merhaba iyi pazarlar kızlar... size birkaç sorum olucak. çok yoğun tavsiyeler üzerine dün bizde eşimle eminönündeki havuzluhana gittik alışveriş için ama iki acemi olarak ufak birkaç parça eşya dışında bişey alamadık:) bizim kıyafetlerimiz, battaniyelerimiz, havlularımız, çoraplarımız vs tamamdı zaten, dolabımız doldu. havuzluhanda neredeyse sırf kıyafetmiş, geri kalan ihtiyaçları da seçip alamadık zaten. bizim aileler de şehir dışında, mecburen eşimle hem alışveriş yapıp hem öğreniyoruz:) neyse geleyim sorularıma:
öncelikle bebek bakım setinde hangi markayı alıyorsunuz, chicco, nivea, dalin ve bübchen vardı, karar verip alamadık.
diğer sorum ise, herkes ençok çıtçıtlı badi kullanıcaksın dediği için 15tane kadar almıştım onlardan, dünde fanila aradım altlarına ama kime sorsam çıtçıtlı badi gösterdi. bu çıtçıtlı badilerin altına birşey giydirmiyormuyuz, üşümez mi bebek öyle? ya da üstüne de kıyafet mi alıyoruz anlamadım. bikaç tane yelek almıştım, onlarımı giydiricez ki.
birde bebek doğduğunda biberona felan ihtiyaç oluyor mu hemen, almak lazım mı onlarıda. bir mağazadan çok alışveriş yapınca tek bir biberon hediye etmişti, bir tane chicco marka biberonumuz var. eğer gerekliyse başka ne almalıyım?
merhabalar... 2.gebeliğini yaşayan biri olarak kızımda prima yenidoğanla başladık. Zaten en fazla 2-3 hafta kullanıyorsun. Hemen 2 numaraya geçiyorsun. Kızımda molfix kullanınca pişik yaptı. Kardeşimin kızında da yaptı. Ben primadan vazgeçmem. Bütün bezleri kullandım ve prima diyorum
merhaba iyi pazarlar kızlar... size birkaç sorum olucak. çok yoğun tavsiyeler üzerine dün bizde eşimle eminönündeki havuzluhana gittik alışveriş için ama iki acemi olarak ufak birkaç parça eşya dışında bişey alamadık:) bizim kıyafetlerimiz, battaniyelerimiz, havlularımız, çoraplarımız vs tamamdı zaten, dolabımız doldu. havuzluhanda neredeyse sırf kıyafetmiş, geri kalan ihtiyaçları da seçip alamadık zaten. bizim aileler de şehir dışında, mecburen eşimle hem alışveriş yapıp hem öğreniyoruz:) neyse geleyim sorularıma:
öncelikle bebek bakım setinde hangi markayı alıyorsunuz, chicco, nivea, dalin ve bübchen vardı, karar verip alamadık.
diğer sorum ise, herkes ençok çıtçıtlı badi kullanıcaksın dediği için 15tane kadar almıştım onlardan, dünde fanila aradım altlarına ama kime sorsam çıtçıtlı badi gösterdi. bu çıtçıtlı badilerin altına birşey giydirmiyormuyuz, üşümez mi bebek öyle? ya da üstüne de kıyafet mi alıyoruz anlamadım. bikaç tane yelek almıştım, onlarımı giydiricez ki.
birde bebek doğduğunda biberona felan ihtiyaç oluyor mu hemen, almak lazım mı onlarıda. bir mağazadan çok alışveriş yapınca tek bir biberon hediye etmişti, bir tane chicco marka biberonumuz var. eğer gerekliyse başka ne almalıyım?
arkadasım burda bı cok arkadas bebek bakımında sebamed aldılar hatta cogunlugu sebamed aldı.. ıkıncı soruna gelınce bende yenı anne olacam nasıpse bılmıyorum bendeama ıcıne yada dısına mutlaka bısey gıydırılıyordur tabıkı üşür yavrucak..arkadasımın su patıklı zımınların ıcıne bıle tekrar corap gıydırdıgını bılıyorum..
bıberon kısmına gelınce daha cok erken..ne vereceksın kı onla?ona alısırsa memeyı cabuk bırakır..ama emzık muhabbetı cok donmustu burda..oda tamamen anneye kalmıs alıstırıp alıstırmamak..kımı rahat dıyor kımı gerek yok dıyor...oda deneme yanılma artık...
CANIM BİZDE AYNI DURUMDAYIZ EŞİMLE =) ama internetten sayesinde okadar çok şey öğreniyor ki insan =) bende havuzlu hana gitmek istedim ama tuzla da yaşıyorum arabayla gidilmyr o trafiğe kadıköyde arabayı otopark a bırakıp vapurla geç yürü falan filan derken yorgun düşüyrm diye gidemedim =( ama gitseydimde ben de çok birşey alamazdım inan=)
canım önce bir liste oluştur bence =) ben ilk bebek zıbınlarıyla başladım daha sonra bir hastane çıkışı 10 lu bebek için zıbınların üzerine giymesi için çoraplı pijamalardan aldım=) tabi bunlar % 100 pamuk.. idil baby nin çoraplarınında birkaç paket aldım çorap çok olması gerekyrmuş=) evde takması için bereler.. canım fanila demişsin hani şu çarpraz bağlananlar dan tavsiye ettiler bana dikişsiz olanlardan..bebek bakım ürünlerini ban sebamed aldım şampuan pişk kremi falan...bebek yağını nivea aldım.biberon avent yeni doğan bal rengi olandan..emzik NUK kauçuk..gögüs pedi lansinoh ve kraft aldım..meme ucu kremi lansinoh..yelek demişsin idil baby ninkile çok güzel =) ebebekte chicco indirimde bak istersen =) bebek park yatak kraft.bebek arabası chicco aldım. ıslak mendil uni baby yeni doğan aldım 6 paket.. TBİ BUNLAR HEP BU FORUMDA KIZLARIN TAVSİYESİYLE ALDIĞIM ÜRÜNLER =))))anneme sorsam belki bilmez he hee=))))
EDLİN sen aldın mı bebeğine ciciler
Benim de hastane çıkışı ile bi kaç zıbın var...kuzum ılk alısverısımı ınternetten 3 gun once yaptım.. 10lu hastane cıkısı bırde tulum aldım..bukadar :) onun dısında hıcbırseyım yok..erken dogum tehlıkem oldugundan nasıpse ocakta artık cantayı hazırlayacam..cok bırsey almayacagım 40ı cıkana kadar ne lazımsa o.. gerısını kendım cıkıp alacam..
cok fazla teferruta ınmıcem acıl ıhtıyaclar sadece..odasınıda zaten 1yasına gırınce yapıcam.
Benim de hastane çıkışı ile bi kaç zıbın var...
Artık yavaş yavaş hazırlayalım biz de çantayı. Ben ablamları göndereyim diyorum alışverişe
nasıl egılıyorsun kı yaKızlar yaaaa. Ayak tırnaklarımı keserken cok zorlanıyorummmmm:44::18:
canım ben 1 numaradan almadım 2 numara aldım 3 kg falan olursa bizim ki diye 1 numarada alsamıydım ne dersin=)))
kızlar bu hafta sonu bende alışverişin çoğunu tamamladım =) oda takımını ,bebk arabasını, sebamed ürününlerini,bakım ürünlerini,arabada prenses var =),uyku seti,gögüs pedleri,kraft ve lansinoh marka aldım,nuk marka kauçuk emzik ve kutusunu aman ne bulduysam işte =) hayırlı şekilde kullanmak nasip etsn rabbim =)
Kızlar yaaaa. Ayak tırnaklarımı keserken cok zorlanıyorummmmm:44::18:
1ocakta 28.haftama gırıyorum nasıpse..o andan ıtıbaren canta hazırlanmaya baslanacak.ben annemın yanında kalıyorum zaten..kıyafet alısverısıne benım ıcın gereklı olanlara annemı yollayacam carsıya.. sampuan krem işinede markayı verıp eşime aldıracam..ben de yan gelıp yatacam
kızlar bişey soracam doğum fotoğrafçısı düşünen varmi aranızda. Bu arada herkese mutlu pazarlar..
nasıl egılıyorsun kı yabenım karnım cok cıkmadıgı halde bırde rahmı zorlamamak adına eşim kesıyor sagolsun..ayakkablarımı bıle o gıydırıyor
eşine kestir bence.. ya da pediküre git... ben pediküre gidiyorum..
kızlar bişey soracam doğum fotoğrafçısı düşünen varmi aranızda. Bu arada herkese mutlu pazarlar..