Sulecim bende kaç gündür giremiyorum canım. Ama özledim sizi ya. Hele seninle bayadır görüşemiyoruz sankimHer şey yolunda değil mi? Sınav sonucu ne zaman belli olacak?
yok kızz ben merakımdan girmiştim. zaten faceimde yok benim öyle bi kaçamak yaptım sadece... bel ağrısı nefes nefese kalmalar hepimizde başladı sanırım. yarın sabah şeker yüklemesine gidicem işte..
sonuçlarımı da alınca önümüzdeki hafta doktora giderim.
ahh bu sırt ağrılarıı bazen kocama yalvarıyorum nolur azcık sık diye. göğüslerde önden ağırlık yapıyor benimkiler maşşalah sütaş inekleri gibi oldu. bu büyüklükte sütüm olmazsa yandım yani. bol bol dinlenmemiz lazım ama çalışırken ne mümkün.
bebeklerimiz bazı günler hareketsiz olabiliyorlar. benimki de ben yemek yediğimde bi zıplamaya başlıyor. ama bazı günler çok durgunda olabiliyor. çokta takmayın kafaya bence.
oğlunun saçları çıkıyodur annesiii. rapunzel mi geliyo ne2 gündür bende de bir mide yanmasııı var. saçlı başlı olacaklar herhall
Etrafımız nehirlerle dolu iki adet de baraj çok yakınımızda. Burası doğu karadaniz yağmur bol. Ama her ne hikmetse ne su var ne elektrik. Nefret ediyorum burdan artık ya.
Kızlar kusura bakmayın negatif duygular yazmak istemezfim ama katlanamıyorum buraya[/QUOT
Artvin di galiba. of kötü ya bu soğukta. katlanılacak gibi değil. Allah sabır versin canım ya. aman kendine ve kızına dikkat et...
göbekdaşlarım nasıllaryeni çook arkadaşlarım var sanırım face takılmaktan buraya sıklıkla giremedim şifa da içerlemiş buraya gel die geldim artık yeni gelen arkadaşlara kendimi tanıtayım kısaca istanbulda oturuyorum 25 yaşındayım allah izin verirse normal doğum düşünüyorum muhtemel doğum tarihimiz 18 mart bebeğim erkek ismi de kuzey can
Etrafımız nehirlerle dolu iki adet de baraj çok yakınımızda. Burası doğu karadaniz yağmur bol. Ama her ne hikmetse ne su var ne elektrik. Nefret ediyorum burdan artık ya.
Kızlar kusura bakmayın negatif duygular yazmak istemezfim ama katlanamıyorum buraya[/QUOT
Artvin di galiba. of kötü ya bu soğukta. katlanılacak gibi değil. Allah sabır versin canım ya. aman kendine ve kızına dikkat et...
Şule sinirimden ağlayacağım yaZaten kızım bugün az hareket ediyor. Elektrik yok. Su yok. Üstüne ben 10. katda oturuyorum eve nasıl çıkıcam bu halimle ya Kaloriferlerde yanmıyormuş (( Medeniyet istiyorum artık.....
eğer yanlış anlamazsanız Kuranı öneririm. hamileyken bol bol kuran okumak özellikle kendi sesinle, yada dinletmek cd'den vs... Kuranın güzelliği mutlaka geçiyormuş bebeğe.
tabi kitapta çok güzel olur. güzelliği ahlakı için yusuf süresini, meryem suresini bolca okumak dinlemek gerekir.
grip oldumçok halsızım doktora gitmedim ilaç falanda içmek istemiyorum doğal neler yapabilirim
selam selam selam.... nasılsınız bakalım kızlar?? ben bu sırt ağrısından bir gün öleceğim herhalde. sırtımda tam sağ kaburgamın orada bir batar var ki geçmek bilmiyor ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum... nasıl geçecek bilmem. yapmadığım şey kalmadı
slm hamiş arkadaşlarım nasılsınız herkes iyidir inşallah işlerimin yoğun olduğunda sadece sizleri takip edebiliyorum slm vermek nasip olmuyo şeker yüklememi salı günü yaptırdım ilk değerlerim normaldi 50 lik şekerli suyu içince 1 saat sonraki sonucum 158 çıktı cumartesi tekrar yapılacak bu sefer 100 olucak yalnız doktorum bana baklava kek sütlaç v.s. ye dedi onu anlayamadım benim gibi olan arkadaşlar varmı acaba
arkadaşlar dışarıdan çok daha uygun fiyatlarla pasta, kurabiye ve süs siparişi alıyoruz..yavrularınızın güzel anlarında yaptığımız pasta ve kurabiyelerle eğlencenize keyif katmak isteriz..ilgilenenler olursa ber_ays@hotmail.com iletişime geçelim
Eki Görüntüle 564464 Eki Görüntüle 564465 Eki Görüntüle 564466 Eki Görüntüle 564467 Eki Görüntüle 564468 Eki Görüntüle 564469 Eki Görüntüle 564470 Eki Görüntüle 564471 Eki Görüntüle 564472
bizde 2012 mart annesiyiz..geçen sene bizde sizin gibi heycanla yavrularımıza kavuşcağımız anı bekliyorduk :)) hayırlı doğumlar
Ay evet canim yaa su tahminler zaten beni benden aliyor ama dinliyorum da meraktanayni seyler hep soylenenler ama tabbi ne olacagini bi tek rabbim bilir
maasallah allahim uzun saglikli omurler versin minik mucizene iste yuce rabbimin bi hikmeti daha nemutlu sana canim insalah bi de oglun olursa ne iyi olur cok ideal bi kiz bi erkek tabi once saglik en onemlisi o ben de kizim olsun minik bi prensesim olsun cok istiyorum aslina bakarsan ama nasip kismet hakkimizda hayirlisi olsun
ohhhh canim maasallah 3 cocuk bana cok zor gibi geliyor ama ne guzel demekki sevgi dolu bi yuregin var ve umarim istediginiz gibi buyuk mutlu bi aileniz olur
peki canim sen ne dusunuyorsun ne yapsak benim kontrolume 1 ay var daha baska doktora gidelim diyor esim gitcem galiba ama pozisyon uygun olmadigi icin baska doktor da tahminde bulunamaz diye dusunuyorum ne yapsak da ogrensek acaba ....
Benim kısmetse kızım olacak arkadaşım. Belirtelere cevap vereyim:
1. Büyüdü ama o kadar da abartı değil. Eski sütyenlerimi giyiyorum halaö.
2. Biraz göz altlarım çöktü, ama çevremdeki bir çok kişi hamileliğin beni güzelleştirdiğini (özellikle cildimi) söyledi.
3. Bebek nerde bilmiyorum valla.
4. Ben şişman hamile kaldım. Çoğu insan göbeğimin belli olmayacağını yayılacağını söyledi. Sivri olmasa da belirgin bir göbeğim var. Öyle yayılma vs olmadı.
5. 11+4'de kız olduğunu öğrendim :)
6. dökülmedi benim. Bacak kıllarım cok yavaş uzuyor, onun dışında bir değişiklik yok.
Hayırlısı olsun insallah senin için...
yaşımız ve bebeğimizin muhtemel doğum tarihi aynı. Allah hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin. kuzeycana öpücüklerrrr..
bugün renkli ultrasona girdim
bebiş 525 gr çıktı
sizinkiler maşallah 700 gr üstü
ayrıca 22 haftaya uyumlu çıkıyor
çokmu küçük sizce kafaya takmalımıyım
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.dün kontrolüm vardı ve bebeğimin böbreklerinde dolgunluk tespit edildi. ve ayrıntılı ultrason istendi 23 haftalık bebeğim.bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı?
ben bugün ultrasona girdim bacak arası kapalıydı yine öğrenemedim birdahaki aya kaldı artık iyice emin oldum kızım olacak hemde çok nazlı bi kız
ilk kızımda açıkça görünüyordu herşey bu kendini gizledikçe gizledi
aslında bebek çok severim ama iş kendi çocuğuna 7-24 bakmaya gelince 3. bebek fikrinden vazgeçebilirim
başkasının çocuğunu sevmek kolay ağlayınca annesi ağlıyor deyip veriyon ama kendi çocuğunu kimseye veremiyorsun
hayırlısıyla bi doğuruyum bebişimi ,bünyem kaldırırsa 3. isterim yoksa istemem..bakamayıp perişanda etmek istemem...tam yetmek isterim çocuklarıma
başka dr gitmeyi eşimde dedi ama ben istemiyorum ..kendim çatlıyorum meraktan ama sakin görünüyorum etrafımdakiler meraklandıkça nedense keyifleniyorum
yaşasın kötülük
şurda öğrenmemize ne kaldı 3.5 ay sonra garanti öğreniriz
ben herşeyi beyaz yapıyorum ve alıyorum
eğer doğumdan önce öğrenirsem 1-2 zıbın takımını rengine göre alırım
11+4 müvalla süper ...
keşke benimde göğüslerim büyümese en kafaya taktığım şeydi bekarken asla büyük istemezdim ...hamile kaldım 75 ten 110 a kadar çıktı
şimdide 90 la hamile kaldım 100 olmuştur ...tıkış tıkış eski sütyenlerimi takıyorum bende...yeri serbest bulup daha fazla büyümesinler diye
benimde göz altlarım çöktü kaşım kirpiğim döküldü...birde beyaz tenli olunca ruh gibi oldum
ilk hamileliğimde dudaklarım köfte gibi gözlerimde arı sokmuş gibi şişiyordu 4. aydan itibaren her sabah ve her akşam
şükür bunda henüz şişmedim
benim minik bariz belli sağ tarafta :) göbeğim yamuk duruyor sabahları
sonra yemek yeyince sol taraftan mide şişiyor dengeleniyoruz
kılların yavaş uzadığını bende farkettim...normalde 15 günde epilasyona giderdim şimdi ay sürüyor
tabi hamileyken epilasyona gidiliyormu bilmiyorum ben gitmeyi bıraktım ayda 1 kere alıyorum...saçlarım kalsın geri kalan heryerim dökülsün ne güzel olur
bugün renkli ultrasona girdim
bebiş 525 gr çıktı
sizinkiler maşallah 700 gr üstü
ayrıca 22 haftaya uyumlu çıkıyor
çokmu küçük sizce kafaya takmalımıyım
ben bugün ultrasona girdim bacak arası kapalıydı yine öğrenemedim birdahaki aya kaldı artık iyice emin oldum kızım olacak hemde çok nazlı bi kız
ilk kızımda açıkça görünüyordu herşey bu kendini gizledikçe gizledi
aslında bebek çok severim ama iş kendi çocuğuna 7-24 bakmaya gelince 3. bebek fikrinden vazgeçebilirim
başkasının çocuğunu sevmek kolay ağlayınca annesi ağlıyor deyip veriyon ama kendi çocuğunu kimseye veremiyorsun
hayırlısıyla bi doğuruyum bebişimi ,bünyem kaldırırsa 3. isterim yoksa istemem..bakamayıp perişanda etmek istemem...tam yetmek isterim çocuklarıma
başka dr gitmeyi eşimde dedi ama ben istemiyorum ..kendim çatlıyorum meraktan ama sakin görünüyorum etrafımdakiler meraklandıkça nedense keyifleniyorum
yaşasın kötülük
şurda öğrenmemize ne kaldı 3.5 ay sonra garanti öğreniriz
ben herşeyi beyaz yapıyorum ve alıyorum
eğer doğumdan önce öğrenirsem 1-2 zıbın takımını rengine göre alırım
11+4 müvalla süper ...
keşke benimde göğüslerim büyümese en kafaya taktığım şeydi bekarken asla büyük istemezdim ...hamile kaldım 75 ten 110 a kadar çıktı
şimdide 90 la hamile kaldım 100 olmuştur ...tıkış tıkış eski sütyenlerimi takıyorum bende...yeri serbest bulup daha fazla büyümesinler diye
benimde göz altlarım çöktü kaşım kirpiğim döküldü...birde beyaz tenli olunca ruh gibi oldum
ilk hamileliğimde dudaklarım köfte gibi gözlerimde arı sokmuş gibi şişiyordu 4. aydan itibaren her sabah ve her akşam
şükür bunda henüz şişmedim
benim minik bariz belli sağ tarafta :) göbeğim yamuk duruyor sabahları
sonra yemek yeyince sol taraftan mide şişiyor dengeleniyoruz
kılların yavaş uzadığını bende farkettim...normalde 15 günde epilasyona giderdim şimdi ay sürüyor
tabi hamileyken epilasyona gidiliyormu bilmiyorum ben gitmeyi bıraktım ayda 1 kere alıyorum...saçlarım kalsın geri kalan heryerim dökülsün ne güzel olur