canım ben 1 numaradan almadım 2 numara aldım 3 kg falan olursa bizim ki diye 1 numarada alsamıydım ne dersin=)))
kızlar bu hafta sonu bende alışverişin çoğunu tamamladım =) oda takımını ,bebk arabasını, sebamed ürününlerini,bakım ürünlerini,arabada prenses var =),uyku seti,gögüs pedleri,kraft ve lansinoh marka aldım,nuk marka kauçuk emzik ve kutusunu aman ne bulduysam işte =) hayırlı şekilde kullanmak nasip etsn rabbim =)
Benim de
hastane çıkışı ile bi kaç zıbın var...
Artık yavaş yavaş hazırlayalım biz de çantayı. Ben ablamları göndereyim diyorum alışverişe
1ocakta 28.haftama gırıyorum nasıpse..o andan ıtıbaren canta hazırlanmaya baslanacak.ben annemın yanında kalıyorum zaten..kıyafet alısverısıne benım ıcın gereklı olanlara annemı yollayacam carsıya.. sampuan krem işinede markayı verıp eşime aldıracam..ben de yan gelıp yatacam
kızlar bişey soracam doğum fotoğrafçısı düşünen varmi aranızda. Bu arada herkese mutlu pazarlar..
kızlar iyi akşamlar herkese,
bugun eşimle yürüdük yine ve cok yoruldum. ama her gun yürümeye özen gösteriyorum yine de.
PEDİKÜR konusunda bir şey soylemek istemiyorum. hijyene cok dikkat edin lütfen. Bir arkadaşım hamileyken pedikür yaptırdı, cok guvendiğimiz bir kuafor olmasına ragmen olacağı varsa oluyor, parmağı mikrop kaptı ve röntgen çekilmek zorunda kaldı...
boşu boşuna radyasyon yani.
manikür, pedikür ve ağdaya dikkat edin derim...
kızlar eşlerinize doğum hediyesi ne aldırcaksınız? sürpriz mi yapıcaklar yoksa bişey isticekmisiniz? benim eşim geçen sefer bişey almamıştı başının etini yedimbusefer ne istesem alıcak ama ben aldırcak bişey bulamıyom tek taş takı falan ben takmam başka da bişey aklıma gelmior
kızlar slm dünden beri çok kötü hastayım nane limon falan ancak ayağı kalktım dün doktora gittik prensesim 1500 gr olmuş dün biberon emzik kocaman bir paket pamuk falan aldımbenden bu kadar ben kaçar yarın okula gidebilirmiyim bilmiyorum
kızlar slm dünden beri çok kötü hastayım nane limon falan ancak ayağı kalktım dün doktora gittik prensesim 1500 gr olmuş dün biberon emzik kocaman bir paket pamuk falan aldımbenden bu kadar ben kaçar yarın okula gidebilirmiyim bilmiyorum
kızlar iyi akşamlar herkese,
bugun eşimle yürüdük yine ve cok yoruldum. ama her gun yürümeye özen gösteriyorum yine de.
PEDİKÜR konusunda bir şey soylemek istemiyorum. hijyene cok dikkat edin lütfen. Bir arkadaşım hamileyken pedikür yaptırdı, cok guvendiğimiz bir kuafor olmasına ragmen olacağı varsa oluyor, parmağı mikrop kaptı ve röntgen çekilmek zorunda kaldı...
boşu boşuna radyasyon yani.
manikür, pedikür ve ağdaya dikkat edin derim...
değil mi ama
inşallah canım
bu arada o zarif kolyeler var ya
onlara bebeğinin adını yazdırabilirsin, küçük harflerle kenerına da bir nazar boncuğu
güzel olur değil mi?
ben yaptırmayı düşünüyorum da
belki klasık ama hanı ısımlı kolyeler varya ondan yaptıracagız.benim oglumun ve babamızın ısmı..kücük nazarboncukları ıle suslu olacak..nasıp bakalım
kocam sürekli soruyor ne alayım diye ben bir iki yere baktım aslında 5 taş pırlanta düşündüm koçak gold küçücükte taşları vardı =(eşimede dedim 1 yıl boyunca doğum günü,sevgililer günü,evlilk yıldönümü,bebk hediyesi 5 taşla bitir dedim=) doğuma kadar beklicem ama kızlar işler çok karışık ne yapacağıma karar veremedim oda takımını bugün ayarladım 4000 tlye mal oluyor bize bebek arabasıda 1000 tl desek onuda yarın park yatakla e bebekten alacacğz ...odasına halı perde vb..daha kıyafetlerini malzemelerinide tam ayarlayamadık bebek Rabbimin izniyle sağlıklı birşekilde gelsin razıyımda masraf hiç bitmiyor kızlar..bebek kıyafetleride dünya paaraa bir nevresim takımı 70 tlden başlıyr =))) tamam bende en iyisinden olsun istiyorum =) Rabbim evlenene ve bebek yapacaklara yardım etsin =) arabayıda büyütmemiz lazım ama zoooorrr=(
Fotonuz hayırlı olsunnnn
Maşallah bebeğine deee
Ultrabook istedim
Bana çok lazım oluyo bilgisayar eskidi evdekini açmıyorum bile
Bakalım tefal az yağ ile kızartma makinesi varya ondan alayım mı diyor
Ben de onu anneler gününde al dedim
5 taş pırlantaaaaa
Vuhuuuuuu
Pırlanta biraz geri dönüşü olmayan bi şiii. Tek taş yeter yaaaa
Valla çok masraf oluyormuş biz daha başlamadık ya bilmiyoruz.
Kocacık da habersiz. Ben de çalışmıyorum. Hastane masrafı üstüne. Ohooooooooooooo:44:
Bi araba parasııııı
Kizlar hepinize gunaydin.
Son bir haftadir cok midem bulaniyor ve bazen de kusuyorum. Cok halsizim. Benim gibi olan var mi.
Cok az yemeye basladim buna ragmen yemeklerden sonra kendimi zor tutuyorum.
merhaba iyi pazarlar kızlar... size birkaç sorum olucak. çok yoğun tavsiyeler üzerine dün bizde eşimle eminönündeki havuzluhana gittik alışveriş için ama iki acemi olarak ufak birkaç parça eşya dışında bişey alamadık:) bizim kıyafetlerimiz, battaniyelerimiz, havlularımız, çoraplarımız vs tamamdı zaten, dolabımız doldu. havuzluhanda neredeyse sırf kıyafetmiş, geri kalan ihtiyaçları da seçip alamadık zaten. bizim aileler de şehir dışında, mecburen eşimle hem alışveriş yapıp hem öğreniyoruz:) neyse geleyim sorularıma:
öncelikle bebek bakım setinde hangi markayı alıyorsunuz, chicco, nivea, dalin ve bübchen vardı, karar verip alamadık.
diğer sorum ise, herkes ençok çıtçıtlı badi kullanıcaksın dediği için 15tane kadar almıştım onlardan, dünde fanila aradım altlarına ama kime sorsam çıtçıtlı badi gösterdi. bu çıtçıtlı badilerin altına birşey giydirmiyormuyuz, üşümez mi bebek öyle? ya da üstüne de kıyafet mi alıyoruz anlamadım. bikaç tane yelek almıştım, onlarımı giydiricez ki.
birde bebek doğduğunda biberona felan ihtiyaç oluyor mu hemen, almak lazım mı onlarıda. bir mağazadan çok alışveriş yapınca tek bir biberon hediye etmişti, bir tane chicco marka biberonumuz var. eğer gerekliyse başka ne almalıyım?
Kızlar yaaaa. Ayak tırnaklarımı keserken cok zorlanıyorummmmm:44::18:
kızlar bişey soracam doğum fotoğrafçısı düşünen varmi aranızda. Bu arada herkese mutlu pazarlar..
vvalhi benim eşim o kadar çok heyecanlanmıştıki çiçek almayı bile unutmuştu 3 yıl boyunca başının etini yedimki eşim bana sık sık çiçek alır bu doğumda borçu var 2 tane kocaman çiçek :):)
kontrole her gıdısınızde bebegın dk.dakı kalp atıslarında fark oluyor mu? örnegın benım kontreolde soyleydı dk.da 162,154,150,140 gıbı..her kontrolde boyle farklı geldı
kontrole her gıdısınızde bebegın dk.dakı kalp atıslarında fark oluyor mu? örnegın benım kontreolde soyleydı dk.da 162,154,150,140 gıbı..her kontrolde boyle farklı geldı
Hımmm ... Bize sadece dinletiyi ve normal diyo öylesini bilmiyorumm:44:
çiçekle kurtaracaksa iyi :) benimki ilkinde çiçek yaptırmıştı ama öyle doğuma özel falan yapılanlardan değil. üzerine güzel bişeyler yazmış altına eşin ve ailen diye yazmış. dedim sadece kendi adına bile yaptırmadın çiçeği
hiç sormadım canım netten bi araştır istersen ama bebek büyükçe kalp atış sayısı düşüyor diye biliyorum
.................................sevda .............. batın .............. mehmet ...........................
cnm kolye işte buna benzıyorbu arada isimleride yazmıs oldum ama öyle marka filan bilmiyorum..bi kuyumcuda özel olarak yaptıracagız sadece
.................................sevda .............. batın .............. mehmet ...........................
cnm kolye işte buna benzıyorbu arada isimleride yazmıs oldum ama öyle marka filan bilmiyorum..bi kuyumcuda özel olarak yaptıracagız sadece
evet ben bu kolyeyi ceyda düvencide gördüm umutsuz ev kadınları bakın bu hafta hep boynunda hiç çıkarmıyor=) ama ben düşünmyrm geçen sene evlilk yıl dönümünde kalın bir zincir aldırmıştım onu takıyrm çıkarmayıda düşnmyrm =) bu arada altın diyince kızıma şimdiden güzel bir maşallah alsam diyorum bende sade herzaman takabileceğimz ben bir ara bakayım kuyumculardan inşallah güzel birşey bulurum =)