[
adanam,
sen de bugün hello baby e gidicektin, nasıldı fiyatlar sen bişeyler aldın mı mutlaka paylaş, sizden aldığım bilgilere göre ben de yarın gitmeyi düşünüyorum indirimler yarın da devam edecekse...
kızlar eşlerinize doğum hediyesi ne aldırcaksınız? sürpriz mi yapıcaklar yoksa bişey isticekmisiniz? benim eşim geçen sefer bişey almamıştı başının etini yedimbusefer ne istesem alıcak ama ben aldırcak bişey bulamıyom tek taş takı falan ben takmam başka da bişey aklıma gelmior
normal kolay doğum nasıl yapabiliriz internetten araştırıyorum. hep hurmayı önermişler.
acaba bu aylarda mı başlasak sıkıntı olur mu ki. bol bol yürüyüş ve hareket etmek iyi geliyormuş.
şöyle bi site gördüm. Doğal doğum yapan bir anneden Altın Kurallar « Pozitif Doğum Hikâyeleri
faydalı şeyler okursam yazarım burdan size. ama kesinlikle hurma bulundurun evde..
evet gittim canım içerde 1 tur attım istediğim arabayı buldum fiyatı sitedekiyle aynıydı ama gelmişken alalım dedi eşim ama öyle bir sıra vardı ki en az 60 kişi kuyruktaydı ve ellerinde en az 10 ürün vardı kolilerle akşam yemeğe de davetliydik eşim sıraya girsek en az 4 saat bekleriz dedi tabi buna benim kalbim dayanmazdı indirimde 400-500 fark etse neyse araba yine bize 1100 tl ye gelecekti almadan çıktık=(( ve araba haricinde hiçbir ürüne bakmadık inanmıcaksınız ama kalabalıktan yürüyemedik !!!! pişman oldum e bebek teki Chicco Trio Enjoy Travel Sistem Bebek Arabası Garnet ti yarın e bebekten almaya gideceğim mobilyalarımı ayarladım bebek odasınısağlık olsun!!!
kızlar eşlerinize doğum hediyesi ne aldırcaksınız? sürpriz mi yapıcaklar yoksa bişey isticekmisiniz? benim eşim geçen sefer bişey almamıştı başının etini yedimbusefer ne istesem alıcak ama ben aldırcak bişey bulamıyom tek taş takı falan ben takmam başka da bişey aklıma gelmior
eveettttt biz çileğimle bugun hakıkaten alt üst ettık eşlerımız 3 saat bekledı bızde alısverısımızı yaptık cok hesaplı ve uyguna geldı istanbulda olanlar kacırmasın derım bır hafta devam edıcekmıs ındırım
Biz concord neo aldık 1550 tl ama her 250tl ye 100 tl hediye ceki verilio 600 tl cek aldik onlada digerlerini.chicco giyim %50 indirim mesela hepsi bedavaya gelio 600 tl icinden biz 1550 araba ve 850 ufak esyalari aldik anakucagi atesolcer giyim biberon vs.1750 odedik 600 tl kar
kocam sürekli soruyor ne alayım diye ben bir iki yere baktım aslında 5 taş pırlanta düşündüm koçak gold küçücükte taşları vardı =(eşimede dedim 1 yıl boyunca doğum günü,sevgililer günü,evlilk yıldönümü,bebk hediyesi 5 taşla bitir dedim=) doğuma kadar beklicem ama kızlar işler çok karışık ne yapacağıma karar veremedim oda takımını bugün ayarladım 4000 tlye mal oluyor bize bebek arabasıda 1000 tl desek onuda yarın park yatakla e bebekten alacacğz ...odasına halı perde vb..daha kıyafetlerini malzemelerinide tam ayarlayamadık bebek Rabbimin izniyle sağlıklı birşekilde gelsin razıyımda masraf hiç bitmiyor kızlar..bebek kıyafetleride dünya paaraa bir nevresim takımı 70 tlden başlıyr =))) tamam bende en iyisinden olsun istiyorum =) Rabbim evlenene ve bebek yapacaklara yardım etsin =) arabayıda büyütmemiz lazım ama zoooorrr=(
herkese merhaba... daha yeni girebildik evimize. hemen size koştum ben de. şeker yüklememizi yaptırdık. sonuçlar pazartesi günü inşallah. ama canımı çıkardılar yaa... 3 defa kan almak için 6 defa delindim. her iki kolum ve her iki elimin damarları şişti şuan. neyse şikayetimi yaptım ama baş hemşireye. o yeter bana. hala makat pozisyonunda bebeğim. dönmemiş henüz. 1210 gr. olmuş prensesim. 38 cm. de boyu var. 4 boyutlu ilk vesikalığımızı da aldık... :) maşallah deyin teyzeleri başta benim hanım sultanıma sonra da hepimizin bebeklerine...
kocam sürekli soruyor ne alayım diye ben bir iki yere baktım aslında 5 taş pırlanta düşündüm koçak gold küçücükte taşları vardı =(eşimede dedim 1 yıl boyunca doğum günü,sevgililer günü,evlilk yıldönümü,bebk hediyesi 5 taşla bitir dedim=) doğuma kadar beklicem ama kızlar işler çok karışık ne yapacağıma karar veremedim oda takımını bugün ayarladım 4000 tlye mal oluyor bize bebek arabasıda 1000 tl desek onuda yarın park yatakla e bebekten alacacğz ...odasına halı perde vb..daha kıyafetlerini malzemelerinide tam ayarlayamadık bebek Rabbimin izniyle sağlıklı birşekilde gelsin razıyımda masraf hiç bitmiyor kızlar..bebek kıyafetleride dünya paaraa bir nevresim takımı 70 tlden başlıyr =))) tamam bende en iyisinden olsun istiyorum =) Rabbim evlenene ve bebek yapacaklara yardım etsin =) arabayıda büyütmemiz lazım ama zoooorrr=(
canım geçmiş olsun sende sadece 1 haftadır mı varKizlar hepinize gunaydin.
Son bir haftadir cok midem bulaniyor ve bazen de kusuyorum. Cok halsizim. Benim gibi olan var mi.
Cok az yemeye basladim buna ragmen yemeklerden sonra kendimi zor tutuyorum.
canım geçmiş olsun sende sadece 1 haftadır mı varoff çok iyi bilirim bennn 8 haftalıktan bu yana şaşmadı ki bende bulantı-tiksinti kusma aynen yemek yemek benim için işkence bebişler sağlıkla gelsin inşallah tatlım az kaldı dayanıcazzz az biraz daha
5. ayima kadar bulantim vardi.Sonra bitmisti istahim acilmisti ama simdi tekrar basladi.Bebegimiz buyudukce midemize baski yapiyor da ondan mi boyle olduk anlamadim.
kızlar ya:26: benım gobegımde kasılma oluyor..elımı gezdırdıgımde kasların toplandıgını ve tas gıgı sert oldugunu hıssedıyorum..15sn sonra normale donuyor..bebegın toplanması fılan degıl..gunde 3-4 kez yasıyorum bazen de olmuyor.. aynı seyı yasayanınız var mı? agrısı sancısı yok ama o his çok kötu ya:18:
cnm hanı bebegın sacları cıkamaya baslayınca bu mıde sıkayetlerı tekrarlıyormus ya belkı oyle bırseydır..:44:
güzel ve sağlıklı günlerde kullanın inşallah
canım hemşire benden kan alırken ayyyyyyyy çok acıtıyorsunuzzzzzzz dedim
sen böyle acı çekerken ben kan alamam dedi pat diye iğneyi kolumdan çıkardı
ben şok oldum
sonra tekrar başka bir yeri deldi
Kendi beceriksizliğinin faturasını bize çıkarıyorlarrrrrr
çok sinir oluyorum çokkk
Sonu güzel olsun inşallah
kilosuna da maşallahhhhhh
canım sen 30. Haftayı deviriyorsun bence de sen çantanı hazırla artık