- 28 Ekim 2012
- 1.158
- 9
merhaba iyi pazarlar kızlar... size birkaç sorum olucak. çok yoğun tavsiyeler üzerine dün bizde eşimle eminönündeki havuzluhana gittik alışveriş için ama iki acemi olarak ufak birkaç parça eşya dışında bişey alamadık:) bizim kıyafetlerimiz, battaniyelerimiz, havlularımız, çoraplarımız vs tamamdı zaten, dolabımız doldu. havuzluhanda neredeyse sırf kıyafetmiş, geri kalan ihtiyaçları da seçip alamadık zaten. bizim aileler de şehir dışında, mecburen eşimle hem alışveriş yapıp hem öğreniyoruz:) neyse geleyim sorularıma:
öncelikle bebek bakım setinde hangi markayı alıyorsunuz, chicco, nivea, dalin ve bübchen vardı, karar verip alamadık.
diğer sorum ise, herkes ençok çıtçıtlı badi kullanıcaksın dediği için 15tane kadar almıştım onlardan, dünde fanila aradım altlarına ama kime sorsam çıtçıtlı badi gösterdi. bu çıtçıtlı badilerin altına birşey giydirmiyormuyuz, üşümez mi bebek öyle? ya da üstüne de kıyafet mi alıyoruz anlamadım. bikaç tane yelek almıştım, onlarımı giydiricez ki.
birde bebek doğduğunda biberona felan ihtiyaç oluyor mu hemen, almak lazım mı onlarıda. bir mağazadan çok alışveriş yapınca tek bir biberon hediye etmişti, bir tane chicco marka biberonumuz var. eğer gerekliyse başka ne almalıyım?
arkadasım burda bı cok arkadas bebek bakımında sebamed aldılar hatta cogunlugu sebamed aldı.. ıkıncı soruna gelınce bende yenı anne olacam nasıpse bılmıyorum bende ama ıcıne yada dısına mutlaka bısey gıydırılıyordur tabıkı üşür yavrucak..arkadasımın su patıklı zımınların ıcıne bıle tekrar corap gıydırdıgını bılıyorum..
bıberon kısmına gelınce daha cok erken..ne vereceksın kı onla?ona alısırsa memeyı cabuk bırakır..ama emzık muhabbetı cok donmustu burda..oda tamamen anneye kalmıs alıstırıp alıstırmamak..kımı rahat dıyor kımı gerek yok dıyor...oda deneme yanılma artık...