2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

evet gittim canım içerde 1 tur attım istediğim arabayı buldum fiyatı sitedekiyle aynıydı ama gelmişken alalım dedi eşim ama öyle bir sıra vardı ki en az 60 kişi kuyruktaydı ve ellerinde en az 10 ürün vardı kolilerle akşam yemeğe de davetliydik eşim sıraya girsek en az 4 saat bekleriz dedi tabi buna benim kalbim dayanmazdı indirimde 400-500 fark etse neyse araba yine bize 1100 tl ye gelecekti almadan çıktık=(( ve araba haricinde hiçbir ürüne bakmadık inanmıcaksınız ama kalabalıktan yürüyemedik !!!! pişman oldum e bebek teki Chicco Trio Enjoy Travel Sistem Bebek Arabası Garnet ti yarın e bebekten almaya gideceğim mobilyalarımı ayarladım bebek odasınısağlık olsun!!!

SIFAAAAA
canim sende benim gibisin.bulantilar kusmalar cok yoruyor.hergun bulanti.ben hala bulanti giderici hap kullaniyorum.istemeyerekde olsa.doktor bir zarari olmaz diyor.insallah oyle olur.insallah hepimiz saglikla kavusuruzda bebislere bu gunler gecer,

belki klasık ama hanı ısımlı kolyeler varya ondan yaptıracagız.benim oglumun ve babamızın ısmı..kücük nazarboncukları ıle suslu olacak..nasıp bakalım

Merhaba arkadaslar
Bugün hastanemizin düzenlemiş olduğu ücretsiz doğuma hazırlık kursuna katıldım.
Tamamen normal doğuma teşvik amaçlı kaygılardan korkulardan arındıran kafamdaki tüm sorulara açıkça cevap alabildiğim dolu dolu bi program oldu...
Her anne adayının muhakkak katılması gereken bir program olduğunu düşünüyorum
Doğum nedir?
Doğumda etkili hormonlar?
Doğumda yaşanan kasılmalar ağrı değildir!(beni buna kesinlikle inandırdırdılar:)
Normal doğum ve suda doğum videoları...
Doğumda kullanılacak nefes teknikleri,etkili ıkınma teknikleri,kegel egzersizleri ve perine masajı...
Bebek bakımı,beslenmesi,anne sütünün sağılması ve saklama koşulları....
Artık kendimi doğuma hazır hissediyorum acayip gaza geldim epidural bile talep etmeden bunu başarabileceğimi düşünüyorum:)
Tabi eğer Allah'tan bi aksaklık olmazsa...
Umarım herşey yolunda gider hepimiz için... Rabbim yar ve yardımcımız olsun....

güle güle kullanın mobilyalarını canım, resmini paylaş biz de görelim...
araba fiyatlarında pek indirim yok gibi ama her 250 tllik alışverişe 100 tllik hediye çeki iyiymiş onunla da başka şeyler bedavaya alınır, hayırlısı artık, bebek arabası çok da acil değil aslında, bi forumda hemen alınmamasını hatta bebek doğduktan sonraki 1-2 ay içinde alınmasını tavsiye etmişler nasılsa 40 gün zaten pek bi yere çıkılmaz hele bi de yaza denk gelmeyince, ve bebek arabalarında da fiyatlar mutlaka geri gider artmaz diyolar yeni modeller çıktıkça, o yüzden beklemek daha mantıklı ama biz de herşeye özenip tamamlansın istiyoruz,en çok aklıma takılan concord neo benim de, bakalım alırsak paylaşırım...

kocam sürekli soruyor ne alayım diye ben bir iki yere baktım aslında 5 taş pırlanta düşündüm koçak gold küçücükte taşları vardı =(eşimede dedim 1 yıl boyunca doğum günü,sevgililer günü,evlilk yıldönümü,bebk hediyesi 5 taşla bitir dedim=) doğuma kadar beklicem ama kızlar işler çok karışık ne yapacağıma karar veremedim oda takımını bugün ayarladım 4000 tlye mal oluyor bize bebek arabasıda 1000 tl desek onuda yarın park yatakla e bebekten alacacğz ...odasına halı perde vb..daha kıyafetlerini malzemelerinide tam ayarlayamadık bebek Rabbimin izniyle sağlıklı birşekilde gelsin razıyımda masraf hiç bitmiyor kızlar..bebek kıyafetleride dünya paaraa bir nevresim takımı 70 tlden başlıyr =))) tamam bende en iyisinden olsun istiyorum =) Rabbim evlenene ve bebek yapacaklara yardım etsin =) arabayıda büyütmemiz lazım ama zoooorrr=(

teşekkürler, ben de mutlaka gitmek istiyoruum, yarın gidebiliriz inşallah... siz de güle güle kullanın aldıklarınızı...

Canım bu ürünleri nerden aldın Çek olayını çok sevdim e bebek den mi aldınız

hıııımmmmmmmmmmm büyük alışverişe girişmişsiniz
allah kolaylık versin
evet kıyafet bile küçük küçük parça
göze hiç görünmüyor ama epey bir mebla tutuyor
allah hepimizin yardımcısı olsun

Fotonuz hayırlı olsunnnn
Maşallah bebeğine deee

Ultrabook istedim
Bana çok lazım oluyo bilgisayar eskidi evdekini açmıyorum bile
Bakalım tefal az yağ ile kızartma makinesi varya ondan alayım mı diyor
Ben de onu anneler gününde al dedim

5 taş pırlantaaaaa
Vuhuuuuuu
Pırlanta biraz geri dönüşü olmayan bi şiii. Tek taş yeter yaaaa

Valla çok masraf oluyormuş biz daha başlamadık ya bilmiyoruz.

Kocacık da habersiz. Ben de çalışmıyorum. Hastane masrafı üstüne. Ohooooooooooooo:44:

Bi araba parasııııı

kızlar merhaba bir sorum olucak yanlış başlığın altına yazdığımın farkndayım ama affedin yardm eder msnz?

Kizlar hepinize gunaydin.
Son bir haftadir cok midem bulaniyor ve bazen de kusuyorum. Cok halsizim. Benim gibi olan var mi.
Cok az yemeye basladim buna ragmen yemeklerden sonra kendimi zor tutuyorum.

Kizlar hepinize gunaydin.
Son bir haftadir cok midem bulaniyor ve bazen de kusuyorum. Cok halsizim. Benim gibi olan var mi.
Cok az yemeye basladim buna ragmen yemeklerden sonra kendimi zor tutuyorum.
canım geçmiş olsun sende sadece 1 haftadır mı var off çok iyi bilirim bennn 8 haftalıktan bu yana şaşmadı ki bende bulantı-tiksinti kusma aynen yemek yemek benim için işkence bebişler sağlıkla gelsin inşallah tatlım az kaldı dayanıcazzz az biraz daha

5. ayima kadar bulantim vardi.Sonra bitmisti istahim acilmisti ama simdi tekrar basladi. Bebegimiz buyudukce midemize baski yapiyor da ondan mi boyle olduk anlamadim.

kızlar ya:26: benım gobegımde kasılma oluyor..elımı gezdırdıgımde kasların toplandıgını ve tas gıgı sert oldugunu hıssedıyorum..15sn sonra normale donuyor..bebegın toplanması fılan degıl..gunde 3-4 kez yasıyorum bazen de olmuyor.. aynı seyı yasayanınız var mı? agrısı sancısı yok ama o his çok kötu ya:18:

5. ayima kadar bulantim vardi.Sonra bitmisti istahim acilmisti ama simdi tekrar basladi. Bebegimiz buyudukce midemize baski yapiyor da ondan mi boyle olduk anlamadim.

cnm hanı bebegın sacları cıkamaya baslayınca bu mıde sıkayetlerı tekrarlıyormus ya belkı oyle bırseydır..:44:

Yok ben de oyle bir sey olmuyor. Bebegim gerdiriyor elimle dokununca da kaciyor. Sen bir doktora sor istersen.

cnm hanı bebegın sacları cıkamaya baslayınca bu mıde sıkayetlerı tekrarlıyormus ya belkı oyle bırseydır..:44:

Midem yanmiyor ki bulaniyor kusuyorum.

merhaba iyi pazarlar kızlar... size birkaç sorum olucak. çok yoğun tavsiyeler üzerine dün bizde eşimle eminönündeki havuzluhana gittik alışveriş için ama iki acemi olarak ufak birkaç parça eşya dışında bişey alamadık:) bizim kıyafetlerimiz, battaniyelerimiz, havlularımız, çoraplarımız vs tamamdı zaten, dolabımız doldu. havuzluhanda neredeyse sırf kıyafetmiş, geri kalan ihtiyaçları da seçip alamadık zaten. bizim aileler de şehir dışında, mecburen eşimle hem alışveriş yapıp hem öğreniyoruz:) neyse geleyim sorularıma:

öncelikle bebek bakım setinde hangi markayı alıyorsunuz, chicco, nivea, dalin ve bübchen vardı, karar verip alamadık.

diğer sorum ise, herkes ençok çıtçıtlı badi kullanıcaksın dediği için 15tane kadar almıştım onlardan, dünde fanila aradım altlarına ama kime sorsam çıtçıtlı badi gösterdi. bu çıtçıtlı badilerin altına birşey giydirmiyormuyuz, üşümez mi bebek öyle? ya da üstüne de kıyafet mi alıyoruz anlamadım. bikaç tane yelek almıştım, onlarımı giydiricez ki.

birde bebek doğduğunda biberona felan ihtiyaç oluyor mu hemen, almak lazım mı onlarıda. bir mağazadan çok alışveriş yapınca tek bir biberon hediye etmişti, bir tane chicco marka biberonumuz var. eğer gerekliyse başka ne almalıyım?

canım vallahi ben sinir oldum o hemşireye elime geçirsem tokatlardım ne demek yaa !!! Hala geç değil şikayet et baş hemşire kimmiş alo 184 numarayı ara gerizekkalı ya sinir etti!!! Ben zaten zor kan aldıran biriym üstüne birde hamilesin iğneyi çekip geri sokmak ne manyak kadın!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…