- 28 Kasım 2012
- 7
- 0
şeker sonucumu aldım kızlar açlık:92 60 dkk:105 120 dkk:93 herşey normal dedi doktor çok korkuyrdum.yükleme anında herşey normaldi abartılan kadar birşey yoktu limon da sıkınca limonata gibi oldu=)sadece kan alımı beni strese soktu ...3 defa kan aldılar...
off 1 ay sonra gel dedi doktor bana 28 aralık yani..29. hafta oluyor sanırm =))
sizler nasılsınız...bu arada kimdi hatırlamıyrm ama bebek arabası markaası vermişti arabayı bende çok beğendim güle güle kullansın =)
ben geldiiiimmmmm,bizz geldikkkk
bugün sizler için haftanın son günü ama ben ve kızım için ilk günü....uzun aradan sonra bugün işbaşı yaptık zor geldi şimdi daha çok ocak ayını bekler oldum....evde tembel tembel oturmak ne güzelmiş,kızım ve ben dinlendik ama çok hareket ettiğimde belim ve kasıklarımda ağrı oluyor,bir de akıntım çok fazla korkuyorum,çünkü kanama plesentadan gelmiş zarar gelmesinden korkuyorum....inşallah günlerini sonuna kadar bekler bu yaramazlar....ne o ne biz üzülmeyiz...
herkese merhaba
bugün 4 te doktor randevumuz var.kızımı görücez
rahmin altındaki ağrıyı söyleyip muayene etmesini istiycem hiç işime gelmese de
endişe etmekten iyidir
yarında şeker yüklemesi var bu sefer çıkacak diye korkuyorum hiç dikkat etmedim yediklerime.bu hamileliğimde ilk başlarda canım pek bişe yemek istemedi şimdi iştahım açıldı ama alakasız şeylereyararlı olanlara değil
geceleri uyumakta zorluk çeken arkadaşlara söylüyorum yalnız değilsiniz ben de varım
ilkinde böyle olmamıştım son gece bile rahattım.ama bu sefer öyle olmadı.bazen diyorum acaba yaş gittikçe mi zorlaşıyor dayanmak? yoksa çok şey yaşadıkça mı? ya da daha mı farkındayım herşeyin? bilemedim gitti...
Allah hepimize kolaylık,güç ve sabır versin.sağlıklı bi şekilde yavrularıyla kavuştursun
buarada burda bahsi geçen bi film vardı (aramızda bebek var) onu izledik eşimle yarısını bi gün yarısını başka bi gün
güzeldi ama biraz tecrübesi olmayan bayanlara endişe verebilecek yanları vardı.bi de şu yatak sahneleri
keşke biraz daha örtülü olsalarapaçık izlemekte zorlanıyorum sanırım kızın utangaç olacak
geçmiş olsun darısı bana inşallahben şeker yüklemesi için doktora gittim bana dediki 3gün sonra yapalım bana liste verdi 3 gün bunları ye dedi sabah bol bol reçel vardı mesela ...bende şaşırmıştım !! 75 gr yükleme yapıldı sorun çıkmadı çok şükür ..darısı sana..
slmlar.. Ben aralık annesiyim,doğuma az kaldı..topiğinizi görünce bi bakayım dedim. Nasıl gidiyor hamilelik?
Biz de zamanında aynı telaşları yaşadık. Allah kolaylık versin hepinize...
ay ne güzel gelmiş doğumm yaaaa sanada allah kolaylık versin bir çırpıda doğur inşallah sonra da bizim için dua et
merhabal kızlar... mart anne adayı olarak aranıza yenı katılıyorum guzel paylasımlar olacagından emınım.nasıpse dogum 26 mart gorunuyor :) kendımı tanıtıyım.. 26 yasındayım ankaradan yazıyorum. bu benım ıkıncı gebelıgım.. ılkı 20 haftalık rahım agzı yetmezlıgınden kaybettım.. suan duzenlı kontrol atındayım.. kızlar sıze sorum olacak. 1.ıdrar yolu enfeksyonu yasıyorum aynı sorunu yasayan oldu mu? 2.gobek kısmının altında yanı rahım bolgesınde dolgunluk var rahım şiş gibi.. sızdede aynı durum varmı? 3.pazartesı seker yuklemem var sans dıleyın :)