2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Nasıl geçti hafta sonunuz? ben yine yoruldumm.

geçmişi okuyayım derken 1.30 saat geçmişş. aklımda kalanları yazayım artıkk..

mihs, çilek alışverişinizi çok uyguna getirmişssiniz valla, tebrik ederim, burda da öyle açılan biyerler yok ki gidip alt üst edeyimm..
pahalı pahalı alıyoruz işte. güle güle kullanın canlarım inşallah aldıklarınızı. burada da paylaşın, biz de görelim..

selalmaz geçmiş olsun, maşallah bebeğine ,herşeyin yolunda olmasına sevindim.

clue, aynı soruları ben de kendi kendime soruyorum sürekli ama bebek mağazası dolaşa dolaşa öğreniyorsun artık ne giydirmek gerektiği. mart ayı soğuk olucak, sakın ha sadece zıbınla geçistirme. ben birsürü uzun kollu zıbınlardan aldım. onun üzerine alt üstlerden giydiririm diye. kalın tulumlardan al, kat kat giydirip de sıkmayalım bebişleri, zaten dünyaya geldikten sonra ne giydirmen gerektiğini sen daha iyi bileceksin.. Allah kolaylık versin..

papatya, edlin, ozokun doğum hesiyesini ben tamamen unutmuşum yaa alışveriş telaşından. hemen bu konuyu açmalıyım. ama öyle kolye bileklik değil de.. ben çiçekleri çok severim bana kocaman bi buket yaptırsın yeter..

bu arda 2013 den haber çıkmadı hala, bugün döneceklerdi ist.dan. naptı acaba?

evet benim gördüüm de böyle bişeydi. bende buradaki kuyumculara bi sorayım bakayım da ben bunlara pek güzenmiyorum açıkçası. kızımın babanesinden hatıra bi bilekliği vardı isim yazılanlardan. eşim götürmüş adam da biliyo gibi almış öyle iğrenç bi yazı olamaz mahvetmiş bilekliği boğacaktım adamı :KK4:

cnm bunlar elle yazılmadıgı ıcın sorun yok.. yazı tıpını secıyorsun harfler kalıp seklınde oluyor.. o yuzden ıcını ferah tut:21:

kizlar yaa bisi sorcam,ilk hamileligim bu benim.aranizda benimle ayni seyleri yasayan varmi bilmiyorum ama;ben duygusal olarak cok hassaslastim,alingan olmaya basladim,en ufak seye bile sinirlenip bagirip cagirmak istiyorum yaaa.bide midem ozelliklede sabahlari cok kotu oluyo.ne olur biri bana bu durumun gecici olduuunuuu soleeesiiin!yoksa catlicaaaam!

Geçici canım geçici. Dert etmeeeeeeee:KK34::KK34:

Hormonlarrrrrr çok değişiyor maluuummmm :KK34::KK34:

güzel ve sağlıklı günlerde kullanın inşallah

canım hemşire benden kan alırken ayyyyyyyy çok acıtıyorsunuzzzzzzz dedim
sen böyle acı çekerken ben kan alamam dedi pat diye iğneyi kolumdan çıkardı
ben şok oldum
sonra tekrar başka bir yeri deldi:KK53::KK53::KK53::KK53:
kendi beceriksizliğinin faturasını bize çıkarıyorlarrrrrr
çok sinir oluyorum çokkk:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:
sonu güzel olsun inşallah
kilosuna da maşallahhhhhh

canım sen 30. haftayı deviriyorsun bence de sen çantanı hazırla artık
:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

ahhh canım yaa ben de anlatırım başıma gelenleri ama. şimdi yine gerileceğim. hatırlamak bile istemiyorum. ama ben şikayetimi yaptım ya. gam yemem...

maaşallah bebişine vesikalığı yüklesen ya biz de görelim prensesi
bana da serum için 4 yerimden delmişlerdi eyvah dedim doğumda nolcak acaba :KK53:
inşallah şeker normal çıkar canım

canım yaa bir yanım yüklemek istiyor ama bir yanımda buna izin vermiyor. ne bileyim nazardan çok korkuyorum. daha doğmamış bir bebeğin herkes tarafında gözükmesi ne bileyim korkutuyor beni... inşallah normal çıkar cnaım ya. bakalım yarın öğreneceğim.

ahhh canım yaa ben de anlatırım başıma gelenleri ama. şimdi yine gerileceğim. hatırlamak bile istemiyorum. ama ben şikayetimi yaptım ya. gam yemem...

canım yaa bir yanım yüklemek istiyor ama bir yanımda buna izin vermiyor. ne bileyim nazardan çok korkuyorum. daha doğmamış bir bebeğin herkes tarafında gözükmesi ne bileyim korkutuyor beni... inşallah normal çıkar cnaım ya. bakalım yarın öğreneceğim.

bende de aynı sey var cnm bosver yukleme.. benım ılkı dusuk oldugu ıcın ıyıce korkuyorum..faceye hamıle fotosu bıle koymadım..ıns yavrumu kucagıma alınca foto koyacagım

boşver yükleme o zaman içine sinmiyorsa.. iyi olsunlar da :)

cnm bunlar elle yazılmadıgı ıcın sorun yok.. yazı tıpını secıyorsun harfler kalıp seklınde oluyor.. o yuzden ıcını ferah tut:21:

bu sefer de benim istediğimden başka bişey getirir kocişte alır benim içime sinmez diye korkuyorum :) o yüzden marka sordum dur ben biraz daha araştırayım :KK9:

ha bu arada foto koyan arkadaslarda yanlıs anlamasın kımse kımseye kem gozle bakmaz..helekı konu yavrularımız olunca söze MAŞALLAH ile baslıyoruz..benımkı sadece bı his..cunku ılk bebegımı 5.aylıkken kaybettım..o yuzdendır korkum :KK14:

kızlarr evet kolyeler cok tatlı ne guzel herkezler hazırlanmıs neredeysee benım bugun hııııc tadım yok oğlumunda öle hareketleri cok az mıskın mıskın takılıyorzzzzz :KK31::KK31:

çiçekle kurtaracaksa iyi :) benimki ilkinde çiçek yaptırmıştı ama öyle doğuma özel falan yapılanlardan değil. üzerine güzel bişeyler yazmış altına eşin ve ailen diye yazmış. dedim sadece kendi adına bile yaptırmadın çiçeği :KK70:

hiç sormadım canım netten bi araştır istersen ama bebek büyükçe kalp atış sayısı düşüyor diye biliyorum

ya hediye konusunda eşim pek beceriklideğilde süpri yaptığı zaman o üüzlmesin diye beeğeniyormuş gibi yapıyordum tabiki zamanla anladışimdi ben alamıyorum diyor sağolsun ne istesem ne zaman olsa aldığım için ben pek özel ginlerde hediyelere takılmıyorum ama çiçek olmassa olmazımdiyorum yani kız bebek olacak pembe güller güzel olurdu falan:)

kızlarr evet kolyeler cok tatlı ne guzel herkezler hazırlanmıs neredeysee benım bugun hııııc tadım yok oğlumunda öle hareketleri cok az mıskın mıskın takılıyorzzzzz :KK31::KK31:

cnm masallah 31. haftaya gırmıs 60lı sayılara ınmıssın:KK16:

annelik bu olsa gerek o kadar hasta olmama rağmen bu gün babamızla oğluşuma trafik oyun halısı yaptık ama süper oldu kızım bile yoruldu karnımda zavallım :):):)ha bu arada oğluşum ne zaman kızımın kıyafetlerini ortaya çıkarsam hepsini dagıtıyor heryere fırlatıyor bu gün odasına bir girdim bizim bebeşin kıyafetleri odanın heryerinde:KK43:benim kokrkum ne doğum ne küçük bir bebeğe bakmak benim en büüyk kokrkum oğluşum en kısa zamanda kardeşine alışsa:KK43::KK43:

ha bu arada foto koyan arkadaslarda yanlıs anlamasın kımse kımseye kem gozle bakmaz..helekı konu yavrularımız olunca söze MAŞALLAH ile baslıyoruz..benımkı sadece bı his..cunku ılk bebegımı 5.aylıkken kaybettım..o yuzdendır korkum :KK14:

canım çok haklısın.. ne denir bilmiyorum.. allah karnındaki meleğine uzun ömürler versin

ya hediye konusunda eşim pek beceriklideğilde süpri yaptığı zaman o üüzlmesin diye beeğeniyormuş gibi yapıyordum tabiki zamanla anladışimdi ben alamıyorum diyor sağolsun ne istesem ne zaman olsa aldığım için ben pek özel ginlerde hediyelere takılmıyorum ama çiçek olmassa olmazımdiyorum yani kız bebek olacak pembe güller güzel olurdu falan:)

evet çiçek olmalı bencede. benim de en sevdiğim çiçek gül kocam da biliyo ama büyük buket yaptırıyo ve içinde bikaç gül oluyo sadece :KK43:

annelik bu olsa gerek o kadar hasta olmama rağmen bu gün babamızla oğluşuma trafik oyun halısı yaptık ama süper oldu kızım bile yoruldu karnımda zavallım :):):)ha bu arada oğluşum ne zaman kızımın kıyafetlerini ortaya çıkarsam hepsini dagıtıyor heryere fırlatıyor bu gün odasına bir girdim bizim bebeşin kıyafetleri odanın heryerinde:KK43:benim kokrkum ne doğum ne küçük bir bebeğe bakmak benim en büüyk kokrkum oğluşum en kısa zamanda kardeşine alışsa:KK43::KK43:

aynı tatlım ya benim kız da bi ilgili gibi davranıyo geliyo karnımı seviyo falan. bazen de beni kızdırırsan kardeşimi ezerim üstüne otururum falan diyo :KK43: okulda öğretmenine de kardeşimi sevmiyorum gelmesin falan demiş. çok korkuyorum etkilenecek alışması uzun sürecek diye. benim kardeşim yok normalde çocukları çok da sevmem uzaktan anca. sırf kızım benim gibi yalnız kalmasın bi kardeşi olsun diye yaptık bu bebeği. bi de psikolojisi kötü etkilenirse iyilik yapalım derken kötülük yapmış olursak diye çok korkuyorum. etrafımda iyi örnekler kadar kötü örnekler de var çünkü..

cnm masallah 31. haftaya gırmıs 60lı sayılara ınmıssın:KK16:

canım evet girdik nasıl hissedeceğimi bilmiyorum dogumdan gercektende suan ıcın korkmuyorum ama devlet hastanesine gidiyorum yani ilgi nasıl ne olacak ben normal olsun istiyorum olmazsada bebeğimi ilk ben görmek istiyorum umarım doktorlar iyidir yani su ana kadar kötü bir sey duymadım ama bu konuda içim sıkılıyor kızlar yaa izmirli olan varmı ben buca kadın doguma gıdıyorum var mı bılgısı yada tanıdıga olan ve sanki ben subata zor gelecekmısım gibi geliyor ama umarım yanılırım cunku aılem buarada degıl olanlar gelmeden olsun istemiyorummm canım sıkkın kızlar oğluşumda aşka geldi şimdi sanırım moralımız bozukken gercektende bizi etmeye calısyor bu mınnaklarrrr :KK49:

canım evet girdik nasıl hissedeceğimi bilmiyorum dogumdan gercektende suan ıcın korkmuyorum ama devlet hastanesine gidiyorum yani ilgi nasıl ne olacak ben normal olsun istiyorum olmazsada bebeğimi ilk ben görmek istiyorum umarım doktorlar iyidir yani su ana kadar kötü bir sey duymadım ama bu konuda içim sıkılıyor kızlar yaa izmirli olan varmı ben buca kadın doguma gıdıyorum var mı bılgısı yada tanıdıga olan ve sanki ben subata zor gelecekmısım gibi geliyor ama umarım yanılırım cunku aılem buarada degıl olanlar gelmeden olsun istemiyorummm canım sıkkın kızlar oğluşumda aşka geldi şimdi sanırım moralımız bozukken gercektende bizi etmeye calısyor bu mınnaklarrrr :KK49:
canım ben izmirliyim ama orada yaşamıyorum maalesef. bi arkadaşım ege üniversitesinde doğum yapmıştı normal yaptırrmışlardı dr başındaymış doğum esnasında falan iyiymiş dr da. baya memnundu ama şans işi biraz da.. heryerde iyisi de var kötüsü de maalesef.. bu arada annem de kadın hastalıklarından gitti bir gün yattı daha geçen hafta iyi olduğunu söyledi bi şikayeti yoktu. ama sen bucada mı oturuyosun? arabanız yoksa ege ünv. ters gelir sana

canım ben izmirliyim ama orada yaşamıyorum maalesef. bi arkadaşım ege üniversitesinde doğum yapmıştı normal yaptırrmışlardı dr başındaymış doğum esnasında falan iyiymiş dr da. baya memnundu ama şans işi biraz da.. heryerde iyisi de var kötüsü de maalesef.. bu arada annem de kadın hastalıklarından gitti bir gün yattı daha geçen hafta iyi olduğunu söyledi bi şikayeti yoktu. ama sen bucada mı oturuyosun? arabanız yoksa ege ünv. ters gelir sana

canım ilgine tesekkur ederimmm mutlu oluyorum :KK1:malesef arabamız yok buada oturuyorum ege ters kalıcak aslında bende bu hastane hakkında kötü birsey duymadım sadece sezaryan için baskı yapılsın ıstemıyorum hani ugrasmak ıstmezlker felan ama tabıkı ters bır durumda sezeryan olcak ne biliğim zamn yaklastıkca içimde fırtınalar kopuyor sanrım acıkcası ben aılem olsun yanımda ıstıyorum kaynanmgıl burda ama ben annem ablam olsun ıstıyorum pcugumu ılk ben goreğim felan anlarsınız ıste ne bileğim ya karoıısgım bugunkı ruh halım ıyı degılll bu arada bızım aramızda bıkac gun varrr bakalım hangımızınkı ılk sınyallerı verecek:KK52: umarım sag salım kucagımıza alırız teskkurlerrr

canım ilgine tesekkur ederimmm mutlu oluyorum :KK1:malesef arabamız yok buada oturuyorum ege ters kalıcak aslında bende bu hastane hakkında kötü birsey duymadım sadece sezaryan için baskı yapılsın ıstemıyorum hani ugrasmak ıstmezlker felan ama tabıkı ters bır durumda sezeryan olcak ne biliğim zamn yaklastıkca içimde fırtınalar kopuyor sanrım acıkcası ben aılem olsun yanımda ıstıyorum kaynanmgıl burda ama ben annem ablam olsun ıstıyorum pcugumu ılk ben goreğim felan anlarsınız ıste ne bileğim ya karoıısgım bugunkı ruh halım ıyı degılll bu arada bızım aramızda bıkac gun varrr bakalım hangımızınkı ılk sınyallerı verecek:KK52: umarım sag salım kucagımıza alırız teskkurlerrr

anlıyorum seni canım bende ilk doğumuma annem yetişemezse diye çok korkmuştum şimdi uçağa alıştı hiç olmazsa uçakla gelir diye içim rahat. özellerde genelde sezeryan yanlısı oluyorlar ama devlet hastaneleri normal doğum taraftarı. bizim buradaki devlet hastanesinin kapısından giremezsin çok kalabalık çok bakımsız dr lar yetmiyor ama izmirde olsam ben de devlete giderdim. ben de ilkinde bebişimi göreyim istedim sezeryan olacağı belliydi spinal anestezi istedim bebişimi görmek için ama bunda emin değilim dr la konuşmadım daha ama ilkinde biraz korktum açıkçası.
evet bakalım ne zaman gelicek bebişlerimiz :) amin canım :KK54:

anlıyorum seni canım bende ilk doğumuma annem yetişemezse diye çok korkmuştum şimdi uçağa alıştı hiç olmazsa uçakla gelir diye içim rahat. özellerde genelde sezeryan yanlısı oluyorlar ama devlet hastaneleri normal doğum taraftarı. Bizim buradaki devlet hastanesinin kapısından giremezsin çok kalabalık çok bakımsız dr lar yetmiyor ama izmirde olsam ben de devlete giderdim. Ben de ilkinde bebişimi göreyim istedim sezeryan olacağı belliydi spinal anestezi istedim bebişimi görmek için ama bunda emin değilim dr la konuşmadım daha ama ilkinde biraz korktum açıkçası.
Evet bakalım ne zaman gelicek bebişlerimiz :) amin canım :KK54:

içimi rahattlattın canım sağolasın ne bileyim insan kendi ailesiniistio nedense halbukı sagolsunlar iyiyizdirrr hiç bi bilgisi olamyınca insan korku değilde nedişe sanrım işte aman hepsi gelip gececek allah ın izniyle hadiii yatalım bencede iyi geceler tekrar tesekkur ederımmm

bende de aynı sey var cnm bosver yukleme.. benım ılkı dusuk oldugu ıcın ıyıce korkuyorum..faceye hamıle fotosu bıle koymadım..ıns yavrumu kucagıma alınca foto koyacagım

Bebeğinin de koymasan olur. Benim arkadaşım bebeğinin ilk kahkahalarını koydu Facebook A ay çocuk bi daha gülmemiş...

Tabi illa öyle olacak diye bir şey yok. Biiirrrr sürü fotolar var koyan eden ama yine de iste tedirginlik

canım çok haklısın.. ne denir bilmiyorum.. allah karnındaki meleğine uzun ömürler versin

evet çiçek olmalı bencede. benim de en sevdiğim çiçek gül kocam da biliyo ama büyük buket yaptırıyo ve içinde bikaç gül oluyo sadece :KK43:

aynı tatlım ya benim kız da bi ilgili gibi davranıyo geliyo karnımı seviyo falan. bazen de beni kızdırırsan kardeşimi ezerim üstüne otururum falan diyo :KK43: okulda öğretmenine de kardeşimi sevmiyorum gelmesin falan demiş. çok korkuyorum etkilenecek alışması uzun sürecek diye. benim kardeşim yok normalde çocukları çok da sevmem uzaktan anca. sırf kızım benim gibi yalnız kalmasın bi kardeşi olsun diye yaptık bu bebeği. bi de psikolojisi kötü etkilenirse iyilik yapalım derken kötülük yapmış olursak diye çok korkuyorum. etrafımda iyi örnekler kadar kötü örnekler de var çünkü..

Beni kızdırırsanız üstüne oturup kardeşimi ezerim heeee.... Ooo:KK9::KK9::KK9:
Büyük tehdit. Kıskançlık olmazsa olmazmış bu durumda ben bilmiyorum ama yeğenler var ablamın anlattığı kadarı ile. Dışa yansıtmamış bazı çocuklar ama onlar da riskli olurmuş falan falan....

Zor yaaaaa... Babaannemler nasıl yaparlarmış ki pıtıır pıtır arka arkayaaaa:KK9:

Son düzenleme:
X