- 27 Eylül 2010
- 1.762
- 5
Günaydın güzeller,,
Haftasonum eşimin dgm günü kutlaması ve bebeğimin mobilyasının alınması sebebiyle harika geçti.
odayı bu hafta getiririz dediler ama önce duvar kağıtları yapılsın diye istemedim.
yılbaşının ertesi duvar kağıdı yaptırıp odasını isticez..
Sanırım 15 ine kadar odayı tamamlamış oluruz.
Tek perdemiz kaldı , onu da bu haftasonu hallederim sanırm.
Sonrasında da oğlumun yolunu gözlemekten başka yapacak birşey kalmadı.
Günaydın güzeller,,
Haftasonum eşimin dgm günü kutlaması ve bebeğimin mobilyasının alınması sebebiyle harika geçti.
odayı bu hafta getiririz dediler ama önce duvar kağıtları yapılsın diye istemedim.
günaydın sabah şekerleri
ne güzel herkes bebeğinin odalarını almış eşyalarını almış ben daha almadım hiç bişi bir kaç şey dışında bu ay almayı düşünüyorum allah izin verirse inşallah
akşam eşimle kavga ettim çok sinir oldum ona hep dışarda hep dışarda akşaları çağırmasam 11 den önce gelmiyo buda beni deli ediyo akşa aldım başımı gittim başka odaya yattım beni bu halde böyle deli ediyo ya allah onu bildiği gibi yapsın
annelik bu olsa gerek o kadar hasta olmama rağmen bu gün babamızla oğluşuma trafik oyun halısı yaptık ama süper oldu kızım bile yoruldu karnımda zavallım :):):)ha bu arada oğluşum ne zaman kızımın kıyafetlerini ortaya çıkarsam hepsini dagıtıyor heryere fırlatıyor bu gün odasına bir girdim bizim bebeşin kıyafetleri odanın heryerindebenim kokrkum ne doğum ne küçük bir bebeğe bakmak benim en büüyk kokrkum oğluşum en kısa zamanda kardeşine alışsa
canım ilgine tesekkur ederimmm mutlu oluyorummalesef arabamız yok buada oturuyorum ege ters kalıcak aslında bende bu hastane hakkında kötü birsey duymadım sadece sezaryan için baskı yapılsın ıstemıyorum hani ugrasmak ıstmezlker felan ama tabıkı ters bır durumda sezeryan olcak ne biliğim zamn yaklastıkca içimde fırtınalar kopuyor sanrım acıkcası ben aılem olsun yanımda ıstıyorum kaynanmgıl burda ama ben annem ablam olsun ıstıyorum pcugumu ılk ben goreğim felan anlarsınız ıste ne bileğim ya karoıısgım bugunkı ruh halım ıyı degılll bu arada bızım aramızda bıkac gun varrr bakalım hangımızınkı ılk sınyallerı verecek umarım sag salım kucagımıza alırız teskkurlerrr
Günaydın güzeller,,
Selam güzel annişler,Hepinize güzel bir hafta diliyoruz.
Yorucu ama güzel bir hafta geçirdim.Çarşamba kızımın beşiğini ve şifonyerini aldık. Perşembe günü Eminönü’ ne Havuzlu Hana gittik. Bütün eksikler alındı. Bir dahaki İstanbul turunda yıkayıp ütülemek kaldı.
Cuma günü aile ziyaretleri ve AVM turu ile geçti. Cumartesi sabah kızımla randevumuz vardı. Teyzeleri çok tatlı olmuş benim kuzum. 928 gr kilomuz 32 cm boyumuz var.Aç karnına gitmiştim hastaneye. Sürekli aranıyordu. Sanki meme versen o anda emmeye başlayacak.Ağzı hiç durmadı şirinemin. Minicik dilini çıkardı birde bana terbiyesiz. Çok şükür herşey yolunda. 10 tüp kan tahlili verdim. Tetenoz 2. dozu vuruldum. Hastaneyle odalarla ilgili tekrar konuştum. İstediğin bir oda varsa 1 ay önce rezerve etmek gerekiyormuş. Doğumunu özel de yaptıracaklar aklınızda bulunsun.
Bizde haberler böyle canlarım. Umarım herkes iyidir. Geçmişe bakamadım. Kaçırdığım önemli bir gelişme yoktur umarım.
Sevgiyle kalın. Bol tekme yiyinİyi haftalar
günaydın güzel anneler ve kuzucklaar
herkes iyidir umarım. Bizde Cook iyi olmakla beraber dün kızımla birlikte uykusuz gecelere merhaba dedik. Aman Allahm nasıl hareketliydikk anlatamam resmen o tekme attıkça ben kıvrandim yatamadım ayakta dolandm filan ama fayda etmedi. Çok canım yandı sizinde böyle oluyormu şimdi 1500gram civarıyken böyle güçlü acaba diyorum 3000lere gelince nasıl olacak. Benimle beraber babamızda çabada kaldı garibim bi dogsun kızım Anneyi uyutmamak neymiş öpe ısıra çıkaracam acısını diyor..:) :)
günaydın sabah şekerleri
ne güzel herkes bebeğinin odalarını almış eşyalarını almış ben daha almadım hiç bişi bir kaç şey dışında bu ay almayı düşünüyorum allah izin verirse inşallah
akşam eşimle kavga ettim çok sinir oldum ona hep dışarda hep dışarda akşaları çağırmasam 11 den önce gelmiyo buda beni deli ediyo akşa aldım başımı gittim başka odaya yattım beni bu halde böyle deli ediyo ya allah onu bildiği gibi yapsın
günaydın sabah şekerleri
hoşgeldin şulecim
istanbulda günlerini öyle dolu dolu yaşıyorsun ki bunları okuyunca hissedebiliyorum
hayatın hep böyle olsun inşallah
aldıklarınızı eşinle ve bebeğinle birlikte sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim
elifinize da kocaman
ozukon saol cnm sabır pek kalmadı ama bende hamilelikten galibabak seni de nasıl duygusal yapmış ağlamak da güzel oluyo bazen ben her gün ağlıyorum tv de bişi görüyom ona ağlıyorum birşeye üzülüyorum birşeye seviniyorum bazen eşime kızıyorum bazen birini özlüyorum hergüne bierşey buluyorum anlıyacağın sulu göz oldum
2013 aramızda bir gün var bakalım hamgimiz önce doğuracak