıme gelıyor erken dogum olusa sonrasına eklenememesı ne kotu zaten yavrucakla gecırecuıgımız vakıt sınırlı bıde boyle alıcengız oyunu yapıyolar ya:2:

papağanın suçu ne satmayın bence
benimde kedim var hekez kediyle olmaz diyo ama ben kedimi kimseye vermeyi düşünmüyorum
bende hayvanların arasında büyüdüm hiçde bişey olmadı
sadece ilk zamanlar dikkat et çünkü kıskanabilir hayvan bebeği
birbirlerine alışıncada sorun ortadan kalkar
bebeğin kuşun sesinede alışır hiç bişey olmaz korkma
o çok konuşan milletide takma ben takmıyorum

Adanam sen aldın mı concorde bebek arabası.Ben marka konusunda cok kararsızım.Bırde baston puset ve travel sıstem bebek arabaları arasında ne fark var anlamıyorum.Cevremdekıler genellıkle bebek arabası ayrı ana kucagını ayrı almıslar ama acaba dıyorum travel sıstem daha mı ıyı olur acaba?

benim bildiğim erken doğum olursa 32. haftadan sonra çalıştığın kadarı aktarılıyor. çoğu kişi 2-3 hafta erken doğuruyor zaten, gününde doğuran çok nadir. benim arkadaşlarım hep aktardılar doğum sonrasına.

cnm seni ve kuzularini merak ettim..kontrolunuz nasildi..bebisler 1kg ma ulasmislar mi

2 gündür bebegimin hareketlerini az hissediyorum sanki yada bana öyle geliyo arada hareket ediyo hissediyorum ama önce daha hızlıydı sanki eşim gelsin steteskopla dinleyecem kalp atışlarını( eşim veteriner hekim hayvanlarda kullandıgı steteskopu kullanıyoruz )

Canım doktora hangi doktora gidiyorsun

yok canım ben bu modeli beğendim ama chicco dan aldım..ama burdan çoğu arkadaş bu modeli beğeniyor.onlar ucuzlarsa haber verin demişlerdi yanlış hatırlmyrsam..Chicco Trio Enjoy Travel Sistem Bebek Arabası Garnet bun modeli çantasıda var. ebebekte hala indirimde.

cnm bende de bazen aynisi oluyor.dun okadar az tekmelediki..moral sifirdi.bugun costu okadar mutlu oldum ki oturdum agladim sevincten...

canım o kokulu sabunlardan english home mağazalarında var
hem şekilli hem kokulu
hatta yüzde elli indirimde şu an onlar
epey uygun fiyata geliyorlarrr

geçmiş olsun canımmm
dikkat et kendine ve bebeğine

cnm seni ve kuzularini merak ettim..kontrolunuz nasildi..bebisler 1kg ma ulasmislar mi

teşekkür ederim arkadaşım çok incesinnnnn

canım her şey normaldi
amniyon sıvısı, rahim ağzı
kızım 970gr,
oğlum 1050 gr , olmuş

doğum için bir öngörünüz var mı dedim,
şu an için erken doğum görünmüyor dedi
dayanabildiğin yere kadar, artık alın diyene kadar gideriz dedi
inşallah bakalım hayırlısı

ooooo maşallah cnm..allah tamamına erdırsın..ikimiziz arasında 2 gün var..baklım minnaklarımız nereye kadar bekleyecekler....

Mrb kızlar nasılsınız.benin şimdi iyiyim ama bugun çok kötü bir gün geçirdim.ömrümden ömür gitti diyebilirim.1 ay sonra dr kontrolumuz vardı gittik.hasretle kızımı güzel beklerken beyin arkasında fazla sıvı var dedi dr.radyolog çağırdı oda aynı şeyi söyleyince beynimden vurulmuşa döndüm.dünya bir anda durdu sanki.sonra detaylı usg için acil olarak dışarda özel bi yere yönlendirdiler.akşam 6.30 da oraya alındık.neyseki şükür ordaki perinatalog normal dedi.10 üzeri çıksaydı riskliydi ama bizim 9.2 çıktı.şimdilik sorun yok dedi.allah kimseye yaşatmasın.şurda son aylarımızdayken bile sorunlarla karşılaşmak çok korkutuyor insanı.hayırlısıyla hepimiz inş sağlıkla alalım kucağımıza.

offf çok korkuttun beni!!yazının sonuna zor geldim...çok şükür çük şükür cnm ya...şükür namazı kıl....Rabbim kötülüklerden uzak tutsun bebişlerimizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…