2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

güle güle kullanın aldıklarınızı arkadaşımmmmm
ben yeni doğandan 5 paket aldım, daha da alacağım çünkü
yeğenim ilk aylarında ayda 4 paket bitiriyordu

amin

Benim de
hastane çıkışı ile bi kaç zıbın var...
Artık yavaş yavaş hazırlayalım biz de çantayı. Ben ablamları göndereyim diyorum alışverişe

ben de annemi ve kız kardeşimi gönderiyorum

ben de annemin yanında kalıyorum
problemli gebeliği olan anneye sığınıyor galiba
yat tabi ne kaldı ayağa kalkmamıza
hatta kalkp oturmamamıza

kızlar bişey soracam doğum fotoğrafçısı düşünen varmi aranızda. Bu arada herkese mutlu pazarlar..

ben düşünüyorum canım
nasip olurda zzamanında doğarlarsa
erken doğum olursa küvez olayı var ya
fatoğrafın bir anlamı kalmıyor bizim için

ben de oldum olası korkarım kuaför temizliğinden
sen hep bizi uyar kıvırcığım
yardımsever ve düşünceli arkadaşımm

vvalhi benim eşim o kadar çok heyecanlanmıştıki çiçek almayı bile unutmuştu 3 yıl boyunca başının etini yedimki eşim bana sık sık çiçek alır bu doğumda borçu var 2 tane kocaman çiçek :):)

kızlar slm dünden beri çok kötü hastayım nane limon falan ancak ayağı kalktım dün doktora gittik prensesim 1500 gr olmuş dün biberon emzik kocaman bir paket pamuk falan aldımbenden bu kadar ben kaçar yarın okula gidebilirmiyim bilmiyorum

kızına maşallahhhhhhhh
çok geçmiş olsunnnnnnnnnn

Maşallah bebeğine tatlımmmmmmmmmmmmm

Hamilelikte hastalık çooook zor 20 günde atlattım ben

Geçmiş olsunnnn

maşallah cnm yavruna

Ayyy hiç de hoşlanmam pis pis ayyyy

Pendikür hiç yaptırmadım zatiiii :122:

kontrole her gıdısınızde bebegın dk.dakı kalp atıslarında fark oluyor mu? örnegın benım kontreolde soyleydı dk.da 162,154,150,140 gıbı..her kontrolde boyle farklı geldı

evet bakıyorum ama marka bilmiyorum burada da nerden bulurum bilmem bakıcam artıkın :)

belki klasık ama hanı ısımlı kolyeler varya ondan yaptıracagız.benim oglumun ve babamızın ısmı..kücük nazarboncukları ıle suslu olacak..nasıp bakalım

canım sabahtan beri bakıyorum o dediğin kolyeden buldum ama marka falan varmı bildiğin?

evet maalesef herşey çok pahalı bizim ilki de bu da kız olunca kıyafet konusunda şanslıyız büyüğünkileri giydircem hep.

şimdiden hayırlı olsun canım

Kizlar hepinize gunaydin.
Son bir haftadir cok midem bulaniyor ve bazen de kusuyorum. Cok halsizim. Benim gibi olan var mi.
Cok az yemeye basladim buna ragmen yemeklerden sonra kendimi zor tutuyorum.

benim de her gün değil de arada fena bulanıyor yiyemiyorum içemiyorum o zamanlar. bi de ilk başlarda hep sabah en çok nulanırdı akşama doğru hafiflerdi. şimdi sabah bişeyim yok akşam bulanmaya başlıyor

bebek bakım setini geçen sefer sebamed almıştım beğenmedim pek bu sefer mustellayı denicem bakalım
aldığın çıtçıtlı badiler atlet gibimi yoksa uzun kollumu? ben ilk bebişime atletlerinin hepsini çıtçıtlı almıştım üzerine giyecekleri önden bağlamalı yada çıtçıtlıydı alttan değil yani. bunların üzerine yelek giydirip bi de ince bi kundakla gevşek bi şekilde sarıp üzerine polar battaniye örtüyordum. ilk kızım da mart bebeği :) havalar çok sıcak olmuyor ev ne kadar sıcak olsa da bebişler anne karnında 42 derece mi öyle bi sıcaklıkta yaşıyorlar. dışarıd ailk başlarda üşütmemek lazım tabi.bu arada altına ayaklı pantolon üzerine normal ayaksız pantolon giydirip ayaklarına da çorap giydiriyordum biberon maalesef kızım beni pek emmek istemedi bikaç gece açlıktan sürekli ağlayınca mama vermek zorunda kaldık o yüzden biberon lazım olmuştu bunda da hazır bulundurucam ne olur ne olmaz. emzik benimki 3. ayında kullanmaya başladı ama ben onu da baştan alayım diyorum. ana kucağı aldınız mı? ben içine sığmayana kadar kullanmıştım çok işime yaramıştı hem araba koltuğu şeklinde olandandı. arabada da evdede kullanıyoduk iyice eskimişti şimdi yenisini aldık. başka sormak istediğin bişey olursa seve seve cevaplarım aklıma gelmiyor şuan başka bişey.

Kızlar yaaaa. Ayak tırnaklarımı keserken cok zorlanıyorummmmm:44::18:

bende zorlanıyorum artık son demleri kociş kesicek mecburen.. ilkinde de o kesimişti

kızlar bişey soracam doğum fotoğrafçısı düşünen varmi aranızda. Bu arada herkese mutlu pazarlar..

ben düşünüyodum da sonra örnek albüme baktım sezeryan fotolarıydı kadını yatırmışlar karnını kesmişler falan aaay dedim bakamıcam da istemiyorum da.. düşününce bile bi garip oluyorum zaten..

canım ççok geçmiş olsun bebişine de maaşallah

çiçekle kurtaracaksa iyi :) benimki ilkinde çiçek yaptırmıştı ama öyle doğuma özel falan yapılanlardan değil. üzerine güzel bişeyler yazmış altına eşin ve ailen diye yazmış. dedim sadece kendi adına bile yaptırmadın çiçeği

kontrole her gıdısınızde bebegın dk.dakı kalp atıslarında fark oluyor mu? örnegın benım kontreolde soyleydı dk.da 162,154,150,140 gıbı..her kontrolde boyle farklı geldı

hiç sormadım canım netten bi araştır istersen ama bebek büyükçe kalp atış sayısı düşüyor diye biliyorum

.................................sevda..............batın..............mehmet...........................

cnm kolye işte buna benzıyor bu arada isimleride yazmıs oldum ama öyle marka filan bilmiyorum..bi kuyumcuda özel olarak yaptıracagız sadece

Hımmm ... Bize sadece dinletiyi ve normal diyo öylesini bilmiyorumm:44:

hadı ya :44: bana soyluyor hep farklı oluyor cnm sıkılıyo..zaten normalde 160-120 arasında atması lazımmısta azalması hosuma gıtmıyo.. keske bana da soylemese.. nıe her defasında azalıyor dedım anlık bırsey 10dk sonrada farklı olabılır dıyo.. ıyı bakalım..

evet cnm onu duydum belkıde oyledır..her kont da bıraz daha buyuyor cunku miniğim..

evet ben bu kolyeyi ceyda düvencide gördüm umutsuz ev kadınları bakın bu hafta hep boynunda hiç çıkarmıyor=) ama ben düşünmyrm geçen sene evlilk yıl dönümünde kalın bir zincir aldırmıştım onu takıyrm çıkarmayıda düşnmyrm =) bu arada altın diyince kızıma şimdiden güzel bir maşallah alsam diyorum bende sade herzaman takabileceğimz ben bir ara bakayım kuyumculardan inşallah güzel birşey bulurum =)

evet benim gördüüm de böyle bişeydi. bende buradaki kuyumculara bi sorayım bakayım da ben bunlara pek güzenmiyorum açıkçası. kızımın babanesinden hatıra bi bilekliği vardı isim yazılanlardan. eşim götürmüş adam da biliyo gibi almış öyle iğrenç bi yazı olamaz mahvetmiş bilekliği boğacaktım adamı

kizlar yaa bisi sorcam,ilk hamileligim bu benim.aranizda benimle ayni seyleri yasayan varmi bilmiyorum ama;ben duygusal olarak cok hassaslastim,alingan olmaya basladim,en ufak seye bile sinirlenip bagirip cagirmak istiyorum yaaa.bide midem ozelliklede sabahlari cok kotu oluyo.ne olur biri bana bu durumun gecici olduuunuuu soleeesiiin!yoksa catlicaaaam!

evet benim nette gördüğüm de ceyda düvencinin fotosuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…