2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Sulecim bende kaç gündür giremiyorum canım. Ama özledim sizi ya. Hele seninle bayadır görüşemiyoruz sankim Her şey yolunda değil mi? Sınav sonucu ne zaman belli olacak?

aynen ya 2 gün takılmayayım aklım burda kalıyo. çok alıştım buraya. çok şükür herşey yolunda, yada kızımın tepiklerini duydukça ben öyle hissediyorum. haftaya görücem inşallah bakalım ne kadar olmuş..
cnm sınav sonuçları bikaç haftaya açıklanır heralde. heyecanla bekliyorum. beklerken de diğer devlet dairelerine başvuru yapıyorum falan. bakarsın bankacı değil katip olurum... :))

hayırlı haberlerle gel canım sudeecim

grip oldum çok halsızım doktora gitmedim ilaç falanda içmek istemiyorum doğal neler yapabilirim

yaşımız ve bebeğimizin muhtemel doğum tarihi aynı. Allah hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin. kuzeycana öpücüklerrrr..

Son düzenleme:

Sağol Sudecim.

Neden yanlış anlıyayım. Malesef arapçam yok. Ama elimden geldiğince türkçesinden okuyorum. Yusuf suresini okumuştum ama Meryem suresini de okuyalım. Teşekkürler

grip oldum çok halsızım doktora gitmedim ilaç falanda içmek istemiyorum doğal neler yapabilirim

geçen haftalarda bende grip olmuştum ilaçsız kendi imkanlarımla düzeldim çok şükür. bol bol mandalina yedim. ama abarttım biraz hatta şimdi çıkmıştır portakal ve greyfurt limon sıkıp içebilirsin.

eğer boğazların şiştiyse, kesinlikle bal ye. birde çörek otu yağı al. bir kaşık iç. ne boğaz ağrısı kalıyor ne de öksürük.

azcık boğazım şişince çörek otu yağından bir kaşık içiyorum sabah anında düzeliyo. kaynanam hep der bir ölüme çare değilmiş

haa birde ben visk sürdüm boğazıma ve göğüs kısmıma. gece kalın giyindim yattım. oda iyi geldi.

ayy nasıl bilmiş bilmiş yazmışım gıcık oldum kendime

Son düzenleme:

bol bol dinlen canım, destekle belini boşlukta kalmasın hiç. ağrı kesici tavsiye etmem. çünkü normal bunlar..
bel ağrıları hemen hemen herkeste başlamış. ben de bacak ağrılarımdan gece bi rahat uyku bulamıyorum. karnımda da aynı şekilde, bi o yana bi buyana dön, çaresiz.. neyse ki gün içinde yok öyle bişey. Anne olmak kolay değill.
Kıpraşmaları herşeyi unutturuyo bana. Bugün arkadaşım tekmesini hissdince bi çıklık, çok şaşırdı, çok güzel bişey ya diyo.. Allahım olmayanlara da nasip eder inşallah.

ben şeker yüklemesi için doktora gittim bana dediki 3gün sonra yapalım bana liste verdi 3 gün bunları ye dedi sabah bol bol reçel vardı mesela ...bende şaşırmıştım !! 75 gr yükleme yapıldı sorun çıkmadı çok şükür ..darısı sana..

çok beğendim hemen fiyat istiyorum hepsi güzel=)

ben bugün ultrasona girdim bacak arası kapalıydı yine öğrenemedim birdahaki aya kaldı artık iyice emin oldum kızım olacak hemde çok nazlı bi kız
ilk kızımda açıkça görünüyordu herşey bu kendini gizledikçe gizledi

aslında bebek çok severim ama iş kendi çocuğuna 7-24 bakmaya gelince 3. bebek fikrinden vazgeçebilirim
başkasının çocuğunu sevmek kolay ağlayınca annesi ağlıyor deyip veriyon ama kendi çocuğunu kimseye veremiyorsun
hayırlısıyla bi doğuruyum bebişimi ,bünyem kaldırırsa 3. isterim yoksa istemem..bakamayıp perişanda etmek istemem...tam yetmek isterim çocuklarıma

başka dr gitmeyi eşimde dedi ama ben istemiyorum ..kendim çatlıyorum meraktan ama sakin görünüyorum etrafımdakiler meraklandıkça nedense keyifleniyorum
yaşasın kötülük
şurda öğrenmemize ne kaldı 3.5 ay sonra garanti öğreniriz
ben herşeyi beyaz yapıyorum ve alıyorum
eğer doğumdan önce öğrenirsem 1-2 zıbın takımını rengine göre alırım

11+4 mü valla süper ...

keşke benimde göğüslerim büyümese en kafaya taktığım şeydi bekarken asla büyük istemezdim ...hamile kaldım 75 ten 110 a kadar çıktı
şimdide 90 la hamile kaldım 100 olmuştur ...tıkış tıkış eski sütyenlerimi takıyorum bende...yeri serbest bulup daha fazla büyümesinler diye

benimde göz altlarım çöktü kaşım kirpiğim döküldü...birde beyaz tenli olunca ruh gibi oldum
ilk hamileliğimde dudaklarım köfte gibi gözlerimde arı sokmuş gibi şişiyordu 4. aydan itibaren her sabah ve her akşam
şükür bunda henüz şişmedim

benim minik bariz belli sağ tarafta :) göbeğim yamuk duruyor sabahları
sonra yemek yeyince sol taraftan mide şişiyor dengeleniyoruz

kılların yavaş uzadığını bende farkettim...normalde 15 günde epilasyona giderdim şimdi ay sürüyor
tabi hamileyken epilasyona gidiliyormu bilmiyorum ben gitmeyi bıraktım ayda 1 kere alıyorum...saçlarım kalsın geri kalan heryerim dökülsün ne güzel olur

bugün renkli ultrasona girdim
bebiş 525 gr çıktı
sizinkiler maşallah 700 gr üstü
ayrıca 22 haftaya uyumlu çıkıyor
çokmu küçük sizce kafaya takmalımıyım

yaşımız ve bebeğimizin muhtemel doğum tarihi aynı. Allah hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin. kuzeycana öpücüklerrrr..

amin canım inşaallah

bebiş 525 gr çıktı

sakın kafaya takma canım ben 21.haftanın bitiminde gitmiştim 400 gr dı düşün artık her bebek farklı büyüyor gelişiyor gayet iyi kilosu... mesela ben muzun bebeğe kg yaptığını bilmiodum banada sekercikkk söledi,hergün 1 tane ye onun dışında en fazla kalsiyum kaşar peynirinde var yoğurt ve süt tüket bol yeşil yapraklı sebze ve beyaz et (balık)yedinmi bebeğin ve sen gayet sağlıklı beslenirsiniz bu arada piirinç pilavı yerine bulgur pilavı ye

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.dün kontrolüm vardı ve bebeğimin böbreklerinde dolgunluk tespit edildi. ve ayrıntılı ultrason istendi 23 haftalık bebeğim.bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı?

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.dün kontrolüm vardı ve bebeğimin böbreklerinde dolgunluk tespit edildi. ve ayrıntılı ultrason istendi 23 haftalık bebeğim.bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı?

canım hoşgeldin,,, benim bir bilgim yok bu konuda ayrıntılı ultrasona girmen gerekiyor bu haftalarda zaten o zaman netleşir dolgunluk derken büyüme den mi bahsetti acaba?

evet büyükmüş normalden ama tam bir mm vermesi için ayrıntılı ultrasona girmem lazım morelim sıfır ALLAH kimseye yaşatmasın...

bebiş 525 gr çıktı

tuhh ya yıne gostermedı demek ne olcak boyle bılmem valla benımde bıdahakı kontrol 1 ay sonra ben de catlıycam artık meraktan ama muhtemelen bız baska doktora gıderız cunku esım rahat bırakmıyor benı hıc gıdelım de gıdelım dıye tutturdu bakalım umarım ogrenırız en kısa zamanda canım ben daha hıcbısey almadım valla bakalım 8. ayda falan baslıycam zaten almaya hem ınsallah o zamana cınsıyetı de ogrenırız de zaten kız da erkek de olsa ben beyaz alcam ılk hastane cıkıslarını beyaz cok guzel oluyor ama erkek olursa esım fenerbahcelı ıstıyor ogrenırsek cınsıyetı belkı alırız bakalım hayırlısı olsun ....

ay evet surda 3 ay sonra kendımız gozumuzle gorucez de nasıl beklıycez 3 ay daha orası muamma

benım hamılelıkte yasadıklarım da soyle ;

kırpıklerım dokuldu ama cıktı yenıden allahtan
goguslerımın ucu acayıp karardı sınır oluyorum onada :26:
bebegım sag tarafımda olustu ama sımdı hep solda oynuyor
tuylerımın uzamasında pek bı fark yok aslında belkıde bıraz daha erken uzuyor su anda
canım tatlı bısey ıstemıyordu ılk basta nefret ettım cıkolatadan fılan hep eksı tuzlu baharatlı yıyordum ama sımdı yıyorum tatlıyıda eksıyıde
bıde cok aglak oldum

belırtılerım bu aklıma gelenler yanı bakalım ben bu belırtı olayına cok ınanmıyorum ısın acıkcasıda tabı en dogrusunu rabbım bılır ...

sen kılo meselesını kafana takma canım benım arkadasımın kızının kılosuda dusuktu sureklı bu aylarda ve doktor gelısımının yetersız oldugunu soyluyordu hep arkadasım cok uzuluyırdu ama sonra toparadı bebıs ve 3.100 gr dogdu ve gayet saglıklı o yuzden hıc takma bence kafana canım ınsallah senın bebegınde toparlanır

arkadasim ben kendimden örnek veriyim,
iki kizim var ve simdide nasibse oglum olacak kizlarimda cok cirkinlestim, bunda aksine cildim pürüssüzlesti, kizlarda cok bulanti ve kusma cektim, bunda yarisini bile cekmedim, aci eksiyi sewen,tatliyi sewmeyen ben, sürekli tatli yiyodum,bunda hic tatli yiyemedim ilk aylar hep eksi ve tuzlu yedim simdi ikisinide yiyorum tabi,
karnim daha yaygindi 6 ayliga kadar normal kiyafet giyebildim simdi ise füze gibi önden önden gidiyo tüylerim hic uzamazdi okadar rahattiki, ilk aylarda bikere aldim bidaha dogumdan sonra uzamaya basladi, bunda bayaa uzuyo hatta cabukmu uzuyo ne :44: simdilik aklima gelen farklar bunlar, birde büyük kizim doguma kadar göstermemisti bariz farklar oldu yani bende

günaydın herkese bugün 10 da kontrolüm var çok heyecanlıyım gece uyuyamadım heyecandan özledim yavrumu bakalım büyümüş mü oğluşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…