2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

arkadasım burda bı cok arkadas bebek bakımında sebamed aldılar hatta cogunlugu sebamed aldı.. ıkıncı soruna gelınce bende yenı anne olacam nasıpse bılmıyorum bende ama ıcıne yada dısına mutlaka bısey gıydırılıyordur tabıkı üşür yavrucak..arkadasımın su patıklı zımınların ıcıne bıle tekrar corap gıydırdıgını bılıyorum..

bıberon kısmına gelınce daha cok erken..ne vereceksın kı onla?ona alısırsa memeyı cabuk bırakır..ama emzık muhabbetı cok donmustu burda..oda tamamen anneye kalmıs alıstırıp alıstırmamak..kımı rahat dıyor kımı gerek yok dıyor...oda deneme yanılma artık...

canım ben 1 numaradan almadım 2 numara aldım 3 kg falan olursa bizim ki diye 1 numarada alsamıydım ne dersin=)))
kızlar bu hafta sonu bende alışverişin çoğunu tamamladım =) oda takımını ,bebk arabasını, sebamed ürününlerini,bakım ürünlerini,arabada prenses var =),uyku seti,gögüs pedleri,kraft ve lansinoh marka aldım,nuk marka kauçuk emzik ve kutusunu aman ne bulduysam işte =) hayırlı şekilde kullanmak nasip etsn rabbim =)

CANIM BİZDE AYNI DURUMDAYIZ EŞİMLE =) ama internetten sayesinde okadar çok şey öğreniyor ki insan =) bende havuzlu hana gitmek istedim ama tuzla da yaşıyorum arabayla gidilmyr o trafiğe kadıköyde arabayı otopark a bırakıp vapurla geç yürü falan filan derken yorgun düşüyrm diye gidemedim =( ama gitseydimde ben de çok birşey alamazdım inan=)
canım önce bir liste oluştur bence =) ben ilk bebek zıbınlarıyla başladım daha sonra bir hastane çıkışı 10 lu bebek için zıbınların üzerine giymesi için çoraplı pijamalardan aldım=) tabi bunlar % 100 pamuk.. idil baby nin çoraplarınında birkaç paket aldım çorap çok olması gerekyrmuş=) evde takması için bereler.. canım fanila demişsin hani şu çarpraz bağlananlar dan tavsiye ettiler bana dikişsiz olanlardan..bebek bakım ürünlerini ban sebamed aldım şampuan pişk kremi falan...bebek yağını nivea aldım.biberon avent yeni doğan bal rengi olandan..emzik NUK kauçuk..gögüs pedi lansinoh ve kraft aldım..meme ucu kremi lansinoh..yelek demişsin idil baby ninkile çok güzel =) ebebekte chicco indirimde bak istersen =) bebek park yatak kraft.bebek arabası chicco aldım. ıslak mendil uni baby yeni doğan aldım 6 paket.. TBİ BUNLAR HEP BU FORUMDA KIZLARIN TAVSİYESİYLE ALDIĞIM ÜRÜNLER =))))anneme sorsam belki bilmez he hee=))))

teşekkürler canım, bende sebamed alayım o zaman, ona dikkat etmemiştim hiç.

biz kıyafetlerini bitirdik sayılır, 2tane 10lu, 1 tane 5li hastane çıkışımız var. onun dışında 15er tane çıtçıtlı badi ve çoraplı altlarımız var. ayrıca tulum aldık bikaç tane. değişik ebat ve kalınlıklarda 9tane battaniyemiz, 2 tane havlumuz var. yelek, çorap, eldiven, önlük, ayakkabı aldık. hatta dışarı çıkarken ne giyecek deyip mini mini elbiseler bile aldık. sadece çıtçıtlıların içine ne giydireceğimi bilemedim ben. o zıbın dediklerin hastane çıkışlarının içinde var, ama geçen yıl doğum yapan bir arkadaşım geçen bizim kıyafetlere bakarken o zıbınlar için "bunlar çok gereksiz, hiç kullanmıycaksın bile" demişti. o zaman aklıma gelmedi ne kullanacağım diye sormak, olmadı ona sorayım ben, ne giydirmiş içine. öğrenirsem sizede yazarım.

EDLİN sen aldın mı bebeğine ciciler

kuzum ılk alısverısımı ınternetten 3 gun once yaptım.. 10lu hastane cıkısı bırde tulum aldım..bukadar :) onun dısında hıcbırseyım yok..erken dogum tehlıkem oldugundan nasıpse ocakta artık cantayı hazırlayacam..cok bırsey almayacagım 40ı cıkana kadar ne lazımsa o.. gerısını kendım cıkıp alacam..

cok fazla teferruta ınmıcem acıl ıhtıyaclar sadece..odasınıda zaten 1yasına gırınce yapıcam.

Son düzenleme:
Benim de hastane çıkışı ile bi kaç zıbın var...
Artık yavaş yavaş hazırlayalım biz de çantayı. Ben ablamları göndereyim diyorum alışverişe

kızlar merhabalar.yazdıklarınızı okudum bende sebamed aldım hatta internette ucuz indirme girmişti yarın eve gelir artık.bebek bezi de primanın yenidoğan 1 numarasını aldım yeter dediler.daha sonra 2 numarasını alıcam.kızımın herşeyini aldım bir tek deterjanı kaldı.kendime de gecelik ve pijama takımı almadım onları da alınca bitiyor işim.hem eskisi gibi hareket edemiyorum artık.almayanlar alın sonradan zor olur artık

Benim de hastane çıkışı ile bi kaç zıbın var...
Artık yavaş yavaş hazırlayalım biz de çantayı. Ben ablamları göndereyim diyorum alışverişe

1ocakta 28.haftama gırıyorum nasıpse..o andan ıtıbaren canta hazırlanmaya baslanacak.ben annemın yanında kalıyorum zaten..kıyafet alısverısıne benım ıcın gereklı olanlara annemı yollayacam carsıya.. sampuan krem işinede markayı verıp eşime aldıracam..ben de yan gelıp yatacam

kızlar bişey soracam doğum fotoğrafçısı düşünen varmi aranızda. Bu arada herkese mutlu pazarlar..

kolay gelsin canım... öncelikle çıtçıtlı bodyi fanila niyetne giydiriyorsun.. bezden çıkana kadar tavsiye ederim.. üstüne kıyafet giydiriliyor... bebek bakım setinde hepsi güzel.. ben kızımda chicco almıştım.. pişik kremi lazım oluyor.. şimdi de mustela pişik kremini kullanıyorum..
ayrıca göğüs ucun için lansinoh marka meme başı kremi kullandım.. göğüsümün ucu sızlarken onu sürüyordum, yarım saat sonra gene emzirebiliyordum...
hastaneye giderken bir tane biberon götür. çocuk emmezse diye ihtiyaç oluyor.. başka sorun varsa yardımcı olurum...

bebişin iyi günlerde kullansın... bi paket 1 numara al bence.. kızım 3250 doğdu.. ilk hafta kilo veriyorlar... sonra toparlanıyor...

yata yata karpuz büyütüyoruz biz

kızlar bişey soracam doğum fotoğrafçısı düşünen varmi aranızda. Bu arada herkese mutlu pazarlar..

Ben düşünmüyorum. Ablam fotoğrafçı o çeker diyorum. Hastane kabul etmezse profesyonel makine var eşim çeker

nasıl egılıyorsun kı ya benım karnım cok cıkmadıgı halde bırde rahmı zorlamamak adına eşim kesıyor sagolsun..ayakkablarımı bıle o gıydırıyor

Benim de ayakkabımı kociş giydiriyor sağolsun da. Tırnaklarımı cesaret edip kestirtemedim
Batan tırnak falan olup beceremez gibime geliyo

eşine kestir bence.. ya da pediküre git... ben pediküre gidiyorum..

Hımmmm.. Pedikür de olabilir

kızlar iyi akşamlar herkese,

bugun eşimle yürüdük yine ve cok yoruldum. ama her gun yürümeye özen gösteriyorum yine de.

PEDİKÜR konusunda bir şey soylemek istemiyorum. hijyene cok dikkat edin lütfen. Bir arkadaşım hamileyken pedikür yaptırdı, cok guvendiğimiz bir kuafor olmasına ragmen olacağı varsa oluyor, parmağı mikrop kaptı ve röntgen çekilmek zorunda kaldı...
boşu boşuna radyasyon yani.
manikür, pedikür ve ağdaya dikkat edin derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…