2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

teşekkür ederim canım amin hepimiz sağlıklı mutlu günlerde kullanırız inş.yatak bakıyorum bende ama genelde hep visko yataklar var park yataklar için pamuk yaptırmak istedi kayınvalidem ama zamanla çökme yapar dediğin gibi bir de yeni doğduklarında sert olmalı yatak temizliği falan zor vazgeçtim sünger de olabilir ama baktığımda visko daha yüksek fiyatları daha mı kaliteli bilmiyorum.lateks de bebek yatağı yok kaz tüyü falan gördüm ama.visko alırsak alt kademeye geçtiğinde ince kalıcak zaten alltını desteklemek yada sünger kestirmek lazım diye düşünüyorum.alt kademe için yaylı yatak alanlarda var araştırdığım kadarıyla.Bir de benim çocuk odasına alacağım bazanın içine de yatak lazım onu lateks alabilirim yarı ortopedik olmalıymış.Biraz daha araştıralım bakalım bazı yataklar da o kadar pahalı ki park yatağın iki katı nerdeyse...

bu arada kaz tüyü yazmışım yanlışlıkla yorgan da bakıyorum ya aynı zamanda :))) yün yatak demek istemiştim

günaydın herkeze

bizi merak eden olduysa
biz allaha şükür iyi sayılırız
eşiminde ameliyatı iyi geçti çok ağrılı ve kanamalı oldu ama iyi şükür ağrıları geçince daha iyi olucak

bende ben bi tuhafım son 2 haftadır falan sizler uyuyamıyorum demişsiniz bende
tam tersi çok fazla uyuyorum ayakta nerdeyse hiç durmuyorum çok çabuk yoruluyorum
niye bu kadar yorgunum anlamadım oğlumda hiç böyle olmamıştı
çok tembelim dün makinaya çamaşırları attım hemen sancılandım ağrılarımda çoğaldı artık
en ufak şeyde kasıklarım belim ağrımaya başlıyo
bu bebiş 40 haftayı tamamlamıcak gibi geliyo bana
bebeğin çamaşırlarını ve kendi pijama takımımı aldım
çantamızıda içinde eksikler olsada hazırladım şimdilik
bakalım hayırlısı artık bebiş ne zaman gelicek
kontrolede 9 gün sonra gidicem

günaydın kızlar doğum iznimi kendim işlmek zorundayım nasıl bir yol izlemeliyim 4 ay sonra devletten ödenek alabilmek için??

günaydıııııııııııııııııııııııııın okuldayım dersim boş :):) takılıyom herkes uyuyamamaktan bahsetmiş ki burdaki paylaşımlar da bunu gösteriyor saat 2ler 5lerben ilk hamileliğimde çok sık uyanıyordum ağrım bile olmasa sık sık uyanıyordum hatta araştırdığımda Rabbim o kadar güzel bir düzen içinde yaratmışki bizi hamilelikteki uykusuzluklar doğumdan sonraki uykusuzlukla annenin bünyesi alışsın diye oluyormuş benim 3yaşında bir oğlum olduğu için hatta maşallah uyku düzenimiz daha yeni düzene girdiği için benim bünye anlayacağınız 3yıldır birde hamilelik sayarsak 4yıldır uykusuzluğa alıştığı için ben yattığım gibi kalkıyorum galiba:):)

hepimize kocaman günaydınlar 2013 güzel anneleri..bebişleriniz ve siz inşallah çok çok iyisinizdir.bende şafak sayıyorum artık son 67 :) allah herkese yaşatsın mutlu bir yuva sağlıklı çocuklar.31+6 da çalışabilir raporu almaya gidecem yanı 5 ocakta.umarım hafta sonu hallolur da hafta içi bir daha bu işlerle uğraşmak zorunda kalmam.zaten şu doğum izninin 6 aya çıkması için hala bir gelişme yok.inşallah olur.olur da o kuzular bizim koynumuzda büyür ler...

günaydın kızlarr =))nasılsınız ?? geç uyuyanlar uyanamamıştır herhalde =)) ben dün saat 9 da uyudum şimdi uyandım =) eşimi bile yolcu edemedim işe =) sağolsun bana kahvaltıyı hazırlamış yumurtalı ekmek yapmış kızartmış =) nasıl yetişti işe anlamadım he he =))
kızlar yatak demişsiniz ben yatağını aldım bebeişime ama annemde yün ya da pamuk yapacağım illa diyor yap dedim bende =) kızlar yatak diyince benim yatak odaasındaki kendi yatağımız bazalı olduğu için çok yüksek doğumdan sonra ben ona yatarsam bir sıkıntı yaşarmıyım in çık yüksek ya!! yoksa bir süre oturma odamda koltukta mı yatsam ne dersiniz?daha önce doğum yapanlarrr=)
kızlar dün gece acaip tekmeledi saydım 5 dakikada 50 defa falan tekme atmıştır..iyi mi kötü mü??

kızlar aldığım pijama ve geceliği göstericem ama resim nasıl ekliyoduk

:) canım benimde yatağım bazalıydı ve çok yüksekti.tahmin edemeyeceğin kadar çok.sonra bazanın altına baktık ki ayakları var.bazayı boşalattık 4 ayağınıda söktük ve normal bir yatağa döndü.sizde bir bakın bakalım belki bazanın ayaklarını sökünce yatak normale döner canım

çok dikişin olmazsa bi zararı olmaz sanırım zaten seni zorlayacak şeyleri kendin yapmıcaksın
benim oğlumda çok dikişim vardı biraz sert bi yatak tercih etmiştim yumuşak yatak canımı çok acıtıyodu
tekmelesin bebiş yeri daraldıya sıkıldı bebiş içerde sen rahat bi pozisyonda yattıktan sonra bişey olmaz

inşallah ekleyebilmişimdir

Eklentiler

• $Lohusa-Pijama-Takimi_3303_2-487x600.jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 30
günaydın şekerler nasılsınız ???????

bugün hava çok güzel tam gezmelik işim gücüm gezmede zaten bundan sonra fazlasıyla gezmeye vaktim olucakk son haftam :))

krem olanı aldım bide aynı modelden sabahlığı var resmini bulamadım

tamam cnm eşime bir söyleyeyim =) sırf içine birşeyler koyarım diye bazalı aldım şimdide dertlenmeye başladım yüksek diye =)
lolo fotoğrafı mesajını yazdıktan sonra aşağı doğru in eklentiler yazısının olduğu yerde eklentiye tıkla fotoğraf dosyadan ekle tatlım =)

Pıtırcıkların güzel annaleri hepinize buzzz gibi bir Artvin sabahından günaydın

Biz bugün çok uykususuz. Gece Gürcistanda çok deprem oldu. Bizde sınırız çok korktum:18::18: Gece 2-3 gibi uyuyabildim sabahın köründe kalkıp işe geldim çok uykum varrr

Öncelikle asyaseyhan,db55,enderfts,özokun,kıvırcık doğum günüm için söylediğiniz güzel dilekleriniz çok teşekkür ederiz. Öptük sizi

Dün kocişim en sevdiğim çiçek olan papatyalardan söylemiş. İşyerine geldi. Üzerinde 3 tane uğur böceği vardı. Annne-Baba ve çocuk böcek bayıldım. Sonra akşam yemeğe gittik. Hediye alamadım diye üzüldü kocişim ama doğum günümü bile unutmuş olmam nenediyle böyle bir beklentim olmadığı için hiç takılmadım. Allah evlatlarımızla birlikte geçireceğimiz güzel yıllar göstersin hepimize

Asya seyhan canım ben 33' ü bitirdim. Ama hala kendimi 25' lik çıtır görüyorum

Selalmaz geçmiş olsun canım...

Mulbery çok güzel düşünmüşsün canım. süslü süslü iyi fikir

Lolo eşine çok geçmiş olsun canım...

Papatyam doktordan güzel haberler getir bize canım

Arkadaşlar devletteki kadın doğumcuların doğuma girmesi ile ilgili birşey konuşulmuş. Eşimin kuzeni devlette kadın doğumcu onunla bunun sohbetini yapmıştık. Malesef haberler pek iyi değil. Mesai saati dışındakileri normal doğumlara gitmediklerini ve ebelerin iş başında olduğunu söyledi. Heryerde böyle bilnmem ama o da Üniversite Hastanesinde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…