herkese selamm,
dün gece rüyamda sezeryan oluyodum, 6,5 aylık halimle diyorum salak kafam normal doğumu niye beklemedim. daha ne çantam hazır ne bişey
bizim doğum rüyaları bitmez sanırım. ya şu izin meseleleri benimde kafamı çok karıştırıyo ama bildklerim şunlar;
izne ayrılıp raporumuzu verdikten sonra, doğum olunca süt parası alacağız 70-100 tl arası bişey. sonra 4 ay bize para yok.
raporumuz bitince iş yerimize gelip iş başı yaptı göstereceğiz işte ondan sonra, sgk'dan gidip 4 aylık maaşımızı kimisine göre 3/2 sini
kimisine göre tamamını alacağız. birde ektradan doğum parası alınıyormuş diye kulağıma geldi ama tam bilmiyorum. bu nasıl bir iştir kafadan
ayrı bi ses çıkıyo ya
en iyisi ben ulaşabilirsem sgkyı arayacağım. öğrenince sizede yazarım.
32. haftadan sonra yıllık izin kullanılamıyormuş canım. burdan bi arkadaş yazdı nedenini bilmiyoruz. ben de düşünmüştüm. 35. haftada raporumu açtırmadan sonra 2 hafta yıllık izin kullansam.
sonra 37. haftada da raporumu alırım diye ama öyle duyunca elim kolum bağlandı. ya dönüşte kullanıcam, oda iş yerine dönüp dönmeyeceğim belli değil. akıl veren de yok. kafam karışık :26:
canım çok geçmiş olsun dikkat et. anlaşılan artık hiç birimiz rahat uyuyamıyoruz ancılar ağrılar arttı. bazen kasığımda öyle bi ağrı oluyo ki ahaa diyorum
açılma olduuu
sanki o kadar kolay açılma olması. ilk deneyim olunca böyle oluyoo insan hemen