2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
günaydın şekerler nasılsınız ???????

bugün hava çok güzel tam gezmelik :KK16::KK16::KK16::KK16: işim gücüm gezmede zaten bundan sonra fazlasıyla gezmeye vaktim olucakk son haftam :))

evet cnm dünde bugünde hava istanbul dada çok güzel =) ama gezemedikten sonra =)))) eşim işte 7 de ancak gelir bende işe gideceğim =) ekmek parası =))) şöyle hiçbirşey almadan hiçbir işim olmadan eşimle ya bir kadıköy de,ya da bağdat caddesinde kalabalıkta turlamak isterdim =)) of sevgiliyken ne gezerdik =) evlendik mobilya mağazalarından çıkamadık bütün ev ve düğün alışverişini eşimle ikimiz yaptık..tam bitti dedik..bebek alışverişi çıktı=)) (çok şükür) ee sonrada bebek arabasıyla nereye gidebilirsek=) yolda bebek arabasıyla gezenleri görünce soğukta ya soğukta çocuk çıkarılır mı ,,alışveriş yapanları çocuklarıyla görünce ya çocuğun burda ne işi var derdim ee mecbur arkadaşşş =)))

2013 artvinlimisin
benim babamda artvin hopalı hemşerimiyiz yoksa

doğum günün kutlu olsun

günaydın herkeze

bizi merak eden olduysa
biz allaha şükür iyi sayılırız
eşiminde ameliyatı iyi geçti çok ağrılı ve kanamalı oldu ama iyi şükür ağrıları geçince daha iyi olucak

bende ben bi tuhafım son 2 haftadır falan sizler uyuyamıyorum demişsiniz bende
tam tersi çok fazla uyuyorum ayakta nerdeyse hiç durmuyorum çok çabuk yoruluyorum
niye bu kadar yorgunum anlamadım oğlumda hiç böyle olmamıştı
çok tembelim dün makinaya çamaşırları attım hemen sancılandım ağrılarımda çoğaldı artık
en ufak şeyde kasıklarım belim ağrımaya başlıyo
bu bebiş 40 haftayı tamamlamıcak gibi geliyo bana
bebeğin çamaşırlarını ve kendi pijama takımımı aldım
çantamızıda içinde eksikler olsada hazırladım şimdilik
bakalım hayırlısı artık bebiş ne zaman gelicek
kontrolede 9 gün sonra gidicem

canım burada herkes canı gönülden dualarını gönderdi size
iyi olmasına eşinin ve senin çok sevindik
allah bir daha yaşatmasın inşallahhhh

:KK54:

Dün gece uyuyabilidimmmmmm

Erkenciyim bu sabahhhh:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Heeeerrrrrkeseeeeee kucak dolusu sevgilerrrrr
Öpücüklerrrrr :KK54::KK54::KK54:

o zaman seni kıskandımmmmmmm
ben yine uyuyamadım ama erken kalktım belki bu gece uyuyabilirim
uykusuzlukla cezalandırıyorum kendimi

günaydınnnnnnnnnnn

Günaydın herkese...
Hepinize mutlu bir gün geçirmenizi diliyorum ...

günaydınnnnnnnnn
aminnnnnnn

ağrısız, sızısız bir doğumdan sonra giymeyi nasip etsin allahım inşalllah

günaydın şekerler nasılsınız ???????

bugün hava çok güzel tam gezmelik :KK16::KK16::KK16::KK16: işim gücüm gezmede zaten bundan sonra fazlasıyla gezmeye vaktim olucakk son haftam :))

bahaaaarrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnn
sen de hala gezecek güç var mı?
ne güzel, ne mutlu sanaaaaaaaaaa
burası buz gibi:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

krem olanı aldım bide aynı modelden sabahlığı var resmini bulamadım

güle güle kullan canım

günaydın anneler,
kız bebeğimle ve ben sabah sabah yola düştük işe geldik....
az kaldı hem ona hem bana sabır....çalışan arkadaşların allah yardımcısı olsun...evde olan anneler kıymetini bilin ayaklarınızı uzatın arada uyuyun,bu boş geçen özgür günlerin kıymetini bilin....

evet cnm dünde bugünde hava istanbul dada çok güzel =) ama gezemedikten sonra =)))) eşim işte 7 de ancak gelir bende işe gideceğim =) ekmek parası =))) şöyle hiçbirşey almadan hiçbir işim olmadan eşimle ya bir kadıköy de,ya da bağdat caddesinde kalabalıkta turlamak isterdim =)) of sevgiliyken ne gezerdik =) evlendik mobilya mağazalarından çıkamadık bütün ev ve düğün alışverişini eşimle ikimiz yaptık..tam bitti dedik..bebek alışverişi çıktı=)) (çok şükür) ee sonrada bebek arabasıyla nereye gidebilirsek=) yolda bebek arabasıyla gezenleri görünce soğukta ya soğukta çocuk çıkarılır mı ,,alışveriş yapanları çocuklarıyla görünce ya çocuğun burda ne işi var derdim ee mecbur arkadaşşş =)))

bebekle gezmek daha bi başka oluyo inan

bizde geçen sene tatildeyken meğer hamileymişim bebiş yerleşmeye çalışıyomuş haberim yok neyse
seneye 4 kişi geliriz diye konuşmuştuk ve bu yaz konuştuğumuz sanki dua yerine geçmiş
4 kişi tatile gitmek için şimdiden hazırlık ve plan yapmaya başladık bile
meğerse biz tatile oğluşum olsun diye gitmişiz:)) tatil çocuğu oldu bizim bebiş şimdi bu bebiş sürekli tatil yapmak isticek :KK52:

günaydınnnnnnnnnnnnnn arkadaşlarrrrrrrrrrrr
gece 2 ya da 3 ü mutlaka görüyorummmmm
en az 6,7 defa da lavaboya kalkıyorum
uyusam da uyku kalitem hiç yok
dinlenmemiş ve suratsız bir şekilde uyanıyorum
gündüz uyuyorum ama

bugün kendimi cezalandıracağım
gündüz de uyumayacağım
akşama bitap bir halde yatağa girersem belki uyuyabilirim

hala çalışan arkadaşlara kolay gelsin
benim gibi evde olan arkadaşlara ise iyi yan gelip yatmalar

bugün kuru dlolma yapacağım arkadaşlar,
arkasından da sütlaç
kendimi mutfağa veriyorum, oyalanmak için
saat 4 de doktora gideceğim, sıpalarımı göreceğim ve doğum ve olası doğum tarihimizi konuşacağız
sonra da bebeklerimin patikli, patiksiz tek altta biraz eksiklikleri var
inşallah kendimde güç bulabilirsen onları tamamlayacağım
bizden bu günlük bu kadar

herkese sağlıklı ve hayırlı ve huzurlu günler diliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

bebekle gezmek daha bi başka oluyo inan

bizde geçen sene tatildeyken meğer hamileymişim bebiş yerleşmeye çalışıyomuş haberim yok neyse
seneye 4 kişi geliriz diye konuşmuştuk ve bu yaz konuştuğumuz sanki dua yerine geçmiş
4 kişi tatile gitmek için şimdiden hazırlık ve plan yapmaya başladık bile
meğerse biz tatile oğluşum olsun diye gitmişiz:)) tatil çocuğu oldu bizim bebiş şimdi bu bebiş sürekli tatil yapmak isticek :KK52:

aynen tatlım benimde öyle oldu =) tatile gitmeme 1 gün vardı regl olmamada 1 gün vardı=) yolda regl olurum diye stres oldum ee tabi tatilde havuza denize giremeyecğim diyede üzülmeye başladım =) eşime hemen doktora gidelim dedim doktor ne önerirse regl i geciktirmek için ilaç önersin diye..gittik regl olmama 1 gün vardı =) doktor kan testi yaptırdı 1010 muyudu değer hatırlamyrm sayıyı görünce eşime deim ben hamileyim galiba inanmadı sayıyı görünce öyle düşündüm.dotorun yanına girdik doktor teste baktı ve gayet rahat hamilesiniz dedi şookkk olduk =)çıktık odadan artık tatil falan hiç gözüme gelmedi=)) 1 gün sonra yola çıktık ama ben bu gittiğim tatilden hiç zevk almadım kendi kendime hep hamileyim ne işim var gideyim evime rahat rahat hamileliğimin tadını çıkarayım diyordum he heee =)))iyiki geciktirici falan kafama göre almamışım =))

Kızlar mevlütte misafirlere dağıtmak için küçük hediye düşünüyordum. Netde bir araştırdım. Aklıma küşük süslü kesecikler içerisinde mis kokulu sabun hediye etme fikri oturdu gibi. Ama sabunu nerde bulabilirim? Fikri olan varsa veya dağıtalacak başkaca bir hediyelik aklınıza geliyorsa paylaşırsanız sevinirim.

ayyy aynen bende bebek arabası ile pazara çıkanlara bile sinir olurdum :KK1::KK1::KK1::KK1:

biz ne yapcaz acaaba

papatya50 bende gezicek derman var tabikide 3 canlı değilim :KK1::KK1: iki canlıyım ama çabuk yoruluyorum olsun daha doğuma kadar gezicem ben asıl gezme yeni başlıyo :KK36::KK36:

günaydın herkese... Annemle babam yanıma geldikleri için birşey yazamadım. Herkes iyi gibi. Eşleriyle sorunları olan arkadaşların sorunları bitmiştir umarım.
Adanam nickli arkadaşım çantaya bayıldım. Bende öyle bir çanta arıyorum.inşallah bulurum.
Şimdi derse girmeliyim. Sizi ve bebişlerinizi öpüyorum

aynen tatlım benimde öyle oldu =) tatile gitmeme 1 gün vardı regl olmamada 1 gün vardı=) yolda regl olurum diye stres oldum ee tabi tatilde havuza denize giremeyecğim diyede üzülmeye başladım =) eşime hemen doktora gidelim dedim doktor ne önerirse regl i geciktirmek için ilaç önersin diye..gittik regl olmama 1 gün vardı =) doktor kan testi yaptırdı 1010 muyudu değer hatırlamyrm sayıyı görünce eşime deim ben hamileyim galiba inanmadı sayıyı görünce öyle düşündüm.dotorun yanına girdik doktor teste baktı ve gayet rahat hamilesiniz dedi şookkk olduk =)çıktık odadan artık tatil falan hiç gözüme gelmedi=)) 1 gün sonra yola çıktık ama ben bu gittiğim tatilden hiç zevk almadım kendi kendime hep hamileyim ne işim var gideyim evime rahat rahat hamileliğimin tadını çıkarayım diyordum he heee =)))iyiki geciktirici falan kafama göre almamışım =))

çok hoş bi tesadüf olmuş

bizim bebişler tatili çok sevicek anlaşılan

ben tatilde hamile olduğumu bilmiyodum çünkü günüme daha çok vardı
tatilin keyfini çıkarabildim yani bol bol yüzdüm kayalardan denize atladım hopladım zıpladım baya bi eğlendim
hamile olduğumu bilseydim bunların hiçbirini yapmazdım

$LL108-4.jpg

ekleyebildimmi bilemiyorum ama benim çantamda bu

Kızlar günaydın, nasılsınız ? yavrular nasıl ?

Biz iyiyiz gün geçtikçe büyüyoruz.koca göbekli oldum :) aslında her yerden aldımda geçmişte zayıf olduğumdan sadece göbek görünüyo, dün ark lar adriana lima gibi hamiş olmuşsun deyince havam 1500 oldu, oysa dombili hissediyodum kendimi.ama oğlum aşırı hareketsiz ya tembel sıpa, gecede hareket emedi pek, endişeleniyroum ister istemez. ama arada bi yerlere kayıp göbeğimi sertleştiriyo o zman bi oh diyorumda hiç öyle kıpır kıpır bi bebek değil işte.yine şükür yürümemi engellemiyo, her gün 1 saat yürüyorum tempolu.da bugün farkettim merdiven çıkmada ağırlamışım.

2013, güzel fikir canım da bende hiç bilmiyorum nerde satılır.

papatya, canım inş en az 8 hafta daha senle kalır yavruların.canım aklında olsun ocakta büyük bi indirim olcakmış mothercare de.%70 filan galia.

Adanam, çanta gayet güzel, kırmızıyı beğendim ben.bende nike yada adidasın spor çantalarından alayım anne çantası yerine diyodum ama hiç bi espirisi yok ektra bi kalitede göremedim vazgeçtim artık.

Lolo, ne güzel tatil anınız.Bizim stresliydii çünkü dönüşte tedaviye başayacaktık adetimde orda olcaktı geciktirici aldım dr a sordum kullanma tedavi öncesi olmaz dedi, allahtan gecikti ve dönüşte oğlumuz bize geldi.bu sene sanırım maddi açıdan tatilde zorlar ama bakcaz artık bizde çok gezeriz sanırım bi şekilde ayarlar gideriz.siz nereye gitceksiniz ?

yaa ben bişey sorcaktım size ama unuttum iyimi ?

2013 artvinlimisin
benim babamda artvin hopalı hemşerimiyiz yoksa

doğum günün kutlu olsun

ben artvinliyim :) biz hemşeriyiz ozamn :)

hah hatırladım, kızlar 37 ye dek çalışmayı düşünen yok mu ya ? ben zorlucam dr u rapor vermesn diye, zaten sıkıntımda yok çok şükür.

çok hoş bi tesadüf olmuş

bizim bebişler tatili çok sevicek anlaşılan

ben tatilde hamile olduğumu bilmiyodum çünkü günüme daha çok vardı
tatilin keyfini çıkarabildim yani bol bol yüzdüm kayalardan denize atladım hopladım zıpladım baya bi eğlendim
hamile olduğumu bilseydim bunların hiçbirini yapmazdım

ah cnm ya benim kocam havuza girmemi istemedi =( denizede gün boyu 2 defa falan girdirdi yüzmeye çalıştığımda yok öyle yapma yok böyle yapma hava sıcak şemsiyenin altından çıkma yok göbeğimin üzerine havlu sarar güneşten etkilenr diye ne bilim yediğime içtiğime karışır =)) rezil etti.tatilden önce öğrensem iyi olurdu =))
lolo sen çantanı nerden aldın oda çok güzelmiş tabi kırmızı ya da pembesi olur bize =)))
bende 35. hafta bırakmayı düşünüyorum eee sezeryan olursa 37 de alırlar diyorlar ama bakalım =)) kızlar evde sıkılır insan yaaa =))) kocama da sende kış iznini alırsın dedim ama onlarda 1 hafta kış izni 2 hafta yaz izni var ..bebek doğum iznide 3 gün=( arkadaşlarıda doğuma 3 gün arkasındanda 1 haftayı ekletin dediler doğumdan önce almasındansa sonra alması daha iyi dediler ...öğretmenlere 10 gün izin veriyrlar yaaaa bizim kinede 3 gün ama bu haksızlıkkk !!

X